koufas Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 :oops: Sorry για το :offtopic: ... Παράθεση :!: ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Αν στείλω ένα βάτραχο στο εξωτερικό κ εγώ έχω τον δικό μου στη ελλάδα, πόσο θα χρεώνομαι εγώ όταν του στέλνω μνμ κ πόσο όταν μου στέλνοουν από εξωτερικό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Αν στείλω ένα βάτραχο στο εξωτερικό κ εγώ έχω τον δικό μου στη ελλάδα, πόσο θα χρεώνομαι εγώ όταν του στέλνω μνμ κ πόσο όταν μου στέλνοουν από εξωτερικό?? Καλύτερα να 'χετε και οι δύο Vodafone a la carte και να του ενεργοποιήσεις το διαβατήριο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 τελικα πηρε παραταση η προσφορα με τα 10 cents προς ολους? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 τελικα πηρε παραταση η προσφορα με τα 10 cents προς ολους? Ναι,πήρε παράταση η προσφορά μέχρι τις 31/8 τόσο το Frog όσο και το F2G2 (αντίστοιχο του Frog στην Wind).:D:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Καλύτερα να 'χετε και οι δύο Vodafone a la carte και να του ενεργοποιήσεις το διαβατήριο. ;) ναι, αυτό το έχω κατά νου, αλλά απ ότι είδα οι χρεώσεις του βάτραχου για sms από εξωτερικό προς ελλάδα είναι τσιμπημένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ναι,πήρε παράταση η προσφορά μέχρι τις 31/8 τόσο το Frog όσο και το F2G2 (αντίστοιχο του Frog στην Wind).:D:) πανταχού παρών:rolleyes: να σαι καλά :!: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Eύγε στον Βάτραχο για την παράταση μέχρι τις 31/8! Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Eμενα μου ηρθε μην. απο το FROG οτι αν βαλω 1 καρτα 3 η 7 ευρω μου κανει δωρο αλλα 5 ευρω τον επομενο μηνα!Τους μουρλανε ο βατραχος ολους ειδικα την wind(q) που το παιζουν φτηνοι δεν κοιτανε καμια κεραια να βαλουν :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Eμενα μου ηρθε μην. απο το FROG οτι αν βαλω 1 καρτα 3 η 7 ευρω μου κανει δωρο αλλα 5 ευρω τον επομενο μηνα!Τους μουρλανε ο βατραχος ολους ειδικα την wind(q) που το παιζουν φτηνοι δεν κοιτανε καμια κεραια να βαλουν :-) ...μπραβο στο βατραχι και στο δρομο που χαραζει....αν και για να λεμε ΟΛΗ την αληθεια....μηνυματα σαν και αυτο που σου εστειλαν (και καλυτερα=διπλασιασμος ολου του ποσου ανανεωσης) τα στελνει η wind εδω και χρονια :cool: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Και μενα εστειλε! Ωραιο αυτο,δεν σου λεει βαλε μονο 7 αρα να παρεις 5 ευρω τον αλλο μηνα....αλλα και 3 αρα!! Ενω στο whats up αυτα τα κανει μονο με 9 αρα καρτα και πανω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 δωράκι απο το frog.... ΤΟ FROG ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ SMS ΜΟΝΟ ΜΕ 0,001€, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 9-12 ΕΩΣ 9/8. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 δωράκι απο το frog.... ΤΟ FROG ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ SMS ΜΟΝΟ ΜΕ 0,001€, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 9-12 ΕΩΣ 9/8. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ... αυτό τώρα πώς έγινε?? εγώ δε πήρα ούτε κάνα sms ούτε στο site είδα τπτ σχετικο...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Ρε φρογκ σταματα καπου, τους εχεις παρει τα βρακια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 πληροφ από έγκυρη πηγή δε βλέπω, ανακρίβειες μπορεί ο καθένας να βγει κ να πει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Πιο εγκυρη δε γινεται, πιστεψε με :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Πιο εγκυρη δε γινεται, πιστεψε με :p δεν ξέρω τι πηγές έχει ο angel_hot αλλά μακάρι να έχει δίκιο..... ωστόσο εγώ αναμένω επίσημη ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 δωράκι απο το frog.... ΤΟ FROG ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ SMS ΜΟΝΟ ΜΕ 0,001€, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 9-12 ΕΩΣ 9/8. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ... Μήπως εννοείς 0,01 € / sms ; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 0,001.... 1 μηδενικό για κάθε χρόνο.... θα μπορούσε να ειναι και ο .. πρακτωρ ΘΒ,,, 0 0 0 χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Αν είναι 0.001, τους πάτησε κάτω! Έχει αρχίζει να με προβληματίζει ο βάτραχος... Αν κρατήσουν τα 0.10€/λεπτό και με το σήμα της COSMOTE, τότε είμαστε υπό σκέψιν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 0,001.... 1 μηδενικό για κάθε χρόνο.... θα μπορούσε να ειναι και ο .. πρακτωρ ΘΒ,,, 0 0 0 χαχαχα για να το λες και να επιμένεις μάλλον έχεις τις πληροφορίες σου!! αναμένω ανακοίνωση λοιπόν κ αν ισχύει του βγάζω το καπέλο κ σένα κ του βάτραχου:p από πότε αρχίζει να ισχύει η προσφορά ξέρουμε??? άρχισε ήδη? αυτόματα ισχύει? πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 μολις μου ηρθε και εμενα το sms :D μπραβο στην frog, ΤΟ FROG ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ SMS ΜΟΝΟ ΜΕ 0,001€, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 9-12 ΕΩΣ 9/8.ΜΕ 1€ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΩΣ 1000 SMS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 και μένα μου ήρθε, ας ελπίσουμε ότι δε θα πέφτει το δίκτυο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 μάλλον η μπαταρία θα πέφτει ....απο τα πολλά τα SMS... που στέλνω στις ομορφούλες....που έλεγε και η Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 +εμενα μου ηρθε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts