ivan2000 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 apo autous pou idi to exoun sta xeria tous... mpori kapios na mou pi pos ine ta pliktra pano sto posrtaki? exoun tin esthisi tou P900? ta toumera xroma? mple ine? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Τόσο καιρό υπήρχε η δικαιολογία ότι το κινητό δεν είχε βγει και έτσι ο καθένας μπορούσε να λέει ότι θέλει και ας χαλούσε το thread. Βλέπω όμως ότι ακόμα και τώρα μερικά ατομάκια δεν σταματάνε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΤΑ WM ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ Ρ990 Ξέρω ότι uα μου την πείτε που έβρισα αλλά δεν μπορώ άλλο και βγαίνω έξω από τα ρούχα μου.Δηλαδή δεν τους καταλαβαίνω μερικούς.Τι θέλουν?Να μην υπάρχει thread για άλλα κινητά και να καθόμαστε όλοι να λέμε πόσο ωραία είναι τα wm? Υ.Γ Ελπίζω οι mods να είναι πιο σωστοί αυτήν την φορά και να μην επιτρέψουν πάλι να γίνει ΚΑΙ αυτό το thrad του Ρ990 πεδίο αντιπαράθεσης των wm οπαδών (γιατί περί οπαδούς πρόκειται) με τους υπόλοιπους. Επειδή προφανώς αυτό το post μου δεν θα μείνει για πολύ εδώ υπόσχομαι στους κατόχους του Ρ990 ότι δεν πρόκειται να απαντήσω σε οποιαδήποτε επίθεση που πιθανόν να δεχτώ ή σε οποιοδήποτε post άσχετο με το Ρ990. Υ.Γ.2. Ο sealover φταίει ρε που μας έπεισε να το πάρουμε!!! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Τα δικά σας Ρ990 είχαν προστατευτική ζελατίνα στη οθόνη?Γιατί το δικό μου δεν είχε και αυτό με ξένισε λιγάκι. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Λοιπον προσπαθησα να κανω update αλλα μετα που επιλεγω γλωσσα παταω το βελακι για να παει στην επομενη οθονη και ανοιγει το σημα της SE και απο κατω ξεκιναει η πρασινη μπαρα απο δεξια στα αριστερα για αρκετη ωρα αλλα δε γινεται τιποτα. Κοιταξα στο task manager των Windows αλλα δεν υπαρχει μεγαλη μεταφορα, μπορει και να σερνετε και η συνδεση αυτη την ωρα, οποτε θα προσπαθησω αυριο πρωι-πρωι στο γραφειο. Με βλεπω με καφεδακι και εφημεριδα πρωτος-πρωτος στη δουλεια. "Βρε τι εργατικο παλικαρι ειναι αυτο και ερχεται τοσο νωρις στη δουλεια του θα λενε ολοι τους" :lol: Οποτε θα εχω νεοτερα να σας πω αυριο... :) Φιλε ξεκινησα το update αλλα εχει φτασει τα 54 ΜΒ και ακόμα κατεβαίνει, τι γινεται? πόσα ΜΒ ειναι η αναβάθμηση? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Τόσο καιρό υπήρχε η δικαιολογία ότι το κινητό δεν είχε βγει και έτσι ο καθένας μπορούσε να λέει ότι θέλει και ας χαλούσε το thread. Βλέπω όμως ότι ακόμα και τώρα μερικά ατομάκια δεν σταματάνε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΤΑ WM ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ Ρ990 Ξέρω ότι uα μου την πείτε που έβρισα αλλά δεν μπορώ άλλο και βγαίνω έξω από τα ρούχα μου.Δηλαδή δεν τους καταλαβαίνω μερικούς.Τι θέλουν?Να μην υπάρχει thread για άλλα κινητά και να καθόμαστε όλοι να λέμε πόσο ωραία είναι τα wm? Υ.Γ Ελπίζω οι mods να είναι πιο σωστοί αυτήν την φορά και να μην επιτρέψουν πάλι να γίνει ΚΑΙ αυτό το thrad του Ρ990 πεδίο αντιπαράθεσης των wm οπαδών (γιατί περί οπαδούς πρόκειται) με τους υπόλοιπους. Επειδή προφανώς αυτό το post μου δεν θα μείνει για πολύ εδώ υπόσχομαι στους κατόχους του Ρ990 ότι δεν πρόκειται να απαντήσω σε οποιαδήποτε επίθεση που πιθανόν να δεχτώ ή σε οποιοδήποτε post άσχετο με το Ρ990. Υ.Γ.2. Ο sealover φταίει ρε που μας έπεισε να το πάρουμε!!! εγω παντως δεν θα στην πω που εβρισες !!καλα εκανες και σε καταλαβαινω...εχεις δικιο και γω στην θεση σου (εκει ημουν πριν λιγο καιρο) θα τσαντιζομουνα... βγηκα οφ τοπικ οχι για να ειρωνευτω κανεναν αλλον αλλα μονο τον εαυτο μου που το περιμενα τοσο καιρο...αν γυρισεις λιγο πισω η και πολυ πιο παλια στα πρωτα ποστς ημουν ο πιο φανατικος της SE...και το φωναζα... δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν αλλα η SE και η καθυστερηση της φταιει και οχι εμεις... σας αφηνω να απολαυσετε τα νεα σας αποκτηματα και σορυ για το (τελευταιο) off topic :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Παιδία ενώ συνδέεται κανονικα με το wireless router μου ο explorer του βγαζει προβλημα στο διακομιστη....τι μπορει να συμβαινει???HEEEEEELP!! Όταν φορτίζει η οθόνη μενει ανοιχτη.....!Συμβαίνει και σε εσας?? Το ηχειο πολυ καλο+δυνατο με λίγο πρόβλημα στα 'μεσαια' Ανταπόκριση πολύ καλη και επανεκκινηση σε 10 sec για εμενα!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Ftou g...o tin atyxia mou, perimena pos kai pos na sxolaso kai na pao na to paro kai epiase vroxi..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Τελικά πού μπορούμε να το βρούμε ΧΩΡΙΣ προπαραγγελία; Κωτσόβολο από αύριο; Πλαίσιο από βδομάδα;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Τελικά πού μπορούμε να το βρούμε ΧΩΡΙΣ προπαραγγελία; Κωτσόβολο από αύριο; Πλαίσιο από βδομάδα;;; Ego pantos simera to vrika xoris paragelia... sto Plaisio (thessaloniki) Pira tilefono kai tous rotisa... mou ipan oti exi mini 1 komati kai to ekana kratisi tilefonika. Mou ipe oti tha xanaferoun Pempti i Paraskeui.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Τελικά πού μπορούμε να το βρούμε ΧΩΡΙΣ προπαραγγελία; Κωτσόβολο από αύριο; Πλαίσιο από βδομάδα;;; Εχθες εγραψα οτι στις 1630 στον Κωτσόβολο αεροδρομίου ειχε άλλα 5 κοματια, σημερα δεν ξερω τι εγινε. Για το μεγεθος της αναβαθμισης ξερει κανεις κατι, τελικα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 apo oti gnorizo to smag.gr exei kapoia kommatia Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Πλαισιο Θεσ/κη ΓΙΟΚ...... Σε 4 ημέρες νέα παραλαβή Στον Κωτσοβολο αν παραγγείλετε πιθανον σε 2 μερες να το φερει!! Please αν κάποιος ξερει ας απαντήσεις στο προηγούμενο post μου:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Αυτό παίρνει mp4...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxk Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Σήμερα έκανα μια βόλτα από τα μαγαζιά της Γλυφάδας. Έχουμε και λέμε τα μόνα μαγαζιά που έφεραν ως τώρα κομμάτια ήταν το Πλαίσιο και ο Κωτσοβολός που και από εκεί έχουν εξαντληθεί:( ..Όλα τα άλλα μαγαζιά (Γερμανός, Vodafone) μου είπαν το περιμένουν τέλος του μήνα και το μόνο μαγαζί που θα φέρει κάποια κομμάτια μέσα στην εβδομάδα είναι ο Κωτσοβολός. Από ότι μου είπαν υπάρχουν ακόμα κομμάτια στο Αεροδρόμιο και στον Αγ. Δημητριό (Κωτσόβολος):) Παράθεση :music: Wake up! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Σήμερα έκανα μια βόλτα από τα μαγαζιά της Γλυφάδας. Έχουμε και λέμε τα μόνα μαγαζιά που έφεραν ως τώρα κομμάτια ήταν το Πλαίσιο και ο Κωτσοβολός που και από εκεί έχουν εξαντληθεί:( ..Όλα τα άλλα μαγαζιά (Γερμανός, Vodafone) μου είπαν το περιμένουν τέλος του μήνα και το μόνο μαγαζί που θα φέρει κάποια κομμάτια μέσα στην εβδομάδα είναι ο Κωτσοβολός. Από ότι μου είπαν υπάρχουν ακόμα κομμάτια στο Αεροδρόμιο και στον Αγ. Δημητριό (Κωτσόβολος):) αν δεις πιο πάνω εχω γραψει οτι ο Κοτσώβολος στο αεροδρόμιο, ειχε 5 κοματια εθχες το απόγευμα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Παιδία ενώ συνδέεται κανονικα με το wireless router μου ο explorer του βγαζει προβλημα στο διακομιστη....τι μπορει να συμβαινει???HEEEEEELP!! Όταν φορτίζει η οθόνη μενει ανοιχτη.....!Συμβαίνει και σε εσας?? Το ηχειο πολυ καλο+δυνατο με λίγο πρόβλημα στα 'μεσαια' Ανταπόκριση πολύ καλη και επανεκκινηση σε 10 sec για εμενα!!!!!!!! Είναι νωρίς ακόμη για κάποιες απαντήσεις αφού κάποια πράγματα δεν τα παρατηρούμε αν δεν τα ρωτήσει κάποιος.Χωρίς να είμαι σίγουρος λοιπόν νομίζω ότι όταν φορτίζει η οθόνη είναι κλειστή,το ηχείο μου φαίνεται μια χαρά,καθυστέρηση και μάλιστα αρκετά μεγάλη διαπίστωσα μόνο στην πρώτη ενεργοποίηση τοθυ κινητού ενώ για το wireless router δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Υ.Γ.θα παρατηρήσω κάποια πραγματάκια καλύτερα και θα κάνω ένα update με τις σωστές απαντήσεις :D :lol: :superman: Υ.Γ.2. επαννεκινηση γύρω στα 20 sec για εμένα Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Αυτό παίρνει mp4...;;; Ξέρει κανείς...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Εννοειτε Τασο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Εννοειτε Τασο ;) Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Να και τα εγχειρίδια χρήσης που ζήτησε κάποιος σε προηγούμενη σελίδα: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_2_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336 Καλορίζικο σε όλους παιδια! :) Επίσης το πρόβλημα που παραμένει η οθόνη ανοικτή στη φόρτιση αναφέρεται και σε ξένα φόρουμ. Ας ελπίσουμε να λυθεί με κάποια αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Επίσης το πρόβλημα που παραμένει η οθόνη ανοικτή στη φόρτιση αναφέρεται και σε ξένα φόρουμ. Ας ελπίσουμε να λυθεί με κάποια αναβάθμιση. Προσωπικά στη πρώτη φόρτιση χωρίς τη βάση ήταν κλειστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 ekane kaneis update na doume ti allages exei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Παιδιά εφαρμογές πόσο καιρό θα κάνουμε για να βρούμε άραγε όπως και παιχνίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Βρηκα λεξικο.......(σπα***νο):D Ρε παιδια έχω το wireless router της OTENET (SAGEM).... Τι ρυθμίσεις κανω απο το κινητο και απο το router για να συνδεθω??Τα καταφερε κανεις μέχρι τώρα?????HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://img231.imageshack.us/img231/6339/dsc03200oo0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Τα δικά σας Ρ990 είχαν προστατευτική ζελατίνα στη οθόνη?Γιατί το δικό μου δεν είχε και αυτό με ξένισε λιγάκι. Ουτε το δικό μου είχε από Κωτσόβολο και εμένα μου κακοφάνηκε αν και σφραγισμένο. Ξέχασα να σας πω πως το δικό μου έχει επεξεργαστή 2.0 Ghz dual core, η μπαταρία είναι 7.000 mah παρόλα αυτά κρατάει μόνο 3 ώρες (άρα δε παιζει ρόλο μόνο το μέγεθος αλλά και η κατανάλωση) έχει ανάλυση 1920x1200, 2gb μνήμη, 100gb σκληρό δίσκο, wifi, bluetooth, wireless conect card και πολλά ακόμα. Βέβαια έχει και κάποια μικρά μεονεκτήματα ζυγίζει 2,8 kg. Ξέχασα να σας πω ότι δεν είναι κινητό τηλέφωνο αλλά το Dell Precision M65, το οποίο είναι γκουμούτσα σε σχέση με το tytn το οποίο είναι τούβλο σε σχέση με το P990. Το S200 τουλάχιστον έχει το πλεονέκτημα ότι είναι compact και δεν χρειάζεται ειδικές τσέπες για να το κουβαλάς, τώρα εαν έχει άλλα προβλήματα δεν το έχω δουλέψει δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts