smavrid Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 που θα δω ρε παιδια την εκδοση του λογισμικού που έχει το τηλέφωνο?? εχω τρελαθεί να ψάχνω αλλά δεν το βρήκα πουθενά στα μενού.....help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Με κλειστο πορτακι πατας περισσοτ/κατασταση και το βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 το κάναμε αντίστοιχο του 0-100 για τα αμάξια φαίνεται! λοιπόν απενεργοποίησα τα wifi / theme και 0-100 μου έκανε σε 1 λεπτό και 2σεκοντια κλειστό, ανοιχτό καπάκι, δεν φαίνεται να κάνει διαφορά Έβγαλα το PIN και το ξανάτρεξα. Χωρίς pin 0-60 (μέχρι να βγάλει οθόνη επιλογής flight mode/ενεργοποίηση) 41sec και 0-100 σε 53 sec (κανονική οθόνη). Σε φτάνω Κωστάκι... χεχεχε Ιδιο μοντέλο μας έδωσαν κάνουμε ακριβώς τους ίδιους χρόνους. Που τα πάνε για tuning ρε παιδιά να τα κωλοπειράξουμε και εμείς όπως ο Sealover. Εμένα 10-15 sec κάνει για να κλέισει όχι για να ξεκινήσει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Δεν απάντησε ακόμα ο Sealover ; Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Καλησπέρα παιδιά...2 πραγματάκια αν και το πρωτο ίσως να έχει απαντηθεί...Πως κάνουμε την αναβάθμιση του λογισμικού?Επίσης γιατί όταν χτυπάει το κινητό με το handsfree on, δεν ακούγεται ο ήχος μέσα απο τα ακουστικά?γίνεται κάτι για αυτό?και τελευταίο...Θήκη για το κινητό που θα βρούμε?εντός ελλάδας εννοώ.Έγινε η πρώτη ανεπαισθητη γρατζουνιά και τρελάθηκα απο την στενοχώρια μου... Σας κούρασα λίγο ε? Για αυτό είμαστε εδώ όμως.(πως πάω να κερδίσω τις απαντήσεις ε?) Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Ιδιο μοντέλο μας έδωσαν κάνουμε ακριβώς τους ίδιους χρόνους. Που τα πάνε για tuning ρε παιδιά να τα κωλοπειράξουμε και εμείς όπως ο Sealover. Εμένα 10-15 sec κάνει για να κλέισει όχι για να ξεκινήσει!!!! δεν είναι έτσι ακριβώς. Φαίνεται ο χρόνος είναι αντίστοιχος (μέχρι ενός σημείου φυσικά) και κάποιων ρυθμίσεων. Πχ κλείνοντας τα πάντα, απο wif/buletooth/pin/themes κέρδισα μερικά δευτερόλεπτα. Απο 1 λεπτό και 5 δευτερόλεπτα, έπεσε στα 53 δευτερόλεπτα Αλλά πολύ θέμα δεν το κάναμε ρε παίδες? Στο κάτω κάτω, κινητάρα έχουμε (ψωνιοοοοο) και δεν κρασάρει συχνά ώστε να μας νοιάζει το πόσο κάνει να ξεκινήσει. :blink: :blink: :blink: Jos3ph Δεν απάντησε ακόμα ο Sealover ; Να απαντήσει και να πει τι? Εγώ τον προκαλώ. Σε συνάντηση αν ανοίξει το κινητό του σε 15 δευτερόλεπτα του δίνω 100 ευρώ! Όποιος απο σας θέλει, ας έρθει για μάρτυρας. Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Καλησπέρα παιδιά...2 πραγματάκια αν και το πρωτο ίσως να έχει απαντηθεί...Πως κάνουμε την αναβάθμιση του λογισμικού?Επίσης γιατί όταν χτυπάει το κινητό με το handsfree on, δεν ακούγεται ο ήχος μέσα απο τα ακουστικά?γίνεται κάτι για αυτό?και τελευταίο...Θήκη για το κινητό που θα βρούμε?εντός ελλάδας εννοώ.Έγινε η πρώτη ανεπαισθητη γρατζουνιά και τρελάθηκα απο την στενοχώρια μου... Σας κούρασα λίγο ε? Για αυτό είμαστε εδώ όμως.(πως πάω να κερδίσω τις απαντήσεις ε?) Για την αναβάθμιση έχω δόσει αναλύτικότατες οδηγίες εδώ ----> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1556826#post1556826 Ούπς! λυπάμαι που ακούω για γρατσουνιά! (επισκέπτες, θα σου απαντήσω με έντιτ μετά για το Handsfree) Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Παιδιά μπορεί να μου πει κανείς αν το πρόβλημα με τα ελληνικά, που στο 0-9 εξωτερικό πληκτρολόγιο είναι μετά τα αγγλικά , μπορεί να λυθεί σε μια επόμενη αναβάθμιση; Προσπαθώ να καταλήξω αν θα πάρω το p990 η το tytn. Επειδή λόγω επαγγέλματος κάνω πάνω 40 κλήσεις την ημέρα και στέλνω 10-15 sms έλεγα να πάρω το p990 μα αν είναι να μην εκμεταλλεύομαι σωστά την ευκολία ενός εξωτερικού πληκτρολογίου τότε ποιος ο λόγος να μην πάρω το άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Παιδιά μπορεί να μου πει κανείς αν το πρόβλημα με τα ελληνικά, που στο 0-9 εξωτερικό πληκτρολόγιο είναι μετά τα αγγλικά , μπορεί να λυθεί σε μια επόμενη αναβάθμιση; Προσπαθώ να καταλήξω αν θα πάρω το p990 η το tytn. Επειδή λόγω επαγγέλματος κάνω πάνω 40 κλήσεις την ημέρα και στέλνω 10-15 sms έλεγα να πάρω το p990 μα αν είναι να μην εκμεταλλεύομαι σωστά την ευκολία ενός εξωτερικού πληκτρολογίου τότε ποιος ο λόγος να μην πάρω το άλλο; den mporo na sou po an ftiaksei ena apo ta polla provlimata tou p990 pou dystixos pira alla sigoyra se sxesi me to TYTN den exei kamia sxesei se tipota! makran kalitero to tytn apo polles apopseis leitourgikotitas kai epaggelmatos! to eixa to tytn kai ksero oti einai makran kalitero apo to p990!;) Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 den mporo na sou po an ftiaksei ena apo ta polla provlimata tou p990 pou dystixos pira alla sigoyra se sxesi me to TYTN den exei kamia sxesei se tipota! makran kalitero to tytn apo polles apopseis leitourgikotitas kai epaggelmatos! to eixa to tytn kai ksero oti einai makran kalitero apo to p990!;) ταυρε ειχες το HTC TyTN και το εδωσες για το p990i?? :blink: γιατι ? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 ταυρε ειχες το HTC TyTN και το εδωσες για το p990i?? :blink: γιατι ? gia trelous psaxnoun? ta exo kai ta 2 aplos to pira to p990 na to dokimaso perisotero kai mou arese kai to look! alla twra mallon tha to xariso gia na min erthei se metopiki me kanena tixo tou grafeiou mou!!!:O Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 gia trelous psaxnoun? ta exo kai ta 2 aplos to pira to p990 na to dokimaso perisotero kai mou arese kai to look! alla twra mallon tha to xariso gia na min erthei se metopiki me kanena tixo tou grafeiou mou!!!:O αν θες να το πουλήσεις πάντως, στείλε μου ΡΜ για τιμούλα. Θέλει ένας φίλος μου, αλλά είναι σχεδόν μπατηράκος τώρα. Αν το δίνεις σε ξεφτύλα τιμή, ψυχικό θα κάνεις :ninja: Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 gia trelous psaxnoun? ta exo kai ta 2 aplos to pira to p990 na to dokimaso perisotero kai mou arese kai to look! alla twra mallon tha to xariso gia na min erthei se metopiki me kanena tixo tou grafeiou mou!!!:O ειπα και γω :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 να προτεινω και εγω μια λυση για γρηγοροτερη ενεργοποιηση... σοβαρη μεν , αλλα δεν ειναι εφικτη πρακτικα :p Ολα τα κινητα του ειδους , εχουν ενα .ini αρχειο με ονομασια starter_arm ή κατι παρομοιο . Αυτο αναφερει τα modules του λειτουργικου που εκτελει ο επεξεργαστης κατα την εκκινηση της συσκευης . Αν βγει καποιος file browser που να μπορει να δει τα αρχεια απο το drive Z του κινητου καπου θα το βρει ... Στην συνεχεια το "μονο" που εχει να κανει ειναι να το τροποποιησει κατα βουλησην και να δοκιμασει τα αποτελεσματα :D (φυσικα στην πραξη ειναι σχεδον αδυνατον να το τροποποιησει κανεις και αυτο αλλα και ολα τα αρχεια του Drive Z ) Ρε λες ο sealover να βρηκε τροπο ???... :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Σωστόοοοοος!!!!!!! BTW σου ρίχνω σε χρόνο! αλλά αυτός ο άτιμος ο κώστας... Θα βάλω νίτρο να τον πιάσω! χαχαχα Χα! Παρήγγειλα ήδη εκκεντροφόρους με αγριεμένες ρυθμίσεις και νέο τελικό με racing καταλύτη... :lol: Πέραν της πλάκας, μάλλον είχα δίκιο που σου είπα ότι είναι με τις ορέξεις τους τα κινητά μας. Σήμερα το πρωί, στο γραφείο, έκανα από περιέργεια ένα reboot και κατέγραψα 51 sec (!). Είδες, you can never be too sure... ;) Πάντως παρατήρησα το εξής "αρνητικό" εχθες: είχα πάει στο Athens Tuning Show (μεγάλη πατάτα). Κάποια στιγμή που βρισκόμουν στον περιβάλλοντα χώρο (στο περίπτερο του alfisti.gr - ε, να παινέσουμε και το σπίτι μας!) προσπάθησα να πάρω ένα τηλέφωνο κάτω από δυνατό ήλιο και το backlight δεν ήταν ό,τι καλύτερο περίμενα :( Θα το ήθελα πιο δυνατό. Το γύρισα σε 100% ισχύ (από 90% που ήταν), αλλά και πάλι δεν με ικανοποίησε σε ευκρίνεια. Καμία σχέση με το Κ800 το άτιμο! Θα δείξει... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Παιδια κανενα μαγικο...το μονο που εκανα και δεν ειμαι σιγουρος αν 'φταιει' αυτο ειναι να βαλω χαιρετισμο στην αρχη...και πολυ 'ψαξιμο' του μενου του...:D Κανει γυρω στα max >>15sec μεχρι το να ανοιξει και max>>5sec μετα το ΡΙΝ... To λογισμικο που φοραει ειναι η τελευταια αναβαθμιση... Ρε λες ο sealover να βρηκε τροπο ???... :lol: :lol: Εγώ θέλω αποδείξεις επι του θέματος.... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salami Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Kalimera paides, An kai nomizw oti einai elaxistis simasias o xronos epanekinisis, apla thelw na pw oti vgazontans to portaki o xronos mou epese sta 56sec apo 1.05'. Fysika den evgala to portaki gia na kanw kalytero xrono alla epeidi mou aresei poly xwris ayto. pio kompso, diaforetiko kai voliko. Oson afora tin leitourgikotita, kanena provlima. Telos, thelw na rwtisw opoio paidi exei tin aggliki san glwssa, pws mporei na katevazei selides internet sta ellinika. emena mou den mou vgainoun. merci. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Λοιπον παιδια ο sealover πολυ καλα τα λεει! Το P990i κανει πραγματι 15 δευτερολεπτα να ανοιξει μεχρι να σου ζητησει το PIN και το Phone Lock Code. Με το που τα βαλω τα passwords το κινητο με παει αμεσως στην οθονη αναμονης. :) Πιστευω οτι το κινητο "μαθαινει" και βελτιωνεται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Λοιπον παιδια ο sealover πολυ καλα τα λεει! Το P990i κανει πραγματι 15 δευτερολεπτα να ανοιξει μεχρι να σου ζητησει το PIN και το Phone Lock Code. Με το που τα βαλω τα passwords το κινητο με παει αμεσως στην οθονη αναμονης. :) Πιστευω οτι το κινητο "μαθαινει" και βελτιωνεται! Energetic δηλαδη πως εγινε αυτο???Εκανες καποια διαδικασια συγκεκριμενη και εκανε μονο 15 δευτερα???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Energetic δηλαδη πως εγινε αυτο???Εκανες καποια διαδικασια συγκεκριμενη και εκανε μονο 15 δευτερα???:worry: Δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο, απλα το ανοιξα. Τι να σας πω βρε παιδια. Δε μου κανει και ιδιαιτερη εντυπωση ο χρονος να πω την αληθεια. Πιστευω οτι ειτε 15, ειτε παραπανω οτι δεν εχει σημασια το ποση ωρα κανει να ανοιξει το κινητο. Πλεον τα κινητα ειναι μικρογραφιες computers. Οποτε σιγα τη μεγαλη υποθεση για το χρονο δηλαδη... Αυτο δε σημαινει οτι το κινητο ειναι αργο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritossiritos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 re paidia na rwtisw kati..... den mporw na diavasw me tipota ellinikes selides..........mou bgainoun alampournezika!!!! kai to allo einai ..................ma kala einai dunaton I POIOTITA TOU VIDEO NA EINAI 3GP???? ELEOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 re paidia na rwtisw kati..... den mporw na diavasw me tipota ellinikes selides..........mou bgainoun alampournezika!!!! kai to allo einai ..................ma kala einai dunaton I POIOTITA TOU VIDEO NA EINAI 3GP???? ELEOS Σε τι ποιότητα περίμενες να γράφει; Μήπως κάνεις εγγραφή στη μικρότερη ποιότητα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Και όμως βγαίνουν :D :D Πατάς το κουμπί "Περισσότ" ,πας "Συντομεύσεις" και μετά απενεργοποιείς το "Εμφάνιση Ένδειξης",κάτω κάτω. Επειδη εχω βγαλμενο το πορτακι δεν μπορω να βρω το <<Περισσοτερα>>>Καποιος βοηθεια please!!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Telos, thelw na rwtisw opoio paidi exei tin aggliki san glwssa, pws mporei na katevazei selides internet sta ellinika. emena mou den mou vgainoun. merci. Εγώ με αγγλική γλώσσα χωρίς καμία άλλη ρύθμιση βλέπω μια χαρά ελληνικές σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Πιστευω οτι ειτε 15, ειτε παραπανω οτι δεν εχει σημασια το ποση ωρα κανει να ανοιξει το κινητο. Πλεον τα κινητα ειναι μικρογραφιες computers. Οποτε σιγα τη μεγαλη υποθεση για το χρονο δηλαδη... Αυτο δε σημαινει οτι το κινητο ειναι αργο... Δε λέμε ότι το τηλέφωνο είναι αργό αλλά 15 με 55 δευτερόλεπτα είναι μεγάλη διαφορά. Αλλά μετράμε διαφορετικά πράγματα νομίζω εσύ μας λες σε πόσο σου βγάζει το pin και εμείς λέμε σε πόσο χρόνο συνολικά μπορείς να κάνεις τηλέφωνο ή να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο. Προσωπικά έχω απενεργοποιημένο το pin και παρόλααυτά κάνει περισσότερο από τον υπολογιστή μου να ξεκινήσει!!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts