gianpithio Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=165540 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Ν93 και τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να τα χάνει. Ενώ είναι φορτισμένο σβήνει και δεν ανοίγει αν δεν το βάλω στο ρεύμα με τίποτα. Μόλις το βάλω για λίγο στο ρεύμα ανοίγει κανονικά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; To firmware είναι το τελευταίο γιατί το τηλέφωνο το πείρα στα τέλη του Ιανουαρίου. Για πεθαμένη μπαταρία το κόβω, αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου.... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 mia erotisi pies nomizete einai i kaliteres rithmisis gia kamera???asxet:p !!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 εγω το εχω στο αυτοματο :) γενικοτερα οσες φορες το εχω ρυθμισει μονος μου δεν ειδα καποια βελτιωση στην ποιοτητα !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis86 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 analogos an eisai se esoteriko xwro i eksoteriko. kai pali analogos an eisai ekso kai exei sinefia i ilio kai an eisai mesa an den exei poly fws i arketo fws apo lampa. prepei na psaxteis ligo na deis... na peiramatisteis... den uparxei kanonas gia mia swsti foto Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 ok euxaristo paidia!!!:) !! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 εχετε βγαλει καλες φωτογραφιες με το ν93? εχουν πολυ θορυβο οσες εχω τραβηξει εγω !! μονο αν εχει πολυ φως βγαζει καλες !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 εχετε βγαλει καλες φωτογραφιες με το ν93? εχουν πολυ θορυβο οσες εχω τραβηξει εγω !! μονο αν εχει πολυ φως βγαζει καλες !! οτι εχει πολυ θορυβο εχει. καποιοι ειχανε πει οτι με την τελευταια version ειχε διορθωθει καπως. εσυ ποια εχεις?? V 20.0.058 09-10-2006 RM-55 τελευταια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 την τελευταια εχω !!:) αλλα ακομα εχει αρκετο θορυβο !!:) ελπιζω καποια στιγμη να βγει καινουρια !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Οντως υπερβολικο θόρυβο,οταν το ειχα σχεδον ποτε δεν τραβούσα Photo. Απορω το autofocus τι κανει,to k750 bgazei arketa kalytera. alla binteo trabaei koryfaio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 σπανια τραβαω photo !! οσο καλο βιντεο εχει τοσο χαλια ειναι η photos του!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 iperboli den exei toso xalia foto!!!;) me kalo fos i fotografies einai mia xara ego pou bgazo poles foto me to kinito kai sxedon oles tis exo emfanisi einai mia xara!!`mia anabathmisi pote tha bgei:mad: aman kserei kaneis tipota??mpas kai diorthosei ligo tin kamera kai stin nixta:X :cry: alla kai genika ektos apo otan exei kalo fotismo!!!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να με ενημερώσει με ποιό πρόγραμμα μπορώ να ανοίξω αρχεία .exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να με ενημερώσει με ποιό πρόγραμμα μπορώ να ανοίξω αρχεία .exe Exe είναι τα εκτελέσιμα αρχεία του υπολογιστή, όπότε βρίσκεις το αρχείο και με διπλό κλικ τρέχει.Στο ινητο δεν μπορεισ να τρέξεις αρχεία exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Σοβαρό λογισμικό το sumbian του n93!!!!! Επειδή έχω κολλήσει με ποιό τρόπο τελικά θα μπορέσω περάσω το nokia map loader στο τηλέφωνο ή δεν μπορώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Σοβαρό λογισμικό το sumbian του n93!!!!! Επειδή έχω κολλήσει με ποιό τρόπο τελικά θα μπορέσω περάσω το nokia map loader στο τηλέφωνο ή δεν μπορώ? Το map loader το κανεις εγκατασταση στο pc σου :rolleyes: To NOKIA_Maps κανεις εγκατασταση στην συσκευη. ΔΙΑΒΑΣΕ το αντιστοιχο θεμα ! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Έχω κάνει σύνδεση του τηλεφώνου με το Νοκια pc suite. Έχω και το πρόγραμμα (nokia map loader) εγκαταστήσει στον υπολογιστή. Τρέχω την εφαρμογή και μετά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:no storage medium detected. connect your device to your computer via usΒ using data transfer mode. Τι κάνω λάθος ρε παιδιά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Θα ενώσεις το Ν93 στο pc σαν mass storage device(θα το διαλέξεις από το μενού την ώρα που το συνδέεις).Τότε το map loader θα το δει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Θα ενώσεις το Ν93 στο pc σαν mass storage device(θα το διαλέξεις από το μενού την ώρα που το συνδέεις).Τότε το map loader θα το δει μια χαρά. Σύνδεσα το τηλέφωνο στη λειτουργία μαζικής αποθήκευσης (η ένδειξη του τηλεφώνου είναι αυτή " η λειτουργία μαζικής αποθήκευσης ενεργοποιήθηκε" ) 'ανοιξα από το φορητό το πρόγραμμα nokia map loader και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!!!! no storage medium detected. connect your device to your computer via usΒ using data transfer mode. Να το σπάσω τώρα ή να περιμένω λίγο ακόμα?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Σύνδεσα το τηλέφωνο στη λειτουργία μαζικής αποθήκευσης (η ένδειξη του τηλεφώνου είναι αυτή " η λειτουργία μαζικής αποθήκευσης ενεργοποιήθηκε" ) 'ανοιξα από το φορητό το πρόγραμμα nokia map loader και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!!!! no storage medium detected. connect your device to your computer via usΒ using data transfer mode. Να το σπάσω τώρα ή να περιμένω λίγο ακόμα?:mad: καποτε ειχα παρομοιο προβλημα με το ν95. μετα απο 3,4 φορες συνδεθηκε. μετα δεν μου το εκανε ξανα. προσπαθησε....:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Τις ημέρες του καύσωνα το N93 μου κόλλαγε σε τυχαίες στιγμές και συνήθως στην έκθεση....Επίσης όταν έβαζα να δω κανα βίντεο ή μουσική μετά από 5 λεπτά χωρίς να το ακουμπάω ζεσταινόταν μόνο του.....Με λίγα λόγια αυτό το κινητό δεν είναι για μεγάλες ζέστες......:heat: Το έκανε αυτό και σε κανέναν άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 ισως χρειαζεται καμια ψυκτρα !! εμενα δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα παντως !! μηπως δεν φταιει η ζεστη ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickoss Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Τις ημέρες του καύσωνα το N93 μου κόλλαγε σε τυχαίες στιγμές και συνήθως στην έκθεση....Επίσης όταν έβαζα να δω κανα βίντεο ή μουσική μετά από 5 λεπτά χωρίς να το ακουμπάω ζεσταινόταν μόνο του.....Με λίγα λόγια αυτό το κινητό δεν είναι για μεγάλες ζέστες......:heat: Το έκανε αυτό και σε κανέναν άλλον; Το παθα και γώ αυτό τις μέρες του καύσωνα και γενικά όταν ήμουν σε μέρη που η θερμοκρασία χτύπαγε κόκκινο. Πρώτη φορά είδα το Ν93 να κάνει κάτι σαν "fade out" στην οθόνη του και να σβήνει!!!:shock: :shock: Παράθεση Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! ---Albert Einstein--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Το παθα και γώ αυτό τις μέρες του καύσωνα και γενικά όταν ήμουν σε μέρη που η θερμοκρασία χτύπαγε κόκκινο. Πρώτη φορά είδα το Ν93 να κάνει κάτι σαν "fade out" στην οθόνη του και να σβήνει!!!:shock: :shock: Ναι το παθαίνουν καμιά φορά όταν η θερμοκρασία είναι υπερβολικά υψηλή. Το είχα πάθει και εγώ το με το 7610 το περασμένο καλοκαίρι όταν το είχα ξεχάσει στο αμάξι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 δεν μου εχει συμβει με καποια συσκευη αυτο !! βεβαια αν το εχεις πολλες ωρες στον ηλιο λογικο ειναι να ανεβασει θερμοκρασια !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts