Jump to content

Ενημέρωση υπολοίπου δωρεάν χρόνου ομιλίας

Mendrinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι μου το ειπαν απο το κεντρο εξηπυρετησης...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• Απαντήσεις 526
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι μου το ειπαν απο το κεντρο εξηπυρετησης...

Το επαγγελματικο και εμπειρο κεντρο εξυπηρετησης της Cosmote :lol::lol: επι 2 χρονια την ιδια απαντηση δινει.

Απο χειμωνα το πανε σε ανοιξη,απο ανοιξη σε καλοκαιρι και μετα σε φθηνοπωρο.

Καθε αρχες εποχης το ενεργοποιει και εμεις καθομαστε και τους ακουμε :X

Επειδη δουλευω σε κατστημα κινητης τηλεφωνιας και τους εχω ζαλισει αρκετες φορες η απαντηση που μου δινουν ειναι οτι το συστημα της Cosmote δεν μπορει να σηκωσει τετοια υπηρεσια και οτι προσπαθουν να το κανουν αναβαθμιση.

Το ποτε θα ειναι διαθεσιμη αυτη η υπηρεσια ειναι ακομα αγνωστο

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Αυτό για την αναβάθμιση έχει ακουστεί πολύ... Να την κάνουν αν χρειάζεται! Δεν έχουν τους πόρους/προσωπικό να την κάνουν; Να τα παίρνουν όμως ξέρουν από την υπέρβαση του χρόνου ομιλίας καθώς ακόμα και ο ψαγμένος συνδρομητής δεν μπορεί να καταμετρήσει κλήσεις προς κινητά/σταθερά-freeze κτλ.

Τελικά η λύση είναι μία και μόνο: αν έχετε επαρκές σήμα από κάποιο άλλο δίκτυο στους χώρους όπου κινείστε, φύγετε με φορητότητα! Είναι το ΜΟΝΟ που μπορεί να καταλάβουν αν γίνει σε μεγάλο αριθμό συνδρομητών...

Αλλά ξέχασα, οι συνδρομητές κοσμοτέ έχουν κάνει μια σύνδεση και έχουν ένα πρόγραμμα το οποίο θα έχουν και μέχρι να πεθάνουν (εξαιρούνται τα μέλη του forum :)) , τουλάχιστο οι περισσότεροι! Τέτοιοι που είναι, καλά τους κάνει !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δυστυχώς όμως φίλε μου nosferatu,όταν οι άλλες 2 δεν έχουν επαρκές σήμα στο χώρο σου αναγκάζεσαι να πας στους πράσινους....Εγώ π.χ. ήμουν στην Wind,δεν έκανε τίποτα 1 χρόνο να βελτιώσει την κάλυψη,οπότε δεν μπορούσα να κάθομαι άλλο να με δουλεύει...Στην Voda που είχα άψογη κάλυψη στην περιοχή,της ξήλωσαν την κεραία επειδή ήταν απέναντι από βρεφονηπιακό σταθμό!Στην προκειμένη περίπτωση,που πήγαιναν κι αυτοί να την τοποθετήσουν;;Αφού υπάρχει ο νόμος των 300 μέτρων από νοσοκομεία,νηπιαγωγεία κλπ!Έλεος! :blink:

Οπότε,αναγκάζομαι να πάω στην Κοσμοτέ που ούτε δωρεάν wap μου δίνει ούτε ενημέρωση χρόνου!Αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω για να μιλάω ανθρώπινα;;Ευτυχώς δε χρησιμοποιώ υπηρεσίες τύπου freeze κλπ,οπότε δεν πληρώνω παραπάνω!

Στο τμημα εξυπηρέτησης(λέμε τώρα)δεν έχουν ιδέα για την υπηρεσία!Τώρα,αν όντως ισχύει αυτό για τον Σεπτέμβρη είναι καλοδεχούμενο,αν και δεν τους πολυ-πιστεύω...

Δυστυχώς όμως φίλε μου nosferatu,όταν οι άλλες 2 δεν έχουν επαρκές σήμα στο χώρο σου αναγκάζεσαι να πας στους πράσινους....Εγώ π.χ. ήμουν στην Wind,δεν έκανε τίποτα 1 χρόνο να βελτιώσει την κάλυψη,οπότε δεν μπορούσα να κάθομαι άλλο να με δουλεύει...Στην Voda που είχα άψογη κάλυψη στην περιοχή,της ξήλωσαν την κεραία επειδή ήταν απέναντι από βρεφονηπιακό σταθμό!Στην προκειμένη περίπτωση,που πήγαιναν κι αυτοί να την τοποθετήσουν;;Αφού υπάρχει ο νόμος των 300 μέτρων από νοσοκομεία,νηπιαγωγεία κλπ!Έλεος! :blink:

Οπότε,αναγκάζομαι να πάω στην Κοσμοτέ που ούτε δωρεάν wap μου δίνει ούτε ενημέρωση χρόνου!Αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω για να μιλάω ανθρώπινα;;Ευτυχώς δε χρησιμοποιώ υπηρεσίες τύπου freeze κλπ,οπότε δεν πληρώνω παραπάνω!

Στο τμημα εξυπηρέτησης(λέμε τώρα)δεν έχουν ιδέα για την υπηρεσία!Τώρα,αν όντως ισχύει αυτό για τον Σεπτέμβρη είναι καλοδεχούμενο,αν και δεν τους πολυ-πιστεύω...

Noμίζω ότι πλέον ο νόμος περι 300 μέτρων απόστασης δεν είναι πλέον σε ισχύ, τσέκαρε το.

Noμίζω ότι πλέον ο νόμος περι 300 μέτρων απόστασης δεν είναι πλέον σε ισχύ, τσέκαρε το.

:blink::blink: Είσαι σίγουρος;;Θα το ψάξω!!

Αλλά,για να επανέλθω και στο θέμα,αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν στις άλλες 2 ξηλώνουν κεραίες και στην Κοτέ όχι,τότε αναγκάζεσαι να πας στην Κοτέ έστω και χωρίς ενημέρωση για να μπορείς να μιλάς χωρίς να χρειαστεί να ανεβαίνεις στην ταράτσα σε κάθε εισερχόμενη κλήση!Απλά,φροντίζεις να ελέγχεις τον μετρητή(τουλάχιστον όταν δεν έχεις υπηρεσίς τύπου freeze,οπου εκεί πραγματικά χάνεις τον μπούσουλα!)

Ρε παιδιά,κανείς εκ των έσω δεν υπάρχει να μας δώσει έστω μια ιδέα για το πότε θα μας κάνουν την τιμη να προσφέρουν μια τόσο πολύπλοκη υπηρεσία που χρειάζεται ριζικές αλλαγές στο δίκτυο;; :rolleyes:

Και κάτι ακόμη:στα καρτοκινητά πώς ενημερώνουν για το διαθέσιμο χρόνο στο Call 600??Μας δουλεύουν,έτσι δεν είναι;;

Τελικά,η νέα διαφήμιση για τα προγράμματα Multi(άλλη βλακεία από κει),μας δείχνει σε τι συνδρομητές θέλει να απευθύνεται η Κοσμοτέ...Και δεν εννοώ τον άνθρωπο με το κινητό... :rolleyes: Δυστυχώς...

εγω εχω να πω οτι οι Ελληνες ειμαστε ξεροκεφαλοι γιατι εχει επικρατησει απο telestet εποχης οτι εταιρεια εχει αθλιο σημα πραγμα που σημερα περναει τις αλλες σε 2ης γενιας, μονο. ετσι πιστευω...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

εγω εχω να πω οτι οι Ελληνες ειμαστε ξεροκεφαλοι γιατι εχει επικρατησει απο telestet εποχης οτι εταιρεια εχει αθλιο σημα πραγμα που σημερα περναει τις αλλες σε 2ης γενιας, μονο. ετσι πιστευω...

Και όμως γενικά στην επαρχία καλώς ή κακώς (κακώς για μένα) η Cosmote είναι ελαφρώς καλύτερη, χωρίς όμως τρελές διαφορές με τις άλλες και χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις που δυστυχώς όμως επιβεβαιώνουν το κανόνα. Οι άλλες δύο είναι στα ίδια επίπεδα, αλλού καλύτερη η μία αλλού η άλλη.

Πάντως αυτή τη καθυστέρηση στη παροχή της υπηρεσίας δεν τη καταλαβαίνω... Και η πλάκα είναι πως υπάρχει πολύς κόσμος που έχει Cosmote και δεν γνωρίζει ότι η Vodafone και η wind παρέχουν ενημέρωση υπολοίπου!

Μα δεν φεύγει κόσμος... Και πληρώνουν και σαν λακαμάδες την υπέρβαση χρόνου η οποία όταν υπάρχει πακέτο τύπου freeze/κλήσεις προς σταθερά κτλ είναι ανεξέλεγκτη!!! Αν δεν έχει πρόβλημα κάλυψης με τα άλλα δίκτυα, όποιος μπορεί ας φύγει μήπως και το πάρουν είδηση!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• 1 month later...
η υπηρεσια θα ξεκινησει απο αρχες Σεπτεμβριου...

και τους πιστεψες?

το ιδιο μου λενε τα τελευταια χρονια, μεχρι που το εκανα καρτοσυμβολαιο και τωρα το ελεγχω

ξερω και εγω; παντως κυκλοφορει πολυ η φημη οτι η cosmote θα κανει αναβαθμιση των συστηματων της...:secret:

My Mobile Phone History:

η υπηρεσια θα ξεκινησει απο αρχες Σεπτεμβριου...

εντάξει μήνα ξέρουμε.. Χρονιά;; 2008, 2009, 2010.. :D

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Μπορεί και να τη δώσουν οι Γερμανοί που είναι φίλοι μας !!!

Βολταίρος

• 2 weeks later...
ξερω και εγω; παντως κυκλοφορει πολυ η φημη οτι η cosmote θα κανει αναβαθμιση των συστηματων της...:secret:

.....χρόοοοοοονια τωρα αυτή η κολώνια....

Μην πιστεύετε κανέναν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Αν το ρουφιανεύαμε στους Γερμανούς; Και μόνο από ντροπή που δεν δίνεται η υπηρεσία μπορεί να την έδιναν !!! Κάντε προπόνηση βλέποντας ταινίες κατοχής με Αρτέμη Μάτσα/Δήμο Σταρένιο... Ο καλύτερος οριστεί επίσημος ρουφιάνος για να βοηθήσει να δοθεί η ενημέρωση υπολοίπου !!!

Βολταίρος

• 1 month later...

Χαζοί είναι να τη δώσουν; Τόσα χρήματα βγάζουν από την υπέρβασή του και από το γεγονός ότι με λεπτά προς κινητά/σταθερά/freeze ακόμα και ο ψαγμένος συνδρομητής έχει χάσει την μπάλλα...

Ξεχάστε το ή όσοι το θέλουν οπωσδήποτε φορητότητα στα άλλα δίκτυα...

Βολταίρος

Ακόμα ε; Και σε εμενα τα ιδια ελεγαν πριν 2 ΧΡΟΝΙΑ... την εκανα προς βονταφον...

Πολυ κοροϊδια, να σου λενε σε 2 μηνες μπαινει , να κανεις ανανεωση συμβολαιου και μεχρι σημερα τιποτα...

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

Samsung S21 Ultra

Ακόμα ε; Και σε εμενα τα ιδια ελεγαν πριν 2 ΧΡΟΝΙΑ... την εκανα προς βονταφον...

Πολυ κοροϊδια, να σου λενε σε 2 μηνες μπαινει , να κανεις ανανεωση συμβολαιου και μεχρι σημερα τιποτα...

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

Βρε dogane εσύ την έκανες για vodafone εδώ και 2 χρόνια για τον λόγο αυτό. Τι θες τώρα και τρώγεσαι; Πήγες εκεί που τα έχει όλα και είσαι κερδισμένος. Ή σχεδόν όλα διότι από 3G μάλλον δεν τα πάει καλά. Αν έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο αυτή η υπηρεσία δεν θα είχε η cosmote τα πρωτεία τόσο στις νέες συνδέσεις όσο και στις συνδέσεις από φορητότητα.

Βρε dogane εσύ την έκανες για vodafone εδώ και 2 χρόνια για τον λόγο αυτό. Τι θες τώρα και τρώγεσαι; Πήγες εκεί που τα έχει όλα και είσαι κερδισμένος. Ή σχεδόν όλα διότι από 3G μάλλον δεν τα πάει καλά. Αν έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο αυτή η υπηρεσία δεν θα είχε η cosmote τα πρωτεία τόσο στις νέες συνδέσεις όσο και στις συνδέσεις από φορητότητα.

Μήπως να του βάζαμε και φίμοτρο? Χαλάρωσε...

Τι θες τώρα και τρώγεσαι;

Γιατι, σε πειραξε τοσο που ειπε κατι κακο για την cosmote? Οτι δεν δινει μια υπηρεσια που ειναι διχως αμφιβολια, παρα πολυ χρησιμη?Επειδη την εκανε προς βονταφον, τι, να κατσει να σκασει και να μην μιλησει?Ελεος, τι αλλο θα δουμε...

Χαζοί είναι να τη δώσουν; Τόσα χρήματα βγάζουν από την υπέρβασή του και από το γεγονός ότι με λεπτά προς κινητά/σταθερά/freeze ακόμα και ο ψαγμένος συνδρομητής έχει χάσει την μπάλλα...

Ξεχάστε το ή όσοι το θέλουν οπωσδήποτε φορητότητα στα άλλα δίκτυα...

Εδω είναι η αληθεια ΟΛΗ!!!

+100000

Μήπως να του βάζαμε και φίμοτρο? Χαλάρωσε...

Μακριά από μένα αυτά. Αλλά όταν έχεις κάποιον που φωνάζει για την υπηρεσία αυτή εδώ και 2 χρόνια, φεύγει από την εταιρεία για τον λόγο αυτό και πάλι φωνάζει δεν μπορώ να μην το σχολιάσω.

Γιατι, σε πειραξε τοσο που ειπε κατι κακο για την cosmote? Οτι δεν δινει μια υπηρεσια που ειναι διχως αμφιβολια, παρα πολυ χρησιμη?Επειδη την εκανε προς βονταφον, τι, να κατσει να σκασει και να μην μιλησει?Ελεος, τι αλλο θα δουμε...

Χρήσιμη είναι και το ξέρω και το θέλω. Αλλά επίσης θέλω και καλό σήμα και άλλα πράγματα. Καλά έκανε και έφυγε αλλά δεν μπορεί πάλι να φωνάζει. Δηλαδή να φωνάζω εγώ που η wind δεν έχει δώσει ακόμα email στο κινητό και δωρεάν sms που δίνει η cvosmote; Κολλάει κάπου αυτό; Τι με νοιάζει εμένα αν ακόμα δεν δίνει αυτή την υπηρεσία η wind;

Εδω είναι η αληθεια ΟΛΗ!!!

+100000

Πολύ σωστά. Ο μόνος πραγματικός λόγος που δεν δίνει την υπηρεσία.

Καλά έκανε και έφυγε αλλά δεν μπορεί πάλι να φωνάζει

:wacko:

Μα καλα, μιλας σοβαρα τωρα????Επειδη εφυγε, σημαινει οτι "ολα ειναι οκ" ???

Δηλαδη εαν καποιος αλλαξει παροχο εξ΄αιτιας της μη παροχης μιας υπηρεσιας που παρεχουν αλλοι, χανει το δικαιωμα να κατακρινει την παλια του εταιρεια?

Τι ειδους λογικη ειναι αυτη? Αφου δεν ειστε πλεον πελατες μας, δεν μπορει να φωναζει????

:wacko:

Μα καλα, μιλας σοβαρα τωρα????Επειδη εφυγε, σημαινει οτι "ολα ειναι οκ" ???

Δηλαδη εαν καποιος αλλαξει παροχο εξ΄αιτιας της μη παροχης μιας υπηρεσιας που παρεχουν αλλοι, χανει το δικαιωμα να κατακρινει την παλια του εταιρεια?

Τι ειδους λογικη ειναι αυτη? Αφου δεν ειστε πλεον πελατες μας, δεν μπορει να φωναζει????

Για να καταλάβω ο συνδρομητής έχει άλλο όπλο αντίδρασης από αυτό που έκανε; Όχι.

Άρα για να φωνάζει κάποιος τόσο επίμονα για αυτό κάτι άλλο γίνεται.

Αν έχεις ένα περίπτερο και έρθει κάποιος να αγοράσει κάτι που δεν έχεις και ούτε πρόκειται να φέρεις τι θα πρέπει να κάνει από το να μην ψωνίσει ξανά από το περίπτερό σου; Να φωνάζει ή να πιάνει τους πελάτες πριν έρθουν και να σε κατηγορεί; Λογικά να σκεφτούμε λίγο.

Μην θεωρείς ότι λέω μπράβο στην cosmote που δεν δίνει την υπηρεσία. Άλλο πράγμα σχολιάζω.