Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia PC Suite / OVI Suite / Software Updater

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 898
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατεβασα απο την παρακατω τοποθεσια το προγραμμα χαρτων για Νοkia,και το θεμα ειναι οταν παω να το ανοιξω για να το κανω εγκατασταση λεει οτι δεν γνωριζει με ποιο προγραμμα δημιουργηθηκε και πρεπει να επιλεξω απο την λιστα,τι πρεπει να κλικάρω ?

Το αρχειο προγγραματος εινα αυτο:

maps_installer_3.04_10wk17_b07_s60_5.0.Nocs.sis

http://www.nokia.gr/services-and-apps/ovi-maps/download?intc=ncomexpserv-fw-ilc-lft-con-na-ncomexpserv-gr-20-getfreenavigationleft_0x0

Ευχαριστώ

Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το Nokia service suite και να συνδέσεις το κινητό σου σε λειτουργία pc suite. Άνοιξε τότε το αρχείο και θα το εγκαταστήσει αυτόματα.

@weather1967

Αυτό είναι το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής για το κινητό. Δεν είναι για τον υπολογιστή.

Πέρνα το στο κινητό και έπειτα εκτέλεσέ το μέσα από το κινητό ώστε να εγκατασταθεί.

S60 3rd Edition Platform FAQ > Τι είναι τα αρχεία sis, sisx, jar/jad και wgz;

S60 3rd Edition Platform FAQ > Μεταφορά αρχείων και δεδομένων στο κινητό

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έχω εγκαταστήσει το Ovi suite παλιότερα από CD, αλλά όταν συνδέω το N95 δε μου το εμφανίζει πουθενά, αλλά οι εφαρμογές εγκαθίστανται κανονικά με το Application installer.

Στο 6710 όμως εμφανίζεται ως "S60 handset" και φαίνεται μόνο η κάρτα μνήμης.

Μπορώ να κάνω κάτι για να συμβαίνει το ίδιο και με το N95;

Χρησιμοποιώ τα Windows 7 αν σας βοηθάει...

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

• 1 month later...
ξερετε πως ακριβως μεσω nokia pc suite θα μεταφερω τα μηνυματα που ειναι στην καρτα μνημης στο pc;σε τι μορφη θα αποθηκευτους απο εκει και περα;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γεια σας παιδες,εχω ενα προβλημα με το Ν79 μου ξαφνικα κ θαθελα να μου πειτε τι κανουμε γιατι ψαχνοντας στα παλια μηνυματα μπερδευτικα..

Λοιπον,εχω τα win 7 κ οταν το συνδεω δε το βλεπει,μπηκα απο ΧΡ κ εκανα εγκατασταση το pc suite κ δε βλεπει το ΜΤP device,κ αποτι ειδα μετα στα 7 που εκανα ενα Update στο pc suite δεν βρισκει αυτον τον driver,υλικο,δε ξερω τι.

Πως το φτιαχνουμε αυτο??ειδα οτι εινα γνωστο προβλημα,αλλα δε βρισκω μια νορμαλ λυση,μονο πατεντες με διαγραφες MP κτλ..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γεια σας παιδες,εχω ενα προβλημα με το Ν79 μου ξαφνικα κ θαθελα να μου πειτε τι κανουμε γιατι ψαχνοντας στα παλια μηνυματα μπερδευτικα..

Λοιπον,εχω τα win 7 κ οταν το συνδεω δε το βλεπει,μπηκα απο ΧΡ κ εκανα εγκατασταση το pc suite κ δε βλεπει το ΜΤP device,κ αποτι ειδα μετα στα 7 που εκανα ενα Update στο pc suite δεν βρισκει αυτον τον driver,υλικο,δε ξερω τι.

Πως το φτιαχνουμε αυτο??ειδα οτι εινα γνωστο προβλημα,αλλα δε βρισκω μια νορμαλ λυση,μονο πατεντες με διαγραφες MP κτλ..

όταν εγκαθιστάς το suite στον υπολογιστή σου με συνδεδεμένο το κινητό,σου ζητάει να αναβαθμίσεις κάποια αρχεία στο κινητό με το όνομα MMSSync.είναι μια διαδικασία που αναβαθμίζει τους drivers για usb του κινητού,αυτόματα γίνεται θυμάμαι και είναι 2 λεπτά υπόθεση.

οπότε δοκίμασε unistall στο suite και ξανα βάλε το.

επίσης μπορείς να το πάρεις απτην αρχή και να κάνεις ένα hard reset στη συσκεύη που θα στην επαναφέρει λειτουργικά όπως ήταν όταν το πήρες.και πιθανόν να λύσει κάποιο πρόβλημα.

*#7370# ο κωδικός

υπ΄όψιν οτι είναι μη αναστρέψιμο αυτό,αν το κάνεις φρόντισε για επαφές και αρχεία που δεν θες να χαθούν.

όταν εγκαθιστάς το suite στον υπολογιστή σου με συνδεδεμένο το κινητό,σου ζητάει να αναβαθμίσεις κάποια αρχεία στο κινητό με το όνομα MMSSync.είναι μια διαδικασία που αναβαθμίζει τους drivers για usb του κινητού,αυτόματα γίνεται θυμάμαι και είναι 2 λεπτά υπόθεση.

οπότε δοκίμασε unistall στο suite και ξανα βάλε το.

επίσης μπορείς να το πάρεις απτην αρχή και να κάνεις ένα hard reset στη συσκεύη που θα στην επαναφέρει λειτουργικά όπως ήταν όταν το πήρες.και πιθανόν να λύσει κάποιο πρόβλημα.

*#7370# ο κωδικός

υπ΄όψιν οτι είναι μη αναστρέψιμο αυτό,αν το κάνεις φρόντισε για επαφές και αρχεία που δεν θες να χαθούν.

Επομενως φταιει το update στο κινητο?με μπερδεψες λιγο γιατι μου λες να κανω uninstall το suite ή reset τη συσκευη.Δλδ κ τα 2 ειναι ενδεχομενες λυσεις?

Την 1η την εκανα παντως,κ το δοκιμασα να το κανω εγκατασταση πολλες φορες..

Δε φταιει δηλαδη το κινητο,το usb του?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

το δεύτερο το πρότεινα σε περίπτωση που δεν καταφέρεις κάτι με το unistall και ξανά install του suite.

απλά εικάζω μήπως φταίει το κινητό ίσως κάποια εφαρμογή που δεν εγκαταστάθηκε σωστά κτλ.που ίσως του προκαλεί θέμα με τη σύνδεση.

αν είναι το δεύτερο τότε προφανώς το hard reset θα το λύσει.

Επομενως δεν ειναι θεμα hardware λες?

το θεμα ειναι οτι δε μπορω να παρω back upαφου δεν συνδεεται.εκτος απο τον καταλαγο βεβαιια..

μπορεί να είναι μπορεί και να μην είναι θέμα hardware,(μου φαίνεται δύσκολο να είναι θέμα hardware βέβαια,καθώς όπως διαπίστωσες και σύ είναι ένα κοινό πρόβλημα.)

γιαυτό πρότεινα αυτά τα δύο.

ξεκίνα με ενα καινούριο install του τελευταίου suite που κυκλοφόρεί μπας και λυθεί το θέμα.

τα αρχεία σου μπορείς να τα περάσεις στην κάρτα μνήμης και να την αφαιρέσεις απο την συσκευή για παν ενδεχόμενο την ώρα που θα κάνεις το ρισετ και τις επαφές μέσω bluetooth αν έχεις τη δυνατότητα αλλίως στη χειρότερη χειροκίνητα.

*την ώρα που βάζεις το usb και σου βγάζει τις επιλογές,αν διαλέξεις την επιλογή mass storage και όχι το pc suite στο διαβάζει ο υπολογίστης?στο εμφανίζει σαν εξωτερικό δίσκο?

Edited by mightyr

Θελω να σωσω αρχεια οπως σημειωσεις κτλ πουχω αρκετα κ δεν μπαινουν καρτα μνημης,οπως κ το ημερολογιο,δε θυμαμαι..

παρολα αυτα,το κιν ειχε ενα ατυχημα κ θα το εχω πισω απο εβδομαδα,γτ ειχα παει για μια καταβαση με ποδηλατο κ ενω το ειχα σε 2 θηκες μεσα επαψε να λειτουργει η οθονη απο τους κραδασμους,δεν επεσε/επεσα αλλα δε μπορουσα να μην παρω κινητο μαζι για παν ενδεχομενο..

Οποτε αν ερθει πισω κ λειτουργει θα σου πω γιατι δε θυμαμαι..

νομιζω ομως οτι δεν ανοιγει η καρτα μνημης αν επιλεξω mass storage.

Θελω να σωσω αρχεια οπως σημειωσεις κτλ πουχω αρκετα κ δεν μπαινουν καρτα μνημης,οπως κ το ημερολογιο,δε θυμαμαι..

παρολα αυτα,το κιν ειχε ενα ατυχημα κ θα το εχω πισω απο εβδομαδα,γτ ειχα παει για μια καταβαση με ποδηλατο κ ενω το ειχα σε 2 θηκες μεσα επαψε να λειτουργει η οθονη απο τους κραδασμους,δεν επεσε/επεσα αλλα δε μπορουσα να μην παρω κινητο μαζι για παν ενδεχομενο..

Οποτε αν ερθει πισω κ λειτουργει θα σου πω γιατι δε θυμαμαι..

νομιζω ομως οτι δεν ανοιγει η καρτα μνημης αν επιλεξω mass storage.

Για την κάρτα μνήμης, δοκίμασε να τη δουλέψεις από κάποιον card reader κι όχι από το κινητό σου..... για να διαπιστώσεις αν το πρόβλημα hardware είναι όντως στην κάρτα μνήμης ή στην πλακέτα(μεταλλικές επαφές) της συσκευής σου..... ;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Το προβλημα μου τοκανε πριν παθει αυτο με την οθονη ρε σεις,το οποιο μου το εφτιαξαν αλλα θα τοχω απο δευτερα-τριτη..

Καμια σχεση με τους κραδασμους που δεχτηκε..

Οσο για την καρτα μνημης δουλευει με card reader κανονικα.

Οταν το παραλαβω θα δοκιμασω αυτα που ειπαμε κ θα σας πω

• 2 weeks later...
Σε κινητό Symbian S60, για να κρατήσω back up τις επαφές μου σε κάρτα μνήμης, σε ποια επιλογή πρέπει να πάω;

Σε κινητό Symbian S60, για να κρατήσω back up τις επαφές μου σε κάρτα μνήμης, σε ποια επιλογή πρέπει να πάω;

Θα πας στις επαφές σου θα τις επιλέξεις όλες και μετά θα πατήσεις επιλογές > αντιγραφή > αντιγραφή στην κάρτα μνήμης. Έτσι θα δημιουργηθεί στην κάρτα μνήμης ένας φάκελος Contacts μέσα στο φάκελο Others.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Θα πας στις επαφές σου θα τις επιλέξεις όλες και μετά θα πατήσεις επιλογές > αντιγραφή > αντιγραφή στην κάρτα μνήμης. Έτσι θα δημιουργηθεί στην κάρτα μνήμης ένας φάκελος Contacts μέσα στο φάκελο Others.

Με τον τρόπο που λες μου βγάζει μόνο την κάρτα sim. Αυτό που έκανα και νομίζω ότι "έπιασε" είναι ότι τις επέλεξα όλες και πήγα: "Αντιγραφή προσωπικών στοιχείων > Σε άλλη μνήμη > Κάρτα μνήμης" και μου έβγαλε ότι "x επαφές αντιγραφηκαν"

Έτσι βρήκα τον φάκελο Contacts μέσα στο φάκελο Others.

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Με τον τρόπο που λες μου βγάζει μόνο την κάρτα sim. Αυτό που έκανα και νομίζω ότι "έπιασε" είναι ότι τις επέλεξα όλες και πήγα: "Αντιγραφή προσωπικών στοιχείων > Σε άλλη μνήμη > Κάρτα μνήμης" και μου έβγαλε ότι "x επαφές αντιγραφηκαν"

Έτσι βρήκα τον φάκελο Contacts μέσα στο φάκελο Others.

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Αυτό που έκανες είναι αυτό που σου είπα. :) Απλά δεν θυμόμουν ακριβώς την διαδρομή.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδες sos αντιμετωπιζω προβλημα.

Συντομο ιστορικο.......

-Εστειλα το κινητο στη Νοκια για αναβαθμιση πριν κανα μηνα και μου εχουν βαλει την 410.21.010 εκδοση

-Επισης εβαλα στον υπολογιστη μου τα windows 7

-Εδω και μια εβδομαδα προσπαθω να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη και δεν μπορω.Δεν τη βλεπει τη συσκευη ο υπ/στης

-Εχω κανει τα παντα (απεγκατασταση/επανεγκατασταση pc suite - format καρτας και κινητου - δοκιμη σε αλλο pc - δοκιμη με αλλο καλωδιο - χρηση bluetooth σε λαπτοπ δανεικο κλπ).Μονο χρησιμοποιωντας bluetooth ειδε το κινητο αλλα για να κανω τη νεα αναβαθμιση μου ζητησε να συνεχισω με καλωδιο οποτε ξανακολλησα!!!!!

Πριν βαλω τα win 7 και πριν την αναβαθμιση συνδεομουν κανονικα.

Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει.

ΥΓ.Διαβασα τις 60 τελευταιες σελιδες και δεν βρηκα αναλογο ποστ-σορι αν εχει ξανααναφερθει αλλα δυσκολευομαι να το βρω

Καταρχήν καλώς ήρθες :)

Δες ένα παλιότερο μου post που μπορεί να βοηθήσει:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2110615#post2110615

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γιάννη, μήπως παίζει ρόλο ότι δεν έκανε Run as Administrator το PC Suite;:worry: Γιατί κάτι τέτοιο είχα διάβασει σε παλαιότερο post σου όταν δεν μπορούσε να διαβάσει τη συσκευή....

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ευχαριστω για το καλωσορισμα και για την αμεση απαντηση.Επισης ευχαριστω και για τη μεταφορα του θεματος.Οσο για το προβλημα Γιαννη δυστυχως δεν ειναι αυτο.Βεβαια ειμαι ακομα στη δουλεια αλλα και εδω που δοκιμασα παλι δεν αναγνωριζει το pc τη συσκευη μου και ας εκανα οτι προτεινες.

Επομενη λυση;;;

Ευχαριστω που μεσα στο χαμο των μηνυματων ασχολειστε με το δικο μου :bow::up: