Jump to content

nicholas1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nicholas1

  1. Γεια σας! Προκειται να αλλαξω εταιρικο κινητο. Μπορω να διαλεξω αναμεσα σε Samsung S4 ή S5 αλλα πριν απο λιγο ειδα καιτο Xperia Ζ2. Δεν με ενδιαφερουν πολυ τα μπιχλιμπιδια του, θελω καλη φωτογραφικη, καλο video, καλη οθονη και πολυ μικρο SAR γιατι μιλαω πολλες ωρες. Τι μου προτεινετε?
  2. Γεια χαρα! Πανω απο 3 χρονια τρεχω προγραμματα πλοηγησης σε PDA της HP (αρχικα Destinator, αργοτερα και iGo). Παραλληλα και ταυτοχρονα με την πλοηγηση τρεχω και καποιες αλλες εφαρμογες (δικες μου) στα PDA αυτα. Σε ενα PNA θα υπαρχει δυνατοτητα να εγκαταστησω καποια αλλη - πλην προγραμματος πλοηγησης - εφαρμογη; Περα απο τον παραγοντα χρηστικοτητα ειναι πλεον και το κοστος στη μεση - ενα ΜΙΟ το βρισκεις στα 200€, καποια HP πολυ πανω απο τα 500€. Προσφερουν μια τετοια δυνατοτητα τα PNA? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  3. Ωραια αλλα πχ αυτη τη στιγμη εχω 10-12 ebooks και ειναι ολα .lit και απο την αλλη το iSILO δεν ειναι δωρεαν, σωστα; Υπαρχει προγραμμα που να τα διαβαζει ολα ή το καθενα εχει τα δικα του αρχεια που μπορει και ανοιγει;
  4. Γεια σας, πολυ ωραιο θεμα, μπραβο σε οσους το ξεκινησαν και το "συντηρουν"! Εγκατεστησα χθες βραδυ τον MS READER (δεν ηταν προεγκατεστημενος στο PPC μου, ενα HP iPAQ 2790, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;;; ) και παρ' ολο που το PPC μου τρεχει Windows Mobile 5.0, οταν θελησω να κανω το activation απο το MS site, με το PPC ακομα συνδεμενο και τοποθετημενο πανω στη βαση του, οπως θα 'πρεπε, το site της MS μου βγαζει μηνυμα error οτι προσπαθω να κανω activation σε PPC παλιοτερο της εκδοσης 2002/3. Μα ειμαστε σοβαροι;;; Τι μπορει να κανω λαθος, ξερει κανεις;;; Ευχαριστω εκ των προτερων!
  5. 1000 ευχαριστω coletsos, αλλα γιατι δεν το βρισκω;;; εκανα και search το συγκεκριμενο αρχειο στο site αλλα τιποτα. μηπως πρεπει να κανω register στο site πρωτα;;;
  6. Μηπως ξερετε γιατι ενω user guide (manual) για το Destinator PN βρισκεις πανευκολα με μια αναζητηση στο google, δεν ισχυει το ιδιο για το Destinator 6; Υπαρχει πουθενα το manual του 6 διαθεσιμο για download;
  7. (ακυρη η ερωτηση, εψαξα και βρηκα την απαντηση...)
  8. Γεια χαρα! Εκτος του Destinator δουλευω και το iGO, το οποιο οταν σχεδιασεις μια διαδρομη με ενδιαμεσα σημεια/προορισμους (waypoints) σου δινει τη δυνατοτητα να "παιξεις" αναπαρασταση της διαδρομης στο PPC σου, μαλιστα σε δυο ταχυτητες: μια αργη/κανονικη, στην οποια μαλιστα ακους και ολες τις φωνητικες οδηγιες(!) και μια πιο γρηγορη χωρις να ακους οδηγιες. Υπαρχει μια αντιστοιχη λειτουργια στο Destinator? Καποιος φιλος μου ειχε καποτε πει πως ναι αλλα εχω χτενισει το manual και δεν εχω βρει κατι τετοιο. Ξερει κανεις τιποτα επ' αυτου; Ευχαριστω εκ των προτερων!
  9. Γεια χαρα! Φτιαχνω μια διαδρομη στο Destinator PN αποτελουμενη απο ενδιαμεσα σημεια (waypoints) αλλα οταν πατησω να μου δειξει μια οψη της διαδρομης τοτε το Destinator παγωνει και χρειαζεται να κανω soft reset στο iPAQ. Υπαρχει γιατρεια; Τι προτεινετε;
  10. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ POST ΜΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ! ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ FORUM ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!
  11. Ευχαριστω για τις πληροφοριες odytsak, πραγματι, ευστοχα τα σχολια σου ως προς το μεγεθος των αρχειων, ο iGO ουσιαστικα δεν εχει την Ανταλεια! Απο περιεργεια, ο kostat Ελληνας ειναι; Αμαν ρε παιδια, την "λεει" σε ολους αν τολμησουν να μην ελεγξουν προηγουμενα post πριν γραψουν κατι... Ενταξει, δεν καναμε και εγκλημα, εξαλλου δεν περιμενεις και αλλοι να εχουν ζητησει χαρτη της Τουρκιας, δεν ειναι και ο πιο συχνος προορισμος...
  12. Γεια σας! Επειδη τους τελευταιους μηνες ασχολουμαι κυριως με το iGO και "εχω χασει επισοδια" απο το Destinator, μηπως ξερετε να μου πειτε αν υπαρχει καλος χαρτης της Τουρκιας στο Destinator? Με ενδιαφερει να εχει την ευρυτερη περιοχη της Ανταλειας, στη Νοτια Τουρκια. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  13. Γεια χαρα! Προγραμματιζω ενα ταξείδι για δουλεια στην Τουρκια, συγκεκριμενα στην περιοχη της Ανταλειας, στα Νοτια, εχω αρχησει και ψαχνω για χαρτες GPS για την περιοχη, μηπως γνωριζετε να υπαρχει κατι ειτε για iGO (προτιμοτερο) ειτε για DESTINATOR? Ευχαριστω!
  14. Γεια χαρα! Εγω ειμαι, ο "τρελος" με το ροζ τηλεκοντρολ, αμελεια μου που δεν εγραψα νωριτερα και ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ γι' αυτο, τελικα η λυση που ακολουθησα ηταν ενα ασημι τηλεκοντρολ απο το Jumbο με μολις 3 ευρω και δυο κουτακια μπογια Revell για συναρμολογουμενα αεροπλανακια, ενα κοκκινο και ενα ασπρο, "ρουχα μαζι που πλυθηκαν και εχουν γινει ροζ" (οπως καταλαβαινετε ροζ σκετο δεν υπηρχε, τα Spitfire και τα Stukas εβγαιναν σε πιο αρρενωπα χρωματα). Προσοχη, σε ματ αποχρωση γιατι το γυαλιστερο εχει καποια ουσια που δεν ενδεικνυται για μικρα παιδια. Το βαψιμο εγινε εκπαιδευτικη διαδικασια, η κορη μου ξετρελαθηκε, καναμε μονο το κατω μισο για να μην χασοουμε τα τυπωμενα ονοματα καναλιων και λειτουργιων, η κορη θελει να προχωρησοουμε σε ολικη βαφη αμεσα, της εξηγω οτι καλυτερα οχι αλλα ως τριχρονη δεν δινει και μεγαλη σημασια στις εξηγησεις μου. (κατι που μου θυμιζει τη μαμα της αλλα μαλλον δεν πρεπει να με εκπλησει αυτο). Αυτα τα ολιγα, ευχαριστω απαντες για το ενδιαφερον! Να σας ζησουν οι κορες και οι γιοι!!!
  15. ευχαριστω και παλι, θα κανω μια βολτα!
  16. Ωπα! Γιατι οχι! Δεν νομιζω μια τριχρονη να εχει αντιρηση! Εχεις δει καπου? Σε ευχαριστω ετσι και αλλιως garfield για την αμεση ανταποκριση!
  17. Γεια χαρα! Η κορη μου θελει ντε και καλα ενα ΡΟΖ τηλεκοντρολ για την τηλεοραση/video γιατι τα μαυρα ειναι για τα αγορια μονο, λεει! Πειτε με χαζομπαμπα, πειτε με οτι θελετε αλλα μηπως ξερετε που μπορω να βρω στην Αθηνα (ή όπου αλλού ή online στην αναγκη) ενα ΡΟΖ remote control??? THANKS!
  18. Γεια χαρα! Εχω μια πολυ απλη μα και δυσκολη ερωτηση: Ημουν ευτυχισμενος με τα 128MB RAM του iPAQ hx2750 μου, ετρεχα και καποιες εφαρμογες παραλληλα χωρις προβλημα και τωρα ολη η νεα γενια που βγηκε, συμπεριλαμβανομενου του αντικαταστατη του, το hx2790, εχει μονο 64ΜΒ. Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο στην αγορα ακομα με 128ΜΒ και αν οχι ξερει κανεις ποτε ερχεται καποια νεα γενια PPC με 128ΜΒ RAM ξανα??? Αμαν πια με αυτο το cost-cutting - και μη μου πειτε οτι δεν ειναι εξοικονομηση κοστους... :X
  19. nicholas1

    iGO 2006

    Μηπως ειναι ευκολο και σε μενα? Ευχαριστω! Και μια που το 'φερε η κουβεντα, οταν λεμε "νεο χαρτη" ποιο χαρτη εννοουμε???
  20. Επειδη με ενδιαφερει και εμενα πολυ το 128RAM, ποιο αναμενεται να το εχει μεσα στη χρονια? Μηπως μπορει κανεις να μου απαντησει γιατι πχ το iPAQ hx2750 εχει 128 RAM και ο αντικαταστατης του hx2790 εχει 64??? Τι πισωγυρισμα ειναι αυτο? Καθαρα για θεμα κοστους ή παιζει κατι αλλο??? (πχ λιγοτερες απαιτησεις απο τα WM5 σε σχεση με τα 2003?)
  21. Ειλικρινα πολυ χαιρομαι που επιβεβαιωνετε αυτο που υποψιαζομουν αλλα ...ντρεπομουν να ξεστομισω γιατι πραγματι δεν ειναι συνηθισμενος ο κοσμος σε τετοια συμπεριφορα. ΜΠΡΑΒΟ, τι αλλο να πω...
  22. Ρε παιδια λιγο ασχετο, αλλα 3 εβδομαδες τωρα που postαρω εδω, ενα πραγμα μου κανει εντυπωση: στο forum αυτο συνυπαρχουν (και βοηθουν τα μεγιστα!..) ανθρωποι της NGI ενω παραλληλα σπ@σμ@ν@ προγραμματα επισης κυκλοφορουν στον αερα - την ιδια στιγμη που η NGI εμπορευεται τα original! Δεν ειναι οξυμωρο αυτο? Το λεω υπο το πρισμα του εντυπωσιασμου με τους ανθρωπους της NGI (τους οποιους ευχαριστω και παλι γιατι ηδη με εχουν εξυπηρετησει) για το ποσο ανετα αντιμετωπιζουν το ολο σκηνικο... Μηπως μου διαφευγει κατι, μηπως ειμαι αφελης ή κατι αλλο? :happy: :)
  23. nicholas1

    iGO 2006

    Ρε παιδια ποιος ειναι ο εισαγωγεας του iGO στην Ελλαδα? Εψαξα 2 μερες το site τους αλλα τζιφος. Ουτε link ουτε τιποτα...
×
×
  • Create New...