freco Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Παιδια εχω το I-go 2007 και ενώ μου βγαζει της πολοις με ελληνικους χαραχτηρες στο πληκτολογιο μου βγαζει αγγλικους !!! καποια βοηθεια για ελληνικα ? Εάν έχεις επιλέξει ήδη από τις ρυθμίσεις Ελληνικά για το user interface τότε πρέπει να πατήσεις το κουμπί "πλήκτρα" κάτω δεξιά μέχρι να εμφανιστούν τα ελληνικά. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 κορυφαιο προγραμμα πλοηγησης! :) αναμενω ανανεομενο χαρτη για Ελλαδα:D Που μπορω να το βρω/αγορασω (αυθεντικο) στο Ελλαντα!! Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 κορυφαιο προγραμμα πλοηγησης! :) αναμενω ανανεομενο χαρτη για Ελλαδα:D Που μπορω να το βρω/αγορασω (αυθεντικο) στο Ελλαντα!! Στο Ελλάντα δεν υπάρχει αντιπρόσωπος για το πρόγραμμα. Μόνο online. Ο τελευταίος χάρτης είναι του Ιανουαρίου 2007 (δεν είναι και ο καλύτερος αλλά για Αθήνα εμένα με καλύπτει). Που να δείτε την επόμενη έκδοση. Δέστε εδώ. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Παιδια εχω το I-go 2007 και ενώ μου βγαζει της πολοις με ελληνικους χαραχτηρες στο πληκτολογιο μου βγαζει αγγλικους !!! καποια βοηθεια για ελληνικα ? ειχα πειραξει το πληκτρολογιο στο 2006. http://rapidshare.com/files/20653398/keyboard.ini.html στα αρχεια του igo υπαρχει ενα data.zip μεσα σε αυτο το zip στον φακελο config υπαρχει το keyboard.ini το αλλαζεις με αυτο που θα κατεβασεις απο το παραπανω link. για το 2007 δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 ... Ο τελευταίος χάρτης είναι του Ιανουαρίου 2007 ... Και που μπορούμε να τον βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Ψάξε το ipmart στον γουγλη και κάνε register στο πρώτο που θα σου βγάλει. Θα βρείς τα πάντα εκεί. O Johner έχει κάνει σπουδαία δουλειά. ;) PS Johnerrrrr... τα ποσοστά μου... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 GEIA XARA PAIDIA,MPOREITE NA MOU PITE POU MPORO NA BRO AYTO TO SKIN/EYXARHSTO...http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=9674&stc=1&d=1174127481 Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 ξερει να μου πει καποιος που καταγραφεται η διαδρομη και αν μπορουμε να την μεταφερουμε σε αλλο pda? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 ξερει να μου πει καποιος που καταγραφεται η διαδρομη και αν μπορουμε να την μεταφερουμε σε αλλο pda? ευχαριστω. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. κριμα... το καλο παντως ειναι οτι την κανει export σε gpx format και μπορω να την βαλω σε αλλο προγραμα. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos17 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ρε παιδια μπορει καποιος να μου δωσει ενα link με τους καινουριους ελληνικους χαρτες?? Παράθεση www.imagerous.com www.totefteri.com :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ρε παιδια μπορει καποιος να μου δωσει ενα link με τους καινουριους ελληνικους χαρτες?? http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 :D Εχει καμμιά σχέση η NGI με το iGO? :p :p :p :p :p Panos17 αν πρόσεξες ο freco 5-6 posts πιο πάνω δίνει μια μικρή βοήθεια πως και που θα βρεις τους τελευταίους χάρτες.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Βγήκε αναβάθμιση για το IGO2006. Στα γνωστά "καταστήματα". Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Βγήκε αναβάθμιση για το IGO2006. Στα γνωστά "καταστήματα". ασε .....εκει ειναι :rolleyes::rolleyes: πανακριβα :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Βγήκε αναβάθμιση για το IGO2006. Στα γνωστά "καταστήματα". Την έβαλα εγώ αλλά δεν μου δουλεύει το smart zoom που ανάλογα με την ταχύτητα προσαρμόζει και το zoom του χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 πού μπορώ να βρώ τους τελευταίους χάρτες της ευρώπης, καθώς και speedcameras, ευρώπης και Αθήνας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algordee Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 πού μπορώ να βρώ τους τελευταίους χάρτες της ευρώπης, καθώς και speedcameras, ευρώπης και Αθήνας? Για δες ΕΔΩ μπορεί να σου κάνουν ο κωδικός πρόσβασης είναι: mofas4pda Παράθεση mpx 200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Την έβαλα εγώ αλλά δεν μου δουλεύει σωστά το smart zoom που ανάλογα με την ταχύτητα προσαρμόζει και το zoom του χάρτη. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη . Μόνο εγώ έχω το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Για δες ΕΔΩ μπορεί να σου κάνουν ο κωδικός πρόσβασης είναι: mofas4pda Πολύ όμορφο, αλλά γιατί όταν έβαλα το χάρτη της Ελλάδας στο iGO μου λέει ότι είναι κλειδωμένος; Τι να κανω; (τον κατέβασα και τον έκανα unzip κανονικά χρησιμοποιόντας το password) Ευχαριστώ. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Προφανώς θέλεις και το σωστό licence.db για να έχεις διαθέσιμους όλους τους χάρτες. Ρίξε μια ματιά στο ipmart. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ευχαριστώ. Οποιαδήποτε βοήθεια...δεκτή :rolleyes: Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Παιδιά θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις 1. Το iGO έχει speedcams? 2. To Miomap έχει speecams, υπάρχει τρόπος να τις περάουμε στο iGO? 3. Υπάρχει δυνατότητα για ηχητικές ειδοποιήσεις των Poi's στο iGO? 4. Μπορούμε να προσθέσουμε δικά μας εικονίδια (όχι αυτά του προγράμματος, αλλά καινούρια) στα POI's του iGO? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...:) Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Παιδιά θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις 1. Το iGO έχει speedcams? 2. To Miomap έχει speecams, υπάρχει τρόπος να τις περάουμε στο iGO? 3. Υπάρχει δυνατότητα για ηχητικές ειδοποιήσεις των Poi's στο iGO? 4. Μπορούμε να προσθέσουμε δικά μας εικονίδια (όχι αυτά του προγράμματος, αλλά καινούρια) στα POI's του iGO? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...:) Παιδιά ΟΚ, βρήκα μόνος μου ότι το iGO έχει speedcams. Aν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει στα ερωτήματα 3 και 4....:lol: Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts