Jump to content

dolfin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dolfin

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

dolfin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορει καποιος απο Θεσσαλονικη να μου προτεινει ενα πολυ καλο φροντιστηριο στη Θεσσαλονικη η ακομη και για ιδιαιτερο για προετοιμασια πανελληνιων?
  2. ποτε θα γινει αυτο? ποτε θα ανακοινωθουν?
  3. Ειδα ενα sony vaio σειρα VGN-FZ11S και σκεφτομαι να το αγορασω συντομα.Bγαινει μονο σε silver:( Καποιος προτεινε τη σειρα CR αλλα η οθονη ειναι μονο 14,1'' Ξερει κανεις να μου πει αν ειναι καλο ή να μου προτεινει καποιο καλυτερο?
  4. Ειδα ενα sony vaio Τ7100 και σκεφτομαι να το αγορασω συντομα. Εχει κανεις το ιδιο να μου πει αν ειναι καλο ή να μου προτεινει καποιο καλυτερο?
  5. Εγω πηρα περιπου τους βαθμους που υπολογιζα, αλλα στη φυσικη δεν μπορω να δικαιολογησω το βαθμο που πηρα. Μπορω να κανω κατι να δω το γραπτο μου? Χανω ιατρικη:( εκτος αν πεσουν οι βασεις αρκετα. Δευτερη επιλογη μου ειναι αναμεσα σε βιολογια και φαρμακευτικη με επικρατεστερη τη πρωτη, γιατι μου αρεσει περισσοτερο και σε περιπτωση που θελω να συνεχισω Ιατρικη με κατατακτηριες απο βιολογια νομιζω οτι ειναι ευκολοτερα. Να ξαναδωσω ουτε που το σκεφτομαι. Και μονο στην ιδεα:cry: :wacko:
  6. Για ριξε μια ματια εδω http://www.amfitheatro.gr/pages/meteggrafes.php και εδω καλυτερο ειναι πιο προσφατο http://www.ypepth.gr/docs/egk_metegr_spoud_2006.doc Ελπιζω να σε βοηθησει;)
  7. Μπορεις να παρεις μετεγγραφη σιγουρα. Οικογενεια και μεΤρια παιδια θεωρειται πολυτεκνη. Ειναι σιγουρο περσι φιλη μου πηρε μετεγγραφη.
  8. Στο ΕΜΠ περιλαμβανονται ολες οι πολυτεχνικες σχολες. Δεν ξερω αν υπαρχουν σε αλλη πολη ολες. Γι αυτο αναφερονται στο Μετσοβιο μετρωντας τις πολυτεχνικες σχολες.
  9. Και η Ρανια για ποια πενθει?:worry:
  10. μα δεν πεθανε?
  11. Εδειξε τρειλερ για το επομενο επεισοδιο αλλα δεν το ειδα καλα.Ποια φιλη της Ρανιας πεθαινει?
  12. Ειναι σιγουρο οτι βγαινουν Τριτη? Αντε δεν αντεχω αλλο:cry:
  13. τι εννοεις γυρω στο 5-6 υπολογιζεις?
  14. Τι θεμα πιστευετε στην εκθεση οτι θα βαλουν? Ανθρωπισμος, ανθρωπινα δικαιωματα πιστεεω
  15. Πως μπορουμε να το κατεβασουμε? Παταω στε ενα μαθημα και ανοιγει για δευτερολεπτα και κλεινει αμεσως
×
×
  • Create New...