Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον δεν διαβασες αρκετα για να νομιζεις οτι σε ολους αρεσει οπως ειναι η εκθεση.Κανε τον κοπο να ψαξεις λιγο και για το

Ν73 και για αλλα τηλεφωνα που εχουν την ιδια εκθεση και θα δεις οτι εχεις αδικο,και ισως βρεις και καποιο προγραμμα οπως πολλοι απο εδω μεσα για να κανεις την δουλεια σου.

Μα δεν υποστηριξε κατι για να του πεις οτι εχει αδικο, αναρωτηθηκε απλως..Και γιατι οταν ρωταει καποιος για κατι που εχει ξαναειπωθει του την λετε και δν του απαντατε?αν ηταν να κατσει να διαβασει 135453434054609 posts θα το εκανε και δεν θα ρωταγε.Οποιος μπορει να βοηθαει ας το κανει χωρις πολλα πολλα.Το τελευταίο είναι γενικότερο όχι σε σενα impreza

Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε?

Αξιζει να αγορασω το Ν73 μονο την συσκευη, ή συμφερει με συμβολαιο εως 20-25 ευρώ το μηνα ?

Όπως φαίνεται και από το Avatar είμαι και εγώ από χτες το βράδυ ευτυχής κάτοχος ενός εκπληκτικού Ν73.

Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω πάθει πολιτισμικό σοκ, βλέπετε πρώτη φορά σε Smart phone και μου είναι όλα πρωτόγνωρα.

Πρόκειται για ένα πολύ στιβαρό τηλέφωνο με ιδιαίτερες δυνατότητες. Εκπληκτική φωτογραφία, (δεν συγκρίνετε βέβαια σε καμία περίπτωση με αντίστοιχη φωτογραφικά μηχανή, η μηχανή είναι καλύτερη) πολύ καλό βίντεο, πολύ καλός ήχος από τα μεγάφωνα (ίσως με λίγα περισσότερα πρίμα), φανταστικός ήχος από τα ακουστικά, εκπληκτική τεράστια οθόνη.

Το μόνο αρνητικό ίσως είναι το καπάκι της κάμερας που κουνιέται λίγο και σου δημιουργεί της αίσθηση πως είναι ευαίσθητο.

Στους αναποφάσιστους συνιστώ ανεπιφύλακτα την άμεση αγορά του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Καλα...εγω πηγα στον Γερμανο και ρωτησα για το Ν73 και μου λεει "Δεν υπαρχει.."Απαντω "Υπαρχει.." και μου πεταει ενα "ΕΕ δεν το εχουμε.." Μιλαμε ειναι αθλιοι στο Γερμανο της Μυτιληνης..Δεν ξερω για τα υπολοιπα καταστηματα γερμανου αλλα αμα ειναι ετσι...Ξερει κανεις κανα site με προγραμματακια...

Καλα...εγω πηγα στον Γερμανο και ρωτησα για το Ν73 και μου λεει "Δεν υπαρχει.."Απαντω "Υπαρχει.." και μου πεταει ενα "ΕΕ δεν το εχουμε.." Μιλαμε ειναι αθλιοι στο Γερμανο της Μυτιληνης..Δεν ξερω για τα υπολοιπα καταστηματα γερμανου αλλα αμα ειναι ετσι...Ξερει κανεις κανα site με προγραμματακια...

Θα ήταν σοφότερο να απευθυνθείς στο Νόκια Shop της Μυτιλήνης.

Κατά πάσα πιθανότατα,θα διαθέτουν το Ν73 προς πώληση.

symfonw me tn denior !!! egw eixa paraghlei apo to e-shop to n73 kai meta apo mia vdomada pu peira thl na dw ti ginetai mu eipan oti dn tha to ferun katholu ! etsi k egw phra thl to kontinotero katasthma ths nokia kai m eipan oti mporw na to parw ap'eythias (ligo pio akrivo men alla dn peirazei ) !!!

Re paidia na kano mia erotisi?

2.Otan syndeo to N73 sthn USB fortizei aytomata?

Thanx

ca-70

ψάξε στα παρελκόμενα, ισχύς, για αυτό το καλώδιο (ca-70), είναι usb και φορτιστής ταυτόχρονα.

Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

ca-70

ψάξε στα παρελκόμενα, ισχύς, για αυτό το καλώδιο (ca-70), είναι usb και φορτιστής ταυτόχρονα.

Λάθος, βρίσκεται στα παρελκόμενα δεδομένα....;)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Λάθος, βρίσκεται στα παρελκόμενα δεδομένα....;)

σωστό κι αυτό. κεκτημένη ταχύτητα :p

Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

symfonw me tn denior !!! egw eixa paraghlei apo to e-shop to n73 kai meta apo mia vdomada pu peira thl na dw ti ginetai mu eipan oti dn tha to ferun katholu ! etsi k egw phra thl to kontinotero katasthma ths nokia kai m eipan oti mporw na to parw ap'eythias (ligo pio akrivo men alla dn peirazei ) !!!

Τελικα πηγα στον ΟΤΕ και το παραγγειλα με επιδοτηση...παντως στο NOKIA SHOP που ρωτησα το ειχε γυρω 480€...:p Εμενα μου φαινεται πιο φτηνο...Εισαι σιγουρος πως ειναι πιο ακριβο??

Φιλε μου ποτε το ρωτησες αυτο στο Γερμανο Μυτιληνης?

Γιατι επισημα τους ηρθε ενημερωση την παρασκευη οτι ερχεται στην αλυσιδα Γερμανος απο την Παρασκευη!!!!

Αν ρωτησες νωριτερα το λογικο ηταν να μην γνωριζανε!!!

Και στο κατω κατω δεν νομιζω να θελανε να σου πουνε ψεματα!!!

Soul_giannis!!!

παιδια να ρωτησω!!

με card reader στο e:system/mail

μπορειτε να πατε η ειναι και στο Ν73 κλειδωμενο??

Για ποιον λόγο να είναι κλειδωμένο :confused: ;

Εξάλλου αυτό που ρωτάς εξαρτάται από την κάρτα μνήμης και όχι από το κινητό τηλέφωνο.

1) Στη σελίδα 26 του manual αναφέρεται ότι στις λειτουργίες του flash υπάρχει (και φαίνεται στη φωτο στη σελίδα 29 και το σχετικό εικονίδιο ) και η επιλογή "Ενεργοποίηση λυχνίας βίντεο ".Κάτι τέτοιο όμως εγώ δεν είδα να υπάρχει.Όμως όταν τραβάς βίντεο συνεχώς (νύχτα-μέρα) είναι αναμένη η λυχνία του flash , αλλά το φως της είναι σ' αυτή την περίπτωση πολύ ασθενές και δεν μπορείς να το δυναμώσεις .

2)Επιλογή αυτόματου κλείδωματος πληκτρολογίου (όχι τηλεφώνου) μετά από πάροδο ορισμένου χρόνου υπάρχει; Εγώ δεν μπόρεσα να βρω κάτι τέτοιο.

Εάν κάποιος έχει απαντήσεις παρακαλώ ας τις αναφέρει.

σήμερα το αγόρασα και εγώ πρέπει να πώ οτι είναι πολυ καλύτερο απο Ν-70. νομιζω αυτοματο κλειδωμα δεν εχει

Το πήρα (επιτέλους) κι εγώ σήμερα, 507 απο το Γερμανό Τρίπολης.

Είχε και το Ν93, όποιος ενδιαφέρεται ;)

Άρα πλέον διαθέσιμο και στα καταστήματα Γερμανός :)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...