johner Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Τσέκαρε το βιβλίο των service για χιλιόμετρα. Πολλοί τα μειώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Τσέκαρε το βιβλίο των service για χιλιόμετρα. Πολλοί τα μειώνουν. αν δω το βιβλιο των σερβις υπαρχει περιπτωσει κατι να μην ειναι περασμενο δλδ να κρυβετε κανενα "τρακαρισμα" πχ? Η καποιο σερβις να μην ειναι περασμενο? :) Χαζη ερωτηση?:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 αν δω το βιβλιο των σερβις υπαρχει περιπτωσει κατι να μην ειναι περασμενο δλδ να κρυβετε κανενα "τρακαρισμα" πχ? Η καποιο σερβις να μην ειναι περασμενο? :) Χαζη ερωτηση?:p:p:p ναι , αν καποιο τρακαρισμα δεν το εφτιαξε στην αντιπροσωπεια αλλα σε αλλο μαστορα τοτε δεν ειναι περασμενο στο βιβλιο σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Το πιο εμφανές που μπορείς να δεις ειναι ένα service για παράδειγμα στα 60000km και το αυτοκίνητο να σου το πουλάει στα 40000km...:rolleyes: Επίσης μπορείς να δεις πόσο τακτικός ήταν στα service του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ε καλα ποιος ειναι τοσο χαζος να κανει κατι τετοιο να δωσει χαρτι που γραφει οτι περασε τα 60κ και να πει οτι τωρα εχει 40κ ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ε καλα ποιος ειναι τοσο χαζος να κανει κατι τετοιο να δωσει χαρτι που γραφει οτι περασε τα 60κ και να πει οτι τωρα εχει 40κ ? Κι'όμως το έχω δει με τα μάτια μου και όχι μόνο μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ε τοτε ειναι θεοι χοχο . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 κανέναν πολύ καλό οδηγό για μεταχειρισμένο clio; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 απο δω παω απο κει παω,στο 500αρακι καταληγω :p http://i86.photobucket.com/albums/k119/elaborus/33uslxe.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 απο δω παω απο κει παω,στο 500αρακι καταληγω :p http://i86.photobucket.com/albums/k119/elaborus/33uslxe.gif Αφού δεν παίζεται το 500, τι να λέμε τώρα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ειναι ερωτας,εδω κ ποσους μηνες μ εχει κολησει!βλεπω απο δω βλεπω απο κει,σε αυτο καταληγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Το πιο εμφανές που μπορείς να δεις ειναι ένα service για παράδειγμα στα 60000km και το αυτοκίνητο να σου το πουλάει στα 40000km...:rolleyes: Επίσης μπορείς να δεις πόσο τακτικός ήταν στα service του. παντως παιδια την εκατσα... δηλαδη δεν μπορω να εξακριβωσω το "παρελθον" του αυτοκινητου που θα παρω με τιποτα:( οποτε ειναι καθαρα λαχειο εκτος κ αν ειναι κολλητος σου ο μαντρας!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 αν δω το βιβλιο των σερβις υπαρχει περιπτωσει κατι να μην ειναι περασμενο δλδ να κρυβετε κανενα "τρακαρισμα" πχ? Η καποιο σερβις να μην ειναι περασμενο? :) Χαζη ερωτηση?:p:p:p Το πιο εμφανές που μπορείς να δεις ειναι ένα service για παράδειγμα στα 60000km και το αυτοκίνητο να σου το πουλάει στα 40000km...:rolleyes: Επίσης μπορείς να δεις πόσο τακτικός ήταν στα service του. Πολύ σωστά. Όπως επίσης και απο την φθορά των ελαστικών και πολλών ακόμα περιφεριακών. Πχ δεν μπορεί να λέει οτι αλλάζει λάστιχα στα 20 χιλ, να είναι ολοκαίνουρια και να σου λέει οτι έχει 7 χιλ. Με ένα μάστορα μπορείς να βρεις πολλά πράγματα που δεν θα τα πρόσεχες ποτέ εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 παντως παιδια την εκατσα... δηλαδη δεν μπορω να εξακριβωσω το "παρελθον" του αυτοκινητου που θα παρω με τιποτα:( οποτε ειναι καθαρα λαχειο εκτος κ αν ειναι κολλητος σου ο μαντρας!!!!:lol::lol::lol: Εχεις καποιο συνεργειο εστω και μη εξουσιοδοτημενο της εμπιστοσυνης σου για να το πας για ελεγχο,πριν την αγορα? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Πολύ σωστά. Όπως επίσης και απο την φθορά των ελαστικών και πολλών ακόμα περιφεριακών. Πχ δεν μπορεί να λέει οτι αλλάζει λάστιχα στα 20 χιλ, να είναι ολοκαίνουρια και να σου λέει οτι έχει 7 χιλ. Με ένα μάστορα μπορείς να βρεις πολλά πράγματα που δεν θα τα πρόσεχες ποτέ εσύ. Μακαρι να μου κατσει το "λαχειο"!!!! :lol::lol:παντως το σαββατο θα παρω την μαραθωνος κ θα κοιταξω σε μαντρες... κ θα δω κ αυτα που μου ειπατε!!!!:) να δω κ τι τιμες παιζουν οι ματραδες, αν κατεβαζουν τιμες κλπ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Εχεις καποιο συνεργειο εστω και μη εξουσιοδοτημενο της εμπιστοσυνης σου για να το πας για ελεγχο,πριν την αγορα? ο θειος μου ειναι μηχανικος αυτοκινητων κ θα παμε μαζι!!! πιστευω οτι θα βοηθησει;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Αν είναι τρακαρισμένο/βαμμένο φαίνεται. Επίσης αν διαβάσετε τον εγκέφαλο μπορείτε να δείτε το παρελθόν του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 καμια ΑΕ86 παιζει?γνωριζει κανεις αμα πουλιεται καμια&που? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/181611 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν θα ήθελα να μου πείτε τί ακριβώς να προσέξω στην αγορά του αυτοκινήτου ώστε να εξασφαλίσω την ποιότητά του και για να μην με πιάσουνε κώτσο.Διαθέτω 2000-3000 ευρώ και ακόμα δεν έχω καταλήξει τί να πάρω.Σκέφτομαι για Peugeot 206 αν και θα προτιμούσα κάτι γιαπωνέζικο αλλά με τα χρήματα που διαθέτω δεν έχω βρει κάτι καλό.Αν έχετε και προτάσεις θα ήθελα να τις ακούσω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/181611 Το συγκεκριμενο θελει και παραπανω προσοχη στον ελεγχο γιατι απ οτι φαινεται το αμαξι εχει μπει και σε πιστα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/181611 την εχω δει την αγγελια..βασικα μια τετοια ψαχνω αλλα οχι την συγκεκριμενη..πολλα λεφτα!! Παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν θα ήθελα να μου πείτε τί ακριβώς να προσέξω στην αγορά του αυτοκινήτου ώστε να εξασφαλίσω την ποιότητά του και για να μην με πιάσουνε κώτσο.Διαθέτω 2000-3000 ευρώ και ακόμα δεν έχω καταλήξει τί να πάρω.Σκέφτομαι για Peugeot 206 αν και θα προτιμούσα κάτι γιαπωνέζικο αλλά με τα χρήματα που διαθέτω δεν έχω βρει κάτι καλό.Αν έχετε και προτάσεις θα ήθελα να τις ακούσω:) αυτοκινητο τι χρονολογιας ψαχνεις?θα σου προτεινα civic του '98..αν το ψαξεις ισως βρεις&vti..με βαση την οικονομικη κριση που επικρατει!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 αυτοκινητο τι χρονολογιας ψαχνεις?θα σου προτεινα civic του '98..αν το ψαξεις ισως βρεις&vti..με βαση την οικονομικη κριση που επικρατει!!! Ψάχνω όσο ποιο κανούργιο γίνεται.Έλεγα για 2000 και μετά αλλά και του 98 καλά είναι πιστεύω.Εγώ πάντως στις αγγελίες που είδα μόνο οικονομική κρίση δεν επικρατεί.Δεν βρήκα και πολλά πράματα με τα λεφτά που διαθέτω.Τί πρέπει να προσέξω στην αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Ψάχνω όσο ποιο κανούργιο γίνεται.Έλεγα για 2000 και μετά αλλά και του 98 καλά είναι πιστεύω.Εγώ πάντως στις αγγελίες που είδα μόνο οικονομική κρίση δεν επικρατεί.Δεν βρήκα και πολλά πράματα με τα λεφτά που διαθέτω.Τί πρέπει να προσέξω στην αγορά? απο ιντερνετ οι τιμες δεν προκειται να αλλαξουν..μονο στο μιλητο οτι καταφερεις!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν θα ήθελα να μου πείτε τί ακριβώς να προσέξω στην αγορά του αυτοκινήτου ώστε να εξασφαλίσω την ποιότητά του και για να μην με πιάσουνε κώτσο.Διαθέτω 2000-3000 ευρώ και ακόμα δεν έχω καταλήξει τί να πάρω.Σκέφτομαι για Peugeot 206 αν και θα προτιμούσα κάτι γιαπωνέζικο αλλά με τα χρήματα που διαθέτω δεν έχω βρει κάτι καλό.Αν έχετε και προτάσεις θα ήθελα να τις ακούσω:) Θα κάνεις έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σου. Θα ζητήσεις book service ή εγγύηση αν είναι από μάντρα. Θα κάνεις έλεγχο σε φανοποιό για τρακαρίσματα. Μερικές προτάσεις: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/189229 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/233068 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/226389 Προσωπικά θα έψαχνα για Punto ή 206. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts