Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800 Sirocco Edition


d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η άσπρη-κρεμ πλαστική επιφάνεια πως σου φαίνεται?

Τη βλέπεις πολύ ευαίσθητη στις βρωμιές...?

 

Μη το πάρουμε ασπρο-κρεμ και σε 2 μήνες μας γίνει ανθρακί!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 648
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μαλιστα..δηλαδη η μπαταρια κραταει..??καλο αυτο??αντε ανεβασε κ καμμια φωτο να το δουμε κ εμεις..μαλλον θα το παραγγειλω κ εγω..??δεν ξερω το σκεφτομαι σοβαρα...αλλα σε μαυρο ετσι....:p
Exω Ν70,8210,2600,3200,5140i,7610,8800:p
Link to comment
Share on other sites

Η μπαταρια αυτη τη στιγμη ωρα 17.00 εχει 2 γραμμες απο προχτες το βραδυ στις 9 αν θυμαμαι καλα.Απο το προηγουμενο ποστ εχουν γινει αλλα 5 τηλ συνολ.διαρκειας περιπου 6 λεπτων,εχουν βγει 4-5 φωτο και τιποτε αλλο.

Απο οσα εχω διαβασει εδω και το θεμα του απλου 8800,λεω οτι ειναι μια χαρα.

Ξαναλεω γιατι μερα με τη μερα το διαπιστωνω,αγνοηστε το θεμα δαχτυλιες.Ισως να του πηγαινουν κιολας στον οποιο βαθμο φαινονται.Αλλα και αν καποιον ενοχλει ,μια να συρει το χερι του πανω,εχουν φυγει.

Το πισω πλαστικο μερος -κρεμ -στο ασημι πιστευω οτι θα λερωνει με το χρονο.Δεν μπορουσαν να του δωσουν πιο σκουρο χρωμα.....Βεβαια αναλογα με το τι κανει κανεις στη μερα του (δουλεια,χομπυ).Αν δηλαδη καποιος κανει δουλεια γραφειου,δεν εχει χομπυ που απαιτουν επαφη με τη φυση,μαλλον δεν θα εχει προβλημα.Αν ομως εγω απο το γραφειο πρεπει να παω στην αποθηκη να κατεβασω ενα κιβωτιο γιατι ο πωλητης ειναι απασχολημενος π,χ,κανει ζεστη και με παιρνουν τηλεφωνο και απαντω,ε...αν αυτο γινεται συχνα πιστευω οτι η επιφανεια αυτη δεν θα παραμεινει ως εχει σε βαθος χρονου.

Ενα απο τα σημεια παντως που μου αρεσει στο τηλεφωνο ειναι οτι η μπαρα που χωριζει οθονη και πληκτρολογιο,ειναι και τα 2 κουμπια επιλογης και πισω.Πολυ καλο.

Για φωτο ,δυστυχως δεν εχω το καλωδιο για να συνδεσω τη Σονυ με τον υπολογιστη αλλα θα ανεβασω καποιες που εβγαλα με το Κ750ι.Δεν ειναι οτι καλυτερο ,δεν υπηρχε επαρκης φωτισμος,ειναι ομως φυσικες και φρεσκιες.:) Δειτε τες γιατι σε 2 μερες θα τις βγαλω,γιατι δεσμευω χωρο σε αλλο φορουμ με ασχετα πραγματα :O

http://www.to4x4.gr/gallery/albums/album40/DSC00512.jpg

http://www.to4x4.gr/gallery/albums/album40/DSC00514.jpg

http://www.to4x4.gr/gallery/albums/album40/DSC00515.jpg

http://www.to4x4.gr/gallery/albums/album40/DSC00516.jpg

http://www.to4x4.gr/gallery/albums/album40/DSC00517.jpg

http://www.to4x4.gr/gallery/albums/album40/DSC00518.jpg

http://www.to4x4.gr/gallery/albums/album40/DSC00519.jpg

http://www.to4x4.gr/gallery/albums/album40/DSC00520.jpg

 

Αν βγουν μεγαλες ,συγνωμη,πρωτη φορα ανεβαζω εδω φωτο,ας κανουν οι συντονιστες οποια διορθωση θελουν.

Link to comment
Share on other sites

ελπιζω να το παρω πρωτος να ζηλευεις..χαχαχαχα:lol: Το ειδες απο κοντα???

 

entaxei file zervas mesa gia tin kontra :lol: :lol: :lol: na doume poios tha to parei protos . pantos dustihos re gmt den to eho dei akomi apo konta. alla kai esi r file grvit sprohneis to maiheri pio vathia :lol: lupithite me :lol:

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Link to comment
Share on other sites

to eida k sthn italia to sirocco twra p piga g pswnia...einai gmto alla i timh tou k ekei idia 900kt eurw..to eixe k sta duo xrwmata k diathesimes suskeues alla oi italoi dn paizei na to paroun mizeroi oloi axaxxa ...:D
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr
Link to comment
Share on other sites

δεν πειραζει θα το παρουμε εμεις η ελληνες....:lol: Μαλλον μεσα στην βδομαδα θα το παραγγειλω κ εγω....:D
Exω Ν70,8210,2600,3200,5140i,7610,8800:p
Link to comment
Share on other sites

Ξανασκεψου το.Εχοντας τα πιασει και τα δυο και εχοντας δει το μενου τους,πιστευω πως το σιροκο πλεονεκτεί αρκετά τοσο στο λογισμικο ,οσο στην εξωτερικη εικονα και αισθηση χρησης,ενω η διαφορα χρηματων δεν ειναι μεγαλη.

 

Εσυ εχοντας ηδη το 8800 παιρνοντας το σπεσιαλ θα παρεις το ιδιο ακριβως τηλεφωνο απλως με διαφορετικο μεταλλο...

Δεν βλεπω καπου σημαντικο κερδος.Απεναντιας με το σιροκο θα εχεις αναβαθμισμενο και διαφορετικο τηλεφωνο με 110 περιπου ευρω περισσοτερα.

Εγω παρολο που δεν το χρησιμοποιω,κοντευω να συμπαθησω ακομα και το ασημι σιροκο :)

Οι διαφορες στην εξωτερικη μορφη οσο και αν ειναι μικρες κανουν μεγαλη διαφορά τελικα.

 

 

 

 

 

Φιλε μου, δεν ειναι θεμα οικονομικο.Ετσι και αλλιως και τα δυο σαν συσκευες, το ιδιο ακριβες ειναι.Απλα το sirocco, μου αφηνει μια αισθηση ψευτιας (χωρις να υφισταται βεβαια κατι τετοιο) οταν το πιανω,και με χαλανε πολυ οι δαχτυλιες.Ισως ειμαι πολυ ψειρας δεν ξερω,αλλα οπως ειπα και παραπανω,το 8800 απλο η special,ειναι μακραν διαχρονικοτερο και πιο σοφιστικε κατα την ταπεινη μου γνωμη.

Link to comment
Share on other sites

Το ακουστικό σε σχέση με το ακουστικό του 8910/8910i πως συγκρίνεται;

Το απλό 8800 ξέρουμε ότι δεν είναι και πολύ δυνατό, το sirocco edition όμως;

Link to comment
Share on other sites

Το ακουστικό σε σχέση με το ακουστικό του 8910/8910i πως συγκρίνεται;

Το απλό 8800 ξέρουμε ότι δεν είναι και πολύ δυνατό, το sirocco edition όμως;

 

Δεν ειναι πολυ δυνατο,δεν μπορω να το πω χαμηλό παντως.Τωρα αν σταθεις διπλα σε κομπρεσερ,μαλλον δεν θα ακους...:)

 

αυτη τη λακουβα τη την εβαλαν ρε γμτ..:angry: :angry:

 

Οπως ειπα η λακουβα δεν φαινεται καθόλου,ειναι σαν γλυπτο.Απο τις φωτο δινει την εντυπωση οτι ειναι βαθια,σε πληροφορω οτι απλως ετσι φαινεται.Αν το βλεπεις απο απο πανω δεν φαινεται σχεδον.μιλαμε για ενα χιλ περιπου βαθος.

Πιο ασχημη βρισκω την αντιστοιχη στο απλο 8800 οπου φαινεται μια μικρη λακκουβα πανω στο μεταλο παρα στο σιροκο οπου δεν βλεπεις κατι να χαλαει την επιφανεια του μεταλλου.

 

Φιλε μου, δεν ειναι θεμα οικονομικο.Ετσι και αλλιως και τα δυο σαν συσκευες, το ιδιο ακριβες ειναι.Απλα το sirocco, μου αφηνει μια αισθηση ψευτιας (χωρις να υφισταται βεβαια κατι τετοιο) οταν το πιανω,και με χαλανε πολυ οι δαχτυλιες.Ισως ειμαι πολυ ψειρας δεν ξερω,αλλα οπως ειπα και παραπανω,το 8800 απλο η special,ειναι μακραν διαχρονικοτερο και πιο σοφιστικε κατα την ταπεινη μου γνωμη.

 

Τι να πω,εδω παμε πια σε προσωπικα γουστα.Οποτε ειναι θεμα τι αρεσει περισσοτερο.Οταν το πρωτοεπιασα στα χερια μου ,ειχα την ιδια εντυπωση περι "ψευτιας".Βεβαια,μερα με τη μερα και το λιγο που το χρησιμοποιω,μου αρεσει ολο και περισσοτερο.Οι δαχτυλιες δεν ενοχλουν,και τελος το βρισκω πιο συγχρονο απο το απλο 8800.Δειχνει πιο μεγαλο,πιο συμπαγες.Το 8800 δειχνει κατα μενα πιο μικρο ,οχι τοσο φρεσκο.Υποκειμενικα βεβαια ολα αυτα ετσι ...:)

Πανω απο ολα ομως το θεμα αυτονιμιας και μονο θα με εκανε να προτιμησω ουτως η αλλως το σιροκο.

Link to comment
Share on other sites

pisteyo pos to sirocco einai kalitero logo kameras k mnimis alla h mpataria toy mporei na paei k sto diaxronoko 8800 me mia anavathmisi.:rolleyes: ego eimai katoxos toy 8800 k tha perimeno thn epomeni kykloforia apo ti seira premium mias k i kamera ton 2megapixels k h mnimi den me polisigkinei afou spania travao foto apo kinito.kserei kapoios poy mporo na vro to moysiko thema toy sirocco apo to site ths nokia??tha me voithoysate poli:worry:
Link to comment
Share on other sites

Χθες αγόρασα το τηλέφωνο από ένα κατάστημα COSMOTE. Πριν την αγορά είχα διαβάσει όλα τα σχόλια στο forum, καθώς και σε κάποια ξένα forum, τα οποία με βοήθησαν να πάρω την τελική απόφαση για την αγορά. Θέλω λοιπόν με τη σειρά μου να παραθέσω κάποιες πρώτες εντυπώσεις για το τηλέφωνο, προκειμένου να ενημερωθούν οι τυχόν υποψήφιοι αγοραστές.

Το τηλέφωνο είναι όμορφο και στα δύο χρώματα. Εγώ πήρα το μαύρο. Η λακούβα δεν φαίνεται τόσο πολύ όσο στις φωτογραφίες. Είναι τόσο μικρή η κοιλότητα της που σε συγκεκριμένες γωνίες δεν μπορείς να την παρατηρήσεις. Είναι πολύ αρμονική με το συνολικό design και πολύ εργονομική για το άνοιγμα του συρόμενου μηχανισμού.

Οι δαχτυλιές όντως φαίνονται, όχι όμως στο βαθμό που φαντάζεστε. Και δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα την αισθητική. Το δέρματινο ύφασμα καθαρισμού εξαφανίζει αμέσως τις δαχτυλιές με ένα πέρασμα. Η συσκευασία και όλα τα εξαρτήματα είναι άψογα. Το ακουστικό bluetooth είναι ωραίο μινιμαλιστικό και πολύ εύχρηστο. Η θήκη μεταφοράς είναι απλώς για προστασία, αφού δεν έχει κανένα clip (για ζώνη). Πιθανόν στη ΝΟΚΙΑ να φαντάστθηκαν ότι αυτό το τηλέφωνο δεν φοριέται σε ζώνη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν με προβλημάτισε. Το λάθος είναι ότι δεν έχει προβλεφθεί η χρήση τηε θήκης με το ενσύρματο ακουστικό, αφού δεν έχει ανάλογο "κόψιμο". Έτσι το τηλέφωνο με το ακουστικό συνδεδεμένο δεν χωρά στη θήκη.

Ο συρόμενος μηχανισμός είναι άψογος, όπως αναμενόταν.

Η οθόνη είναι ευανάγνωστη και δεν προβληματίζει.

Από πλευράς διάρκειας μπαταρίας θα επανέλθω αφού η πρώτη ημέρα χρήσης δεν αποτελεί σωστό στοιχείο αξιολόγησης. Το NOKIA PC SUITE εγκαταστάθηκε στον υπολογιστή μου χωρίς πρόβλημα και με σύνδεση BT πέρασα, από το OUTLOOK 2003, μέσα σε ελάχιστο χρόνο 500 επαφές και την ατζέντα ενός έτους με 400 εγγραφές. Σε όσες επαφές υπήρχαν φωτογραφίες πέρασαν και αυτές.

Σε όλες τις επαφές υπάρχει άμεση αντιστοίχιση φωνητικής εντολής, αλλά για να δουλέψει σωστά απαιτείται αρκετή προσπάθεια.

Οι ήχοι που έχει το τηλέφωνο είναι πρωτότυποι και κανένας δεν προσομοιάζει στο παλαιό "τηλεφωνικό κουδούνισμα". Οπότε εάν κάποιος θέλει παραδοσιακούς ήχους πρέπει να τους κατεβάσει. Εγώ πάντως βρήκα έναν που μου άρεσε.

Τα SMS και MMS δούλεψαν σωστά, ενώ και η ποιότητα των τηλεφωνικών συνομιλιών χαρακτηρίζεται είναι υψηλή.

Το λογισμικό του τηλεφώνου θα χρειασθεί σύντομα κάποιες αναβαθμίσεις, αφού μέασ στην πρώτη ημέρα χρήσης παρατήρησα ένα πρόβλημα ήδη. Συγκεκριμένα, εάν απενεργοποιηθεί το τηλέφωνο χάνει την ταξινόμηση των επαφών, με επώνυμο ή όνομα και δεν υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης. Θα πρέπει κάθε φορά που ενεργοποιείς το τηλέφωνο να πηγαίνεις στις ρυθμίσεις των επαφών και να δηλώνεις τον τρόπο ταξινόμησης. Επικοινώνησα άμεσα με τη ΝΟΚΙΑ και μου απάντησαν ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει ήδη αναφερθεί στην εταιρεία στο εξωτερικό και πιθανότατα θα αντιμετωπισθεί σε επόμενη αναβάθμιση του λογισμικού. Εάν φυσικά δεν απενεργοποιείς το κινητό δεν υπάρχει πρόβλημα.

Συμπερασματικά, σαν πρώτες εντυπώσεις, το τηλέφωνο έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, είναι ξεχωριστό, απόλυτα λειτουργικό. Οι καλύτερες πρώτες εντυπώσεις από κινητό τηλέφωνο εδώ και πολλά χρόνια (να αναφέρω ότι έχω χρησιμοποιήσει αρκετά τηλέφωνα, μέχρι και smartphonew και PDA-phones.) Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου.

Δεν αναφέρω τίποτα για κάμερα και βίντεο διότι απλά δεν τα χρησιμοποιώ και δεν μπορώ να έχω άποψη.

Στην διάθεση σας για άλλες πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που λες με τις επαφες το τσεκαρα και ειδα οτι οντως ισχύει.

Χαιρομαι που συμφωνουμε μεταξυ αλλων και στο φαινομενο "δαχτυλιών".Το πληκτρολογιο εσενα πως σου φανηκε?

Και ακομα μια ερωτηση μιας και ειμαι πιθανός αγοραστης του μαύρου.Αυτο που πηρες ειναι τελικα μαύρο ή μπρονζe?.Και αν ειναι το δευτερο,υπαρχει τελικά και μαύρο οπως αυτο φαινεται σε σελιδα της expansys?

Link to comment
Share on other sites

Το μαύρο πήρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει "μπρονζε". Το κουτί γράφει στο πλάι DARK. Νομίζω ότι το κουτί θα γράφει SILVER για το ασημί. Στην COSMOTE πάντως μου είπαν ότι έχουν παραλάβει μόνον DARK και κανένα ασημί.

Το πληκτρολόγιο είναι πολκύ καλό και με ωραία αίσθηση. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το πάνω κουμπί του κεντρικού πλήκτου κύλισης. Είναι πολύ κοντά με το ανοιγόμενο κάλυμμα και βρίσκει το δαχτυλό μου. Η τελευταία σειρά πλήκτρων αντιθέτως είναι σωστά τοποθετημένη και δεν βρίσκουν τα δάχτυλα στο κάλυμμα.

Το πληκτρολόγιο είναι μεταλλικό.

Link to comment
Share on other sites

Μαλιστα.Εμενα το κουτι του ασημι που πηρα γραφει "Light".

Τωρα σε καποιες φωτό το βλεπω μπρονζε σε καποιες μαύρο.

Μπορει και να μου φαινεται....:wacko:

 

Εγω παντως ενας απο τους λογους που το προτιμησα (και ισως το ξαναπροτιμήσω και για μενα) ειναι ο χαμηλός δεικτης SAR που εχει,γιατι απο μια ερευνα που εκανα περι αυτου ειχα βρει κατι links και ειχα φρικαρει πολυ ασχημα απο αυτα που διαβασα.Οποιος ενδιαφερεται να του τα στειλω,ή αν δεν εχουν προβλημα οι συντονιστες ,να τα βαλω εδω.

Σε γενικες γραμμες η μονη ασφαλης λυση ειναι κινητό με τον χαμηλοτερο ΣΑΡ και χρηση αποκλειστικα και μονο bluetooth handsfree και οχι αυτου με καλωδιο.

Επισης σε οτι αφορα τα 8χχχ ,πιστευω οτι το μεταλλικο περιβλημα δεν επιτρεπει την επεκταση της ακτινοβολιας απο ολη την επιφανεια του κινητου και βοηθαει στον περιορισμο της.Βεβαια μπορει να μην στεκει αυτο που λεω αλλα εχω αυτη την εντυπωση με βαση οτι διαβασα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ φίλε grvit δε μπορώ να καταλάβω που το βρήκες το silver...:p

 

Εγώ πήρα τη Nokia και μου είπε ότι το φέρνουν μόνο σε μαύρο.Το ασημί δεν υπάρχει καν σαν κωδικός.Το ίδιο ακριβώς μου είπαν και 2 καταστήματα(ηλεκτρονικά) όταν τους είπα αν μπορούν να το φέρουν σε ασημί κατόπιν παραγγελίας.:wacko:

 

Οπότε κάτι γίνεται εδώ πέρα...ή δε ξέρουν τι τους γίνεται ή το μαγαζί απ' όπου το πήρες το έκανε από μόνο του εισαγωγή!:!:

 

Πάντως και εγώ το παράγγειλα σε μαύρο(dark το αναφέρουν) και πιστεύω ότι από βδομάδα θα το 'χω.:p

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...