Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ένα κανονικό Ν73 θα πρέπει να υποβαθμίσει τις δυνατότητές του μετετραπόμενο σε music edition και μάλιστα χωρίς δυνατότητα επαναφοράς....Να υπενθυμίσω ότι στην απλή έκδοση με παρατεταμένη πίεση σε πάει ούτως ή άλλως στο music player και ακόμα με απλό κλικ + ΟΚ σε πηγαίνει στο ράδιο, εφόσον έχεις σαν κεντρική συντόμευση αυτό. Και φυσικά έχεις δυνατότητα για άλλες τρείς συντντομεύσεις στο πλήκτρο αυτό. Αν δε, σας ενθουσιάζει το πράσινο χρώμα του ΜΕ, βάλτε κάποιο πράσινο theme...MΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ!:O

οπως μλεει και ο φιλος ion83 μην το κανετε αν δεν θελετε εναν καθαρα media player. αυτος ειναι και ο λογος που η νοκια το εβγαλε σε δυο εκδοσεις με τη δευτερη να το λεει καθαρα ΜΕ. εδιωξε το περιτο menu απο το multimedia key για αυτο το λογο ειναι πλεον ενα multimedia player με δυνατοτητες τηλεφωνου. μπαινει ετσι σε χωραφια διαφορετικου ανταγωνισμου. για αυτο μην το επιχειρηται αν δεν θελετε εναν καθαρο media player:)

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα το επιχειρήσω παιδες με βάση τον ωραιο οδηγο

ΕΔώ τι βαζουμε για το USB καλωδιο

Εαν θυμαμαι καλα:O , την 1η επιλογη που εχει .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Λοιπόν νεότερα από την αποτυχημένη αναβάθμιση NSU. Το κινητό αγοράστηκε στις 21/11 από Πλαίσιο, όπου στην απόδειξη μου βάλανε σφραγίδα πως αν παρουσιάσει πρόβλημα εντός 7 εργάσιμων ημερών, γίνεται αντικατάσταση συσκευής.

Φυσικά πετάχτηκα μέχρι το Πλαίσιο και μου το άλλαξαν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Οπότε πάλι με ολοκαίνουργιο Ν73 :D

Τέλος καλό, όλα καλά :cool:

ΥΓ πάντως ξανά δεν επιχειρώ αναβάθμιση μέσω NSU. Άσε καλύτερα :nagger:

σωστα η πρωτη ειναι. Και θυμησου να απενεργοποιησεις antivirus kai firewall an exeis

Ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον mod για τον οδηγο.

Η μετατροπή σε ΜΕ πετυχε με την πρωτη και με restore απο συνολικο bucup (τηλ+καρτα) όλα επανηλθαν κανονικα εκτος το smartmovie που δεν το κρατησε

-Βγαλτε ολες τις USB συσκευες απο το PC

-Μη κανετε τιποτε αλλο οση ωρα κανει download και γραφει στο τηλ

-Κλειστε ολα τα απο το περιτά απο το systray

-Το τηλ τερμα φορτισμένο και το PC σε UPS εαν υπάρχει

ΕΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ CONECTION ΤΟ ΤΗΛ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

-Ωραιο το πρασινακι

-Καλύτερος ηχος (stereo διευρινση ενταση)

-Yahoo search

Εκανε περιπου 20 λεπτα (κατεβασε 75 MB) το 3ο step ειναι και το ποιο χρονοβόρο

Γεια σου mod λεβεντη:) :) :) :) :) :) :) :)

ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΕΟ (που θα τα βρουμε?)

(PS κανενα νουμερακι........για το F-Secure..........plz) πμ me

Μπα ,δεν μου δουλευει το radio ετσι :(

Μαλλον οπως ειπα παραπανω ,ο λογος ειναι οτι εκανα restore απο

την καρτα.Βαριεμαι να κανω και φορματ ..

Εσυ Mike εκανες καθαρη εγκατασταση με την ME edition ?

Εγω εχω την ξενη εκδοση ακομη...αλλα ηταν καθαρη εγκατασταση του ΜΕ edition.

Το restore δεν μου δουλεψε!;)

Nexus 4 & iPad mini

Παιδιά θέλω να κάνω format την κάρτα μνήμης αλλά μου βγάζει συνεχώς μήνυμα πως "Η μορφοποίηση είναι αδύνατη, μια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάρτα". Τι κάνουμε;

Παιδιά θέλω να κάνω format την κάρτα μνήμης αλλά μου βγάζει συνεχώς μήνυμα πως "Η μορφοποίηση είναι αδύνατη, μια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάρτα". Τι κάνουμε;

κανε ενα restart στο τηλ. ή αν εχεις card reader καντο απο κει

Βαλτην σε ενα card reader και δοκημασε απο εκει :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εγω εχω την ξενη εκδοση ακομη...αλλα ηταν καθαρη εγκατασταση του ΜΕ edition.

Το restore δεν μου δουλεψε!;)

Το κανεις σαν κλικ και σου φερνει στο προσκηνιο τον media player,το πατας για 1-2 δευτερα και σου ανοιγει το ραδιοφωνο...Σε εμενα ετσι δουλευει παντως.

Τελικα βρηκα που ειναι το προβλημα που δεν ανοιγει το ραδιοφωνο απο το multimedia key .

Δημιουργειται απο το restore της καρτας. (Back-up απο το απλο Ν73)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τελικά έκανα επανεκκίνηση και μετά μπόρεσα κανονικά να κάνω μορφοποίηση :cool:

Το εκανα και εγω Ν73 ΜΕ :up:

Εντιποσεις σε λιγες μερες!!

Παλη καλα που ειναι αυτο το site γιατη αλιος πολη απο εμας θα κημομασταν ορθιοι:O

Τελικά ρε παίδες απ'οτι καταλαβαίνω εγώ που δεν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο για ν'ακούσω μουσική καλύτερα να πάρω το απλό και όχι το me έτσι??:confused:
:mobile:

Τελικά ρε παίδες απ'οτι καταλαβαίνω εγώ που δεν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο για ν'ακούσω μουσική καλύτερα να πάρω το απλό και όχι το me έτσι??:confused:

Ε, μάλλον.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Γεια σας παιδια!σκεφτομαι να κανε την αναβαθμιση απο ΑΠΛΟ σε ME και ρωταω αν τυχει κατι θα το παω απου εκει που το αγορασα δλδ γερμανο ετσι?και αν μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα κραταει η αναβαθμιση περιπου(με 1024)ευχαριστω!:)

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά πως μπορώ να δω στο Ν73 μια ιστοσελίδα που έχω αποθηκεύσει στο pc μου (σε μορφή html). Γίνετια κάτι τέτοιο; απαιτεί κάποια επιπλέον εφαρμογή;

παιδιά παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος.....

Του έκανα αναβάθμιση...και είχα κρατήσει όλα τα μηνύματα, εικόνες κτλ στο lifeblog..

Προσπάθησα 100 φορες μέχρι να τα επαναφέρω...

Και κάθε φορα που το ξαναέκανα αντίγραφε το αρχείο ξανά..’ρα έπερεπε να τα επαναφέρω...

Και κάθε φορα που το ξαναέκανα αντίγραφε το αρχείο ξανά..’ρα έπερεπε να τα σβήνω όλα...και να αντιγράφω από την αρχή...

Χθες που είχα δοκιμάσει πάλι..Και μου είπε απέτυχε....είχαν περαστεί μονο οι φάκελοι μηνυμάτων και τα πρόχειρα μηνύματα..Σήμερα που περάστηκαν όλα επιτέλους..Δεν έχουν περαστεί αυτά..

Τι να κάνω???????

nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82

Γεια σας παιδια!σκεφτομαι να κανε την αναβαθμιση απο ΑΠΛΟ σε ME και ρωταω αν τυχει κατι θα το παω απου εκει που το αγορασα δλδ γερμανο ετσι?και αν μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα κραταει η αναβαθμιση περιπου(με 1024)ευχαριστω!:)

Θα σου παρει απο 20-30 min

Το εικονιδιο της συνδεσης στο task bar θα ειναι ανενεργο (οχι πρασσινο) αλλα μην παραξενευτεις και μην κανεις τιποτα αλλο στο PC η το τηλ μεχρι να σου βγαλει οτι εγινε με επιτυχια η αναβαθμηση Να εχεις βγαλει και την καρτα μνημης απο το τηλ και να ειναι full φορτισμενη η μπαταρια

Δοκημασε κανεις να κανει το αναποδο! απο ΜΕ να το κανει οπος ειταν πριν? :O

Αν εννοείς από γνήσιο ΜΕ σε απλό Ν73, πρέπει να περιμένουμε να βγει στην αγορά. Η αλλαγή από Ν73 σε Ν73 ΜΕ είναι μη ανατάξιμη...

Αν εννοείς από γνήσιο ΜΕ σε απλό Ν73, πρέπει να περιμένουμε να βγει στην αγορά. Η αλλαγή από Ν73 σε Ν73 ΜΕ είναι μη ανατάξιμη...

Δεν καταλαβες τη ρωτισα :)

Θελω να μαθω αν καπιος που ειχε το Ν73 και το εκανε απο μονος του Ν73 ΜΕ αν εχει την δηνατοτιτα να το ξανακανει οπος ειταν προτα Ν73 χορης την ΜΕ :wacko:

Δεν γινεται γιατι το ΜΕ εχει πιο νεο λογισμικο και το Νοκια Software updater δεν κανει υποβαθμηση, πιστευω οταν βγει νεο λογισμικο για το απλο Ν73 τοτε θα γινει.

Δεν καταλαβες τη ρωτισα :)

Θελω να μαθω αν καπιος που ειχε το Ν73 και το εκανε απο μονος του Ν73 ΜΕ αν εχει την δηνατοτιτα να το ξανακανει οπος ειταν προτα Ν73 χορης την ΜΕ :wacko:

μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα :)

Η αλλαγή από Ν73 σε Ν73 ΜΕ είναι μη ανατάξιμη...
:wacko:

παιδια με λιγα λογια για καποιον που εχει βαλει την τελευταια αναβαθμιση αξιζει να μπει στην διαδικασια να βαλει την Music edition....???

οι ερωτησεις οι δικες μου.....

1)βελτιώνεται η καμερα...??? βραδινές Photos κτλ......

2)ακουγεται ακομα καλύτερα η μουσικη απο τα ηχεία...?(γιατι στην πρωτη αναβάθμιση η αλλαγη ηταν θεαματική....)

3)υπαρχει διαφορα και στα ακουστικα(στο ραδιο και στα Mp3…?)

4) ειδατε κατι άλλο που να αξιζει τον κοπο…???(ταχύτητα κτλ….???)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...