Rhaemond Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Γιατί η γενική παιδεία σε κάνει σωστότερο άνθρωπο. To ΑΟΔΕ (Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών) δεν είναι μάθημα γενικής παιδείας, αλλά μάθημα της τεχνολογικής κατεύθυνσης στον κύκλο πληροφορικής. Ilias1908, steve62742, jog δείτε το email σας για τα θέματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Rhaemond δεν μου ρθε τπτ :( Ξανα στειλτο μου αν σου ειναι ευκολο: ilsio9@gmail.com Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ρε το ΑΟΔΕ είναι για μένα το χειρότερο μάθημα του κόσμου.. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να μαθαίνω ολες αυτές τις βλακείες αφού θέλω να ασχοληθώ με κάτι τελείως άσχετο.. Και μάλιστα πρέπει να διαβάσω τώρα και δν μπορώ με τίποτα να συγκεντρωθώ :( κανεις μεγαλο λαθος. Το ιδιο συμβαινει κ σε μενα που θελω να περασω σε οικονομικες σχολες κ ειμαι αναγκασμενος να μαθαινω φυσικη που στην ουσια ειναι η τελευταια χρονια που θα την δω στην ζωη μου.. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ Κ&*%ΣΥΣΤΗΜΑ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 To ΑΟΔΕ (Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών) δεν είναι μάθημα γενικής παιδείας, αλλά μάθημα της τεχνολογικής κατεύθυνσης στον κύκλο πληροφορικής. Ilias1908, steve62742, jog δείτε το email σας για τα θέματα. Anhkei sth genikoterh paideia me ton tropo pou to ethese o mitsos_drop :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Το ΑΟΔΕ ειναι οντως ενα -για εμενα- μαθημα παπαγαλιας.Ετυχε να το δω και εγω τετοιο μαθημα ΔΕΝ μπορω να το μαθω..Ε δεν αντεχω να καθομαι επι 3-4 ωρες και να διαβαζω οικονομικους ορους εντελως απο εξω...Απο την αλλη ομως λογο της μικρης υλης , οσοι δεν το ριξανε στον κοκορα για την τελευταια στιγμη και κανανε μια μακροχρονια μελετη της υλης του εως και σημερα , πιστευω οτι με μια επαναληψη εχεις τα φοντα να παρεις εναν πολυ γερο βαθμο σιγουρα ακομα και κανα 18αρακι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Γιατί ρε παιδιά η Βιολογία Κατ τί είναι?Δεν θέλει παπαγαλία? :) Και στην Τεχνολογική και στην Θετική υπάρχει ένα μάθημα παπαγαλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 η βιολογια κατευθυνσης δεν θελει παπαγαλια . και στο λεω αυτο εχονας γραψει 19,8 περσι ! θελει πολυ καλη γνωση του βιβλιου( που ειναι γραμμενο στο ποδι και μεσα σε λεωφορειο που παει σε δρομο με λακουβες ! ) δηλαδη ορισμους και διδικασιες . απο κει και περα ολα ειναι θεμα κρισεως λεω εγω.. παρεπιπτοντως ξαναδινω γαμωτη μου φετος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 η βιολογια κατευθυνσης δεν θελει παπαγαλια . και στο λεω αυτο εχονας γραψει 19,8 περσι ! θελει πολυ καλη γνωση του βιβλιου( που ειναι γραμμενο στο ποδι και μεσα σε λεωφορειο που παει σε δρομο με λακουβες ! ) δηλαδη ορισμους και διδικασιες . απο κει και περα ολα ειναι θεμα κρισεως λεω εγω.. παρεπιπτοντως ξαναδινω γαμωτη μου φετος.. γιατι ξαναδίνεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 βασικα θελω να μπω ιατρικη ! και περσι την εχασα για 600 μορια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Κριμα ευχομαι να περασεις φετος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 ευχαριστω πολυ ! φετος πιστευω θα μπω αν και οχι με σειρα λογω της εκθεσης ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 βασικα το μαθημα της ΑΟΔΕ σαν μαθαμα ειναι καλο (αλλο αμα εγω τα απεχθανομαι) γιατι σκοπος του ειναι να σε βαλει στον τροπο σκεψεις των επιχειρησεων (κατα την γνωμη μου) με σκοπο την ενδυναμοση και αναπτυξη της επιχειρηματικοτητας (θεωριτικα)... το λαθος ειναι οτι μας βαζουν στο κλιπακι να το μαθουμε απεξω για τις πανελ. οσο για τον τροπο διαβασματος αν δεν κατσεις 3 ωρες την ημερα να το γραφεις και οχι να το διαβαζεις μονο δεν γινεται τιποτα...αχαχαχ σημερα εγραφα το 3 κεφαλαιο και το κεφαλι μου ειναι χαλια...;) αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 οσο για τον τροπο διαβασματος αν δεν κατσεις 3 ωρες την ημερα να το γραφεις και οχι να το διαβαζεις μονο δεν γινεται τιποτα... Δεν θα συμφωνησω μαζι σου. Εγω τουλαχιστον δεν το γραφω, μονο το διαβαζω, αλλα πιστευω το ξερω καλα Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Δεν θα συμφωνησω μαζι σου. Εγω τουλαχιστον δεν το γραφω, μονο το διαβαζω, αλλα πιστευω το ξερω καλα +1, έτσι έκανα πέρσι;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Ποσο ειχες γραψει; Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 ekane kaneis to 4o biologia kat tou OEFE? htan teleiws koulo. ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Ποσο ειχες γραψει; 100 διπλό.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 λες εκεινο με την αναστροφη που αναποδογυριζε κιολας ? αν ειναι αυτο το φετινο εγραψα 100 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 λες εκεινο με την αναστροφη που αναποδογυριζε κιολας ? αν ειναι αυτο το φετινο εγραψα 100 . Ναι αυτό είναι το φετινό. ekane kaneis to 4o biologia kat tou OEFE? htan teleiws koulo. Ναι κι εγώ το έκανα.Εσύ δεν το έκανες;Ήταν μέχρι να πάρω μπρος!:p Από εκεί και μετά δεν ήταν πολύ δύσκολο. anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolfin Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Κι εγω ηθελα τα θεματα της βιολογιας κατ., αλλα βρηκα τις απαντησεις μονο στα θεματα του ΟΕΦΕ http://www.e-kimolia.gr/oefe/7.htm . Εχει καποιος τις εκφωνησεις? Αν ναι μπορει να μου πει που θα τις βρω η να μου τις στειλει μεσω e-mail? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_drop Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Νομίζω ότι το ΑΟΔΕ μπορεί να προσπαθεί να σου δώσει γνώση για τον κόσμο της διοίκησης αλλά δεν το καταφέρνει. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους αλλά εμένα όλοι οι φίλοι μου που τελείωσαν πέρσυ δεν θύμουνται τίποτα απο αυτό. Μόνο πόσο τους ταλαιπώρησε. Μας υποχρεώνουν να το παπαγαλίσουμε, έχοντας ή όχι καταλάβει το περιεχόμενο και να το γράψουμε ακριβώς όπως το βιβλίο, κάτι το οποίο βρίσκω βάρβαρο προς το μαθητή και ανούσιο αφού καταλήγουμε να το σιχαινόμαστε και δεν μας μένει τίποτα. Γενικότερα, δεν πιστεύω ότι αποτελεί αντικέίμενο γενικής γνώσης και είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου χρησιμεύσει στη συνέχεια. Και συμφωνώ με όσους θέλουν να μπουν σε οικονομικές σχολές και πρέπει να δίνουν Φυσική που, για τους περισσότερους είναι ένα δύσκολο μάθημα και φέτος είναι αρκετά προχωρημένο οπότε και πάλι δεν αποτελεί αντικείμενο γενικής γνώσης. Γενικά παιδιά, το σύστημα είναι βάρβαρο, αντιπαιδαγωγικό, εξειδικευτικό και εξουθενωτικό. Και μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε. And I said what about Breakfast At Tiffany's? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Συμφωνω απολυτως με τον/την τελευταιο/α (με μπερδεψε το nick το θηλυκο απο κατω..) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_drop Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Κοπέλα είμαι απλά όλοι με φωνάζουν Μήτσο.. And I said what about Breakfast At Tiffany's? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ναι αυτό είναι το φετινό. Ναι κι εγώ το έκανα.Εσύ δεν το έκανες;Ήταν μέχρι να πάρω μπρος!:p Από εκεί και μετά δεν ήταν πολύ δύσκολο. το καναμε στο φροντιστηριο, και εγω αυτο σκεφτηκα (που εκανες) αλλα ουτως η αλλως τετοιο πραγμα δεν πεφτει ποτε των ποτων... γενικα οτι πεφτει στον ΟΕΦΕ μπορεις να εισαι βεβαιος οτι δεν θα πεσει στις πανελληνιες γιατι ειχε γινει παλια στα Αρχαια και τους κραξανε οτι βαλανε τα ιδια θεματα και προωθουνε τα μεγαλα φροντιστηρια κλπ κλπ. (ετσι μας ειπαν στο σχολειο) ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolfin Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Τις εκφωνησεις των θεματων του ΟΕΦΕ 2007 (θετικη κατευθυνση) ξερει κανεις που μπορω να τις βρω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts