kage Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 αν δεν κανω λαθος το 225 φοραει οτι φοραγε κ το s3... τουλ.μεγαλυτερη τουρμπινα,ιντερκουλερ,μπεκ απο το 180αρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 αν δεν κανω λαθος το 225 φοραει οτι φοραγε κ το s3... τουλ.μεγαλυτερη τουρμπινα,ιντερκουλερ,μπεκ απο το 180αρη το 225αρι φοραει το ιδιο μοτερ με το S3. η διαφορα ισως στην καταναλωση ειναι μεσα στη πολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frog162 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Αυτο ειναι που φοβαμαι κ εγω....στα ενχειριδια αναφερεται μια διαφορα τις ταξης των 1-1,5λιτ/100.....το θεμα μεσα στην πολη θα ειναι τοσο η θα θελω κινητο βεντζιναδικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Αυτο ειναι που φοβαμαι κ εγω....στα ενχειριδια αναφερεται μια διαφορα τις ταξης των 1-1,5λιτ/100.....το θεμα μεσα στην πολη θα ειναι τοσο η θα θελω κινητο βεντζιναδικο?? μεσα στη πολη υπολογιζε με κλιμα ανοικτο στα 11λιτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Περισσότερο υπολογιζω εγώ. Κανένα 14αρι και βάλε στην πόλη. Είναι και τετρακίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frog162 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Υπαρχει καποιος που να εχει το 180 κ το 225 να μ πει ποσο του βγαινει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Παντως προσεξε το οικονομικο θεμα μετα την αγορα.Την πατανε πολλοι ετσι που δεν υπολογιζουν το κοστος χρησης ενος τετοιου αυτοκινητου.Και δεν ειναι μονο η βενζινη το θεμα. Παρε ενα τηλεφωνο στην Audi η σε συνεργειο που ασχολειται με Audi και ρωτα ποσο κανει το μεγαλο σερβις(ιμαντες κλπ).Ρωτα και σε ενα λαστιχα ποσο κανει η τετραδα στις διαστασεις του ΤΤ(17αρα νομιζω φοραει).Να εισαι προετοιμασμενος ειδικα για αυτα τα δυο γιατι παιζει να χρειαστει να τα κανεις συντομα μετα την αγορα... Ετσι την πατησανε οσοι εφεραν μεταχειρισμενες Cayenne απο Γερμανια.Ξερεις ποσο τους ετσουξε το τριχιλιαρο κατα μεσο ορο που ζηταγε το μεγαλο σερβις? Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 ATOS vs MATIZ 2000-2001 Καλησπέρα κύριοι! Όπως προφανώς θα καταλάβατε πρόκειται να αγοράσω ένα από τα 2 μεταχειριμένο με ποσό 2 500 ευρώ.Παρακαλώ μην αρχίσετε βάλε 500 ακόμα και πάρε το τάδε ή το τάδε κτλ λόγω του ότι τα χρήματα είναι μετρημένα κ λόγω του ότι έχω καταλήξει στο ότι χρειάζομαι ένα μικρό τετράπορτο να μην καίει τίποτε μέσα στην πόλη κ να είναι αξιόπιστο! Επίσης θα παρακαλούσα όποιον έχει την ευγενή καλοσύνη να μου γράψει εκδόσεις και χαρακτηριστικά κυρίους ίππους (για να ξέρω πόσο αργά θα πηγαίνω!) Τέλος παρακαλώ τους μόντς να το κάνουν σαν δημοσκόπηση αν δεν είναι δυσκολο! Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας εκ των προτέρων! Φιλικά Χρήστος Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 επειδή τα έχω οδηγήσει και τα 2 ... είναι παρόμοια , οπότε διαλέγεις με βάση την αισθητική του πράγματος ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 δηλαδή κανένας δεν μπορεί να μου πεί εκδόσεις για άτος και ματίζ? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 κοίτα δεν έχουν πραγματικές διαφορές οι διάφορες εκδόσεις ... απλά προσέχεις να πάρεις ένα με air codition και τέλος ... η μόνη διαφορά που μου έρχεται είναι στο matiz με τον κινητήρα τον 800άρη και τον 1000αρη ... και οι 2 ικανοποιητικοί ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 ρωτάω γιατί σε μερικές περιπτώσεις βρίσκω τον 800αρι με 45 άλογα και σε άλλες με 55 στις αγγελιες του ιντερνετ.Να ξέρω τελικά πόσα άλογα θα μου μείνουν μετά το άναμα του ερ κοντίσιον!!!! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 εχει κοντό κιβώτιο , οπότε δεν έχει σημασία , έτσι και αλλιώς το αυτοκίνητο δεν θα το πάρεις με κλειστά μάτια , θα το ελένξεις με μάστορα ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Καλησπερα! Ακουσα οτι καπου στο Σχιστο καθε Κυριακη παιζει μια εκθεση με μεταχειρισμενα οπου πας να πουλησεις μονος σου το αυτοκινητο σου! Υπαρχει καποιος που να γνωριζει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 ATOS vs MATIZ 2000-2001 Καλησπέρα κύριοι! Όπως προφανώς θα καταλάβατε πρόκειται να αγοράσω ένα από τα 2 μεταχειριμένο με ποσό 2 500 ευρώ.Παρακαλώ μην αρχίσετε βάλε 500 ακόμα και πάρε το τάδε ή το τάδε κτλ λόγω του ότι τα χρήματα είναι μετρημένα κ λόγω του ότι έχω καταλήξει στο ότι χρειάζομαι ένα μικρό τετράπορτο να μην καίει τίποτε μέσα στην πόλη κ να είναι αξιόπιστο! Επίσης θα παρακαλούσα όποιον έχει την ευγενή καλοσύνη να μου γράψει εκδόσεις και χαρακτηριστικά κυρίους ίππους (για να ξέρω πόσο αργά θα πηγαίνω!) Τέλος παρακαλώ τους μόντς να το κάνουν σαν δημοσκόπηση αν δεν είναι δυσκολο! Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας εκ των προτέρων! Φιλικά Χρήστος Εγώ ήμουν στη θέση σου και πήρα τελικά το ΑΤΟS Prime 2002 με τα 1000κεκ πριν ένα χρόνο. ΤΟ 1000αρι Matiz είναι σαφέστατα πιο γρήγορο/δυνατό. Το 800αρι Ματιζ είναι πολύ ψόφιο και έχει φτωχό εσωτερικό. Απ'ότι άκουσα τα ATOS είναι πιο ανθεκτικά και μάλλον λίγο μεγαλύτερα. Δε το μετάνιωσα πάντως. Είναι σκυλί, δε καιει πολύ και μετά από ένα χρόνο δε μου έχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα. Πολύ καλή λύση για μέσα στη πόλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Καλησπερα! Ακουσα οτι καπου στο Σχιστο καθε Κυριακη παιζει μια εκθεση με μεταχειρισμενα οπου πας να πουλησεις μονος σου το αυτοκινητο σου! Υπαρχει καποιος που να γνωριζει κατι? Κι εγώ το έχω ακουστά αλλά δε ξέρω αν αξίζει το κόπο. Αλήθεια ρε παιδιά για μεταχειρισμένο 2000-2003 ανάμεσα σε citroen saxo και fiat punto τι θα λέγατε;; έχω μια 4ετια ένα citroen ΖΧ και ειμαι πολύ ευχαριστημένος και ψάχνομαι τώρα ανάμεσα στα δύο για budget μέχρι 3000€ περίπου και βρίσκω αυτά να παίζουν σε αυτές τις τιμές. Από fiat δε ξέρω καθόλου για τα citroen ξέρω ότι αντέχουν πολλά, για το punto απόψεις υπάρχουν;; Αλήθεια μιας και όλο κρίση λέμε πόσο πιστεύετε θα μπορούσε να ρίξει μια μάντρα για μετρητά ένα αυτοκινητο;; πχ ένα 3.500-4.000€ πιστεύετε θα έριχνε κανά 500άρι η τσάμπα ελπίζω; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Εγώ ήμουν στη θέση σου και πήρα τελικά το ΑΤΟS Prime 2002 με τα 1000κεκ πριν ένα χρόνο. ΤΟ 1000αρι Matiz είναι σαφέστατα πιο γρήγορο/δυνατό. Το 800αρι Ματιζ είναι πολύ ψόφιο και έχει φτωχό εσωτερικό. Απ'ότι άκουσα τα ATOS είναι πιο ανθεκτικά και μάλλον λίγο μεγαλύτερα. Δε το μετάνιωσα πάντως. Είναι σκυλί, δε καιει πολύ και μετά από ένα χρόνο δε μου έχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα. Πολύ καλή λύση για μέσα στη πόλη. Το atos είναι πράγματι σκυλί.Εχω το ίδιο με σένα από το 2006 και επειδή το χρησιμοποιώ και σε ταξίδια έχω φτάσει στα 98000χλμ(από τα 38000χλμ που είχε όταν το πήρα) και δε μου έβγαλε κανένα πρόβλημα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis1987 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 καλησπερα παιδια τι κανετε θα ηθελα να ρωτισω αν το citroen saxo 1.4 αξιζει σαν πρωτο αυτοκινητο ενος νεου οδηγου επιδη εχω δει τουλαχιστον μοντελα του 97 και 98 σε πολυ καλη τιμη 1500 με 2000 για πειτε μου την γνωμη σας ευχαριστω πολυ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Να το πουμε αλλιως. Ψαξε αμαξι ΜΕ ΑΕΡΟΣΑΚΟ οδηγου,υδραυλικο τιμονι(abs 10ετιας+ δεν λεει). Ειχα δει σε εκθεση ενα πουντο σπορτινγκ κομπλε(αεροσακο,υδραυλικο,αιρκοντισιον και abs)αψογο-αγρατσουνιστο στα 2700,πραγματικο κουκλι. Να παρεις ενα σταρλετ που δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω?ελεος! Τα ιταλικα πχ ειναι σκυλια,δεν βγαζουν ζημιες(πριν 30 χρονια ισως βγαζανε). Προσωπικα εχω πουντο gt 255ps(1400αρι μοτερ) το σκιζω στο δρομο και σε 3 χρονια αλλαξα 1 καπακι(350 ευρω). Ειναι θεμα συντηρησης και να ασχολεισαι με το αμαξι.νερα-λαδια-αερα-φρενα-λαστιχα. Αν το αφησεις χωρις νερο θα καψει φλαντζα(το επαθε η νυφη μου)οτι μαρκα και να ειναι..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Να το πουμε αλλιως. Ψαξε αμαξι ΜΕ ΑΕΡΟΣΑΚΟ οδηγου,υδραυλικο τιμονι(abs 10ετιας+ δεν λεει). Ειχα δει σε εκθεση ενα πουντο σπορτινγκ κομπλε(αεροσακο,υδραυλικο,αιρκοντισιον και abs)αψογο-αγρατσουνιστο στα 2700,πραγματικο κουκλι. Να παρεις ενα σταρλετ που δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω?ελεος! Τα ιταλικα πχ ειναι σκυλια,δεν βγαζουν ζημιες(πριν 30 χρονια ισως βγαζανε). Προσωπικα εχω πουντο gt 255ps(1400αρι μοτερ) το σκιζω στο δρομο και σε 3 χρονια αλλαξα 1 καπακι(350 ευρω). Ειναι θεμα συντηρησης και να ασχολεισαι με το αμαξι.νερα-λαδια-αερα-φρενα-λαστιχα. Αν το αφησεις χωρις νερο θα καψει φλαντζα(το επαθε η νυφη μου)οτι μαρκα και να ειναι..... Φιλε εχεις ενα αδικο...τα ιταλικα εχουν προβληματα στα ηλεκτρικα οχι παντα αλλα εχουν να μου πεις ολα τωρα εχουν προβληματα... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Φιλε εχεις ενα αδικο...τα ιταλικα εχουν προβληματα στα ηλεκτρικα οχι παντα αλλα εχουν να μου πεις ολα τωρα εχουν προβληματα... Aκριβως,πλεον δεν μπορεις να ξερεις αν το αυτοκινητο θα σου βγαλει καποιο προβλημα η οχι,ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι,το θεμα ειναι αν η ζημια θα κοστισει πολυ η λιγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Aκριβως,πλεον δεν μπορεις να ξερεις αν το αυτοκινητο θα σου βγαλει καποιο προβλημα η οχι,ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι,το θεμα ειναι αν η ζημια θα κοστισει πολυ η λιγο. Στα ιαπωνικα ειναι πολυ τσιμπιμενη η τιμη τους...εχω ιαπωνικο και εχω τρελαθει... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Φιλε εχεις ενα αδικο...τα ιταλικα εχουν προβληματα στα ηλεκτρικα οχι παντα αλλα εχουν να μου πεις ολα τωρα εχουν προβληματα... Δηλαδή το συμπέρασμα ότι βγάζουν προβλήματα πως το έβγαλες; Έχεις ανοίξει ιταλικό αυτοκίνητο να δεις τι μάρκα είναι τα ηλεκτρικά του; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Εχω την εντυπωση οτι ειναι bosch,αλλα γενικα δεν ειναι σοβαρα τα προβληματα τους,καμια λαμπα θα καει,κανα λαμπακι λανθασμενα θα αναψει στο καντραν(αεροσακου,check συνηθως) και τετοια,δεν βγαζουν τα τραγικα των γαλλικων κυριως που δεν διαβαζουν καρτες, θελουν αλλαγη εγκεφαλου κλπ.Και ενα στα 10 θα βγαλει προβλημα στην κρεμαγιερα(το ποιο σοβαρο για μενα προβλημα σε ενα αυτοκινητο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Ακριβώς, είναι bosch. Τα σημερινά αυτοκίνητα είναι όλα αξιόπιστα και το να σου τύχει προβληματικό είναι θέμα στατιστικής. Εάν θα είσαι ο τυχερός.... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts