Jump to content

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

xpuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τσέκαρε το βιβλίο των service για χιλιόμετρα. Πολλοί τα μειώνουν.

αν δω το βιβλιο των σερβις υπαρχει περιπτωσει κατι να μην ειναι περασμενο δλδ να κρυβετε κανενα "τρακαρισμα" πχ? Η καποιο σερβις να μην ειναι περασμενο? :) Χαζη ερωτηση?:p:p:p

αν δω το βιβλιο των σερβις υπαρχει περιπτωσει κατι να μην ειναι περασμενο δλδ να κρυβετε κανενα "τρακαρισμα" πχ? Η καποιο σερβις να μην ειναι περασμενο? :) Χαζη ερωτηση?:p:p:p

ναι , αν καποιο τρακαρισμα δεν το εφτιαξε στην αντιπροσωπεια αλλα σε αλλο μαστορα τοτε δεν ειναι περασμενο στο βιβλιο σερβις.

Το πιο εμφανές που μπορείς να δεις ειναι ένα service για παράδειγμα στα 60000km και το αυτοκίνητο να σου το πουλάει στα 40000km...:rolleyes:

Επίσης μπορείς να δεις πόσο τακτικός ήταν στα service του.

ε καλα ποιος ειναι τοσο χαζος να κανει κατι τετοιο να δωσει χαρτι που γραφει οτι περασε τα 60κ και να πει οτι τωρα εχει 40κ ?

ε καλα ποιος ειναι τοσο χαζος να κανει κατι τετοιο να δωσει χαρτι που γραφει οτι περασε τα 60κ και να πει οτι τωρα εχει 40κ ?

Κι'όμως το έχω δει με τα μάτια μου και όχι μόνο μια φορά.

κανέναν πολύ καλό οδηγό για μεταχειρισμένο clio;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

απο δω παω απο κει παω,στο 500αρακι καταληγω :p

http://i86.photobucket.com/albums/k119/elaborus/33uslxe.gif

Αφού δεν παίζεται το 500, τι να λέμε τώρα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

ειναι ερωτας,εδω κ ποσους μηνες μ εχει κολησει!βλεπω απο δω βλεπω απο κει,σε αυτο καταληγω..

Το πιο εμφανές που μπορείς να δεις ειναι ένα service για παράδειγμα στα 60000km και το αυτοκίνητο να σου το πουλάει στα 40000km...:rolleyes:

παντως παιδια την εκατσα... δηλαδη δεν μπορω να εξακριβωσω το "παρελθον" του αυτοκινητου που θα παρω με τιποτα:( οποτε ειναι καθαρα λαχειο εκτος κ αν ειναι κολλητος σου ο μαντρας!!!!:lol::lol::lol:

Πολύ σωστά. Όπως επίσης και απο την φθορά των ελαστικών και πολλών ακόμα περιφεριακών. Πχ δεν μπορεί να λέει οτι αλλάζει λάστιχα στα 20 χιλ, να είναι ολοκαίνουρια και να σου λέει οτι έχει 7 χιλ.

Με ένα μάστορα μπορείς να βρεις πολλά πράγματα που δεν θα τα πρόσεχες ποτέ εσύ.

παντως παιδια την εκατσα... δηλαδη δεν μπορω να εξακριβωσω το "παρελθον" του αυτοκινητου που θα παρω με τιποτα:( οποτε ειναι καθαρα λαχειο εκτος κ αν ειναι κολλητος σου ο μαντρας!!!!:lol::lol::lol:

Εχεις καποιο συνεργειο εστω και μη εξουσιοδοτημενο της εμπιστοσυνης σου για να το πας για ελεγχο,πριν την αγορα?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Πολύ σωστά. Όπως επίσης και απο την φθορά των ελαστικών και πολλών ακόμα περιφεριακών. Πχ δεν μπορεί να λέει οτι αλλάζει λάστιχα στα 20 χιλ, να είναι ολοκαίνουρια και να σου λέει οτι έχει 7 χιλ.

Με ένα μάστορα μπορείς να βρεις πολλά πράγματα που δεν θα τα πρόσεχες ποτέ εσύ.

Μακαρι να μου κατσει το "λαχειο"!!!! :lol::lol:παντως το σαββατο θα παρω την μαραθωνος κ θα κοιταξω σε μαντρες... κ θα δω κ αυτα που μου ειπατε!!!!:) να δω κ τι τιμες παιζουν οι ματραδες, αν κατεβαζουν τιμες κλπ:D

Εχεις καποιο συνεργειο εστω και μη εξουσιοδοτημενο της εμπιστοσυνης σου για να το πας για ελεγχο,πριν την αγορα?

ο θειος μου ειναι μηχανικος αυτοκινητων κ θα παμε μαζι!!! πιστευω οτι θα βοηθησει;);)

καμια ΑΕ86 παιζει?γνωριζει κανεις αμα πουλιεται καμια&που?
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν θα ήθελα να μου πείτε τί ακριβώς να προσέξω στην αγορά του αυτοκινήτου ώστε να εξασφαλίσω την ποιότητά του και για να μην με πιάσουνε κώτσο.Διαθέτω 2000-3000 ευρώ και ακόμα δεν έχω καταλήξει τί να πάρω.Σκέφτομαι για Peugeot 206 αν και θα προτιμούσα κάτι γιαπωνέζικο αλλά με τα χρήματα που διαθέτω δεν έχω βρει κάτι καλό.Αν έχετε και προτάσεις θα ήθελα να τις ακούσω:)

Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/181611

Το συγκεκριμενο θελει και παραπανω προσοχη στον ελεγχο γιατι απ οτι φαινεται το αμαξι εχει μπει και σε πιστα.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/181611

την εχω δει την αγγελια..βασικα μια τετοια ψαχνω αλλα οχι την συγκεκριμενη..πολλα λεφτα!!

Παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν θα ήθελα να μου πείτε τί ακριβώς να προσέξω στην αγορά του αυτοκινήτου ώστε να εξασφαλίσω την ποιότητά του και για να μην με πιάσουνε κώτσο.Διαθέτω 2000-3000 ευρώ και ακόμα δεν έχω καταλήξει τί να πάρω.Σκέφτομαι για Peugeot 206 αν και θα προτιμούσα κάτι γιαπωνέζικο αλλά με τα χρήματα που διαθέτω δεν έχω βρει κάτι καλό.Αν έχετε και προτάσεις θα ήθελα να τις ακούσω:)

αυτοκινητο τι χρονολογιας ψαχνεις?θα σου προτεινα civic του '98..αν το ψαξεις ισως βρεις&vti..με βαση την οικονομικη κριση που επικρατει!!!

αυτοκινητο τι χρονολογιας ψαχνεις?θα σου προτεινα civic του '98..αν το ψαξεις ισως βρεις&vti..με βαση την οικονομικη κριση που επικρατει!!!

Ψάχνω όσο ποιο κανούργιο γίνεται.Έλεγα για 2000 και μετά αλλά και του 98 καλά είναι πιστεύω.Εγώ πάντως στις αγγελίες που είδα μόνο οικονομική κρίση δεν επικρατεί.Δεν βρήκα και πολλά πράματα με τα λεφτά που διαθέτω.Τί πρέπει να προσέξω στην αγορά?

Ψάχνω όσο ποιο κανούργιο γίνεται.Έλεγα για 2000 και μετά αλλά και του 98 καλά είναι πιστεύω.Εγώ πάντως στις αγγελίες που είδα μόνο οικονομική κρίση δεν επικρατεί.Δεν βρήκα και πολλά πράματα με τα λεφτά που διαθέτω.Τί πρέπει να προσέξω στην αγορά?

απο ιντερνετ οι τιμες δεν προκειται να αλλαξουν..μονο στο μιλητο οτι καταφερεις!!!

Θα κάνεις έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σου.

Θα ζητήσεις book service ή εγγύηση αν είναι από μάντρα.

Θα κάνεις έλεγχο σε φανοποιό για τρακαρίσματα.

Μερικές προτάσεις:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/189229

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/233068

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/226389

Προσωπικά θα έψαχνα για Punto ή 206.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W