Jump to content

GIANNIS_05

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GIANNIS_05

  1. σνηθως μια λωριδα ψηλα στο παρπριζ δεν εμποδιζει το σημα. οποτε μια λυση ειναι ψηλα το pda, η εκει να μπει η κεραια εσωτερικα.
  2. δεν κερδιζεις και τιποτα με το 57600. το στανταρ για το nmea ειναι 4800 και καλυτερα μην υπερβαινεις τα 19200.
  3. και στο dest7 μπορεις να αφαιρεσεις εικονιδια. ο χαρτης μας ενδιαφερει βασικα. αν εχει καποιος screenshot απο επαρχια καλα θα ητανε.
  4. εχει αλλαξει το id της συσκευης σου, πρεπει να κανεις μεταφορα αδειας σε αλλη συσκευη, με το νεο id δηλαδη
  5. ειπαμε. το προβλημα ειναι τα αθερμικα παρπριζ και οχι το φιμε.
  6. esri arcpad http://www.esri.com/software/arcgis/arcpad/download.html αν τα καταφερεις να το δουλεψεις εισαι αρχηγος... μπορεις να δουλεψεις και σε ΕΓΣΑ με συντεταγμενες σε μετρα και οχι σε μοιρες που κανει τα πραγματα πολυ ευκολοτερα.
  7. δε ειναι δυνατον να δουλεψει αν εισαι ακινητος.
  8. δες μηπως υπαρχει επιλογη για θερινη και χειμερινη ωρα και γινεται εκει καποιο μπερδεμα.
  9. http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=16855 http://www.gpstuner.com/
  10. οποιος θελει να κανει την δουλεια του ας βαλει destinator6 με τον τελευταιο χαρτη. κατι igo, destinator7 κλπ που ακουγονται δεν ειναι δουλεια. ειναι διασκεδαση.
  11. GIANNIS_05

    iGO 2006

    μπαααα... πικρα ο χαρτης ακομα
  12. καποιος να βαλει κανενα screenshot???
  13. και γιατι σε αυτο το forum ειναι πρωτο σε δημοσιευσεις και αναγνωσεις?:blink:
  14. κατι πηρε το ματι μου και για Χ500+ και Χ800 με vga 640x480... γνωμη μου ειναι οποιος αγορασει κατι καινουριο να μην πεσει σε μικροτερη αναλυση οθονης. για το Χ500+ διαβασα οτι ειναι καπως αργο, ενω το Χ800 ειναι γρηγοροτερο.
  15. οπως? μια ελλειψη ειναι οτι αν κλικαρεις πανω σε αγαπημενο στον χαρτη δεν σου λεει το ονομα του ουτε σε ποια κατηγορια ειναι. αλλα ειπαμε. δεν εχει κυκλοφορησει επισημα ακομα.
  16. εχει ρυθμιση για προβολικα συστηματα το papago? αρχικα τσεκαρε μηπως απλα δεν συμβαδιζει το format των συντεταγμενων. μηπως δηλαδη δεν ειναι μοιρες-λεπτα-δευτερα αλλα δεκαδικες μοιρες δηλαδη 34.8767587 κατι τετοιο... αν εχει καποια ρυθμιση πιθανοτατα θα το βρεις σαν dd.dddd, η dd,mm,ss κατι τετοιο. νομιζω στο το google οι συντεταγμενες δεν ειναι ουτε στο ελληνικο ουτε σε ευρωπαϊκο συστημα αλλα σε wgs84
  17. προγραμτα ξερω και για χαρτες σε μορφη εικονας και για διανυσματικους. χαρτες για την θαλασσα δεν ξερω που θα βρεις. ειμαστε και εκτος θεματος.
  18. δεν ειναι harry potter. γινεται με τα αρχεια του ozi, και με gprs η wifi hotspot μιλαμε για καταγραφη διαδρομης και οχι σημεια. το θεμα ειναι αν μπορεις να μεταφερεις το αρχειο με την καταγραφη και να το δεις σε αλλο μηχανημα εστω στο ιδιο προγραμα, το mail ηταν παραδειγμα. την καταγραφη του igo πχ γινεται gpx αρχειο αλλα μετα δεν παιζει στο igo αλλα μπορεις με μια μετατροπη με το g7toce να το βαλεις στο ozi...
  19. το PN ακυρο... δεν παιζει τον καινουριο χαρτη. το 6 οκ.
  20. για pn και igo μη το παλευεις. το πρωτο απο χαρτες ακυρο... το δευτερο ακομα πιο ακυρο...
  21. το λογισμικο βγαινει και σε version για pda απο οτι ειδα. κανει και καταγραφη της διαδρομης οπως το igo? σου την εμφανιζει στον χαρτη? μπορεις να παρεις το αρχειο της καταγραφη απο το δικο σου μηχανημα και να την μεταφερεις σε ενα αλλο, με bt wifi κλπ? πχ εισαι μια ωραια μερα και ταξιδευεις με το 4χ4 καπου στο πουθενα και για τον Χ λογο ο φιλος που σε ακολουθει μενει πισω και σε χανει... λεμε τωρα. μπορεις να κανεις ενα πικι πικι τσαν με το pda και να στειλεις το αρχειο της καταγραφης με την διαδρομη σου με ενα mail ωστε να σε βρει?
  22. για το προγραμα τον χαρτη και την καλυψη αν μπορεις να μας πεις μερικα πραγματα...
  23. αυτο ξαναπεστο γιατι τα λεω και εγω στο αναλογο forum αλλα...
  24. για Aviation ριξε μια ματια εδω στην εδοση air. http://www.compegps.com/2006/index.php?lang=0en&opcion=1
×
×
  • Create New...