TSAKHS_EVIA Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 :wacko: - το βρηκα χθες στο Pixmania.com αλλα με τσιμπημενη τιμη+μεταφορικα+καθυστερηση παραδοσης=κουκου ρουκου (!) αντε να δουμε απο Γερμανο ποτε θα ερθει - ερωτηση κρισημη: αν το παρουμε απο e-μαγαζι εχουμε εγγυηση αντιπροσωπειας ετσι ? αν κατι παθει το παμε στο μαγαζι και αυτο στα κεντρικα ή εχουν εξουσιοδοτημενο service εντος ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 photos : http://img206.imageshack.us/img206/5927/01af7.th.jpg http://img206.imageshack.us/img206/7107/06bi7.th.jpg http://img206.imageshack.us/img206/60/15qk4.th.jpg http://img206.imageshack.us/img206/1805/27rr0.th.jpg more: http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefony/Ar.asp?ARI=7411&CHID=2&EXPS=&EXPA= Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofa Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 To εφερε το πλαίσιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 καλησπερα! εισαι σιγουρος????? αν ειναι θα παω να το δω αυριο στο πλαισιο τησ καλαμαριας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 καλησπερα! εισαι σιγουρος????? αν ειναι θα παω να το δω αυριο στο πλαισιο τησ καλαμαριας! Ναι πράγματι υπάρχει στο Πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=902152 :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 ερωτηση κρισημη: αν το παρουμε απο e-μαγαζι εχουμε εγγυηση αντιπροσωπειας ετσι ? αν κατι παθει το παμε στο μαγαζι και αυτο στα κεντρικα ή εχουν εξουσιοδοτημενο service εντος ? :worry: - κανενα νεο ? ασχετα αν ειναι Πλαισιο,Fnac,E-shop και τετοια Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 καλησπερα! εισαι σιγουρος????? αν ειναι θα παω να το δω αυριο στο πλαισιο τησ καλαμαριας! Απλά επειδή είναι πολύ καινούριο μήπως να αφήσεις λίγες μέρες? Το πιο πιθανό είναι να έχουν 3-4 κομμάτια και να μην θέλουν να ανοίξουν το ένα... :worry: - κανενα νεο ? ασχετα αν ειναι Πλαισιο,Fnac,E-shop και τετοια Νομίζω η Νοκια δεν έχει τέτοια προβλήματα. Ιδιαίτερα αν είναι αγορασμένο από Ευρώπη (και όχι από καμια Σιγκαπούρη) ούτε καν θα σου πουν τπτ. Εγώ τα τελευταία 2 χρόνια, όποτε πάω κάποιο τηλέφωνο δεν μου ζητάνε ούτε την απόδειξη. Το πας σε μια Alpha Copy καλύτερα για να γλιτώσεις το πήγαινε-έλα από το μαγαζί στην αντιπροσωπεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 :worry: - Germanos ή Alpha Cory ? δηλαδη αν εχει βλαβη ποιος θα μας το φτιαξει πιο γρηγορα ? σαν πελατη θα κοιταξει ενα μαγαζι να σε εξυπηρετησει ή η αντιπροσωπεια θα σε γραψει και θα περιμενεις εναν μηνα ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 :worry: - Germanos ή Alpha Cory ? δηλαδη αν εχει βλαβη ποιος θα μας το φτιαξει πιο γρηγορα ? σαν πελατη θα κοιταξει ενα μαγαζι να σε εξυπηρετησει ή η αντιπροσωπεια θα σε γραψει και θα περιμενεις εναν μηνα ? Παλιότερα που είχα ρωτήσει σε Γερμάνο μου είπαν ότι το κούριερ πηγαίνει κάθε παρασκευή. Το δίνουν την μία παρασκευή και περιμένεις πάλι να φτάσει η παρασκευή να στο φέρουν. Οπότε τρως 2 βδομάδες έτσι... Επίσης σκέψου ότι στο γερμανό θα ζητήσουν απόδειξη. Κατά 90% δλδ. Αν κάποιος έχει πιο πρόσφατη εμπειρία ίσως βοηθήσει περισσότερο. Γενικά όμως εγώ προτιμώ να αποφεύγω τους μεσάζοντες, εκτός αν τυχαίνει να είναι φιλαράκια μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Στην Κύπρο έρχεται στις 20/12 :) Το περιμένω μ'ανυπομονησία!!! Irthe edw kai vdomada sto germano kai aelioti Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 ;) - εχεις δικιο τα "κονεξια" ειναι πολυ καλα σε τετοιες περιπτωσεις απλα ειχα την εντυπωση οτι ο καθε Γερμανος θα μπορουσε να πιεστει ας πουμε κατα καποιον τροπο να μας το επισπευσει ή να το προωθησει γρηγοροτερα ενω η αντιπροσωπεια θα σε εχει στο περιμενε γιατι δεν την νοιαζει και πολυ - απο την αλλη ο καθε Γερμανος δεν θα σε χρεωσει παραπανω για το οτι ειναι μεσαζων απο οτι το ταμειο της αντιπροσωπειας ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Ναι πράγματι υπάρχει στο Πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=902152 :) υπαρχει αλλα ηρακλειο θα το δουμε την παρασκευη:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Παλιότερα που είχα ρωτήσει σε Γερμάνο μου είπαν ότι το κούριερ πηγαίνει κάθε παρασκευή. Το δίνουν την μία παρασκευή και περιμένεις πάλι να φτάσει η παρασκευή να στο φέρουν. Οπότε τρως 2 βδομάδες έτσι... Επίσης σκέψου ότι στο γερμανό θα ζητήσουν απόδειξη. Κατά 90% δλδ. Αν κάποιος έχει πιο πρόσφατη εμπειρία ίσως βοηθήσει περισσότερο. Γενικά όμως εγώ προτιμώ να αποφεύγω τους μεσάζοντες, εκτός αν τυχαίνει να είναι φιλαράκια μου :D O Γερμανος τα φτιαχνει μονος του τα κινητα,δεν τα παει στην Νοκια. :) (εχει εξουσιοδοτημενο service) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Παιδια το εχει δει κανεις ανοικτο? Η οθονη ειναι οντως σκοτεινη οπως λενε στα ξενα φορουμ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopoula Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Δεν είναι σκοτεινή, απλά δεν είναι τόσο φωτεινή όσο τα υπόλοιπα κινητά. Έχει και τέλεια ανάλυση χρωμάτων, τέλειες φωτογραφίες και καλό ζουμ. Εγώ ασπούμε έχω wallpaper κόκκους καφέ (χεχε) και φαίνονται σαν αληθινή, μπροστά σου, έτοιμοι να τους πιάσεις με το κουταλάκι! Πολύ καλοί ήχοι (ακούγονται καλά!), τέλεια θέματα (ΤΕΛΕΙΑ όμως!),... Δεν δοκίμασα ακόμα τη βιντεοκλήση. :) Τα πλήκτρα του είναι πολύ καλά, ίσα ίσα που τ'αγγίζεις! Αυτό που πήρα εγώ το πήρα από το Γερμανό 249ΛΚ, με microSD 128MB, handsfree & charger. Bluetooth, IrDA ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 O Γερμανος τα φτιαχνει μονος του τα κινητα,δεν τα παει στην Νοκια. (εχει εξουσιοδοτημενο service) :cool: - αυτο το λεει καθαρα και στα προσπεκτους αλλα για πολυ σοβαρες ζημιες μου εχει πει τεχνικος οτι το πανε στην Νοκια εκτος κι αν ηταν μουφα για να δικαιολογησει την καθυστερηση και το αυξημενο κοστος απο την αλλη αν το παρει καποιος Πχ απο Πλαισιο,Fnac μπορει μετα να παει ενοσω ειναι σε εγγυηση σε Νοκια center να του το φτιαξουν ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 το κινητο το πηρα το απογευμα απο Nokia shop,σαν πρωτη εντυπωση ειναι απιστευτο,πολυ καλη συναρμολογηση και ποιοτητα κατασκευης δειχνει να εχει. η οθονη του ειναι μια χαρα,που και που γινεται λιγο σκοτεινη ομως δεν εχει κανενα προβλημα. το πληκτρολογιο του εντυπωσιακα ανετο και απαλο κατα την πληκτρολογηση μηνυματος. ο ηχος μια χαρα δυνατος και ποιοτικος. αυτα τα πρωτα συμπερασματα για τωρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Πήγα στην πλαίσιο στην Καλαμαριά να το πάρω για τη γυναίκα μου καθώς μου χρωστούν 1 τηλέφωνο από την επιδότηση της cosmote λόγω φορητότητας πριν 3 μήνες... surprise! δεν υπάρχει διαθεσιμότητα!!!!! λέει όταν έχει η νοκια, και παραγγείλουμε, κλπ κλπ.... τις γνωστές π@π@ριές! Η ΝΟΚΙΑ λίγα βήματα πιο κάτω έχει τις αποθήκες γεμάτες! Άσε που θέλαν να μου πασάρουν ένα από αυτά που έχει βιτρίνα το κατάστημα της Κιφησιάς! Κάθε φορά που πάω σ'αυτό το μαγαζί μετανοιώνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 παντως το πλαισιο εδω στο ηρακλειο θα εχει κανονικα αυριο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 αψογο ειναι το ειδα και εγω το ασπρο ροζ θεσπεσιο ειναι και αυτο αλλα το καφε ειναι ονειρο! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 η οθονη του ειναι μια χαρα,που και που γινεται λιγο σκοτεινη :blink: - ποτε ? οταν μιλας,οταν κανεις παυση στην γραφη μηνυματος ? κατι σαν προστασια οθονης δηλαδη ή στα καλα του καθουμενου εκει που το σκαλιζεις πχ στις φωτο ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 καλησπερα! ξερεται ποτε θα το φερει η vodafone????????????? το site ελεγε για 12-12-06...................... ευχαριστω!!! πηγα και γω σημερα στο πλαισιο της καλαμαριας και μου ειπε ενας πολιτης οτι ηρθαν πολυ λιγα και δεν το ειχε δει καν και οτι περιμενουν νεα παραλαβει απο του χρονου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Το ειδα κι εγω σημερα στο fnac και απογοητευτηκα. Ηθελα να το παρω αλλα μολις εβαλα την οθονη του διπλα στο 6280 μου ηταν αρκετα πιο σκοτεινη. Γιατι μας τα κανει αυτα η νοκια? Παντως ειναι πολυ ομορφο και δεμενο σαν κινητο. Κριμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicesat Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Re paidia ego to vrika se katalogo se ena katastima Beep to eixe timi 385Euro!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Το ειδα κι εγω σημερα στο fnac και απογοητευτηκα. Ηθελα να το παρω αλλα μολις εβαλα την οθονη του διπλα στο 6280 μου ηταν αρκετα πιο σκοτεινη :cry: - σε καθε περιπτωση ηταν πιο σκοτεινη ? φωτο,αναμονη,φοντο ? ειναι δηλαδη σαν να εχει μια "ζελατινα" μπροστα του ή σαν τα Led να ειναι αχνα ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts