billakosss Δημ. August 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 συνομηλικοι ειμαστε...το '84 εχω γεννηθει.το 87 ειναι ασχετο:lol: :lol: :lol: :lol: καλο καλο!:p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 σκεψου οτι το 7 ειναι πανω απο το 4 στο πληκτρολογιο;) οταν γραφομουν εκανα ενα μικρο λαθακι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Μιας και ο λόγος για τις διακοπές, εύχομαι να περάσατε όλοι υπέροχα όπου κι αν πήγατε, και προπάντων όλοι να γυρίσατε σώοι στα σπίτια σας. Απλά να απευθύνω μια παράκληση προς όσους από εσάς είναι κάτοικοι της πρωτεύουσας κυρίως, χωρίς να αφήνω απέξω και τους συμπαθέστατους κατοίκους της συμπρωτεύουσας. Η παράκληση αυτή προκύπτει από την παρατήρηση των αριθμών κυκλοφορίας των οχημάτων που παρουσιάζουν τη συμπεριφορά που περιγράφω πιο κάτω. Επειδή κατοικώ στη λεγόμενη "επαρχία", θα παρακαλούσα εκ μέρους όλων των "επαρχιακών" περιοχών που επισκέπτεστε όλοι οι προερχόμενοι εκ των δύο προαναφερθέντων αστικών κέντρων, όσο είναι δυνατό να περιορίσετε τις υπερβολικά υψηλές ταχύτητες στους μικρούς και στενούς επαρχιακούς δρόμους, γεγογός που δημιουργεί πολλές φορές αιματηρότατα τροχαία δυστηχήματα. Δεν είναι όλοι οι δρόμοι προδιαγραφών Αττικής Οδού. Ας σεβόμαστε όλοι τις περιοχές που επισκεπτόμαστε στις διακοπές μας, μην διαταράσσοντας την ομαλή εξέλιξη των κατοίκων τους. Πάντα φιλικά :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Μιας και ο λόγος για τις διακοπές, εύχομαι να περάσατε όλοι υπέροχα όπου κι αν πήγατε, και προπάντων όλοι να γυρίσατε σώοι στα σπίτια σας. Απλά να απευθύνω μια παράκληση προς όσους από εσάς είναι κάτοικοι της πρωτεύουσας κυρίως, χωρίς να αφήνω απέξω και τους συμπαθέστατους κατοίκους της συμπρωτεύουσας. Η παράκληση αυτή προκύπτει από την παρατήρηση των αριθμών κυκλοφορίας των οχημάτων που παρουσιάζουν τη συμπεριφορά που περιγράφω πιο κάτω. Επειδή κατοικώ στη λεγόμενη "επαρχία", θα παρακαλούσα εκ μέρους όλων των "επαρχιακών" περιοχών που επισκέπτεστε όλοι οι προερχόμενοι εκ των δύο προαναφερθέντων αστικών κέντρων, όσο είναι δυνατό να περιορίσετε τις υπερβολικά υψηλές ταχύτητες στους μικρούς και στενούς επαρχιακούς δρόμους, γεγογός που δημιουργεί πολλές φορές αιματηρότατα τροχαία δυστηχήματα. Δεν είναι όλοι οι δρόμοι προδιαγραφών Αττικής Οδού. Ας σεβόμαστε όλοι τις περιοχές που επισκεπτόμαστε στις διακοπές μας, μην διαταράσσοντας την ομαλή εξέλιξη των κατοίκων τους. Πάντα φιλικά :) Μην το παίρνεις προσωπικά,αυτό δεν γίνεται μόνο στην επαρχία και στους μικρούς στενούς δρόμους.Και μέσα στην Αθήνα έτσι οδηγούμε..είναι καθαρά θέμα παιδείας.Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 σκεψου οτι το 7 ειναι πανω απο το 4 στο πληκτρολογιο;) οταν γραφομουν εκανα ενα μικρο λαθακι:D που να ηξερες οτι ετσι με το 7 και το 4 που μπερδευτικα εγω...μου βγηκε σε καλο! συγνωμη για το off topic. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 τι εννοεις σου βγηκε σε καλο?:blink: (σορρυ και απο εμενα για το off topic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 συνομηλικοι ειμαστε...το '84 εχω γεννηθει.το 87 ειναι ασχετο:lol: φοιτητρια ειμαι,μπαινω φετος στο 5ο ετος της σχολης μου,που ειναι κ το τελευταιο.δε δουλευω:) αλλα αν σκεφτεις οτι συνηθως τελειωνουμε τις εξετασεις το καλοκαιρι γυρω στις 15 ιουλιου και στα τελη αυγουστου αρχιζει η επαναληπτικη εξεταστικη(εκτος απο φετος που λογω καταληψεων εχουμε διπλη),ποσος καιρος μενει?λιγοτερο απο μηνας,για να αρχισουμε και 10 μερουλες πριν το διαβασμα.:heat:εσυ καμαρι μου εισαι καλη φοιτητρια απο οτι φαινεται!!αν και το οτι αφηνεις μαθηματα για το σεπτεμβρη ισως με προιδεαζε για κατι αλλο!!χα... ακου κει διαβασμα στο καλοκαιρι! σκεψου ομως οτι ολο τον υπολοιπο χρονο εμεις οι φοιτηταδες...καθομαστε!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 που να ηξερες οτι ετσι με το 7 και το 4 που μπερδευτικα εγω...μου βγηκε σε καλο! συγνωμη για το off topic. Αν θυμάμαι καλά το δικό σου μπέρδεμα ήταν σκηνοθετημένο ;) άσε που είχα εμπλακεί και γω στο μπέρδεμα! Μπάχαλο... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 ε οχι ακριβως.... :ρ δεν μας χαλασε ομως! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 26 ιουλιου - 2 αυγουστου Παρο 6 αυγουστου - 15 αυγουστου Χαλκιδικη Α εγώ πήγα πιο νωρίς Πάρο... κρίμα που δεν πρόλαβες να δεις το νησί πριν καταστραφεί :lol: PUUUUNDAAAA BEEAAAAACH Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 4 μερες τον Ιουλιο Καλαματα και απο 11/08 εως 21/08 Κερκυρα περασα τελεια θέλω κι αλλο... μην τολμησει κανεις και πει "καλο χειμωνα":p Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Καλο Χειμώνα http://www.nvnews.net/vbulletin/images/smilies/snow_grin.gif Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 4 μερες τον Ιουλιο Καλαματα και απο 11/08 εως 21/08 Κερκυρα περασα τελεια θέλω κι αλλο... μην τολμησει κανεις και πει "καλο χειμωνα":p δεν μασαμε θα ξαναπαμε μονα λιζααααααααααααα Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Φέτος δεν έχω παράπονο από διακοπές ! 10 μέρες στο ηράκλειο της Κρήτης ,10 με 17 Ιουλίου Μιλάνο 9 με 21 Αύγουστου τους προσκόπους σε πανελληνιά κατασκήνωση στο Παγγαίο Όρος και στο Νέστο (ελπίδα 2006) ότι και να πω θα είναι λίγο ειδικά για το τελευταίο ! πραγματικά απίστευτα ! *και εννοείται τις υπόλοιπες μέρες ξεσάλωμα μέχρι νωρίς …το πρωί με τους φίλους μου εδώ στη Χίο !!!και συνεχίζω ακάθεκτος !!!!!!!!!! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Σωστα billakoss!!το εκανα και υπογραφη!! οι κακοι ας λενε "καλο χειμώνα" εμεις θα ξαναπαμε ζηλια ψωρα!!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Πέρασα υπέροχα στις διακοπές μου! 13 μέρες στη Σαμοθράκη. Περπατήσαμε αρκετά πολύ για να δούμε τους καταρράκτες και να κάνουμε μπάνιο στις βάθρες. Αλλά η θέα ήταν υπέροχη! Κάναμε περίπου 700 χλμ στο νησί και βγάλαμε 800 φωτογραφίες! Το βράδυ με τη πανσέληνο το περάσαμε στην θάλασσα κάνοντας μπάνιο! :love: :love: Αχχχχ!!!! Η θάλασσα ήταν πεντακάθαρη αλλά το άσχημο είναι ότι είχε πολλές πέτρες... Κάναμε και το γύρο του νησιού με καραβάκι :) Τέλεια, τέλεια, τέλεια!!! Αλλά τώρα πάλι δουλειά! Αχ τι καύσωνας είναι αυτός :wacko: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Δεν πηγα διακοπες φετος :cry: :cry: 3 φορες μονο θαλασσα. Αλλα, πολλες φορες πισινα. Κατι ειναι κ αυτο :X Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Πήγα για 2 βδομάδες (σχεδόν) με τους γονείς μου Άγιο Κωνσταντίνο (λόγω υποχρεώσεων την κάναμε τη διαδρομή 3 φορές πήγαινε-έλα) αλλά δεν πέρασα καλά. Όλη την ώρα μέσα σε ένα σπίτι, οπού δεν είχε και μπρίζες καινούριες και δεν μπορούσα να κάτσω πολύ ώρα με το laptop, και μόνη ευχαριστηση το μπάνιο και τα σταυρόλεξα. Λένε οι γονείς μου να πάμε και αλλού, αλλά εγω ειλικρινά δεν θέλω. Στην Αθήνα περνάω καλύτερα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Εγω για ενα μηνα και 20 μερες δουλευα σε κατασκηνωση στο ειδυλλιακο Ζουμπερι :p...ενταξει θα μπορουσα να ειχα περασει και καλυτερα. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες γιατι θα συγχυστω. :mad: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Στην Αθήνα περνάω καλύτερα. Λόγω μπριζών? Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Πήγα για 2 βδομάδες (σχεδόν) με τους γονείς μου Άγιο Κωνσταντίνο (λόγω υποχρεώσεων την κάναμε τη διαδρομή 3 φορές πήγαινε-έλα) αλλά δεν πέρασα καλά. Όλη την ώρα μέσα σε ένα σπίτι, οπού δεν είχε και μπρίζες καινούριες και δεν μπορούσα να κάτσω πολύ ώρα με το laptop, και μόνη ευχαριστηση το μπάνιο και τα σταυρόλεξα. Λένε οι γονείς μου να πάμε και αλλού, αλλά εγω ειλικρινά δεν θέλω. Στην Αθήνα περνάω καλύτερα. στον αγιο κων/νο μετα την λαμια που ειναι??? αυτο το μερος λες? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Στην Αθήνα περνάω καλύτερα. Και δεν βαριόσουν χωρίς το laptop? Καλά εγώ διακοπές πάω όταν έχει εκεί που θα πάω μπριζες γιατί... σχεδόν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Λόγω μπριζών? Όχι μόνο. Αλλά και γι'αυτό. Έχω τους φίλους μου που βγαίνουμε κάθε μέρα και ίντερνετ μέσω awmn δωρεάν. στον αγιο κων/νο μετα την λαμια που ειναι??? αυτο το μερος λες? Πρίν τα Καμμένα Βούρλα είναι ο Άγιος Κωνσταντίνος. Αν και το εξοχικό βρίσκεται στον Κάλαμο, μια παραλία στον κόλπο του Αγίου Κωνσταντίνου. Και δεν βαριόσουν χωρίς το laptop? Καλά εγώ διακοπές πάω όταν έχει εκεί που θα πάω μπριζες γιατί... σχεδόν ... Ελεινά βαριόμουν. Δεν είχα τι να κάνω. Αλλά που να ξερα. Δεν το θυμόμουν. Τώρα όμως ο πατέρας μου, ως γνήσιος ηλεκτρολόγος, άλλαξε μερικές πρίζες. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Όχι μόνο. Αλλά και γι'αυτό. Έχω τους φίλους μου που βγαίνουμε κάθε μέρα και ίντερνετ μέσω awmn δωρεάν. Πρίν τα Καμμένα Βούρλα είναι ο Άγιος Κωνσταντίνος. Αν και το εξοχικό βρίσκεται στον Κάλαμο, μια παραλία στον κόλπο του Αγίου Κωνσταντίνου. πωπω φιλε τελειο το μερος!! το σαββατο που περασα ημουν ετοιμος να βουτηξω! τοσο ωραια θαλασσα που....τι να σου πω...ξετρελαθηκα! να κολυμπας διπλα στις βαρκουλες...καλη φαση. αλλα δεν ξερω μεσα πως ειναι....εχει πετρες?? και κατι αλλο...απο εκει εχει ενα λιμανακι...μηπως ξερεις αν παει πειραια με φερυ μποτ? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Πότε είναι καλή, πότε είναι κακή η θάλασσα. Έχει πέτρες και ορισμένες κόβουν. Εκεί δεν πάει καράβι από Πειραιά. Απλά έχει πλοία για Σποράδες. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts