Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τελευταίο ερώτημα λυνόταν με κεντρομόλο. Η Τθρ = (mu^2) / (L/2)

Έτσι έβρισκες τη u και μετά την ω και απο εκεί το θ με τους τύπους της κινηματικής. Εγώ έτσι το έκανα, ελπίζω να είναι σωστό.

Αλλά ρε παιδιά, χωρίς να θέλω να το παίξω τίποτα, έχω λύσει πάρα πολλές ασκήσεις φέτος αλλά δυσκολέυτηκα πάρα πολύ με αυτά τα θέματα...

Θεωρώ ότι αν βάλουν τέτοια στις πανελλήνιες θα μείνει πολύς πολύς κόσμος απ' έξω...

Thnx. Μίλησα και με ένα άλλο παιδί το οποίο το έκανε επίσης με κεντρομόλο άρα ο τρόπος φαίνεται σωστός. Δεν μου ερχόταν εκείνη τη στιγμή :(

Θα συμφωνήσω με αυτό που είπες. Και εγώ έχω λύσει πολλές ασκήσεις από την αρχή της χρονιάς και όλα τα θέματα πανελληνίων των τελευταίων χρόνων, χωρίς προβλήματα, όμως παρόλαυτα σήμερα δυσκολεύτικα.

@Ilias1908 Εκτός από αυτό το ερώτημα όλα τα άλλα τα έκανα σωστά (χωρίς να είμαι σίγουρος για 2 πολλαπλής επιλογής) οπότε υπολογίζω γύρω στο 90.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ολοι στην ιδια κατασταση ειμαστε. Εγω εχω φτιαξει ενα προγραμμα και βοηθαει πολυ οπως και οι βιταμινες που παιρνω παρολο που ημουν αρνητικη κανουν δουλεια. Σερνομουν πρωτα στην κυριολεξια.

Και στις εξετασεις ψυχραιμια και θαρρος. Αν τα εχουμε θα πετυχουμε.

και εγω με κετρομολο το εκανα αλλα ρε γαμωτο εκανα κατι λαθος και αντι για 50 μου βγηκε 25 rad.. κατα τα αλλα ενταξει ηταν τα θεματα(ολα τα αλλα τα εχω σωστα και απ αυτο οτι χασω !) αν και ελαχιστα τσιμπημενα !

Ρε με καταστρέψατε! :p Πήγα στο link που δώσατε για να υπολογίσεις τα μόρια και συνειδητοποίησα οτι αν γράψω

Έκθεση 16

Μαθηματικά Κατ 18

Φυσικη 20

ΑΟΔΕ 19

Αναπτυξη 19

και Μαθηματικα Γεν 19

.. δεν περνάω.. Το καταλαβαίνετεεεεε ?

And I said what about Breakfast At Tiffany's?

By the way, μη νομίζετε ότι χαζεύω και δεν σας στέλνω τα θέματα, απλά περιμένω να ξυπνήσει ο μπαμπάς μου γιατί δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το scanner και δεν θέλω κάνω καμιά βλακεία!

Ρε με καταστρέψατε! :p Πήγα στο link που δώσατε για να υπολογίσεις τα μόρια και συνειδητοποίησα οτι αν γράψω

Έκθεση 16

Μαθηματικά Κατ 18

Φυσικη 20

ΑΟΔΕ 19

Αναπτυξη 19

και Μαθηματικα Γεν 19

.. δεν περνάω.. Το καταλαβαίνετεεεεε ?

καλα που θελεις να περασεις? Νομιζω οτι καποιο λαθος εχεις κανει. Με αυτους τους βαθμους περνας.

By the way, μη νομίζετε ότι χαζεύω και δεν σας στέλνω τα θέματα, απλά περιμένω να ξυπνήσει ο μπαμπάς μου γιατί δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το scanner και δεν θέλω κάνω καμιά βλακεία!

οκ περιμενουμε

καλα που θελεις να περασεις? Νομιζω οτι καποιο λαθος εχεις κανει. Με αυτους τους βαθμους περνας.

Αν είχε 20 στους προφορικούς, με αυτούς τους βαθμούς βγάζει 18898 μόρια σε 2ο και 4ο πεδίο. Η μόνη σχολή (χωρίς ειδικό μάθημα) που είχε παραπάνω από τόσα πέρσι ήταν το Ηλεκτρ. Μηχ. και Μηχ. Υπολ. του ΕΜΠ. Βέβαια εάν σε κάποιο/κάποια μαθήματα δεν είχε προφορικό 20 είναι κι άλλες σχολές που δεν μαζεύει τα μόρια.

Όσο για το ΕΜΠ δεν χάθηκε και ο κόσμος. Υπάρχουν και άλλες σχολές με το ίδιο αντικείμενο οι οποίες έχουν χαμηλότερη βάση.

Αν είχε 20 στους προφορικούς, με αυτούς τους βαθμούς βγάζει 18898 μόρια σε 2ο και 4ο πεδίο. Η μόνη σχολή (χωρίς ειδικό μάθημα) που είχε παραπάνω από τόσα πέρσι ήταν το Ηλεκτρ. Μηχ. και Μηχ. Υπολ. του ΕΜΠ.

Ακριβώς αυτό...

Το ξέρω ότι δεν χάθηκε κι ο κόσμος αλλά τη θέλω πάρα πάρα πολύ αυτή τη σχολή. Και έχω ξεσκιστεί φέτος οπότε θα με "στεναχωρήσει" να μην περάσω για 100 μόρια...

Ακριβώς αυτό...

Το ξέρω ότι δεν χάθηκε κι ο κόσμος αλλά τη θέλω πάρα πάρα πολύ αυτή τη σχολή. Και έχω ξεσκιστεί φέτος οπότε θα με "στεναχωρήσει" να μην περάσω για 100 μόρια...

Και εγώ αυτήν έχω ως 1η επιλογή. Με βάση αυτά που έγραψα στον ΟΕΦΕ βγάζω 18400. Δεδομένου ότι η προετοιμασία δεν έχει τελειώσει στα μαθήματα που δεν έγραψα τόσο καλά πιστεύω ότι είμαι εκεί γύρω.

Καλή μας τύχη γιατί όσο νανε παίζει ρόλο... Ανάλογα με το αν θα θυμηθείς την περίπτωση, από ποιά σκοπιά θα δεις την άσκηση αρχικά κλπ κλπ

Βρε παιδιά να σας κάνω μια ηλίθια ερώτηση? Τί είναι ο/η/το ΟΕΦΕ που αναφέρετε συνέχεια στις τελευταίες σελίδες? :confused:
It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Κάτι σαν Σύλλογος Φροντιστηρίων.

ΟΕΦΕ = Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.

Αυτοί, μέσα στα άλλα, καθε χρόνο φτιάχνουν κάτι διαγωνίσματα, προσομοιωτικά, στα οποία συμμετέχει όποιο φροντιστήριο θέλει. Και τα θέματα είναι κοινά οπότε είναι κάτι σαν πανελλήνιες φροντιστηρίων.

Και εγώ αυτήν έχω ως 1η επιλογή. Με βάση αυτά που έγραψα στον ΟΕΦΕ βγάζω 18400. Δεδομένου ότι η προετοιμασία δεν έχει τελειώσει στα μαθήματα που δεν έγραψα τόσο καλά πιστεύω ότι είμαι εκεί γύρω.

Καλή μας τύχη γιατί όσο νανε παίζει ρόλο... Ανάλογα με το αν θα θυμηθείς την περίπτωση, από ποιά σκοπιά θα δεις την άσκηση αρχικά κλπ κλπ

Πάνω απ'όλα έχει σημασία να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Να πάμε να γράψουμε με σιγουριά!Κάθε πρωί να σηκώνεσαι και να λες "Θα τους γα**σω όλους, θα σκίσω!!" ...(εκτός απο το mitso drop :p)

Θα τα καταφέρουμε ρε...

Κάτι σαν Σύλλογος Φροντιστηρίων.

ΟΕΦΕ = Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.

Αυτοί, μέσα στα άλλα, καθε χρόνο φτιάχνουν κάτι διαγωνίσματα, προσομοιωτικά, στα οποία συμμετέχει όποιο φροντιστήριο θέλει. Και τα θέματα είναι κοινά οπότε είναι κάτι σαν πανελλήνιες φροντιστηρίων.

Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση! Πάντως μη δίνετε και πολύ βάση σ'αυτά τα θέματα, συνήθως είναι πολύ πιο δύσκολα από αυτά που βάζουν στις πανελλήνιες, προσωπικά μια χαρά έγραψα και χωρίς να έχω ασχοληθεί με τόσο δύσκολα θέματα! Καλή επιτυχία σε όλους σας πάντως, μακάρι να πετύχει ο καθένας στη σχολή που θέλει! :)

It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Ανάθεμα τη Φυσική κατεύθυνσης, την απεχθάνομαι, τη μισώ, θα με καταστρέψει :cry:

Τί βότανα πέρνετε και τη χονεύετε; :p :wacko:

Ίσως φταίει η κακή παράδοση από μέρους των καθηγητών :(

... και πρέπει να γράψω τουλάχιστον ενα 15 με 16 :X

Μάλλον του χρόνου πάλι [ΟΧΙΙΙΙΙΙ :cry: ] :cry: :cry:

Κανα site με απλές συμβουλές/βοήθεια σε ότι αφορά τη Φυσική κατ ώστε να αντεπεξέλθω στις ασκήσεις [δεν έχει νόημα να ξέρω να παπαγαλίζω απλά τη θεωρία και τις εξισώστεις :/ ];

Πάντως σε δύο μαθήματα προσομοιώσης έχω πάει μέχρι στιγμής στο φροντιστήριο [ΑΟΔΕ και Ανάπτυξη εφαρμογών] και οφείλω να ομολογήσω πως τα θέματα είναι ΑΙΣΘΗΤΑ πιο δύσκολα από αυτά των πανελληνίων, ειδικά το 1ο και 2ο θέμα.

-philos

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...