Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kai egw perimeno pos kai pos na teleioso tin douleia kai na paw na to parw apo to plaisio.kata tis 6 tha to exw sta xerakia mou.

me piran prwi prwi simera til kai mou eipan na paw na to parw...

epitelous tha tou valo tin kartoula 2gb kai tha sindesw ta bluetooth handsfree ds970

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kat'archin,se osoys to piran kaloriziko na'nai,kai me tin ygeia sas paidia to timimeno p-990!!!!

ante na dw ki'egw pote tha to echw...

mia pliroforia:mipws kserei kaneis poy mporei na vrei se ilektroniki morfi to engxeiridio chrisis,sta ellinika?

eycharistw!

THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A

φιλε energetic... να ρωτησω... 1) ξερεις εαν εχει καποιες διαφορες η καινουργια αναβαθμιση???????

2) την θηκη για το κινητο μπορω να το βρω στην omnitech η σε sony ericsson?

thx να'σαι καλα

οσο κι αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω λυση στο θεμα του τηλεφωνικου καταλογου.

Ειναι δυνατον να μην εχει κατω κατω,τα γραματα της αλφαβητου, οπως στα προηγουμενα Pxxx ??????

Αν εχεις δηλαδη 500 ονοματα πρεπει να πηγαινεις πανω κατω 1 λεπτο?

Το να κανεις ΕΥΡΕΣΗ και να πατησεις με το πληκτρολογιο ενα ελληνικο γραμμα ειναι απογοητευτικα αργο.

Με τα προηγουμενα Pxxx το να παρεις τηλ ητανε θεμα 2 δευτερολεπτων.

Επισης αλλο μειονεκτημα ειναι οτο γεγονος οτι δεν υπαρχει πλεον η μπαρα με τα 6 shortcuts που υπηρχε επανω επανω.

Τωρα πια αν εισαι μεσα σε καποιο μενου,και χρειαστεις καποιο απο τα shortcuts...πρεπει να βγεις απο αυτο το μενυ και να πας στην αρχη!!!!

Μου θυμιζει λιγο series60(NOKIA) ο ολος χειρισμος και δεν μου αρεσει καθολου.

Πολυ πιο κατανοητο στον μεσο χρηστη απο τα παλια Pxxx, και πολυ πιο βατο σαν κινητο...επισης πολυ πιο ευχρηστο με κλειστο το πορτακι.

Ομως με ανοιχτο πορτακι τα παλια Pxxx ητανε πολυ πολυ πολυ πιο ευχρηστα και εκανες την δουλεια σου με λιγοτερα clicks.

Μαλλον το UIQ3 εχει δωσει βαρος στα smartphones που δεν εχουνε οθονη αφης.

Στο P990 η οθονη αφης χαραμιζεται.

Ειναι σχεδον αχρηστη.

Σχεδον ολες οι λειτουργιες γινονται πιο γρηγορα με κλειστο το πορτακι.!

Γενικως το κινητο ειναι καταπληκτικο,αλλα δεν ειναι PPC.

Οσοι δεν εχουνε πιασει παλιοτερα Pxxx και δουλευανε σε series60 θα βρουνε το Ρ990 απλως ΤΕΛΕΙΟ.

Οσοι δουλευανε σε PPC h se Pxxx θα το βρουνε πολυ απλο.

Πιστευω οτι τα παλιοτερα Pxxx ητανε κατι ενδιαμεσο απο smartphones kai apo PPC, ενω το P990 απομακρυνθηκε απο τα PPC και εγινε καθαρο smartphone.

( αν βρει καποιος λυση για τον τηλεφωνικο καταλογο ας την ανακοινωσει.Ειναι τρομερα εκνευριστικο να ψαχνω για ενα ονομα με τον ιδιο τροπο που το εψαχνα πριν 6 χρονια στο τ68.ναι συμφωνο πως οταν το κινητο δεν εχει οθονη αφης,τοτε η λειτουργια "ευρεση" ειναι η μονη λυση.Οταν ομως ΕΧΕΙ οθονη αφης γιατι δεν προσθετουνε 8 μ-αμημενα κουμπακια κατω κατω με 3 γραματακια το καθενα πανω του?)

( αν βρει καποιος λυση για τον τηλεφωνικο καταλογο ας την ανακοινωσει.Ειναι τρομερα εκνευριστικο να ψαχνω για ενα ονομα με τον ιδιο τροπο που το εψαχνα πριν 6 χρονια στο τ68.ναι συμφωνο πως οταν το κινητο δεν εχει οθονη αφης,τοτε η λειτουργια "ευρεση" ειναι η μονη λυση.Οταν ομως ΕΧΕΙ οθονη αφης γιατι δεν προσθετουνε 8 μ-αμημενα κουμπακια κατω κατω με 3 γραματακια το καθενα πανω του?)

Φιλε μου και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω...απο την "ευρεση" δεν μπορεις να ψαξεις γιατι λειπουν και καποια ελληνικα γραμματα (και δεν λεω αυτα που βρισκοντε στο 0 (μηδεν)). αναγκαστικα πρεπει να παιζεις με το jog. ευτυχως που κραταει στα μηνυματα τους τελευταιους παραληπτες....:confused:

Γεια χαρά σε όλους. Το p990 βρίσκεται από χθες στον Κωτσόβολο Αλεξανδρούπολης. Το πήρα σήμερα το πρωί και έχει ένα ακόμα κομμάτι. Απλά μου κάνει εντύπωση οτι ηρθε εδω σχεδον συγχρόνως με την Αθήνα !!!! Καλή χρηση και καλη διασκέδαση σε όλους

Κατσε θα ανεβασω τωρα μερικες που πηρα τυχαια χτες αλλα μη ρωτατε τι settings εβαλα... Δε θυμαμαι.

Λοιπον οριστε παρακατω τα links με 4 φωτογραφιες full size! Υποψην οτι τραβηχτηκαν κατω απο λαμπες fluorescent αλλα εγω το ειχα βαλει στο normal.

http://www.s2ki.com/forums/index.php?act=module&module=gallery&cmd=viewimage&img=356663

http://www.s2ki.com/forums/index.php?act=module&module=gallery&cmd=viewimage&img=356664

http://www.s2ki.com/forums/index.php?act=module&module=gallery&cmd=viewimage&img=356662

http://www.s2ki.com/forums/index.php?act=module&module=gallery&cmd=viewimage&img=356656

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

φιλε energetic... να ρωτησω... 1) ξερεις εαν εχει καποιες διαφορες η καινουργια αναβαθμιση???????

2) την θηκη για το κινητο μπορω να το βρω στην omnitech η σε sony ericsson?

thx να'σαι καλα

1) Δε ξερω τις ουσιαστικες διαφορες αλλα συνιστω να κανεις αναβαθμιση καθως υπολογιζω για κανενα 6μηνο η SE θα βελτιωνει συνεχως το λογισμικο του P990i.

2) Δε ξερω ποιος ακριβως θα τη φερει πρωτος. Μολις το βρω αμεσα διαθεσιμο απο το εξωτερικο μπορει και να τη παραγγειλω απο εκει, αλλιως θα περιμενω απο Ελλαδα. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Αν και ταξιδεψα απο Ζακυνθο στην Πατρα για να το παρω,νομιζω οτι αξιζε ο κοπος,,το κινητο ειναι ακριβως αυτο που περιμενα,,αν και καθυστεριμενα ειναι αξιος αντικαταστατης της σειρας (Ρ),το πηρα απο Πλαισιο Πατρας πριν τρεις ωρες ειχαν μεινει τρια κομματια...

Καλορίζικο στους κατόχους!

Ξέρει κανείς πόσο είναι η χρέωση για αποστολή και λήψη e-mail με την εν λόγω συσκευή; Και αν μπορείς να παρακολουθείς τα επαγγελματικά e-mail σου; Είναι real time;

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι όλοι έχουμε την ίδια μπαταρία με τα 950mah, ιδίως όσοι το πήρανε σήμερα από το Πλαίσιο?

Η δικια μου ειναι 950αρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι όλοι έχουμε την ίδια μπαταρία με τα 950mah, ιδίως όσοι το πήρανε σήμερα από το Πλαίσιο?

Δεν έπρεπε να έχει αυτή; "Battery BST-32, capacity 1120 mAh"

και εγω απο κοτσωβολο..... 950αρα... τα βραδυ το ειχα φορτισει και βλεπω και σημερα το βραδυ να πηγαινει για φορτιση.... ελπιζω να βγαλουν καμια μπαταρια μεγαλυτερη!!

εδώ έχω δυο λόγια πως να ρυθμίστε το email στο κινητό σας!

είναι για κανονικούς λογαριασμούς και με την προυπόθεση ότι έχετε gprs ενεργοποιημένο.(για gmail,hotmail ...ktl δεν ξέρω:O)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

η δικη μου η μπαταρια ειναι 1350ma

βρισκω τις επαφες αμεσα γιατι και εχει γραμματα στο μενου των επαφων.

οπου κι αν βρισκομαι στο μενου ανα πασα στιγμη και γρηγορα μπορω να μεταβω σε οποιαδηποτε εφαρμογη...

εχει πολυ πιο καλο σημα απο τα pxxx που ειχα πριν.....

κραταει πανω απο 5 μερες η μπαταρια του(χωρις να το σβηνω τα βραδια.....

ειναι πολυ λειτουργικο και με τεραστιο qwerty πληκτρολογιο που φωτιζεται αυτοματα αναλογα με τον φωτισμο του χωρου που βρισκομαι γιατι εχει αισθητηρα φωτος......

ειναι πολυ ευχρηστο χωρις πενακι,μιας και αν μαθεις το πληκτρολογιο του ....το πενακι αποτελει πλεον ειδος προς αποσυρση στις περισσοτερες λειτουργιες του τηλεφωνου....

υπαρχουν χιλιαδες εφαρμογες free για να εκμεταλευτεις στο επακρο τις δυνατοτητες του και να κανεις την ζωη σου πιο ευκολη χρησιμοποιωντας το......

εχει καταπληκτικο ακουστικο και ευκρινεια σχεδον αναλογο του p910i (που πολλες φορες επρεπε να το χαμηλωνωγια να μην ακουνε και οι διπλα μου)....

δυνατο μεγαφωνο που στο τερμα κατανταει και ενοχλητικο απο την ενταση του.....

τραβαει πολυ καλο βιντεο (καμια σχεση με τα pxxx)..

το wireless ειναι το κατι αλλο σε ταχυτητα ....

εχει 400αρη επεξεργαστη......

η συνδεσιμοτητα του και η ταχυτητα πλοηγησης στο ιντερνετ ακομα και μεσω GPRS ειναι το κατι αλλο....ακομα και πολυ γρηγορο να εγραφα ...θα το αδικουσα...(μερικες φορες μου ανοιγει σελιδες πιο γρηγορα απο οτι η 56αρα απλη συνδεση που ειχα στον υπολογιστη μου πριν βαλω την ADSL....)

ειναι και αλλα πολλα αλλα δεν θελω να σας δημιουργησω αλλα ψυχολογικα προβληματα σε οσους περιμενετε το p990i τοσο καιρο και σε οσους το εχετε ηδη παρει η το εχετε παραγγειλει ηδη....

τα αρνητικα του ειναι

οτι κανει στην ελλαδα 799ε χωρις καρτα μνημης(καλυτερα ετσι παρα η κοροιδια της SE με την 64αρα....)

οτι δεν εχει 262000 χρωματα στην οθονη αλλα μονο 65000 και η καμερα του δεν εχει autofockus.....και βγαζει και τις ιδιες χαλια φωτογραφιες με το p990i οταν ειναι νυχτα....η μαλλον καλυτερα οταν δεν εχει πολυ φως......

ξεχασα να σας πω οτι βαρεθηκα να περιμενω το p990i και πηρα το HTC TyTN

:lol::lol::lol::lol:

σορρυ για τον σαρκασμο μου ,αλλα βλεποντας τα πρωτα παραπονα σας και το τι κανει το τηλ στα αληθεια πλεον,τα λεω για να τα ακουω και εγω που το περιμενα τοσο καιρο και ειχα γινει ζητουλας(ετσι αισθανομουν....)με το να το ψαχνω παντου και να προσπαθω να το παρω στα χερια μου.....:mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Λοιπον προσπαθησα να κανω update αλλα μετα που επιλεγω γλωσσα παταω το βελακι για να παει στην επομενη οθονη και ανοιγει το σημα της SE και απο κατω ξεκιναει η πρασινη μπαρα απο δεξια στα αριστερα για αρκετη ωρα αλλα δε γινεται τιποτα. Κοιταξα στο task manager των Windows αλλα δεν υπαρχει μεγαλη μεταφορα, μπορει και να σερνετε και η συνδεση αυτη την ωρα, οποτε θα προσπαθησω αυριο πρωι-πρωι στο γραφειο. Με βλεπω με καφεδακι και εφημεριδα πρωτος-πρωτος στη δουλεια. "Βρε τι εργατικο παλικαρι ειναι αυτο και ερχεται τοσο νωρις στη δουλεια του θα λενε ολοι τους" :lol:

Οποτε θα εχω νεοτερα να σας πω αυριο... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

η δικη μου η μπαταρια ειναι 1350ma

βρισκω τις επαφες αμεσα γιατι και εχει γραμματα στο μενου των επαφων.

οπου κι αν βρισκομαι στο μενου ανα πασα στιγμη και γρηγορα μπορω να μεταβω σε οποιαδηποτε εφαρμογη...

εχει πολυ πιο καλο σημα απο τα pxxx που ειχα πριν.....

κραταει πανω απο 5 μερες η μπαταρια του(χωρις να το σβηνω τα βραδια.....

ειναι πολυ λειτουργικο και με τεραστιο qwerty πληκτρολογιο που φωτιζεται αυτοματα αναλογα με τον φωτισμο του χωρου που βρισκομαι γιατι εχει αισθητηρα φωτος......

ειναι πολυ ευχρηστο χωρις πενακι,μιας και αν μαθεις το πληκτρολογιο του ....το πενακι αποτελει πλεον ειδος προς αποσυρση στις περισσοτερες λειτουργιες του τηλεφωνου....

υπαρχουν χιλιαδες εφαρμογες free για να εκμεταλευτεις στο επακρο τις δυνατοτητες του και να κανεις την ζωη σου πιο ευκολη χρησιμοποιωντας το......

εχει καταπληκτικο ακουστικο και ευκρινεια σχεδον αναλογο του p910i (που πολλες φορες επρεπε να το χαμηλωνωγια να μην ακουνε και οι διπλα μου)....

δυνατο μεγαφωνο που στο τερμα κατανταει και ενοχλητικο απο την ενταση του.....

τραβαει πολυ καλο βιντεο (καμια σχεση με τα pxxx)..

το wireless ειναι το κατι αλλο σε ταχυτητα ....

εχει 400αρη επεξεργαστη......

η συνδεσιμοτητα του και η ταχυτητα πλοηγησης στο ιντερνετ ακομα και μεσω GPRS ειναι το κατι αλλο....ακομα και πολυ γρηγορο να εγραφα ...θα το αδικουσα...(μερικες φορες μου ανοιγει σελιδες πιο γρηγορα απο οτι η 56αρα απλη συνδεση που ειχα στον υπολογιστη μου πριν βαλω την ADSL....)

ειναι και αλλα πολλα αλλα δεν θελω να σας δημιουργησω αλλα ψυχολογικα προβληματα σε οσους περιμενετε το p990i τοσο καιρο και σε οσους το εχετε ηδη παρει η το εχετε παραγγειλει ηδη....

τα αρνητικα του ειναι

οτι κανει στην ελλαδα 799ε χωρις καρτα μνημης(καλυτερα ετσι παρα η κοροιδια της SE με την 64αρα....)

οτι δεν εχει 262000 χρωματα στην οθονη αλλα μονο 65000 και η καμερα του δεν εχει autofockus.....και βγαζει και τις ιδιες χαλια φωτογραφιες με το p990i οταν ειναι νυχτα....η μαλλον καλυτερα οταν δεν εχει πολυ φως......

ξεχασα να σας πω οτι βαρεθηκα να περιμενω το p990i και πηρα το HTC TyTN

:lol::lol::lol::lol:

σορρυ για τον σαρκασμο μου ,αλλα βλεποντας τα πρωτα παραπονα σας και το τι κανει το τηλ στα αληθεια πλεον,τα λεω για να τα ακουω και εγω που το περιμενα τοσο καιρο και ειχα γινει ζητουλας(ετσι αισθανομουν....)με το να το ψαχνω παντου και να προσπαθω να το παρω στα χερια μου.....:mad:

Παρολο που εισαι και ειμαι off topic, καλα εκανες,θεωρω ανωτερα και καλυτερα τα wm5 σε παρα πολλες λειτουργιες

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Παρολο που εισαι και ειμαι off topic, καλα εκανες,θεωρω ανωτερα και καλυτερα τα wm5 σε παρα πολλες λειτουργιες

δεν το ειπα για να παινεψω τα wm5 επειδη το εχω εγω και μονο ..ειχα και το s200 αλλα το εδωσα σε μια βδομαδα..τα ειπα για να τα ακουσω και εγω που εκανα σαν τρελος για αυτο το πολυαναμενομενο p990i που τελικα αρχιζει να με δικαιωνει στην επιλογη μου να μην το περιμενω πια....

αυτο το HTC TyTN ειναι ρε παιδια πολυ καλυτερο απο πολλα αλλα τηλ που εχουν περασει απο τα χερια μου..να ειχε και την καμερα του k800i θα ηταν το τελειο κινητο για μενα...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος αυτου του πολυαναμενομενου κινητου.Το πηρα απο Κωτσοβωλο Χαλκιδας και πρεπει να ηταν το μοναδικο κοματι.Πολυ λιγη ωρα το εχω στην κατοχη μου αρα και οι εντυπωσεις περιορισμενες αλλα μεχρι τωρα αρκετα θετικες.Οντως το μενου θελει καποια εξοικιωση παντως μεχρι να μπεις στο πνευμα

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

zaharakis εισαι off topic

οι πλακες αλλου οχι εδω

βασικα δεν κανω πλακα....

αλλα μιας και το ανεφερες....

τι ειναι εδω???:p:p

Πάντως, έχει τρομερή πλάκα ότι ανήκω στην ίδια ακριβώς κατηγορία με τον Ζαχαράκη!

Είναι σα να μιλάει με τη φωνή μου! :D

Δεν θέλω όμως να σαρκάσω κανέναν, ούτε να το παίξω έξυπνος. Το 990 είναι καλό τηλέφωνο και αν βολέψουν οι καταστάσεις (και τα ΕΥΡΩ) σκοπεύω να το πάρω για δεύτερο. :)

Όσοι το έχουν, το QWERTY είναι βολικό;

Μπορείς να πληκτρολογήσεις χωρίς να πατάς πλήκτρα δυο δυο;

Τα γνωστά προβλήματα των ΧΧΧ έχουν λυθεί; (μηνύματα κτλ) :(

Συνδεσιμότητα;

• The title was changed to Sony Ericsson P990i