Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πήρα κ βγήκα 10oς!!! τι βραβείο παίρνουμε εμείς???

Σε κάτι πολυτεχνεία ( εμπ δηλαδή ) και sciences Φυσικό Μαθηματικό Χημικό δηλαδή αλλα κυριως εμπ και φυσικό > παιζει καμοια υποτροφία

από Ηarvard Mit κτλ. Δεν είναι ασχημο , απείρος καλύτερο από αυτά που είπες.Αν σκεφτείς πόσα είναι εκει τα δίδακτρα.

Τον Τσεναι δεν τον πήρανε στο ΜΙΤ ;; Νομίζω ήταν τη χρονιά με τη δύσκολη Φυσική.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

113/270 ! Με 1400 μόρια πάνω! Τι στο καλό, όλα τα φυτά εκεί μπήκανε; ! ! !

Λάπτοπ άκυρο!

Δεν πειράζει όμως, αυτά έχει η ζωή! Μου φτάνει που πέρασα επιτέλους μετά από τόσα χρόνια και περιπέτειες!

(και είχα αρχίσει να χαίρομαι για το...κότερο). Πού πέρασες Θανασάκη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

113/270 ! Με 1400 μόρια πάνω! Τι στο καλό, όλα τα φυτά εκεί μπήκανε; ! ! !

Λάπτοπ άκυρο!

Μάλλον 2ο Λαπτοπ ακυρο.!

Ασε που αυτά τα φορητά μάλλον ακούνητα είναι. Τα 15,4 λαπτοπ δεν είναι φορητά.

Αυτό το διάβασες προφανώς στην περσυνή ανακοίνωση.

Τώρα που είναι οι εκλογές 17 αραγε θα μετατοπιστούν καθόλου.

Μας λέει κάποιος παρακαλώ στην εγγραφή αν σε στέλνουν από

εκεί που ήρθες στην περίπτωση που δεν προσκομίσεις τα ιατρικά.

Για Αθήνα με ενδιαφέρει.

Εγώ πέτυχα στο ΜΙΘΕ (ιστορία και φιλοσοφία επιστήμης , Αθήνας ) και αν κάπως χαμηλή μορίων σχολή και κάπως παραγκωνισμένη είναι ακριβώς αυτό που θέλω.Όλος περιέργος.

Κουφάθηκα όταν είδα ότι η πρώτη πέρασε με 17.700 και αναρωτιέμαι αν θα ξαναδώσει για κάπου αλλού ή ήθελε αυτή τη σχολή.

Είδατε τα μόρια άλλων που είχανε περιθώριο για υψηλόβαθμη σχολή και πέρασαν σε χαμηλόβαθμή;;;;

Είναι να τραβας τα γένια σου , ( :lol:) ο ένας σκίζετε κυριολεκτικά

για την ιατρική 2-3 χρόνια και ο άλλος που περνάει - δηλώνει Φυσικοθεραπεία :blink: > βέβαια αυτό δείχνει ότι είναι επαγγελματικά ψαγμένος.Πολύ ψαγμένος.

Άντε να πάμε να γραφτούμε γρήγορα γρήγορα για να έχουμε αλλές δύο βδομάδες περιθώριο...

Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους και καλή προσπάθεια σε όσους ξαναδίνουν.

Aνάλογα τη σχολή.Στο Πληροφορικής(κοντά ειναι με τη σχολή σου) δεν ζητήσανε.Και ούτε ένα χρόνο μετά ζητήσανε.Απλά όταν φτάσεις να πάρεις το πτυχίο θα πας.Στην Ιατρική δεν ζητάνε πια,καταργήθηκε.(για Αθήνα για τις άλλες δεν ξέρω).Αυτοί που σπουδάζουνε γιατροί δεν θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που κάνουν?Σε κάτι άλλες σχολές είναι υποχρεωτικές για την εγγραφή.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από το κράτος ! Χε χε !

Τελικά ΕΜΠ Τοπογράφοι κανένας;

Πάντως οι πρώτοι 3 σε βαθμολογία στα έτη παίρνουν σίγουρα βραβείο. Θανασάκη καλό μας διάβασμα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aνάλογα τη σχολή.Στο Πληροφορικής(κοντά ειναι με τη σχολή σου) δεν ζητήσανε.Και ούτε ένα χρόνο μετά ζητήσανε.Απλά όταν φτάσεις να πάρεις το πτυχίο θα πας.Στην Ιατρική δεν ζητάνε πια,καταργήθηκε.(για Αθήνα για τις άλλες δεν ξέρω).Αυτοί που σπουδάζουνε γιατροί δεν θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που κάνουν?Σε κάτι άλλες σχολές είναι υποχρεωτικές για την εγγραφή.

Ok εντάξυ ευχαριστώ.

Στο τει αθηνας έκανες εγγραφή και σου έλεγε να τα προσκομίσεις αργότερα.Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή όπως λέγανε.

Αυτό το οποίο νομίζω δεν ιχύει στα εδώ πανεπιστήμια είναι ότι πτυχίο δεν σου δίνουν πριν τα 4χρόνια ακόμη και αν έχεις περάσει τα μαθήματα.

Σωστά δεν είναι αμερική εδώ.

ναι μονο που εδω παιρνεις πτυχιο και 15 χρονια να σπουδαζεις... σε αντιθεση με το εξωτερικο που παιρνεις ποδι!

ναι μονο που εδω παιρνεις πτυχιο και 15 χρονια να σπουδαζεις... σε αντιθεση με το εξωτερικο που παιρνεις ποδι!

Τώρα που το αναφέρεις αυτό μεγάλε νομίζω ότι άλλαξε...:X

Νομίζω είναι 4 +2 ή 4+4 δεν θυμάμαι.

Καλά έκανες και μου το θύμησες πάντως.:lol:

Πάντως οι πρώτοι 3 σε βαθμολογία στα έτη παίρνουν σίγουρα βραβείο. Θανασάκη καλό μας διάβασμα! :)

Πέρασα παιδαγωγικό Φλώρινας με 17800

Άντε καλό μας διάβασμα...

Βασικά εγώ αυτό που φοβάμαι είναι να βρω παρέες γιατί δεν είμαι και πολύ του "έξω" και της διασκέδασης...

Καλή επιτυχία σε όλους σας στη σχολή που περάσατε!

Σε κάτι πολυτεχνεία ( εμπ δηλαδή ) και sciences Φυσικό Μαθηματικό Χημικό δηλαδή αλλα κυριως εμπ και φυσικό > παιζει καμοια υποτροφία

από Ηarvard Mit κτλ. Δεν είναι ασχημο , απείρος καλύτερο από αυτά που είπες.Αν σκεφτείς πόσα είναι εκει τα δίδακτρα.

Τον Τσεναι δεν τον πήρανε στο ΜΙΤ ;; Νομίζω ήταν τη χρονιά με τη δύσκολη Φυσική.

Για τα παιδαγωγικά δίνουν τίποτα?

Για παράδειγμα στο 3o πεδίο με 16000 έχεις αποτύχει.!

Ενώ στο 2o περνάς Πανεπηστήμιο Αθηνα.

Το ίδιο συμβαίνει για κάποιον που θέλει διακαως κάποια σχολή.Αν δεν μπει αισθάνετε

ότι έχει αποτύχει ακόμη και αν μπήκε αλλού.

Σ'αυτό +φωνώ..Θα σας πω τον πόνο μου..:(

Έβγαλα 17.200 στο 3ο πεδίο και δεν περνάω πουθενά στο ΑΠΘ(αφού ήθελα μόνο Θεσ/νίκη).Αν έβγαζα τα ίδια στο 2ο θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα.Στο 2ο έβγαλα 16.400 και είπα να πάω για το Χημικό στο ΑΠΘ.Ήμουν 1000 μόρια πάνω απ'την περσινή βάση,και όλοι (καθηγητές,συγγενείς κλπ) ήταν σίγουροι ότι περνάω..Τελικά το Χημικό ανέβηκε 1112 μόρια και δεν πέρασα.Η μεγάλη μου βλακεία ήταν τι μετά το Χημικό δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στο μηχανογραφικό μου(η σιγουριά μ'έφαγε:mad:) κι έτσι πέρασα ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Θεσ/νίκη και από την βάση του είμαι 2000 μόρια πάνω.Βέβαια με τα μόρια μου στο 2ο περνούσα και σε σχολές στο ΑΠΘ.Τώρα θα ξαναδώσω,αλλά για πιο ψηλά,όπως Ιατρική,Οδοντιατρική.Φαρμακευτική κλπ που ήταν και ο αρχικός μου στόχος.Άλλη μια χρονιά!

ΥΓ: Το τηλέφωνο που δώσατε για να μάθεις με ποιά σειρά είσαι στη σχολή είναι το υπουργείου παιδείας;Δηλαδή ισχύει για όλες τις σχολές σε όλες τις πόλεις;

Πέρασα παιδαγωγικό Φλώρινας με 17800

Άντε καλό μας διάβασμα...

Βασικά εγώ αυτό που φοβάμαι είναι να βρω παρέες γιατί δεν είμαι και πολύ του "έξω" και της διασκέδασης...

Καλή επιτυχία σε όλους σας στη σχολή που περάσατε!

ε αν δεν εισαι του εξω και εισαι του μεσα οπως λες(κατι που εγω δεν θα το εκανα με καμια δυναμη)τι να τις κανεις τις πολλες παρεες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση! Ακόμη κι αν κάτι δεν πήγε καλά don't worry όλη η ζωή δεν είναι το Πανεπιστήμιο/ΤΕΙ! ;)

Μιας και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έδωσα Πανελλήνιες και δεν ξέρω τί παίζει πλέον, θα ήθελα να ρωτήσω, από το τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής στο ΤΕΙ Καβάλας ποιο είναι το αντίστοιχο ή πανομοιότυπο τμήμα για μεταγραφή στην Αθήνα (πολύτεκνη οικογένεια);

129026.png?1640591734

Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση! Ακόμη κι αν κάτι δεν πήγε καλά don't worry όλη η ζωή δεν είναι το Πανεπιστήμιο/ΤΕΙ! ;)

Μιας και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έδωσα Πανελλήνιες και δεν ξέρω τί παίζει πλέον, θα ήθελα να ρωτήσω, από το τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής στο ΤΕΙ Καβάλας ποιο είναι το αντίστοιχο ή πανομοιότυπο τμήμα για μεταγραφή στην Αθήνα (πολύτεκνη οικογένεια);

1)Πληροφορικής κ Τεχνολογίας Υπολογιστών Λαμίας

2)Πληροφορικής κ Επικοινωνιών Σερρών

3)Πληροφορικής κ Τεχνολογίας Υπολογιστών Καστοριάς

4)Τεχνολογίας Πληροφορικής κ Τηλεποικοινωνιών Λάρισας

5)Τεχνολογίας Πληροφορικής κ Τηλεποικοινωνιών Καλαμάτας(Σπάρτη)

6)Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων κ Δικτύων Μεσολλογίου(Ναύπακτος)

http://www.mixanografiko.gr/:D:D:D

Peugeotclub

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

ε αν δεν εισαι του εξω και εισαι του μεσα οπως λες(κατι που εγω δεν θα το εκανα με καμια δυναμη)τι να τις κανεις τις πολλες παρεες?

Δεν θέλω πολλές παρέες, μια και καλή θέλω... Φοβάμαι μη μείνω μόνος μου, σαν το μαμούχαλο... Εκεί πέρα θα είναι γεμάτο από κορίτσια ψωνισμένα, όλη μέρα θα βάφονται για να πάνε για καφέ, θα συζητάνε για τα αγόρια τους κλπ κ εγώ θα τις ακούω και θα κοπανάω μύγες... Που θα βρω σοβαρή παρέα? Τέλος πάντων, ποτέ δεν ξέρει κανείς που θα τον βγάλει ο δρόμος...

Δεν θέλω πολλές παρέες, μια και καλή θέλω... Φοβάμαι μη μείνω μόνος μου, σαν το μαμούχαλο... Εκεί πέρα θα είναι γεμάτο από κορίτσια ψωνισμένα, όλη μέρα θα βάφονται για να πάνε για καφέ, θα συζητάνε για τα αγόρια τους κλπ κ εγώ θα τις ακούω και θα κοπανάω μύγες... Που θα βρω σοβαρή παρέα? Τέλος πάντων, ποτέ δεν ξέρει κανείς που θα τον βγάλει ο δρόμος...

εγω παντως στη θεση σου θα ημουν πολυ χαρουμενος.δεν ειναι κακο να κανεις παρεα με κοριτσια,ισα ισα που ολο και κατι μπορει να προκυψει:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

1)Πληροφορικής κ Τεχνολογίας Υπολογιστών Λαμίας

2)Πληροφορικής κ Επικοινωνιών Σερρών

3)Πληροφορικής κ Τεχνολογίας Υπολογιστών Καστοριάς

4)Τεχνολογίας Πληροφορικής κ Τηλεποικοινωνιών Λάρισας

5)Τεχνολογίας Πληροφορικής κ Τηλεποικοινωνιών Καλαμάτας(Σπάρτη)

6)Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων κ Δικτύων Μεσολλογίου(Ναύπακτος)

http://www.mixanografiko.gr/:D:D:D

Εξ'όσων γνωρίζω τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών πάνε κατευθείαν στον τόπο διαμονής τους. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μεταγραφή για κάποιο ΤΕΙ της Αθήνας μιας και αυτός είναι ο τόπος διαμονής; Υπάρχει κάποιο παραθυράκι γι'αυτό;

Ρωτώ γιατί στην προκείμενη τα οικονομικά της συγκεκριμένης οικογένειας δεν θα μπορούσαν να συντηρήσουν ένα ακόμη σπίτι ακόμη κι αν αυτό είναι π.χ στην Λαμία αντί στην Καβάλα.

129026.png?1640591734

Θανασάκη καλό βόλι... και καλές προφυλάξεις! :lol:

Kαλά γνωρίζεις αλλά πρέπει να υπάρχει αντιστοιχία.Αν μένει Αθήνα δεν μπορεί να έρθει στο Πληροφορικής Αθήνας απο την συγκεκριμένη σχολή γιατί δεν υπάρχει αντιστοιχία.

Peugeotclub

Asithassa γιατί ρώτάς κ ξαναρωτάς για τοπογράφους ΕΜΠ? :shifty:

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

εγω παντως στη θεση σου θα ημουν πολυ χαρουμενος.δεν ειναι κακο να κανεις παρεα με κοριτσια,ισα ισα που ολο και κατι μπορει να προκυψει:p

Θανασάκη καλό βόλι... και καλές προφυλάξεις! :lol:

ευχαριστώ παιδιά...

thanasaki μαλλον φιλε "πασχεις" απο καποιο αισθημα κατωτεροτητας..

Μα γιατι δεν συζητας εσυ με αυτες για κατι ασχετο ?Οι γυναικες ψοφιες ειναι ακου που σου λεω.Δεν αξιζει να νιωθεις ετσι ρε σιγα να πουμε μην μασας!

Βασικά την έχω βγάλει αυτή τη σχολή και θα ' θελα να βοηθήσω όσους μπήκανε, τι να προσέξουν στο 1ο εξάμηνο κλπ...

Καλά, και από ΕΜΠ πας Αγγλική Φιλολογία με πανελλήνιες?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...