johnthegreek Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Φίλε tazio πιστεύω πως πιο εύκολα θα πας στην Frog με διπλή φορητότητα παρά να περιμένεις από την Cosmote να στο διορθώσει :lol:.Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί από τι στιγμή που τους είπες ότι θες να πας στο Frog αυτοί σε πήγαν στην Cosmote.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Νεότερα από το μέτωπο. :lol: Με κάλεσαν :shock: σήμερα και μου είπαν ότι θα μου στείλουν μια νέα sim (αυτό που τους έλεγα τόσες ημέρες :ninja: ), αυτή τη φορά Frog (το ελπίζω κι εγώ :lol: ). Θα απενεργοποιηθεί η sim της Cosmote και θα ενεργοποιηθεί η της Frog. Θα με καλέσουν πάλι από Δευτέρα για τη διαδικασία του ραντεβού και της παράδοσης της νέας κάρτας. Τώρα πόσες ημέρες θα πάρει η όλη υπόθεση, θα δείξει. "Ευτυχώς" που ο αριθμός αυτός που μετέφερα είναι ο "δεύτερος" και δε με νοιάζει και τόσο αυτή η καθυστέρηση. Απ΄ότι κατάλαβα πάντως μέσα από όλο αυτό το μπέρδεμα, είναι ότι. Έπρεπε να γίνει πρώτα η ενεργοποίηση της κάρτας που μου έστειλαν έτσι ώστε να ξαναγίνει, ουσιαστικά, μια εσωτερική φορητότητα από cosmoκαρτα σε Frog. Ας το έλεγαν από την αρχή να ξεμπερδεύαμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Φορητότητα δεν υποστηρίζεται στην Frog; Δηλαδή να κρατήσω τον αριθμό της σύνδεσης μου; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Φορητότητα δεν υποστηρίζεται στην Frog; Δηλαδή να κρατήσω τον αριθμό της σύνδεσης μου; Μπορείς και να έρθεις στη Frog και να φύγεις από τη Frog.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Μπορώ ας πούμε, στη λήξη του συμβολαίου Cosmote να διατηρήσω τον ίδιο αριθμό σε Frog; Με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Frog που μίλησα είπε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται... Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Μπορώ ας πούμε, στη λήξη του συμβολαίου Cosmote να διατηρήσω τον ίδιο αριθμό σε Frog; Με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Frog που μίλησα είπε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται... Ναι μπορείς.Μόλις λήξη το συμβόλαιο σου κάνε φορητότητα στη Vodafone ή στη Wind και μετά κάλεσε το 13897 (Τμήμα Φορητότητας Frog) και κάνε αίτηση φορητότητας.Υπολόγισε ότι όλη αυτή η διαδικασία θα σου πάρει γύρω στις 30 μέρες αν κάνει 15 ημέρες η φορητότητα και στις 2 εταιρείες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Ναι μπορείς.Μόλις λήξη το συμβόλαιο σου κάνε φορητότητα στη Vodafone ή στη Wind και μετά κάλεσε το 13897 (Τμήμα Φορητότητας Frog) και κάνε αίτηση φορητότητας.Υπολόγισε ότι όλη αυτή η διαδικασία θα σου πάρει γύρω στις 30 μέρες αν κάνει 15 ημέρες η φορητότητα και στις 2 εταιρείες.:) Μπορεις αν θελεις φιλε να το κανεις wind f2g και να επιλεξεις το f2g2 που θα εχεις τις χρεωσεις της frog 0.10 λεπτα το λεπτο την κληση και επιπλεον θα εχεις δωρα με καθε καρτα ανανεωσης απο 10 ευρω και ανω 50 λεπτα και 50 μηνυματα και πακετα ομιλιας προς wind f2g νουμερα προς σταθερα και συμβολαια wind. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Όλο αυτό πόσο θα πάρει; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Όλο αυτό πόσο θα πάρει; Αν εννοείς πόσο κοστίζει η απάντηση είναι δωρεάν.Τώρα αν εννοείς πόσο καιρό θα πάρει η φορητότητα υπολόγιζε γύρω στις 30 ημέρες αν κάνει 15 ημέρες για να πας σε κάποια άλλη εταιρεία και άλλες 15 για να πας στη Frog.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Νεότερα από το μέτωπο. :lol: Με κάλεσαν :shock: σήμερα και μου είπαν ότι θα μου στείλουν μια νέα sim (αυτό που τους έλεγα τόσες ημέρες :ninja: ), αυτή τη φορά Frog (το ελπίζω κι εγώ :lol: ). Θα απενεργοποιηθεί η sim της Cosmote και θα ενεργοποιηθεί η της Frog. Θα με καλέσουν πάλι από Δευτέρα για τη διαδικασία του ραντεβού και της παράδοσης της νέας κάρτας. Τώρα πόσες ημέρες θα πάρει η όλη υπόθεση, θα δείξει. "Ευτυχώς" που ο αριθμός αυτός που μετέφερα είναι ο "δεύτερος" και δε με νοιάζει και τόσο αυτή η καθυστέρηση. Απ΄ότι κατάλαβα πάντως μέσα από όλο αυτό το μπέρδεμα, είναι ότι. Έπρεπε να γίνει πρώτα η ενεργοποίηση της κάρτας που μου έστειλαν έτσι ώστε να ξαναγίνει, ουσιαστικά, μια εσωτερική φορητότητα από cosmoκαρτα σε Frog. Ας το έλεγαν από την αρχή να ξεμπερδεύαμε. :) Τελικά σήμερα έγινε η ενεργοποίηση της νέας sim και το FROG εμφανίστηκε στην οθόνη του κινητού μου. Αργοπορημένα μεν αλλά ομολογώ ότι με καλούσαν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και με ενημέρωναν για την εξέλιξη του θέματος. Το τηλεφώνημα που δέχτηκα λίγο μετά την ενεργοποίηση στο οποίο με ενημέρωσαν, αφού πρώτα μου ζήτησαν συγνώμη για τη ταλαιπωρία, να στείλω sms για να έχω τη χρέωση των 0,10 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας (το είχα κάνει ήδη :ninja: ), να ελέγξω το κέντρο των sms (και αυτό το είχα κάνει :lol: ), η άμεση βοήθεια στην ερώτησή μου, "τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω τα mms" και η πίστωση ενός ποσού στο καρτοκινητό μου δείχνει ότι ενδιαφέρθηκαν πραγματικά κι όχι μόνο στα λόγια (το ίδιο θα έλεγα κι ας μη με πίστωναν ούτε ένα ευρωλεπτό). Τέτοιες συμπεριφορές θεωρώ ότι πρέπει να αναφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Τελικά σήμερα έγινε η ενεργοποίηση της νέας sim και το FROG εμφανίστηκε στην οθόνη του κινητού μου. Αργοπορημένα μεν αλλά ομολογώ ότι με καλούσαν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και με ενημέρωναν για την εξέλιξη του θέματος. Το τηλεφώνημα που δέχτηκα λίγο μετά την ενεργοποίηση στο οποίο με ενημέρωσαν, αφού πρώτα μου ζήτησαν συγνώμη για τη ταλαιπωρία, να στείλω sms για να έχω τη χρέωση των 0,10 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας (το είχα κάνει ήδη :ninja: ), να ελέγξω το κέντρο των sms (και αυτό το είχα κάνει :lol: ), η άμεση βοήθεια στην ερώτησή μου, "τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω τα mms" και η πίστωση ενός ποσού στο καρτοκινητό μου δείχνει ότι ενδιαφέρθηκαν πραγματικά κι όχι μόνο στα λόγια (το ίδιο θα έλεγα κι ας μη με πίστωναν ούτε ένα ευρωλεπτό). Τέτοιες συμπεριφορές θεωρώ ότι πρέπει να αναφέρονται. Μπραβο που ενδιαφερθηκαν για τον πελατη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Μόνο που το πρόβλημα είναι ότι ενδιαφέρονται για μικρό ποσοστό πελατών οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anvoulgaris Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Τι λαλακιουλες είναι αυτά τα μηνύματα που στέλνουν από το Frog για αστρολογία και για φιλίες; Αντί να κάνουν μια σωστή κίνηση να ενεργοποιήσουν τα 3G να βλέπουμε τους φίλους μας και τις οικογένειές μας :O:O:O:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Τι λαλακιουλες είναι αυτά τα μηνύματα που στέλνουν από το Frog για αστρολογία και για φιλίες; Αντί να κάνουν μια σωστή κίνηση να ενεργοποιήσουν τα 3G να βλέπουμε τους φίλους μας και τις οικογένειές μας :O:O:O:O:O:O Eλα ντε? Και γω χθες ελαβα 2 απανωτα. Μαλλον δεν εχουν καταναλωση στις καρτες ανανεωσης χρονου και σκεφτηκαν αυτον τον τροπο ωστε να τηλεφωνησουν καποιοι αφελεις και να φανε την καρτα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ρε παιδια τι συμβαινει με αυτο το δικτυο?Η 1 στις 2 κλησεις που κανω καταληγουν σε 3 συνεχομενα τουτ και τερματιζεται η κληση και το κινητο μου λεει δικτυο απασχολημενο.Τι γινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ρε παιδια τι συμβαινει με αυτο το δικτυο?Η 1 στις 2 κλησεις που κανω καταληγουν σε 3 συνεχομενα τουτ και τερματιζεται η κληση και το κινητο μου λεει δικτυο απασχολημενο.Τι γινεται ? Το πρόβλημα αυτό το έχει το δίκτυο της Cosmote απ'όταν έβγαλε την προσφορά του 1000+1000 για το What's Up?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Το πρόβλημα αυτό το έχει το δίκτυο της Cosmote απ'όταν έβγαλε την προσφορά του 1000+1000 για το What's Up?. Kαι πριν αυτη την προσφορα υπηρχε το προβλημα στο δικτυο.Παει πολυς καιρος τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Kαι πριν αυτη την προσφορα υπηρχε το προβλημα στο δικτυο.Παει πολυς καιρος τωρα... Α,ναι;Γιατί εγώ προβλήματα με το δίκτυο της Cosmote αντιμετώπιζα μετά από την προσφορά του What's Up?.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 οχι απο περυσι το καλοκαιρι υπηρχε... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 οχι απο περυσι το καλοκαιρι υπηρχε... Ευχαριστώ για την ενημέρωση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Εξαρτάται από τις περιοχές που κινείσε...Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το δίκτυο ούτε πριν ούτε μετά την προσφορά.... Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 στον βολο αρχισε να εντεινεται πολυ τον περασμενο ιουλιο απο εκει και περα μας πηρε η κατηφορα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 να ρωτησω κατι,οτι αναφερεται σε αυτην εδω την σελιδα ισχυει ακομα? 20μερες + 20ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Γνωρίζει κανείς πως έχουν διαμορφωθεί οι τιμές του frog μετά την προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Πριν λίγο είδα στην τηλεόραση διαφήμιση που λέει ότι το 0,10 ευρώ το λεπτό συνεχίζεται ως 30/06/2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts