gianpithio Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Eγω παντος απο απο απλο το εκανα ΜΕ και δεν το μετανιωσα.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Apo tin teleutea anavathmisi omos den iste euxaristimenoi. AN kano to deutero xano ta pada? Όχι, δεν χάνεις δεδομένα δικά σου. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Αν δεν έχεις τη τελευταία έκδοση του λογισμικού κάνε μια αναβάθμιση ή να έχεις τη τελευταία κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7780#. Παραδόξως το ίδιο μπορεί να γίνει και πατώντας το *#7370#...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Παραδόξως το ίδιο μπορεί να γίνει και πατώντας το *#7370#... Με τη διαφορά πως *#7370# σβήνει τα πάντα από τη μνήμη τηλεφώνου και το κάνει από κάθε πλευρά όπως όταν το αγοράσες. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Με τη διαφορά πως *#7370# σβήνει τα πάντα από τη μνήμη τηλεφώνου και το κάνει από κάθε πλευρά όπως όταν το αγοράσες. Πίστευα πως είχες στο μυαλό σου το soft reset. Άλλωστε η απλή επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων ήδη υπάρχει ως λειτουργία (Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά Εργ. Ρυθμίσεων) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Πίστευα πως είχες στο μυαλό σου το soft reset. Άλλωστε η απλή επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων ήδη υπάρχει ως λειτουργία (Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά Εργ. Ρυθμίσεων) Μα αυτό είναι το soft reset. Soft reset γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7780#. Hard reset γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Το ξέρω ότι υπάρχει επιλογή απλά, για πιο γρήγορα...:p [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μα αυτό είναι το soft reset. Soft reset γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7780#. Hard reset γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7780#. Το ξέρω ότι υπάρχει επιλογή απλά, για πιο γρήγορα...:p Εεε θέλεις να πεις: Soft reset γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7780#. Hard reset γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. *όντως οι κωδικοί κάνουν πιο γρήγορα τη δουλειά ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Telika doulepse me to *#7780# kai lithike to provlima. Eyxaristo olous. Kati allo tora. Gia na allaxo othoni exetias 2 mikron ragismaton ti protinete? (den exo eggiisi). Poso an to pao stin Alpha Copy kai poso an to pao se kapion allo. Ta Nokia shops to stelnoun stin Alpha Copy? Exete na protinete kanena kalo katastima se kali timi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Εεε θέλεις να πεις: Λάθος το διόρθωσα, κεκτημένη ταχύτητα...:p [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Telika doulepse me to *#7780# kai lithike to provlima. Eyxaristo olous. Kati allo tora. Gia na allaxo othoni exetias 2 mikron ragismaton ti protinete? (den exo eggiisi). Poso an to pao stin Alpha Copy kai poso an to pao se kapion allo. Ta Nokia shops to stelnoun stin Alpha Copy? Exete na protinete kanena kalo katastima se kali timi? Έχει ραγίσει η εσωτερική οθόνη (LCD) ή το εξωτερικό διαφανές πλαστικό της πρόσοψης; Αν ράγισε η εσωτερική οθόνη, δες εδώ Αν ράγισε το εξωτερικό πλαστικό, η αντικατάσταση της πρόσοψης θα σου κοστίσει περίπου 30€. Τα Nokia shops επισκευάζουν τα κινητά στο χώρο τους. Η συγκεκριμένη επισκευή είναι απλή και δεν θα χρειαστεί να "ταξιδέψει" το κινητό σου. Απλά αν δεν έχουν το ανταλλακτικό, θα το παραγγείλουν από την Alpha Copy, οπότε καλό είναι να το αφήσεις όταν θα έχουν το ανταλλακτικό ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 η πλακετα τ πληκτρολογιου πως λεγετε?αυτη που βρισκετε κατω απο τα πληκτρα τ πληκτρολογιου? Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Den xero an einai piragmeni i LCD. Nomizo ine to tzamaki tis prosopsis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Τι γίνεται.. Και στο δικό μας φόρουμ, εκτός από έμενα, υπάρχει και άλλο κρούσμα, 'κολλήματος' του security code. Εγώ δεν τον έχω αλλάξει αλλά και να τον άλλαζα είναι κάποιος συγκεκριμένος που θα έβαζα και δεν δέχεται κανέναν αυτό, και ο συμφορουμίτης έκανε αναβάθμιση και πάλι τα ιδια!! Με το hard format δεν επαναφέρεται ε? EDIT: Σε ξένο φόρουμ που έιχαν πολλοί το ίδιο πρόβλημα βρήκα αυτό i had this same probelm . 1. downloadand install nemisis software suite 2.connect phone via usb and run nss 3.open>tools>factory settings>full factory>reset code was reset to default for me hope this works for you και φαίνεται πως δουλεύει!!!! Τι λέτε εσείς? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Τι γίνεται.. Και στο δικό μας φόρουμ, εκτός από έμενα, υπάρχει και άλλο κρούσμα, 'κολλήματος' του security code. Εγώ δεν τον έχω αλλάξει αλλά και να τον άλλαζα είναι κάποιος συγκεκριμένος που θα έβαζα και δεν δέχεται κανέναν αυτό, και ο συμφορουμίτης έκανε αναβάθμιση και πάλι τα ιδια!! Με το hard format δεν επαναφέρεται ε? αν 8ελετε βοηθεια με το security code μπορω να βοηθησω αν μ δωσετε το imei του κινητου σας ..... Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 αν 8ελετε βοηθεια με το security code μπορω να βοηθησω αν μ δωσετε το imei του κινητου σας ..... Μπορεις να μας πεις τον τροπο :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μπορεις να μας πεις τον τροπο :) υπαρχει ενα site που βαζεις το imei και σου βγαζει τον κωδικο...μονο για νοκια Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Φιλε μου το site που λες δεν κανει για nokia 3rd edition εκτος αν κανω λαθος.. Μπορεις να μου δωσεις το link? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του Ν73 silver/plum? Ένας φίλος μου θέλει να το παραγγείλει αλλά κανένα Nokia shop δεν το έχει. Του είπα να μην το πάρει από κατάστημα που κάνει παραεισαγωγή, οπότε ή σε Γερμανό πρέπει να πάει (όπου πάλι δεν υπάρχει πουθενά...) ή σε Nokia Shop. Ποιός άλλος φέρνει Ν73 μέσω Alpha Copy? Υπάρχει όντως πρόβλημα με τη διαθεσιμότητά του; :worry: Ορίστε και μία έκδοση του Ν73 σε ολόλευκο χρώμα. Σκέτο γαλατάκι... πανέμορφο! :love: http://bp0.blogger.com/_px7Bgs4pMUI/RtfvDIDPztI/AAAAAAAAAPk/qQXWAB43hzk/s400/NokiaN73bianco.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Oπως το ειπες, πανεμορφο.. :food: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 ontos poli omorfo!!!!! ine to music edition apo oti vlepo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του Ν73 silver/plum? Ένας φίλος μου θέλει να το παραγγείλει αλλά κανένα Nokia shop δεν το έχει. Του είπα να μην το πάρει από κατάστημα που κάνει παραεισαγωγή, οπότε ή σε Γερμανό πρέπει να πάει (όπου πάλι δεν υπάρχει πουθενά...) ή σε Nokia Shop. Ποιός άλλος φέρνει Ν73 μέσω Alpha Copy? Υπάρχει όντως πρόβλημα με τη διαθεσιμότητά του; :worry: Aπ΄ότι λέγεται σταδιακά καταργείται η απλή έκδοση και θα κυκλοφορεί μόνο το music edition.....Eγώ αντιμετώπισα πρόβλημα σημαντικό να το βρω σε vodafone shop (λόγω επιδότησης) εδώ και δύο περίπου μήνες...Σαφώς όσο περνάει ο καιρός το πρόβλημα θα γίνεται και πιό έντονο με την απλή έκδοση (που είναι και η πιό ζητήσιμη), μέχρι τελικής κατάργησης.... http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 vriskete logiko oti ine pio zitisimi i apli ekdosi to n73 kai oxi to music mipos ftei i timi ?? ala i diafora ine sta 40-50 euro peripou auti ti stigmi pados protimo to music edition to opio tha paro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Aπ΄ότι λέγεται σταδιακά καταργείται η απλή έκδοση και θα κυκλοφορεί μόνο το music edition.....Eγώ αντιμετώπισα πρόβλημα σημαντικό να το βρω σε vodafone shop (λόγω επιδότησης) εδώ και δύο περίπου μήνες...Σαφώς όσο περνάει ο καιρός το πρόβλημα θα γίνεται και πιό έντονο με την απλή έκδοση (που είναι και η πιό ζητήσιμη), μέχρι τελικής κατάργησης.... Εγώ πάντως το "απλό" Ν73 δεν το αλλάζω με τίποτα. Μόνο αν σκεφτείς πως με το Ν73ΜΕ χάνεις 4 συντομεύσεις από το γνωστό πολυπλήκτρο, για εμένα φτάνει για να κάνω την επιλογή μου. Ακόμα κι αν δεν είχα άλλη λύση απ' το να αγοράσω το Ν73ΜΕ, θα το μετέτρεπα σε απλό. Άσε που το μαύρο για εμένα προσωπικά δεν του πάει και πολύ. Ο συνδυασμός με το ασημί στο κέντρο είναι άστοχος. Θα έπρεπε να γίνουν κι άλλες αισθητικές βελτιώσεις. Για παράδειγμα το Ν71ΜΕ και το Ν70ΜΕ οπτικά είναι πολύ καλύτερα στο μαύρο σε σχέση με το Ν73ΜΕ. Γνώμη μου :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Εγώ πάντως το "απλό" Ν73 δεν το αλλάζω με τίποτα. Μόνο αν σκεφτείς πως με το Ν73ΜΕ χάνεις 4 συντομεύσεις από το γνωστό πολυπλήκτρο, για εμένα φτάνει για να κάνω την επιλογή μου. Ακόμα κι αν δεν είχα άλλη λύση απ' το να αγοράσω το Ν73ΜΕ, θα το μετέτρεπα σε απλό. Άσε που το μαύρο για εμένα προσωπικά δεν του πάει και πολύ. Ο συνδυασμός με το ασημί στο κέντρο είναι άστοχος. Θα έπρεπε να γίνουν κι άλλες αισθητικές βελτιώσεις. Για παράδειγμα το Ν71ΜΕ και το Ν70ΜΕ οπτικά είναι πολύ καλύτερα στο μαύρο σε σχέση με το Ν73ΜΕ. Γνώμη μου :rolleyes: Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου....Γι αυτό έκανα πάνω από 30 χιλιόμετρα για να το πάρω και πάνω από 30 τηλέφωνα για να το βρω...Κρίμα που καταργείται, αν πράγματι αυτό είναι αλήθεια...Συμφωνώ δε μαζί σου και για την αισθητική του χρώματος, αν και αυτά είναι γούστα! :) http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 μου αρεσει πολυ περισσοτερο το ΜΕ αν και οπωσ ειπεσ φιλε ιον83 αυτα ειναι γουστα . αυτην τη στιγμη δεν αλαζω για κανενα το υπεροχο music edition (n73) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts