Jump to content

mitsos_drop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mitsos_drop

  • Ημ. Γέννησης 10/07/1989

mitsos_drop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Α τελικά το βρήκα. Για όποιον άλλον το θέλει: Refugee - Oi Va Voi
  2. Μήπως ξέρει κανείς ποιο τραγούδι χόρεψε η Άνια την Κυριακή 25/5 στο σόλο της? Ψάχνω να βρω βίντεο αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα.
  3. Είναι κανείς εδώ που να έχει περάσει πληροφορικής κ τηλεπικοινωνιών στο καποδιστριακό? Αν ναι, plz στείλτε μου στο msn μου: mitsos_drop@hotmail.com. Thx.
  4. Λίγες και καλές... :p εσύ γτ την κάνεις?
  5. Κι εγώ εκείίίίίίίίίίίίίίίί.. που μενεις?
  6. Εγώωωωωωωωωω. Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.. Εσύ?
  7. Το ξ δεν είναι μεταβλητό. Επειδή λες ότι υπάρχει ξ που ανήκει στο [α.β] δεν σημαίνει ότι είναι ένα οποιοδήποτε ξ. Είναι συγκεκριμένο. Έχει δίκιο νομίζω,δεν είναι λύση να λες ότι επειδή μηδενίζεται τις 4 φορές που το δοκίμασα σημαίνει οτι μηδενίζεται για κάθε χ στο [α,β]. Αυτό δεν είναι μαθηματικά... Άλλη θα είναι η λύση... Σίγουρα αυτά είναι όλα τα δεδομένα?
  8. Ξέρει κανείς το τραγούδι που χόρεψε ο Πέτρος σήμερα ?
  9. Μαλλον δεν εχω καταλαβει πολυ καλα τα δεδομενα.. Αν f(x)= ολοκληρωμα απο α εως χ f^3(t)/e^t dt τοτε f(α)=0 Δηλαδή και f(β)=0
  10. Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι στο οποίο χόρεψαν quickstep ο Τσιάγο και η Σμαράγδα? Δεν μπορώ να το βρω στο google γιατί δεν έχει καθόλου στίχους... Δείτε το εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=XxtLP09maDI
  11. Ρε... Η ώρα της κρίσης πλησιάζει πολύ απειλητικά! Το ίδιο και η ελευθερία όμως! Και λέμε συνεχώς ότι φτάνουν οι πανελλήνιες και αγχωνόμαστε... Και πόσο ωραία θα 'ναι όταν θα τελειώσουμε και θα είμαστε ελεύθεροι και δεν θα έχουμε πια αυτό το άγχος να μας βαραίνει... Θα ξυπνάμε το πρωί και δεν θα σκεφτόμαστε "Α πρέπει να διαβάσω", "Πρέπει να τελειώσω το τάδε κεφάλαιο", "Δεν θα προλάβω", "Μήπως θα έπρεπε να διαβάζω πιο πολύ? Μήπως δεν έχω προσπαθήσει αρκετά?", "Τι ώρα έχω μάθημα σήμερα?"... Θα σκεφτόμαστε "Χμμ , τι να κάνω σήμερα..? Ότι γουστάρω!" ..Αλλά απ'την άλλη.. Τελειώνουμε για πάντα το σχολείο. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο... Μια τεράστια αλλαγή μας περιμένει. Ελπίζω όλοι να πετύχουμε τους στόχους μας και να υποδεχτούμε την καινούρια μας, φοιτητική πλέον, ζωή ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι (μεγάλες λέξεις ε?)... Αλλά και να μην περάσουμε στην πρώτη μας επιλογή, δεν χάθηκε κι ο κόσμος... Η Ιθάκη σ΄έδωσε το ωραίο ταξίδι. Χωρίς αυτήν δεν θα ΄βγαινες στον δρόμο. ΄Αλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε. ΄Ετσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Στη ζωή πάντα υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες, και πολλές επιλογές, αρκεί να το ψάχνεις και να θέλεις να τα ζήσεις όλα όσο καλύτερα μπορείς. Σημασία τώρα πια έχει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό τις λίγες αυτές μέρες που μας μείνανε. Εύχομαι πραγματικά σε όλους σας, με όλη μου την καρδιά, να περάσετε εκεί που θέλετε. Παρόλο που δεν σας ξέρω καθόλου, κανέναν σας, υπάρχει κάτι που μας ενώνει και επειδή σας νιώθω, θα θελα πολύ κάποια στιγμή τον Ιούλιο που θα βγούν τα αποτελέσματα να δω το forum γεμάτο τέτοια: :) Καλή επιτυχία!!!
×
×
  • Create New...