Minotavrs Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Έτσι ακριβώς έκανα, με το πρωινό αρχείο, αλλά δεν... :) Υπόψη, ένα παλιότερο dat που είχες στείλει για δοκιμή, (με μερικά σημεία, όχι όλα), δούλεψε κανονικά. To xerw re gmt gia afto xafniazome btw molis vrw ligo xrono tha to xanakoitaxw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Μήπως ξέχασες να βάλεις τη διεύθυνσή σου στα POI και γι 'αυτό δεν παίζει? :lol: :lol: :lol: Εμείς οι IGO κολλημένοι σε ευγνωμονούμε πάντως. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Μήπως ξέχασες να βάλεις τη διεύθυνσή σου στα POI και γι 'αυτό δεν παίζει? :lol: :lol: :lol: Εμείς οι IGO κολλημένοι σε ευγνωμονούμε πάντως. Vre remalia :lol::lol: afto eleipe na valw kai diefthinsi oura tha eixa apo exw twra:D BTW apo to prwi sthnw to artemis apo hard reset kai to dokimazw( me tous xronous anoigmatos) molis teleiwsw tha sthsw igo kai tha to koitaxw :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Θυμάμαι μια διεύθυνση στο πρώτο iGO.dat. Την έχω κρατήσει. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Θυμάμαι μια διεύθυνση στο πρώτο iGO.dat. Την έχω κρατήσει. χεχε δεν ηταν δικια μου του johner ηταν :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 χεχε δεν ηταν δικια μου του johner ηταν :lol::lol::lol: Eίναι η διεύθυνση του γραφείου. Johner software imports-exports ©:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Eίναι η διεύθυνση του γραφείου. Johner software imports-exports ©:D και εγω στην ηλικια σου imports-exports εκανα καθε μερα τωρα πια μια φορα τη βδομαδα και αν:lol: :lol: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimisand Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 http://www.myguidegps.com/ Ή http://www.i-go.com/ Ποια η διαφορά εκτός το ότι το ενα λεει Γερμανία και το άλλο Ουγγαρία (Το αυγό εκανε την κότα ή το ανάποδο......) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος πως εναλλάσω χάρτες στο igo2007beta; Γιατί ενώ έχω της Ελλάδας και της Ρωσίας, μόνο την Ελλάδα βλέπω; και για να δώ τη Ρωσία πρέπει να σβήσω την Ελλάδα...any other way? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 κατεβασα το νεο χαρτη αλλα δεν παιζει με το igo 2006 που εχω....πως αναβαθμιζω το igo ωστε να παιζει το νεο χαρτη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myga Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Τελικά υπάρχει καμία τελευταία ενημέρωση για κάτι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει με την NGI για την μεταφορά των χαρτών του destinator στο igo ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Τελικά υπάρχει καμία τελευταία ενημέρωση για κάτι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει με την NGI για την μεταφορά των χαρτών του destinator στο igo ; :whistle::whistle::hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Τελικά υπάρχει καμία τελευταία ενημέρωση για κάτι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει με την NGI για την μεταφορά των χαρτών του destinator στο igo ; Ξέχνα το προς το παρόν. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvvippperrr Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 θα κανω ενα zip ολο το προγραμμα μαζι με το νεο χαρτη και θα το ανεβασω σε λιγο, αλλα επειδη ειναι και προγραμμα μεσα, παρακαλω οποιος θελει μονο Pm, Μην το ξεφτιλισουμε:rolleyes: Αν εχεις χρονο στειλτο και απο εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Αν εχεις χρονο στειλτο και απο εδω... και σ'εμενα αν ειναι ευκολο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apektos Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 καλημέρα εάν θέλεις μου το στέλνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicholas1 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Μηπως ειναι ευκολο και σε μενα? Ευχαριστω! Και μια που το 'φερε η κουβεντα, οταν λεμε "νεο χαρτη" ποιο χαρτη εννοουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Αν εχεις χρονο στειλτο και απο εδω... και σ'εμενα αν ειναι ευκολο ... καλημέρα εάν θέλεις μου το στέλνεις? ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1744804#post1744804 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicholas1 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 :D :) :D :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 :( :( :( :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mal Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Σίγουρα το Destinator έχει πολύ καλύτερους χάρτες, αλλά το πρόγραμμα σε απογοητεύει. Το βρίσκω πολύ εύχρηστο τις λίγες ώρες χρήσης του.:) Στην αρχική οθόνη πατάς Ανεύρεση και μετάβαση και μετά έχεις τις παρακάτω δυνατότητες. http://img216.imageshack.us/img216/8016/pccapture8hm8.th.jpg Eπιπλέον αν είσαι στο χάρτη μπορείς να πατήσεις κάπου και να θέσεις σημείο εκκίνησης και προορισμού. Όπως στο Dest, αλλά με πολύ πιο λειτουργικό τρόπο καθώς στο Dest είναι πολύ εύκολο να πατήσεις καταλάθος μετάβαση και να σου ορίσει λάθος διαδρομή. Ο χάρτης που έχω είναι: ΕΛλάδα 2006.04 Ίσως υπάρχει και νεότερος. Αν θέλεις αυτόν που έχω στείλε μου Pm. pos mporo na exo kai ego to i-go-lai tous Gr xartes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 pos mporo na exo kai ego to i-go-lai tous Gr xartes Η απάντηση...., τρία ακριβώς μηνύματα, πριν το δικό σου. :) αλλά και εδώ: iGO + greece (map) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperRok Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Καλημέρα σας, Εχω εγκαταστήσει σε Χ500 το i-go 2006 Ian 11 2007 (demo-ileg....) αλλά δεν έχω φωνητική καθοδήγηση.Μήπως πρέπει να προσέξω κατι στις ρυθμίσεις ή φταίει κάτι στην εγκατάσταση (λείπει κάποιο patch....). Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Serious CAR CARE for CAR CRAZY PEOPLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Την πρώτη φορά που το τρέχεις μετά τoυς Όρους Χρήσης (που φαντάζομαι αποδέχτηκες ανεπιφύλακτα :lol: ) σε ρωτάει την γλώσσα της εφαρμογής και την γλώσσα για την καθοδήγηση. Επέλεξες κάτι? Εκεί εμφανίζονται μόνο αυτά που είναι διαθέσιμα (πχ Ελληνικά, Αγγλικά). Αν δεν υπάρχει στον φάκελο Igo\Voice to V_GRE_F1.zip ή V_GRE_M1.zip δεν έχεις ελληνικά. Πρέπει να τα κατεβάσεις. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Συγνώμη που ενοχλώ για θέμα του παρελθόντος, αλλά υπάρχει κάποιος φίλος που να μπορεί να μου δώσει το αρχείο για να ξεκλειδώσω τους χάρτες της Ανατολικής Ευρώπης που έβαλα το Νοέμβριο και δυστυχώς μετά από reset το έχασα:cry: Ευχαριστώ Πολύ Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts