Jump to content

Ενημέρωση υπολοίπου δωρεάν χρόνου ομιλίας

Mendrinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ole!! eimai ba8itata sigkinimenos...

Όπα με κλέβεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=148576&page=21#315 :lol::lol::p

• Απαντήσεις 526
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελπίζω να διορθώσει και το bug που αναφέρω παραπάνω διότι δίνει εικόνα πρόχειρης υλοποίησης της υπηρεσίας...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

παιδια ενημερωνει κ για τα δωρεαν διαθεσιμα μηνυμα που εχεις ή μονο για το χρονο ομιλιας????

σιγουρα το μηνυμα που στελενεις ειναι δωρεαν??

προσπάθησα σήμερα να μάθω το υπόλοιπο και μου έρχεται μήνυμα ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη

Εμένα που έλεγε ότι θα είναι διαθέσιμη από 1/11 τώρα μου λέει ότι θα είναι διαθέσιμη την 1/1/09

Εμένα που έλεγε ότι θα είναι διαθέσιμη από 1/11 τώρα μου λέει ότι θα είναι διαθέσιμη την 1/1/09

Μπορεί να διάβασαν το κράξιμο για τη μη ενημέρωση σε περίπτωση αλλαγής οικονομικού προγράμματος και να προσπαθούν να το διορθώσουν... Το καλό σενάριο...

Το κακό είναι να ανακάλυψαν και άλλα bugs !

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• 3 weeks later...

Πηρα τηλ στο 1200 και μου απαντησαν οτι η υπηρεσια δεν εχει ενεργηποιηθει ακομη ...μα τους λεω εχω στειλει sms και πηρα απαντηση!!!

Επισεις τους ρωτησα να μου εξηγησουν πως λειτουργει η υπηρεια αλλα απαντησαν οτι και αυτοι δεν γνωριζουν ακομη.

Σε δυτερη ερωτηση μου για το ποτε θα λειτουργει κανονικα μου ειπαν σε ενα με δυο μηνες.

Pixel 6a

Λογικά αυτό σημαίνει πως η υπηρεσία είναι σε ΒΕΤΑ μορφή και θα δωθεί στους συνδρομητές, με την ανάλογη διαφήμιση βέβαια, τα Χριστούγεννα. Είδωμεν...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά αυτό σημαίνει πως η υπηρεσία είναι σε ΒΕΤΑ μορφή και θα δωθεί στους συνδρομητές, με την ανάλογη διαφήμιση βέβαια, τα Χριστούγεννα. Είδωμεν...

Σε αυτό δεν έχεις και πολύ άδικο. Όντως η υπηρεσία δεν ανακοινώθηκε ακόμα επίσημα από την cosmote. Προφανώς θα ανακοινωθεί μαζί με την πλήρη διαχείριση του My Account από το κινητό. Τώρα αν μπει κάποιος από το κινητό του στο myaccoynt https://www.cosmote.gr/myaccount/cma.portal έχει πρόσβαση σε πολλές από τις υπηρεσίες που διαθέτει η υπηρεσία αλλά όχι στον ebill. Μπορεί για παράδειγμα να αλλάζει οικονομικά προγράμματα να βλέπει σε ποιες υπηρεσίες είναι γραμμένος, να αλλάζει τον αριθμό που έχει για τα απεριόριστα, οι χρήστες καρτοκινητής να βλέπουν online τις κλήσεις τους και την κίνηση του λογαριασμού τους και άλλα πολλά. Έτσι όταν ολοκληρωθούν όλα αυτά μαζί με το υπόλοιπο δωρεάν χρόνου ομιλίας για τους συνδρομητές συμβολαίου θα βγει και η επίσημη ανακοίνωση.

Σε συμβολαιο κοσμοτε που εχουμε στην οικογενεια ηρθε μηνυμα που διαφημιζε την υπηρεσια :wacko:

Αυτήν τη στιγμή η υπηρεσία δε λειτουργείΕμφανίζει μήνυμα λάθους(για την ακρίβεια μου ήρθε ενα κομμάτι κώδικα στο κινητό,σπασμένο σε πολλά μηνύματα και γραμμένο σε Java!!! ) :lol:

Αυτήν τη στιγμή η υπηρεσία δε λειτουργείΕμφανίζει μήνυμα λάθους(για την ακρίβεια μου ήρθε ενα κομμάτι κώδικα στο κινητό,σπασμένο σε πολλά μηνύματα και γραμμένο σε Java!!! ) :lol:

είναι unavailable αυτή τη στιγμή , :lol:

Και το ebill δεν είναι διαθέσιμο,όπως και το myaccountΒγήκε ανακοίνωση ότι γίνεται αναβάθμιση των συστημάτων!Κανείς που να γνωρίζει τι βελτιώσεις κάνουν;;

Πάντως 2 γνωστοί μου που έστειλαν το μήνυμα (ένα ατομικό συμβόλαιο και το άλλο εταιρικό) έλαβαν από κοινού την απάντηση ότι "Η Υπηρεσία δεν βρέθηκε".

Εύχομαι να διορθωθεί κι να ξέρει ο καθένας τελικά πόσο μιλάει, για να μην υπερβαίνει το πάγιό του

lalista.gr

Η υπηρεσία δεν λειτουργεί την ημέρα που εκδίδεται ο λογαριασμός. Συγκεκριμένα την ημέρα που εκδίδεται ο λογαριασμός από τα μεσάνυχτα έως την ώρα που το απαντητικό μήνυμα από την αποστολή Λ στο 1256 δείχνει το νέο υπόλοιπο οφειλής. Περίπου στις 20:00 της ίδιας ημέρας.

Η υπηρεσία δεν λειτουργεί την ημέρα που εκδίδεται ο λογαριασμός. Συγκεκριμένα την ημέρα που εκδίδεται ο λογαριασμός από τα μεσάνυχτα έως την ώρα που το απαντητικό μήνυμα από την αποστολή Λ στο 1256 δείχνει το νέο υπόλοιπο οφειλής. Περίπου στις 20:00 της ίδιας ημέρας.

Και επισης δεν λειτουργει οταν κανεις αλλαγη πακετου. :worry:

(Εκανα 2 ημερες μετα την εκδοση του λογαριασμου. )

Εμένα γιατί μου λέει ότι έχω δωρεάν υπόλοιπο χρόνου κατά πολύ μεγαλύτερο από το πρόγραμμά μου; Συγκεκριμένα είμαι στο C120, εκδόθηκε λογαριασμός 1/12 και μου λέει ότι έχω υπόλοιπο 140 λεπτά! Είναι δυνατόν; Μάλιστα μειώνεται κανονικά ανάλογα με το πόσο μιλάω!

Εμένα γιατί μου λέει ότι έχω δωρεάν υπόλοιπο χρόνου κατά πολύ μεγαλύτερο από το πρόγραμμά μου; Συγκεκριμένα είμαι στο C120, εκδόθηκε λογαριασμός 1/12 και μου λέει ότι έχω υπόλοιπο 140 λεπτά! Είναι δυνατόν; Μάλιστα μειώνεται κανονικά ανάλογα με το πόσο μιλάω!

Προφανώς είχες περισσευούμενο χρόνο ομιλίας απ’τον προηγούμενο μήνα

Προφανώς είχες περισσευούμενο χρόνο ομιλίας απʼτον προηγούμενο μήνα

Σωστός και σε ευχαριστώ, δεν το είχα σκεφτεί! Φαντάζομαι δεν μπορώ να έχω και στον επόμενο λογαριασμό δωρεάν χρόνο από τον προηγούμενο, έτσι δεν είναι;

Σωστός και σε ευχαριστώ, δεν το είχα σκεφτεί! Φαντάζομαι δεν μπορώ να έχω και στον επόμενο λογαριασμό δωρεάν χρόνο από τον προηγούμενο, έτσι δεν είναι;

Τώρα έχεις μεταφερόμενο χρόνο απ’τον Οκτώβρη.Τον Γενάρη θα έχεις μεταφερόμενο χρόνο απ’τον Δεκέμβρη,αν περισσέψει.Εννοείται πως τώρα καταναλώνεις πρώτα το δωρεάν χρόνο του Δεκέμβρη και μετά τον μεταφερομενο απ’τον Οκτώβρη.Αν δεν ξοδεψεις όλο το χρόνο του Δεκέμβρη,τότε στον Γενάρη δε μεταφέρεται ο περισσευόμενος απ’τον Οκτώβρη μήνα που δε χρησιμοποίησες τον Δεκέμβρη και ούτω καθ’εξής! :)

Μόλις έστειλα το μήνυμά ΕΥ στο 1256 και μου ήρθε η απάντηση.

Έχω εταιρικό πρόγραμμα με 100 λεπτά ομιλίας και 90 λεπτά με άλλους συναδέλφους που έχουν το ίδιο πρόγραμμα.

Πολύ καλό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χωρίς χρέωση είναι το μήνυμα αυτό;

Εννοείται!Αυτό έλειπε να μας χρεώνουν για τον αέρα!! :)

Όχι ότι οι χρεώσεις των υπολοίπων υπηρεσιών δεν είναι για τον αέρα,αλλά ας μην το κάνουμε εδώ θέμα! :p

ναι οπως και στους ιδιωτες...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13