Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εννοείται..γίνετε πλύση εγκεφάλου..χάνεσαι από όλους τους φίλους σου και μπορείς να κάνεις παρέα μόνο με ομοίους σου...αυτό ισχύει για οτιδήποτε έχει στολή εκτός της πυροσβεστικής που είναι χημείο..

Προφανώς δεν είσαι κανονικός Φοιτητής γιατί αλλιώς θα γνώριζες ότι στο 90% των ανθρώπων χάνονται μετά το Λύκειο οι φίλοι και κάνουν παρέα με τα παιδιά από την σχολή τους.Οπότε το ίδιο είναι και στις στρατιωτικές.Απορω που δεν το έχεις παρατηρήσει!!!!!!!!!!!!!

Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μάλλον εσύ δεν είχες τους σωστούς φίλους από το σχολείο..είναι βέβαια ένα κοινό φαινόμενο αλλά εγώ προσωπικά έχω 4 κολλητούς όλους από το σχολείο..είμαστε φίλοι εδω και καμιά 10ετία..τι να μου πουν πλέον άτομα που θα γνωρίσω τώρα..

αυτό που εννούσα είναι ότι χάνονται γιατί περνάνε σε ένα δικό τους κόσμο και συζητάνε μόνο για το θέμα στρατό...

εγω θα πω αυτο οποιος παει στρατο να το σκευτει καλα γιατι μετα θα ειναι αργα και αντε παλι πανελλαδικες

Εύκολο να το πείς εσυ που έχεις βγάλει 18+ αλλά κάποιοι δεν σκέφτονται έτσι!

Εγω παιδια τα πηγα χαλια και καλυτερα να μην πω τους βαθμους μου...

Αυτο που δεν μπορω να πιστεψω ακομα ειναι οτι μου βαλανε στο ΑΟΔΕ 14,4 ενω περιμενα 19,4 :( :mad: Τι πρεπει να κανω για να γινει αναβαθμολογιση στο συγκεκριμενο μαθημα??? Γιατι ειμαι 100% σιγουρος οτι εγινε καποια μλκια...

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Εμαθα και εγω τους βαθμους μου οι οποιο ειναι ΑΡΚΕΤΑ πιο πανω απο τις προσδοκιες μου ΑΝ και δεν αρχισα καλα και στην αρχη πιστεψα παει τελειωσε δεν περασα...Λοιπον :

Εκθεση : 12.5 (ελεος δεν περιμενα τοσο ηθελα κανα 14)

Μαθηματικα Γενικης 9.1 (μου αρεσει που ο καθηγητης μου ελεγε 12)

Αρχαια : 13.8 (απο 11.8 που υπολογιζα λολ)

Λογοτεχνια : 16.7 (απο 13.8 που υπολογιζα και παλι λολ!)

Λατινικα : 12.9 (απο 10.5 που υπολογιζα οποτε ξανα λολ)

Ιστορια : 19.6 (απο 16.8 που υπολογιζα ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ)

ΑΟΘ : 20 καθαρο ηταν ενα στανταρτ αφου περιμενα τουλαχιστον 19.6++

ΣΥΝΟΛΟ : 15.193 απο εκει που περιμενα 14.700.Ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα μιλαμε.

Νομιζω πως θα περασω τελικα στην Αστυνομια , ποσο να παει η βαση πια φετος ηταν 14.450 εγω εβγαλα 15.193 αλλα θα παρουν και 265 ατομα παραπανω φετος οποτε....

ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

μάλλον εσύ δεν είχες τους σωστούς φίλους από το σχολείο..είναι βέβαια ένα κοινό φαινόμενο αλλά εγώ προσωπικά έχω 4 κολλητούς όλους από το σχολείο..είμαστε φίλοι εδω και καμιά 10ετία..τι να μου πουν πλέον άτομα που θα γνωρίσω τώρα..

αυτό που εννούσα είναι ότι χάνονται γιατί περνάνε σε ένα δικό τους κόσμο και συζητάνε μόνο για το θέμα στρατό...

Ναι ρε συ συμφωνώ με αυτό που λες και γω μαζί σου και γω έχω κρατήσει παρέες απλά αναγκαστικά λόγω ζωής χάνεσαι!Τώρα πιστεψέ με είναι θέμα ατόμων και όχι σχολών παντού υπάρχουν κολλήμενοι που δεν έχουν να συζητήσουν τιποτα αλλό και πιστεψε με είνι εκνευριστικό Π.Χ.Πληροφορικάριοι,μηχανικοι,Ιατροι εκει να δεις κάψιμο!!!!!!!!!

Γίνεται να ζητήσω να δω το γραπτό μου;

Σε ένα πήρα 5 βαθμούς ποιο κάτω. Και τα έχω λύσει κανονικά.

Κι εγω το ιδιο ρε φιλε. Στο ΑΟΔΕ πηρα 5 μοναδες κατω απο αυτο που περιμενα...

ειμαι φοιτητης στο απθ.ξερεις πως ειναι μια μερα ενος φοιτητη?ξυπνημα στις 9 για να παει στη σχολη ,παρακολουθηση 5 ωρες μαθημα τη μερα ,καφες το μεσημερι με φιλους ,διαβασμα το απογευμα 3 -3¨30ωρες την μερα(και πιστεψε αν το ακολουθεις αυτο καθε μερα ειναι αρκετο να περασεις τα μαθηματα με βαθμο)και το βραδυ παλι βολτα μεχρι τις 2 το βραδυ τουλαχιστον

καποιος στο στρατο ξυπναει στις εξι,υπομενει σε οτι καψωνια του κανουν,κανει αγγαριες,υπακουει εντολες ανωτερων χωρις κουβεντα ,συπμεριλαμβανομενων και των δευτεροετων(φαντασου περνεις διαταγες και υφιστασε καψωνια απο εναν δεκαεννιαρη!) και ολα αυτα για 300 ψωροευρο .ε οχι παει πολυ! ειναι προτιμοτερο να εισαι στο τελευταιο τει παρα αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαθ Κατ 16,5

Μαθ Γεν 19,5

Φυσική 17,3

Αναπτ 16,4

Εκθ 13,1

Οργαν 12,3 (:confused: :confused: :confused: )

Αοθ 18,8

Είμαι 100 μόρια πάνω από τη σχολή που θέλω, η οποία πέρισυ είχε πέσει και ~200 μόρια :)

Τι είπε ο Καραμάνος για ποσοστά; Είδε κανείς;

Έτσι έτσι..είμαι χαρούμενος που βλέπω πως συμφωνείτε μαζί ακόμη κι αν δεν έχετε πάει στρατό..όταν πάτε θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο αυτές οι απόψεις..

Λογοτεχνία πήρα 13 και καταστάφηκα! Μ'αρέσει που πίστευα οτι τα έχω πάει τέλεια!!! Μόρια 15718... Τι μαλακί@ μάθημα!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι φοιτητης στο απθ.ξερεις πως ειναι μια μερα ενος φοιτητη?ξυπνημα στις 9 για να παει στη σχολη ,παρακολουθηση 5 ωρες μαθημα τη μερα ,καφες το μεσημερι με φιλους ,διαβασμα το απογευμα 3 -3¨30ωρες την μερα(και πιστεψε αν το ακολουθεις αυτο καθε μερα ειναι αρκετο να περασεις τα μαθηματα με βαθμο)και το βραδυ παλι βολτα μεχρι τις 2 το βραδυ τουλαχιστον

καποιος στο στρατο ξυπναει στις εξι,υπομενει σε οτι καψωνια του κανουν,κανει αγγαριες,υπακουει εντολες ανωτερων χωρις κουβεντα ,συπμεριλαμβανομενων και των δευτεροετων(φαντασου περνεις διαταγες και υφιστασε καψωνια απο εναν δεκαεννιαρη!) και ολα αυτα για 300 ψωροευρο .ε οχι παει πολυ! ειναι προτιμοτερο να εισαι στο τελευταιο τει παρα αυτο

Ναι ρε συ εννοείται αυτό που λες αλλά δεν ξέρεις τις προτεραιότητες του καθενός και τοείδος του χαρακτήρα του.Πάντως όμως αφού συμβαίνουν όλα αυτά που λες δεν είναι λογικό οι πιο υψηλόβαθμες σχολές να είναι οι στρατιωτικές αφου αυτοί που μπαίνουν είναι υποτίθεται οι καλύτεροι κάθε γενιάς!!!!

Ναι ρε συ εννοείται αυτό που λες αλλά δεν ξέρεις τις προτεραιότητες του καθενός και τοείδος του χαρακτήρα του.Πάντως όμως αφού συμβαίνουν όλα αυτά που λες δεν είναι λογικό οι πιο υψηλόβαθμες σχολές να είναι οι στρατιωτικές αφου αυτοί που μπαίνουν είναι υποτίθεται οι καλύτεροι κάθε γενιάς!!!!

αυτοι που μπαινουν δεν ξερουν τι θα αντιμετωπισουν.οι μονες σχολες που αξιζουν(εγω βεβαια ποτε δρν θα τις δηλωνα)ειναι οι στρατιωτικοι γιατροι,κτηνιατροι,οικονομολογοι κτλ αυτοι εχουν καποια <<ελευθερια>> καθως δεν παρακολουθουν τα μαθηματα μεσα στο στρατο αλλα στο εκαστοτε πανεπιστημιο και δεν εχουν αγγαριες ,ειναι βεβαια ακομα και ετσι περιορισμενοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμαθα και εγω τους βαθμους μου οι οποιο ειναι ΑΡΚΕΤΑ πιο πανω απο τις προσδοκιες μου ΑΝ και δεν αρχισα καλα και στην αρχη πιστεψα παει τελειωσε δεν περασα...Λοιπον :

Εκθεση : 12.5 (ελεος δεν περιμενα τοσο ηθελα κανα 14)

Μαθηματικα Γενικης 9.1 (μου αρεσει που ο καθηγητης μου ελεγε 12)

Αρχαια : 13.8 (απο 11.8 που υπολογιζα λολ)

Λογοτεχνια : 16.7 (απο 13.8 που υπολογιζα και παλι λολ!)

Λατινικα : 12.9 (απο 10.5 που υπολογιζα οποτε ξανα λολ)

Ιστορια : 19.6 (απο 16.8 που υπολογιζα ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ)

ΑΟΘ : 20 καθαρο ηταν ενα στανταρτ αφου περιμενα τουλαχιστον 19.6++

ΣΥΝΟΛΟ : 15.193 απο εκει που περιμενα 14.700.Ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα μιλαμε.

Νομιζω πως θα περασω τελικα στην Αστυνομια , ποσο να παει η βαση πια φετος ηταν 14.450 εγω εβγαλα 15.193 αλλα θα παρουν και 265 ατομα παραπανω φετος οποτε....

ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Έλα ρε μεγάλε!! Και γώ την πιάνω την Αστυνομία ΧΑΛΑΡΑ...! Έβγαλα κάπου στο 15 και είμαι ειδική κατηγορία...! Τώρα έχω άγχος για τα αθλήματα...:wacko: Σήμερα πήρα τηλέφωνο μια γυμνάστρια να με δεί πως πάω...:O

Συγχαρητήρια σε όλους!:D

Life Is Good

Εκθεση 17

Μαθηματικα 17,6

Φυσικη 19,6

Χημεια 19,5

Βιολογια Κατ. 20

Βιολογια Γεν. 20

Μια χαρα.Τα στατιστικα για τις βαθμολογιες ξερετε που μπορω να τα βρω?Το ελεγα εγω μην κανετε δηλωσεις ειναι γρουσουζια...Μην απογοητευεστε.Καλη φοιτητικη ζωη σε ολους...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι που με παραξενεύει... 4 προγράμματα που βλέπω (αρχεία σε excel και ιστοσελίδες) μου βγάζουν τα ίδια μόρια που έβγαλε το φροντιστήριο. Δεν μπορεί όλα να είναι λάθος... Αν βγάλω την οικονομία εντελώς, μου δείχνουν ότι βγάζω λιγότερα μόρια στο 4ο πεδίο από ότι πριν.

Και έχω έναν εδώ που λέει οτι ο καθηγητής του είπε πως δεν μετράει η οικονομία καθόλου στο 4ο, 2ο πεδίο ακόμα και αν την δώσεις πανελλαδικά.

Τελικά ποιος έχει δίκιο;

18.810 στο 4 και όποιος ανρέξει...όλεεεεεεεεεε...:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Το αοθ για το 2,4 μετάει στο βαθμό πρόσβασης...το υπολογίζεις δηλαδή στην εξαγωγή του βαθμού πρόσβασης...

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

18.810 στο 4 και όποιος ανρέξει...όλεεεεεεεεεε...:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Το αοθ για το 2,4 μετάει στο βαθμό πρόσβασης...το υπολογίζεις δηλαδή στην εξαγωγή του βαθμού πρόσβασης...

Οκ thnx. Άρα ο καθηγητής είναι... Δεν μπορεί όλοι μας να κάναμε λάθος.

Παιδιά εμένα αυτούς μου είπαν και κοντεύω να τρελαθώ

Έκθεση 16,7 (ακριβώς όσο υπολόγιζα)

Βιολογία 17,3 (εντελώς έξω)

Χημεία 16,5 (εντελώς έξω)

Φυσική 16,7 (όσο περίμενα)

Μαθ.Γεν 19,8(ακριβώς τόσο)

Μαθ.Κατ 14,3 (ΕΛΕΟΣ.ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.θα σκότωνα άνθρωπο για να ήμουν παρών στην διαδικασία της διόρθωσης υπολόγιζα πολύ άνετα πάνω από 17).Καλά λές να παίχτηκε αναβαθμολόγηση?

:cry: :cry:

Άντε Χημεία και Βιολογία είχε και μπλα μπλα.Άντε κάπου να χάσεις.Αλλά Μαθηματικα?????

Μαθηματικά έπεσα σε αναβαθμολόγηση.ΕΛΕΟΣ

3,2 μονάδες διαφορά οι βαθμολογητές. :cry: :cry:

Παιδιά θελω την συμβουλή σας. Επειδη οπως ειπα δεν τα πηγα καλα στις εξετασεις(παρόλο που ήμουν καλα προετοιμασμένος) και δεν πιάνω τις σχολές που ηθελα(πρωτη επιλογή Αεροναυπηγων Πατρας και ειμαι 400 μορια πιο κατω) σκεφτομαι να ξαναδωσω του χρονου. Ομως θελω να περασω καπου φετος και ειμαι αναμεσα στο Φυσικο(Θεσσαλινικη, Αθηνα) και στο ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ(εφαρμοζόμενα μαθηματικά κια φυσικές επιστήμες) επειδη μου αρεσουν πολυ τα μαθηματικα και φυσικη. Επισης οι σχολες αυτες θα με βοηθήσουν του χρονου στις πανελλαδικες(και ειδικα το ΣΕΜΦΕ που εχει στο πρωτο ετος μαθηματικα, φυσική, προγραμματισμο κτλ.). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω χωρις να σταματήσω την σχολη να δώσω πανελλαδικες (γιατι αν δεν τα παω καλα θα ηθελα να την συνεχισω)? Φυσικο ή ΣΕΜΦΕ?

Τώρα πιστεψέ με είναι θέμα ατόμων και όχι σχολών παντού υπάρχουν κολλήμενοι που δεν έχουν να συζητήσουν τιποτα αλλό και πιστεψε με είνι εκνευριστικό Π.Χ.Πληροφορικάριοι,μηχανικοι,Ιατροι εκει να δεις κάψιμο!!!!!!!!!

:whistle:

Ε όχι και δεν έχουμε τπτ άλλο να συζητήσουμε.Απλώς καμιά φορά παρασυρόμαστε, όμως επανερχόμαστε με μια παρατήρηση και πάλι σε γενικότερα πλαίσια...:)

Κάτι ξέρεις εσύ, οφείλω να ομολογήσω:ρ

Παιδιά θελω την συμβουλή σας. Επειδη οπως ειπα δεν τα πηγα καλα στις εξετασεις(παρόλο που ήμουν καλα προετοιμασμένος) και δεν πιάνω τις σχολές που ηθελα(πρωτη επιλογή Αεροναυπηγων Πατρας και ειμαι 400 μορια πιο κατω) σκεφτομαι να ξαναδωσω του χρονου. Ομως θελω να περασω καπου φετος και ειμαι αναμεσα στο Φυσικο(Θεσσαλινικη, Αθηνα) και στο ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ(εφαρμοζόμενα μαθηματικά κια φυσικές επιστήμες) επειδη μου αρεσουν πολυ τα μαθηματικα και φυσικη. Επισης οι σχολες αυτες θα με βοηθήσουν του χρονου στις πανελλαδικες(και ειδικα το ΣΕΜΦΕ που εχει στο πρωτο ετος μαθηματικα, φυσική, προγραμματισμο κτλ.). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω χωρις να σταματήσω την σχολη να δώσω πανελλαδικες (γιατι αν δεν τα παω καλα θα ηθελα να την συνεχισω)? Φυσικο ή ΣΕΜΦΕ?

το ΣΕΜΦΕ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...