OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Εντάξει, 30χλμ. δεν είναι και πολλά για να βρεις ένα Ν73!! :p Πάντως χωρίς πλάκα το κινητό αυτό με έχει ικανοποιήσει πάρα πολύ. Το έχω εδώ και 8 μήνες (πράγμα περίεργο για εμένα :X) και πριν από αυτό είχα ένα 6233. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μέσα σε 3 μήνες πέρασα από Κ800, Ζ3, 6288, iPAQ rw6815, για να καταλήξω εδώ και 8 μήνες στο Ν73... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 hahahaha esi ise oreos ree !!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Εντάξει, 30χλμ. δεν είναι και πολλά για να βρεις ένα Ν73!! :p Χα..χα! Θα σου απαντήσω, πως αυτά είναι ένα μικρό κομμάτι μόνο των χιλιομέτρων που έκανα...Μέχρι και Νέα Μάκρη πήγα, αλλά έπεσα σε παραεισαγωγή και γύρισα άπρακτος! :X http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 ISE ARKETA POROMENOS BRAVO SE PARADEXOMAI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Χα..χα! Θα σου απαντήσω, πως αυτά είναι ένα μικρό κομμάτι μόνο των χιλιομέτρων που έκανα...Μέχρι και Νέα Μάκρη πήγα, αλλά έπεσα σε παραεισαγωγή και γύρισα άπρακτος! :X :blink: :blink: :blink: Ο ion83 στην ταινία "Η αναζήτηση του χαμένου Ν73" :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 pera apo tin plaka to n73 ine to pio olokliromeno kinito pou exo di an ekseresis to mikro provlimataki sto sar tha ekana arketes thisies.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_pol Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι..εχω το 3250 & σκοπευω να παρω το ν73 music edition πηγαινοντας σε καταστημα vodafone ο πωλητης μου ειπε να αλλαξω γνωμη γιατι εχει βγαλει πολλα προβλήματα &&&.ενω ο πωλητης του γερμανου ειπε να το παρω ανεπιφυλακτα..εσεις τι λετε?σκοπευω να το παρω την δευτερα...plz help me :( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 kalispera, re paidia xerei kaneis pws mporoume na xrisimopoiisoume to n73 san webcam?poio programa xreiazomaste. Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι..εχω το 3250 & σκοπευω να παρω το ν73 music edition πηγαινοντας σε καταστημα vodafone ο πωλητης μου ειπε να αλλαξω γνωμη γιατι εχει βγαλει πολλα προβλήματα &&&.ενω ο πωλητης του γερμανου ειπε να το παρω ανεπιφυλακτα..εσεις τι λετε?σκοπευω να το παρω την δευτερα...plz help me :( tha ebisteuomouna ton politi tou germanou to exoun 2 filoi kai ine apsogo aloste ine to pio olokliromeno tilefono autin tin stigmi gia mena min to skeftese amesos to music edition kai tha sou protina ta oteshop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 kalispera, re paidia xerei kaneis pws mporoume na xrisimopoiisoume to n73 san webcam?poio programa xreiazomaste. Δες αυτό το xxxxxxxxxxxxxx [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι..εχω το 3250 & σκοπευω να παρω το ν73 music edition πηγαινοντας σε καταστημα vodafone ο πωλητης μου ειπε να αλλαξω γνωμη γιατι εχει βγαλει πολλα προβλήματα &&&.ενω ο πωλητης του γερμανου ειπε να το παρω ανεπιφυλακτα..εσεις τι λετε?σκοπευω να το παρω την δευτερα...plz help me :( Κατ' αρχήν ένα μεγάλο μειονέκτημα των καταστημάτων αυτών είναι ότι ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ. Δεν θέλω να το παίξω ξερόλας αλλά μιας και ασχολούμαι με πωλήσεις εδώ και 8+ χρόνια, ένα από τα βασικά βήματα προς μια επιτυχή πώληση είναι η ανάλυση αναγκών του πελάτη πριν προβεί σε αγορά. Εγώ πάντως δεν έχω δει πουθενά να βγάζουν κάποιο (έστω σύντομο) ερωτηματολόγιο στον πελάτη πριν αγοράσει συσκευή. Λογικό είναι αν ο πελάτης ρωτάει τον πωλητή ποιό κινητό να πάρει, ο πωλητής (γιατί πρώτα πωλητής είναι ;)) θα σου πει τι του αρέσει εκείνου. Αν σε ψυχολογήσει λίγο, θα σου πασάρει το ανάλογο κινητό. Καταλαβαίνεις φίλε μου πως το θέμα είναι ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ και όχι η γνώμη του πωλητή. Αν μη τι άλλο, αυτά τα fora είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών για όλα τα κινητά. Εδώ μέσα γράφουν άτομα που έχουν περάσει αρκετές ώρες πτήσης σε ένα κινητό και η γνώμη τους μετράει πολύ. Κατά συνέπεια, ρίξε μια ματιά στο μακροσκελές αυτό thread και σίγουρα θα καταλήξεις σε αξιόπιστα συμπεράσματα. Πάντως αν μας αναλύσεις λίγο τι ανάγκες σε ενδιαφέρει να καλύπτει το κινητό, ίσως να μη χρειαστεί να διαβάζεις ατελείωτα. Φυσικά το θέμα του design είναι καθαρά υποκειμενικό, οπότε εκεί μην περιμένεις γνώμη ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 pera apo tin plaka to n73 ine to pio olokliromeno kinito pou exo di an ekseresis to mikro provlimataki sto sar tha ekana arketes thisies.......... Ακριβως μια απο τα ιδια θεωρω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα που εχω δει ,μονο προβλημα το SAR προσπαθησα να το αλλαξω με Ν95 αλλα παλι στο ν73 γυρισα Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Ακριβως μια απο τα ιδια θεωρω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα που εχω δει ,μονο προβλημα το SAR προσπαθησα να το αλλαξω με Ν95 αλλα παλι στο ν73 γυρισα Ποτέ δεν "συμπάθησα" το Ν95. Οι λόγοι; 1. Είναι πανάκριβο (κοστίζει όσο 1 μισθός κάποιων...) 2. Η ποιότητα κατασκευής του είναι απαράδεκτη για high-end κινητό 3. Η αυτονομία του απαράδεκτη 4. Το GPS είναι 50% μάρκετινγκ 5. Δεν προσφέρει τίποτα καινοτόμο 6. Τα 5ΜΡ της κάμερας δεν είναι αρκετά για να με πείσουν για την αξία του Πραγματικά το Ν73 είναι ένα best seller με όλη τη σημασία της λέξης. Δικαιωματικά αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση της Nokia :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι..εχω το 3250 & σκοπευω να παρω το ν73 music edition πηγαινοντας σε καταστημα vodafone ο πωλητης μου ειπε να αλλαξω γνωμη γιατι εχει βγαλει πολλα προβλήματα &&&.ενω ο πωλητης του γερμανου ειπε να το παρω ανεπιφυλακτα..εσεις τι λετε?σκοπευω να το παρω την δευτερα...plz help me :( Φίλε στο συστείνω ανεπιφύλακτα! Το κινητό το αγόρασα τέλη Αυγούστου από κατάστημα Vodafone κι έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Σαν κινητό είναι πλήρης. Φοβερή φωτογραφική, πολύ καλό ήχο (καλύτερο από SE που είχα μέχρι στιγμής), πολύ καλή αυτονομία (4-5 ημέρες), μεγάλη φωτεινή οθόνη. Όταν σκόπευα να το αγοράσω ήμουν ανάμεσα σε αυτό, το 6290 και το 6120. Όλους όσους ρώτησα, μου πρότειναν το N73 ME. Η επιλογή δική σου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MavdisEE Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 :worry: καλησπέρα σε όλους τους φίλους ξέρει κανείς απο που μπορούμε να αγοράσουμε ανταλακτικά για Νόκια n73 και συγκεκριμένα την πλακετίτσα του joystick γιατί αν περιμένουμε απο τα εξουσιοδοτιμένα για επισκευή χαθήκαμε και δεν πουλάνε ανταλακτικά. ευχαριστώ Kinitakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 δεν ξερω απο τιμες και διαθεσιμοτητα αλλα ενα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το mobile-parts.gr [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 :worry: καλησπέρα σε όλους τους φίλους ξέρει κανείς απο που μπορούμε να αγοράσουμε ανταλακτικά για Νόκια n73 και συγκεκριμένα την πλακετίτσα του joystick γιατί αν περιμένουμε απο τα εξουσιοδοτιμένα για επισκευή χαθήκαμε και δεν πουλάνε ανταλακτικά. ευχαριστώ http://cgi.ebay.com/Nokia-N73-Keyboard-PCB-Joystick-KEY-Membrane-Card-Port_W0QQitemZ250167086145QQihZ015QQcategoryZ43302QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Αν και στην 1η σελίδα του θέματος υπάρχει οδηγός για μετατροπή του Ν73 σε Ν73ΜΕ, το αντίθετο πως γίνεται; Που μπορούμε να βρούμε οδηγό μετατροπής του Ν73ΜΕ σε απλό Ν73; :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Αν και στην 1η σελίδα του θέματος υπάρχει οδηγός για μετατροπή του Ν73 σε Ν73ΜΕ, το αντίθετο πως γίνεται; Που μπορούμε να βρούμε οδηγό μετατροπής του Ν73ΜΕ σε απλό Ν73; :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Κανεις την ειδια διαδικασια απλα αντικαθιστας το product code του ΜΕ με αυτο του απλου :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Κανεις την ειδια διαδικασια απλα αντικαθιστας το product code του ΜΕ με αυτο του απλου :) Αχά! μάλιστα... :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Να ξερεις οτι δεν μπορεις να πας απο νεοτερη σε παλιοτερη version :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Να ξερεις οτι δεν μπορεις να πας απο νεοτερη σε παλιοτερη version :) Δηλαδή; :confused: *το Nemesis που το βρίσκουμε; (η σύνδεση γίνεται με το καλώδιο USB έτσι; ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Aν εχεις στο κινητο σου την 4 version του ME δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση και να περασεις την 3! Το Nemesis υπαρχει εδω http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts