Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

notissfak kalwsorises sto site kai sto forum!Loipon oson afora ti fortisi tis mpatarias...polu swsta eipes oti i mpataria prepei na apofortistei (me diafores leitourgies pou tha xrisimopoihseis) kai meta na fortistei gia toulaxistwn ena 8awro...

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δευτερο παλι σημαντικο προβλημα ειναι η αναζητηση επαφης...ειναι πακετο να ψαχνεις συνεχεια την επαφη με το βελακι πανω ή κατω. Βεβαια εαν την βρεις μια φορα,μετα στην εμφανιζει αμεσα.

To jog dial δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις?

Γ.

@angel1979

Εγω χρησιμοποιω το jog dial. Παιδια χρειαζεται εξασκηση το νεο μενου, να το ξερετε αυτο.

@Skipper000

Thanks mate! :)

Παντως εχει παρα πολλες επιλογες με το flip κλειστο σε σχεση με τα προηγουμενα Pxxx.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Erwthsh......otan tou ekana tin prwti fortisi......to kinito eixe as poume anameni tin othoni tou.Apla anameni kai fortize.Epanalamvanw.......ekleisa to kinito, to evala na fortisei kai apla i othoni anapse,opws kai to fwtaki polu logika itan anameno....kai itan etsi katholi tin diarkeia...:confused: to vriskete logiko???!Egw thimame sto p900 pou itan entelws kleisti i othoni....kai apla anave to fwtaki.:worry:

gnwrizei kapoios kati??

Και εγώ εχθες που του εκανα την πρωτη φορτιση μου εκανε τα ιδια, δεν ξερω αν ειναι πρόβλημα αυτο. σχετικά με το ράδιο ναι παιζει από το εξωτερικό ηχείο.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

τελικα το εσωτερικο πληκρολόγιο δεν γράφει μόνο ελληνικά, πρέπει να πατας καθε γράμμα μέχρι να φέρει το ελληνικό.

ante...aurio-methario..to poli mexri paraskeui-savvato..tha mou to feroun meso curier apo to Plaisio:) ...to perimeno pos kai pos...i vodafone shop tha argisei...etsi mou eipan...gi'auto piga Plaisio:rolleyes: ...kai kati allo..to http://www.sonyericsson.gr na kanete eggrafi kai eiste meli tis Sony Ericsson giati tha exei kai anabathmiseis;) :D ...otan fortiso proti fora ti prepei na kano?apla thelo na kano mia kali fortisi otan to protoparo!sas euxaristo poli!;)
Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D

Λοιπον αυτη τη στιγμη κατεβαζω το τελευταιο version του PC Suite (PC_Suite_for_Smartphones_1.2.15.exe) που βρισκετε σε αυτο το link...

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336&fid=34080&esi=true

Επισης κατεβασα πριν το προγραμμα αναβαθμισης (UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe) απο το παρακατω link για να ξεκινησω καποια στιγμη την αναβαθμιση...

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336&fid=21839&esi=true

Σας τα αναφερω ολα αυτα διοτι πιστευω οτι θα ειναι χρησιμες καποιες πληροφοριες και links και για αλλους χρηστες του P990i. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

ante...aurio-methario..to poli mexri paraskeui-savvato..tha mou to feroun meso curier apo to Plaisio:) ...to perimeno pos kai pos...i vodafone shop tha argisei...etsi mou eipan...gi'auto piga Plaisio:rolleyes: ...kai kati allo..to http://www.sonyericsson.gr na kanete eggrafi kai eiste meli tis Sony Ericsson giati tha exei kai anabathmiseis;) :D ...otan fortiso proti fora ti prepei na kano?apla thelo na kano mia kali fortisi otan to protoparo!sas euxaristo poli!;)

Σε πιο σημείο πρεπει να κανουμε εγγραφη, στο fun and downloads?

P990 TEΛΟΣ απο Πλαισιο για όσους δεν έιχαν προπαραγγείλει...''Το προϊόν αυτή την στιγμή δεν είναι άμεσα διαθέσιμο'' δείτε και στη σελίδα του ΠΛΑΙΣΙΟ....http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon5.gif

Όσοι δεν το έχουν παραγγείλει....ας ψάξουν από κανένα Κωτσόβολο...μήπως βρούν..

Phone: CXC162037 R5A006

Bluetooth: CXC162058 R4F01

Organiser: CXC162036 R3A04

CDA: CDA162007/1 R3A03

gnwrizoume an uparxei parapanw anavathmisi apo ta parapanw firmware???

Auta forouse to kinito kai lew mipws....:shifty: uparxei kai kati neo...??

Υπαρχει ηδη αναβαθμιση την οποια και θα κανω. :)

Οριστε και ena χρησιμο link...

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=127603

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Καλησπέρα είμαι λίγο μπερδεμένος και θέλω να ρωτήσω κάτι , όταν το πάρουμε με το καλό τι είδους προγράμματα θα του βάλουμε , δηλαδή σαν τον Nokia η έχουν κάποιο άλλο είδους λειτουργικό και τέλος υπάρχουν για αυτό το λειτουργικό προγράμματα ??
Κώστας :cool:

Υπαρχει ηδη αναβαθμιση την οποια και θα κανω. :)

Οριστε και ena χρησιμο link...

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=127603

Φίλε energetic θα μας πεις αν γινει η αναβάθμηση γιατί εμένα μου γράφει "Unable to conect to server. Please try later"

Φίλε energetic θα μας πεις αν γινει η αναβάθμηση γιατί εμένα μου γράφει "Unable to conect to server. Please try later"

Θα σε ενημερωσω οταν βρω χρονο να το κανω διοτι ειμαι γραφειο και καπως απασχολημενος. Καπου το απογευμα θα κανω και backup και update... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

........

..... αλλά καλού κακού καβάτζωσα το ένα με προκαταβολή. Τελική τιμή Μετρητοίς 649 ευρώ. Αλλά επειδή τα οικονομικά μου αυτή την στιγμή είναι οικτρά (το λιγότερο) και δεν έχω μια πάνω μου, το έβαλα σε 36 δόσεις... (κάμποσες ε?). 120 ευρώ τόκους έφαγα, αλλά για 3 χρόνια, δεν θα μου φανούν στο ελάχιστο.

Kai egw re gamoto ta idia, alla edw stin Kypro exei mono 12dosis. :mad:

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz,

PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

P990 TEΛΟΣ απο Πλαισιο για όσους δεν έιχαν προπαραγγείλει...''Το προϊόν αυτή την στιγμή δεν είναι άμεσα διαθέσιμο'' δείτε και στη σελίδα του ΠΛΑΙΣΙΟ....http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon5.gif

Όσοι δεν το έχουν παραγγείλει....ας ψάξουν από κανένα Κωτσόβολο...μήπως βρούν..

Είπαμε όποιος θέλει ας στείλει pm να του δώσω τα στοιχεία της προπαραγγελίας μου από Πλαίσιο Στουρνάρη να το πάρει σήμερα. Εαν δεν έχω μύνημα μέχρι κάμια ώρα ακόμα θα τους πάρω τηλ να το αποδεσμέυσουν. Πάρτε τώρα που γυρίζει γιατί μετά βλέπω σε καμιά 10ρια μέρες πάλι.

Πραγματι δε θα το βρειτε ευκολα. Η πλακα ηταν με το Γερμανο, ΤΙΜ και Vodafone που μπηκα σημερα να βρω θηκη και εμειναν οταν το ειδαν στα χερια μου! Με ρωτησαν απο εξω το πηρα? Και τους ειπα "οχι, το πηρα απο αλλο καταστημα διοτι εσεις δε το εχετε φερει ενω καποιοι αλλοι το εχουν πολυ καιρο στη Ελλαδα!". Ψαρωσανε εντελως και αρχισαν να λενε ο ενας στον αλλο να παρουν τηλ στα κεντρικα να μαθουν τι συμβαινει και δεν εχουν ακομα ουτε σωστη ενημερωση! Ειχε γελιο... αλλα και λυπη ταυτοχρονα διοτι ειναι και αυτοι αγανακτησμενοι απο τα κεντρικα τους υποθετω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Το πήρα κι εγώ από Πλαίσιο Καλλιθέας...

Μια πρώτη ερώτηση έχω (προς το παρόν):

Όταν είναι σε κατάσταση αναμονής πως (και "αν" βασικά) γίνεται να δείχνει την ώρα! Έψαξα αρκετά αλλά δε βρήκα τίποτα!

:!:

Οταν εισαι σε κατασταση αναμονης δειχνει την ωρα κατω αριστερα και την ημερομινια κατω δεξια.δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να τα δειχνει.τα δειχνει ετσι κι αλλιως(και σε αναμονη με ανοιχτο πορτακι,και σε αναμονη με κλειστο)

Οταν εισαι σε κατασταση αναμονης δειχνει την ωρα κατω αριστερα και την ημερομινια κατω δεξια.δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να τα δειχνει.τα δειχνει ετσι κι αλλιως(και σε αναμονη με ανοιχτο πορτακι,και σε αναμονη με κλειστο)

Καλα τα λες. Αλλα εγω δεν ημουν σαφης. Εννοούσα όταν το εχω με την μαυρη οθονη.. εντελως αναμονη, με κλειστο πορτατι. Βρηκα οτι τη δειχνει αν πατησεις καποιο πληκτρο εχοντας το πληκτρολογιο κλειδωμενο.. αλλα ρωταω αν γινεται οπως στο 910, απλα να παιζει πανω κατω σαν screen saver η ωρα...

Το πήρα κι εγώ από Πλαίσιο Καλλιθέας...

Μια πρώτη ερώτηση έχω (προς το παρόν):

Όταν είναι σε κατάσταση αναμονής πως (και "αν" βασικά) γίνεται να δείχνει την ώρα! Έψαξα αρκετά αλλά δε βρήκα τίποτα!

:!:

Το P990i δεν δειχνει την ωρα σε standby mode, αλλα μπορεις να πατησεις τυχαια οποιο πληκτρο θες ακομα και οταν ειναι κλειδωμενο. Ετσι σου βγαζει αμεσως την ωρα και ειναι εμφανης ακομα και με σβησμενη οθονη. Πιστευω οτι εχει γινει αυτο για να μειωθει στο ελαχιστο η καταναλωση μπαταριας. Βεβαια μπορει σε καποια μελλοντικη αναβαθμιση η SE να το αλλαξει οπως παλαιοτερα ή μπορει να βγει καποιο 3rd-party application που να κανει το συγκεκριμενο task. ;)

Προσωπικα με βολευει ως εχει παντως. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

μπορει καποιος να κανει τον κοπο να τραβηξει μερικες φωτογραφιες και να τισ βαλει να τις δουμε ?????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Κατσε θα ανεβασω τωρα μερικες που πηρα τυχαια χτες αλλα μη ρωτατε τι settings εβαλα... Δε θυμαμαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Vevaia twra pou den vlepoume tin wra den gnwrizoume kan an to kinito einai zwntano!Anoixto thelw na pw!tha mporouse estw kai to fwtaki tis mpatarias dexia epanw na anavosvinei prasino....:blink:

wres wres lew "douleuei?zei?":wacko:

• The title was changed to Sony Ericsson P990i