Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θ'ανεβουν οι βασεις στο 5....Σημερα ηταν πανευκολα!Αν δεν επιανες το 18-19 σημερα ποτε θα το πιανες??

Και Μαθ.Γεν που γραψαμε οι περισσοτεροι 19-20...προβλεπεται μεγαλη ανοδος..

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

E ναι αλλα δεν γραψανε ολοι τοσο.Υπαρχουν και παρα πολλοι που γραψανε και κατω απο την βαση.Επισης , μπορει αρκετοι να γραψανε κατω απο την βαση στα μαθηματικα κατ/νσης και φυσικη κατ/νσης η και σε φιλλολογικα μαθηματα.

Παντως φιλε ευχομαι και ευελπιστω αστυνομια να μην παει πανω απο την βαση του 2006 , με τα μεχρι τωρα δεδομενα λογικα ο βαθμος που θα βγαλω θα ειναι μεγαλυτερος απο 14.450 θα φανει.. περιμενουμε ακομα.Επισης θα παρουν αρκετα περισσοτερα ατομα απο οτι περισυ.

και πάλι έβαλαν εύκολα θέματα μπορούμε να πούμε.γράψαμε πιστεύω όλοι ψηλά.

Καλά αποτελέσματα σε όλους μας... μακάρι να μην έχουμε αλλαγές στις βάσεις, μεγάλες δλδ

http://www.lovina.gr

------------------------------

για να εγραφες κατω απ'τη βαση σ'αυτα τα 2(αοθ,μαθ.γεν)επρεπε να πας χυμα στο κυμα...ενας μετρια διαβασμενος επιανε τη βαση πολυ ανετα πιστευω...

Ενταξει Μαθ.Κατ θα ειναι πολλοι κατω απο βαση...

Τελος παντων,το σημαντικο ειναι οτι τελειωσαμε:)

Δεν το χω συνειδητοποιησει ακομα αλλα τελειωσαμε:w00t:

Εχουμε 20 μερες μπροστα μας μεχρι τα αποτελεσματα οποτε θα χαλαρωσουμε λιγο!

Καλα αποτελεσματα σε ολους!!!;)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

E αυτο αλαξε δηλαδη η κλιμακωση απλα εγινε πιο ομαλη.Κατα τα αλλα τριτα και τεταρτα θεματα ηταν σχεδον ιδιο επιπεδο με περισυ.Απλα φετος το 10 ο μετριος το επιανε.Βασικος σκοπος τους φετος ηταν να μπουνε οι περισσοτεροι στις σχολες και να ξεπερασουνε την βαση του 10.Μου φαινετε τελικα οτι δεν θα υπαρξουν και μεγαλες αυξησεις η αποτομες μειωσεις διοτι κυριως επηρεαζονται οι χαμηλοτερες σχολες.

Τι λέτε ρε παιδιά για την Σ.Μ.Υ ? 14803 είχε περίπου πέρισυ... Φέτος θα πάρει παραπάνω άτομα... Τι λέτε θα πέσει???:worry: Κάπου εκεί και 100-200 μόρια πιο κάτω ποντάρω να έχω γραψει...
Life Is Good

Nα φανταστω φιλε οτι δεν περνας ΕΛ.ΑΣ λογο υψους ε ? Κριμα.Ναι οντως θα παρει νομιζω γυρω στα 15 ατομα πιο πολλα , στα ΟΠΛΑ.Πιστευω θα πεσει ναι διοτι ετσι λειτουργει αλλωστε και ο νομος της αγορας.Οσο μεγαλυτερη η προσφορα τοσο περισσοτερη η ικανοποιηση της ζητησης.Οποτε αυξηση θεσεων να νε και οτι να νε.

@WeskerS πόσο ύψος θέλουν για την ΕΛ.ΑΣ ?

Για την ΕΛΑΣ θέλουν τουλάχιστα 1.70

Τεσπα Επιτέλους τέλος!καλα αποτελέσματα σε όλους!σήμερα έσκισα μονο κάποια πραγματα δεν τα είπα αυτολεξή μέσα απότο βιβλίο αλλά η καθηγητρια μου μου είπε οτι μάλλον πήρα τουλάχιστον 15 μορια καλα ειναι και αυτα για το 18 που θέλω!απλά με αγχώνει το γεγονός οτι πολλα άτομα που πηγαιναν για βασι το πολύ 13 και είχαν διαβασει μονο ΑΕΠ γράψανε 18 και πανω.Δεν πειράζει χαλάλι αρκει να μπούμε όλοι εκει που θέλουμε!!!

Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

20-25 Ιουνιου.

Τελικα με το 20 (η 19.9) που εγραψα και με βαση -μειωμενους- σε σχεση με τους βαθμους που μου λενε οι καθηγητες βγαζω γυρω στα 14.650 , με την προοπτικη οτι η βαση περισυ στην αστυφυλακων ηταν 14.450 αλλα φετος θα παρουν 263 ατομα παραπανω ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ (συνολικα θα παρουν αντι για 1410 περισυ , 1795 φετος) πιστευετε οτι θα αντιμετωπισω προβλημα ?Μου εφυγε να πω την αληθεια ενα βαρος αλλα οκ , λενε κρατα μικρο καλαθι..

Πιστευω οτι θα εχεις προβλημα γιατι παρολο που θα παρουν παραπανω ατομα οι μαθητες εγραψαν πολη καλυτερα απο περσι μεχρι το 15.Εγω κατα τι γνωμη μου πιστευω οτι η αστυφυλακων θα παει γυρω στο 15400

ΝΟΚΙΑ :respect:

Πιστευω οτι θα εχεις προβλημα γιατι παρολο που θα παρουν παραπανω ατομα οι μαθητες εγραψαν πολη καλυτερα απο περσι μεχρι το 15.Εγω κατα τι γνωμη μου πιστευω οτι η αστυφυλακων θα παει γυρω στο 15400

Εσυ στεφανοσ τι θες ποια σχολή ?

Τέσπα δεν νομίζω να ανέβει τόσο πολύ όπως έχω πει και σε άλλο post και σε χρόνιες που τα θέματα ήταν εύκολα (2003) η βάση πήγε στο 14918 και έπαιρνε και λιγότερους οπότε δεν νομιζω να πίασει 15400 με τηνίδια λογική η ΣΜΥ θα φτασει 16200 όσο η ΣΤΥΑ.Αν είναι δυνατον!!!

Δειτε μια προσεγγιση που βρηκα για 3ο θεμα ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΠΠ.

DONE <-- 'ΑΛΗΘΗΣ'
SUM <-- 0
P <-- 0
Ι <-- 1
ΟΣΟ SUM<1500 ΚΑΙ DONE = 'ΑΛΗΘΗΣ' ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ
 ΓΡΑΨΕ 'ΔΩΣΕ ΤΙΜΗ,ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ'
 ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΜΗ,ΠΡΟΕΛ[Ι]
 ΑΝ 1500-SUM-ΤΙΜΗ>Ο ΤΟΤΕ
   SUM <-- SUM+ΤΙΜΗ
   P <-- P+1
   Ι <-- Ι+1
 ΑΛΛΙΩΣ
   DONE <-- 'ΨΕΥΔΗΣ'
   ΓΡΑΨΕ 'ΤΕΛΟΣ ΑΓΟΡΩΝ'
 ΤΕΛΟΣ_ΑΝ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΓΡΑΨΕ SUM
Ξ <-- 0
Ε <-- 0
ΓΙΑ Ι ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ P
 ΑΝ ΠΡΟΕΛ[Ι]= 'ΞΕΝΟ'
   Ξ <-- Ξ+1
 ΑΛΛΙΩΣ
   Ε <-- Ε+1
 ΤΕΛΟΣ_ΑΝ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΑΝ  1500-SUM>0 ΤΟΤΕ
 ΥΠ <-- 1500-SUM
 ΓΡΑΨΕ ΥΠ
ΑΛΛΙΩΣ
 ΓΡΑΨΕ 'ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ'
ΤΕΛΟΣ_ΑΝ

Hakuna matatA

παιδια, εγω δεν πιστευω οτι θα ανεβουν πολυ οι σχολες του 5ου γιατι εκτος απο τους υψηλους βαθμους, για να ανεβει η βαση πρεπει να υπαρχει κ μια καποια ζητηση κ απ οσο ξερω τα παιδια που πηραν μαθ.γενικης (ποσο μαλλον αοθ-γιατι μαθηματικα μονα τους μπορεις να επιλεξεις,αοθ οχι) μειωθηκαν στο μισο σε σχεση με περισυ. απο αυτους παλι δεν ειναι απαραιτητο οτι ολοι θα δηλωσουν 5ο. συνεπως κατα πασα πιθανοτητα αφου η ζητηση σε σχεση με περισυ ειναι μειωμενη και οι μαθητες κ περισυ ειχαν γραψει εξισου καλα με φετος, οι βασεις λογικα θα μεινουν σταθερες +-50μορια . η αποψη μου.

Παντως τι λετε για ευκολα στα μαθηματικα γεν. κ στο αοθ δεν ξερω... πειτε μου μια χρονια που να ειχαν βαλει δυσκολα? παντα ευκολα βαζουν. αφου δεν ενδεικνυται το μαθημα για δυσκολες ασκησεις...

Here's the chance of life, get ready, set, fly high.

Above the fear of your mind, go for it.

It's hit or miss, too late for you to quit.

You gotta show 'em how bad you really want this...

barbie1.wordpress.com ....my little little blog!!

συμ<-0

πλ1<-0

πλ2<-0

χρ<-1500

Οσο χρ<=1500 επαναλαβε

Διαβασε τ,π

Αν τ<=χρ τοτε

συμ<-συμ + τ

χρ<-χρ - τ

Αν π = "ελληνικο" τοτε

πλ1<-πλ1+1

αλλιως

πλ2<-πλ2+1

τελος_αν

αλλιως

χρ<-1501

τελος_αν

τελος_επαναληψης

εμφανισε συμ,πλ1,πλ2

Αν Χρ>συμ τοτε

υπ<-χρ-συμ

εμφανισε υπ

αλλιως συμ=χρ

υπ<-0

τελος_αν

Παιδεια μπορει να μου πει καποιος αν αυτο ειναι σωστο?

Ρε stefanos με δουλευεις τωρα ?Σιγα μην βγαλει ο καθενας 15.5 και παει αστυφυλακων.Αυτοι που πανε επειδη τους αρεσει ειναι αρκετοι αλλα η βαση ανεβενει κυριως επειδη κυριως πανε σε αυτην ατομα που πχ δεν περασαν σε καποια οικονομικη σχολη.Σιγα μην παει η αστυφυλακων 15.5+Και η αξιωματικων ποσο θα παει τοτε φιλε ?21.000 ?Η η ΣΜΥ οπως ειπε ενα παιδι , θα ανεβει πανω απο το 16 ?Δεν νομιζω..

Εσυ στεφανοσ τι θες ποια σχολή ?

Τέσπα δεν νομίζω να ανέβει τόσο πολύ όπως έχω πει και σε άλλο post και σε χρόνιες που τα θέματα ήταν εύκολα (2003) η βάση πήγε στο 14918 και έπαιρνε και λιγότερους οπότε δεν νομιζω να πίασει 15400 με τηνίδια λογική η ΣΜΥ θα φτασει 16200 όσο η ΣΤΥΑ.Αν είναι δυνατον!!!

εχει πολυ ζητηση η αστυφυλακων γι αυτο το λεω και πιστευω οτι θα γινει σαν τις στρατιωτικες σχολες θα ανεβει μεχρι τα 16000 μορια και θα μινει εκει.

Βασικα εγω πιστευω οτι την αστυνομια και τις στρατιωτικες σχολες πρεπει να τις βγαλουν απο τις πανελληνιες αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Εγω θελω μηχανικος υπολογιστων

Nα φανταστω φιλε οτι δεν περνας ΕΛ.ΑΣ λογο υψους ε ? Κριμα.Ναι οντως θα παρει νομιζω γυρω στα 15 ατομα πιο πολλα , στα ΟΠΛΑ.Πιστευω θα πεσει ναι διοτι ετσι λειτουργει αλλωστε και ο νομος της αγορας.Οσο μεγαλυτερη η προσφορα τοσο περισσοτερη η ικανοποιηση της ζητησης.Οποτε αυξηση θεσεων να νε και οτι να νε.

Ναι ρε φίλε έτσι ακριβώς είναι... Να φανταστείς πως είμαι και στην ειδική κατηγορία... Μου είπαν να κάνω λίγο μονόζυγο και να πάω απο Δευτέρα... Είμαι οριακά στο ύψος...Να φανταστείς πέρισυ στο χαρτί που έλεγε ότι με κόψαν έγραφε 1.69,9... Είναι και λίγο σπαστικός ο Διοικητής αυτός εδώ στο τμήμα που είμαι εγώ... Εγώ κάνω μονόζυγο, άλλοι λένε να με βάλουν στο κρεβάτι του προκρούστη...:lol: Πάντως το ονειρό μου απο μικρός ήταν να πάω στην Αστυνομία και μάλιστα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αλλά έτσι όπως τα φέρνει η ζωή..:( Τώρα πολεμάω για την Σ.Μ.Υ. Όπως και να έχει φίλε WekserS σου εύχομαι να περάσεις στην Αστυνομία...!:)

Life Is Good

εχει πολυ ζητηση η αστυφυλακων γι αυτο το λεω και πιστευω οτι θα γινει σαν τις στρατιωτικες σχολες θα ανεβει μεχρι τα 16000 μορια και θα μινει εκει.

Βασικα εγω πιστευω οτι την αστυνομια και τις στρατιωτικες σχολες πρεπει να τις βγαλουν απο τις πανελληνιες αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Εγω θελω μηχανικος υπολογιστων

Δεν καταλαβαίνω ρε συ γιατι να βγουν από τις πανελλήνιες.Ισα ισα που αυτό είναι καλύτερο γιατί πλέον μπαίνουν άτομα τα οποιά ειναι κάποιου μορφωτικού επιπέδου

Δλδ τι θές να συνεχιστει το χάλι που ήταν μέχρι το 2000 που μπαίναν με βύσμα ζώα και άτομα του δημοτικού και εχει καταντήσει έτσι το επάγγελμα.Πλέον ακόμα και ο τελευταίος που μπαίνει μέσα στη Αστυνομια από πανελλήνιες έχει κάποιο επίπεδο αφου έχει πιάσει 14+.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοω?

Τεσπα για ποια σχολή ακριβώς θες ?πόσα περίπου έχεις πιάσει?

Να ρωτήσω και κάτι άλλο για τον προγραμματισμό. Στο 2ο θέμα το (α) εγώ έγραψα:

στο κύριο πρόγραμμα: 
...
ΚΑΛΕΣΕ πραξεις(Γ)
Εμφανισε Γ
...

και μετα στην διαδικασία :

...
ΔΙΑΒΑΣΕ Α,Β,Γ
...μετα από πράξεις βρισκει το Γ
...

Είναι σωστό αυτό αλλά επειδή ζητούσε να μετατρέψουμε την συνάρτηση σε διαδικασία εγώ άλλαξα και “λίγο” το κύριο πρόγραμμα. Από τις 7 μονάδες που έπιανε πόσο περίπου θα μου κόψουν?

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Συμφωνο με το μορφωτικο επιπεδο αλλα να πηγαινουν ατομα που να εχουν καποια σωματικη διαπλαση για να τους φοβασε οταν τους βλεπεις γιατι την αστυνομια πρεπει να την φοβασαι και λιγο οταν τη βλεπεις, να μην πηγαινουν ατομα που ειναι πετσι και κοκκαλο και μετα αμα ειναι καποιος ψηλοτερος και δυνατοτερος απο αυτον να τον φοβαται να του κοψει μια κληση. Περσι πηγε αστυφυλακων ενας γνωστος μου που ειναι 55 κιλα αυτος τωρα κανει για αστυνομικος?

Εγω θελω μηχανικος υπολογιστων και πληροφορικης πατρα ή μηχανικος η/υ τηλεπικοινωνιων και δικτυων. υπολογιζω γυρω στο 18 να εχω βγαλει

σιγα ρε τι σχεση εχει το υψος και το βαρος... ουτως η αλλως δεν αγωνιζεστε και στα αθληματα για να περασετε στη σχολη?

σιγα τα αθληματα που εχει δεν ειναι και τρομερα πολυ ευκολα τα περνας. Αμα πας ειδικα στα αθληματα τις αστυνομιας και οχι του στρατου σε περνανε πολυ ευκολα.

stefane nomizo oti einai ok.apla den exeis balei to minima "telos agoron"

το εβαλα στις εξετασεις απλα ξεχασα να το βαλω εδω γιατι δεν τα θυμομουνα ολα οσα εγραψα. Εκανα μονο μια βλακεια στο πρωτο θεμα στο αεππ εκει που ελεγε τυπωσε τελος στο γ εγω νομισα οτι ελεγε τελος και δεν το εγραψα, ε φανταζομαι 1 με 2 μορια να μου κοψουν

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...