Jump to content

[ΟΤΕ]Aναβάθμιση ταχυτήτων ADSL & προβλήματα

Κοινοποίηση

Μετά την αναβάθμιση του ΟΤΕ (ADSL): Έχετε πρόβλημα;  

179 members have voted

1. 1. Μετά την αναβάθμιση του ΟΤΕ (ADSL): Έχετε πρόβλημα;

Recommended Posts

Δωσε μας και αποτελεσματα απο ενα αλλο speedtest.

http://www.thinkbroadband.com/speedtest.html

Date 17/12/06 23:34:01

Speed Down 841.35 Kbps ( 0.8 Mbps )

Speed Up 214.16 Kbps ( 0.2 Mbps )

• Απαντήσεις 480
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Speed Test Results

Date 17/12/06 21:47:04

Speed Down 210.33 Kbps ( 0.2 Mbps )

Speed Up 107.15 Kbps ( 0.1 Mbps )

Υποτίθεται ότι έχω 1ΜΒ.

Κοντα ειμαστε. Τις περισσοτερες ωρες αιχμης τετοια νουμερα βλεπω

ΟΤΕ κύκλωμα ,ΗΟL παροχή 768-Ωρα αιχμής-Π.Φάληρο σε συγκρότημα γραφείων (δηλ. πολλές τηλεφωνικές γραμμές)

http://www.thinkbroadband.com/speedtest/results/id/116644463442967621063.html

404 down

221 up

Πριν απο λιγο αυτα τα αποτελεσματα. HOL 1024 Αλεξανδρουπολης

Τα δικά μου είναι πιο νορμάλ τώρα τελευταία (αν και τονίζω ότι η γραμμή ακόμα είναι στα 2048 ενώ η σύνδεση έχει μετατραπεί από την πρώτη στιγμή σε 1024):

Date 18/12/06 21:39:29

Speed Down 865.19 Kbps ( 0.8 Mbps )

Speed Up 211.92 Kbps ( 0.2 Mbps )

Βέβαια έχω κάτι σκαμπανεβάσματα (πριν λίγες ώρες και για κάποια στιγμή μέτρησε 600 κάτι στο download speed) αλλά είμαι ευχαριστημένος.

Μέσα στο α' τρίμηνο αναμένονται πολυ μεγάλες εξελίξεις από τον ΟΤΕ!!!Παραπάνω δεν αναφέρω τίποτα,απλά αναμείνατε!!!!:D :D :!: :!:

Μέσα στο α' τρίμηνο αναμένονται πολυ μεγάλες εξελίξεις από τον ΟΤΕ!!!Παραπάνω δεν αναφέρω τίποτα,απλά αναμείνατε!!!!:D :D :!: :!:

Να περιμενουμε τι?

Απο τους τεμπεληδες,τους ανικανους,τους αδαεις που δεν προσφερουν ΠΟΤΕ

αυτα που υποσχονται?

Μονο αυξησεις,απεργιες τετοια ξερουν να κανουν πολυ καλα...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Αυτοι που πρωτοστατουν στις απεργιες και σε ολες αυτες τις διαμαρτυριες ειναι υπαλληλοι που δεν εχουν σχεση κατα πλειοψηφια με της ευρυζωνικοτητα. Συνηθως με αυτα τα πιο "εξεληγμενα" θεματα. Οι αναβαθμισεις προχωρουν αργα και σταθερα !

Tί; Μήπως θα (ΥΠΟ)τετραπλασιάσουν τις ταχύτητες;:confused: :mad:

Μπα άσε... Δε θα πάρω! :)

Τhe end of an era...

ρε παιδιά εδώ και δύο μέρες η σύνδεση μου σέρνεται! Ενώ πριν κατέβασα με 80 kbps τώρα κατεβάζω με... 26 kbps. Λέτε να φταίει η αναβάθμιση ή κάτι άλλο;
only crossfit...

Λέμε..

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Επικοινώνησα online με τον οτε και μου έλεγαν μ....ς να ότι γίνονται εργασίες σε διάφορες περιοχές και ότι στην δική μου δεν γνωρίζουν αν γίνονται κτλ Η ουσία είναι ότι έχω εκνευριστεί αφάνταστα, πληρώνω για να έχω adsl αλλά μόνο adsl δεν έχω!
only crossfit...

Επικοινώνησα online με τον οτε και μου έλεγαν μ....ς να ότι γίνονται εργασίες σε διάφορες περιοχές και ότι στην δική μου δεν γνωρίζουν αν γίνονται κτλ Η ουσία είναι ότι έχω εκνευριστεί αφάνταστα, πληρώνω για να έχω adsl αλλά μόνο adsl δεν έχω!

Φίλε ήρεμα, δεν είναι στο χέρι σου να κάνεις τίποτα.

Αυτή τη στιγμή όλη η ελλάδα κρέμμεται από τα @ρχίδι@ τους και αυτοί τα ξύνουν, αλλά ευτυχώς όχι για πολύ.

Σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα πχ. εγώ, δεν φτάνει που δεν μου βάζουν σπίτι μου dsl, έχω και προβλήματα με μία άλλη σύνδεση που έκανα 4 μήνες τώρα.. 2 μήνες δεν μπορούσα να μπώ στο ίντερνετ και τους άλλους 2 κατεβάζω με <15. Είναι ξεφτύλες οι "ανθρωποι" ρε...

Τι να πεις...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Εγώ τι να πω; Από τις 10/10 που μου έκαναν την καταραμένη αναβάθμιση, είμαι λίγο πιο πάνω από ISDN, με γραμμή 1024 παρακαλώ! Έχω αγανακτήσει τόσο που θα πάω στον πρώτο εναλλακτικό που θα κάνει (αν κάνει) δικό του δίκτυο στην περιοχή μου (Περαία Θεσ/νίκης), έστω κι αν είναι χειρότερος.

Δόξα το Θεό να λέω, που κατεβάζω με 40ΚΒ με 1024!!!! Απ'ότι διαβάζω από τα άλλα παιδιά, πρέπει να είναι προνομιούχος.
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Μέσα στο α' τρίμηνο αναμένονται πολυ μεγάλες εξελίξεις από τον ΟΤΕ!!!Παραπάνω δεν αναφέρω τίποτα,απλά αναμείνατε!!!!:D :D :!: :!:[/quote

Κανεις πλακα η σοβαρολογεις;

Γιατι τα εχω παρει στο κρανιο.

Μέσα στο α' τρίμηνο αναμένονται πολυ μεγάλες εξελίξεις από τον ΟΤΕ!!!Παραπάνω δεν αναφέρω τίποτα,απλά αναμείνατε!!!!:D :D :!: :!:[/quote

Κανεις πλακα η σοβαρολογεις;

Γιατι τα εχω παρει στο κρανιο.

Τι άλλο περιμένεις να περάσει μέσα από τα σκουριασμένα καλώδια του οτε? :p

παιδια εγω ειμαι απο πατρα εχω γραμμη 1024 απο οτε κ συνδεση 1024 απο αλτεκ επιανα μεγιστο το 50kb κ τωρα εδω κ 4μερες κατεβαζω με 97kb σταθερα απο rapidshare.