Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paidia thelw tin voitheia sas.....Ekana update mesw tis selidas Nokia kai tou programmatos Nokia Pc Suite....kai dystyxws i glwssa tou tilefwnou einai mono sta agglika! Yparxei periptwsi na mporesw na allaksw aytes tis rythmiseis?? Voitheiste me!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Paidia thelw tin voitheia sas.....Ekana update mesw tis selidas Nokia kai tou programmatos Nokia Pc Suite....kai dystyxws i glwssa tou tilefwnou einai mono sta agglika! Yparxei periptwsi na mporesw na allaksw aytes tis rythmiseis?? Voitheiste me!

Καλως ηρθες .:)

Διαβασε τις προηγουμενες σελιδες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1685058#post1685058

Γραφε και με Ελληνικους χαρακτηρες για να καταλαβαινουμε τι γραφεις

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπέρα και πάλι...Μπορείτε να με βοηθήσετε? Τι πρέπει να κάνω για να ξανακάνω το κινητό μου να έχει ελληνικό μενού? Έκανα μέσς του προγράμματος Nokia Pc Suite Update και όλα έιναι αγγλικά! Έχω το Nokia N73!

Γεια σας και απο εμένα. Μετα απο το 6680 και το w810 επεστρεψα παλι σε Νοκια και στο 73!Το πηρα απο AcornShop.gr 439 ευρω και στο πακετο του ειχε και μια καρτα μνημης128 MB!!

Θελω να κανω την αναβαθμιση σε ME αλλα στο Νεμεσις μου βγαζει οτι η συσκευη μου εχει product code : 0539335 και hd version :6012 διαφορετικα απο τον οδηγο μετατροπής !Η συσκευη εχει κανονικα Ελληνικο μενου και εχει εγγυηση Alpha Copy!Να προχωρήσω αφοβα στην μετατροπη σε ME?

Γεια σας και απο εμένα. Μετα απο το 6680 και το w810 επεστρεψα παλι σε Νοκια και στο 73!Το πηρα απο AcornShop.gr 439 ευρω και στο πακετο του ειχε και μια καρτα μνημης128 MB!!

Θελω να κανω την αναβαθμιση σε ME αλλα στο Νεμεσις μου βγαζει οτι η συσκευη μου εχει product code : 0539335 και hd version :6012 διαφορετικα απο τον οδηγο μετατροπής !Η συσκευη εχει κανονικα Ελληνικο μενου και εχει εγγυηση Alpha Copy!Να προχωρήσω αφοβα στην μετατροπη σε ME?

Μηπως η συσκεη σου ειναι branded καποιας εταιριας,γι αυτο εχει διαφορετικο product code ?

Και εαν ειναι ,τα ιδια ισχυουν .Αλλαζεις το product code πρωτα με το nemesis

Καλησπέρα και πάλι...Μπορείτε να με βοηθήσετε? Τι πρέπει να κάνω για να ξανακάνω το κινητό μου να έχει ελληνικό μενού? Έκανα μέσς του προγράμματος Nokia Pc Suite Update και όλα έιναι αγγλικά! Έχω το Nokia N73!

Ειπαμε: Αλλαξε το product code πρωτα με το nemesis και στην συνεχεια κανε αναβαθμιση μεσω του updater

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εκτός του ότι έχω ακόμη αυτό το πρόβλημα με το ότι ο media player δεν μου βλέπει όλα τα τραγούδια που έχω στην κάρτα ενώ στην έκθεση τα βλέπω όλα αλλά και παίζουν και όλα ανακάλυψα και ένα άλλο πρόβλημα. Όταν κάποιος πάρει περισσότερες από μία φορές στο κινητό γίνεται το εξής: κτυπάει την πρώτη φορά, και αντί να εμφανίσει το ότι υπάρχει αναπάντητη εμφανίζει ένα ακουστικό τηλεφώνου πάνω δεξιά. Τις επόμενες φορές που θα ξανά καλέσουν δεν θα ακούγεται η συσκευή παρά μόνο όταν πατήσω το κόκκινο κουμπί για να φύγει αυτό το ακουστικό. Τελικά μετά από κάποιες δοκιμές βρήκα πως εάν απενεργοποιήσω το autolock λειτουργεί πλέον το κινητό κανονικά. Σας έχει τύχει και σε σας αυτό; :mad:

Υπαρχει τροπος να κανω playlist τα τραγουδια που βαζω στο κινητο μεσω pc?Προσπαθησα να το κανω μεσω winamp αλλα τιποτα.Δεν αναγνωριζονταν.Γιατι ειναι πολυ κουραστικο να φτιαχνεις λιστες μεσα απο το κινητο.Να διλεγω ενα ενα αναμεσα σε 450 κομματια.Ελεος!Ξέρει κανείς?

Αναβαθμιση και μετατροπή σε ΜΕ επιτυχής!!Για να δουμε διαφορές!!

Σε αλλον φίλο υπήρχε στο πακέτο του μνήμη 128ΜΒ(Εμενα ειναι ΝΟΚΙΑ κιόλας!!). Το ρωταω γιατι απο οτι ειχα διαβάσει μεχρι στιγμής στο φορουμ δεν ειχε πεσει στην αντιληψή μου οτιεχει καποα μνημη το πακετου του απλου Ν73!Εγω παντως πηρα και μια 1GB 26 ευρω!

Γεια σας!εχω μερικες ερωτησεις!

α)αμα καει κανα pixel της οθονης τι γινεται?το καληπτει η εγγυηση?

β)οταν τραβαω φωτο με την 2η καμερα καπως αλλαζουν τα πραγματα και το αριστερα παει δεξια(μου ειναι δυσκολο να το εξηγησω)σας εχει τυχει?

γ)αυθεντικα καπακια ν73 me edition κυκλοφορουν?

Αυτα!ευχαριστω:):):)

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και απο εμενα ειμαι κ εγω ενασ χρηστης του Ν73, το οποιο πρεπει να τονισω οτι ειναι ενα πολυ καλο κινητο, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις που μπορω να βρω το Route 66 Mobile 7 για το κινητο μου cr***d, καπου εχω την εντυπωση οτι ειχε αναφερθει εδω μεσα διαβασα ολες τις σελιδες αλλα δεν το βρισκω πια, αν μπορει καποιος να βοηθησει
Microsoft..SIT WELL!!!! xixix:p

Καλησπερα και απο εμενα ειμαι κ εγω ενασ χρηστης του Ν73, το οποιο πρεπει να τονισω οτι ειναι ενα πολυ καλο κινητο, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις που μπορω να βρω το Route 66 Mobile 7 για το κινητο μου cr***d, καπου εχω την εντυπωση οτι ειχε αναφερθει εδω μεσα διαβασα ολες τις σελιδες αλλα δεν το βρισκω πια, αν μπορει καποιος να βοηθησει

Κατέβασέ το από την παρακάτω διεύθυνση,αφού γίνεις πρώτα μέλος στο ΦΟΡΟΥΜ:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Εκανα και εγω αναβαθμηση χωρις να αλλαξω το code με το nemesis

κανονικα και μου εβαλε V 3.0638.0.0.1 30-10-2006

και ολα πηγανε καλα μεχρη που ανακαλυψα σημερα οτι δεν υπαρχουν Ελληνικα !!! :(

υπαρχει λυση !!!:wacko:

Στην προηγούμενη σελίδα υπάρχει η απάντηση..

:mobile:

Pedia epeidi den eimai katholou efxaristimenos apo tin aftonomia tou kinitou mou krataei me to zori mia mera , pite mou ti prepei na kano gia na diarkei pio poli. Exo xamilosei ton fotismo kai evala to kinito na min doulevei se 3g. Mporo na kano kai tipota alo gia na afksithi i diarkeia ti mpatarias?
2pac forever

Δεν ξερω αν ειναι εδω το σωστο μερος για να ρωτησω αλλα δεν ηξερα που αλλου να ρωτουσα.Ποιες ειναι οι καταλληλοτερες ρυθμισεις για μετατροπη ταινιας στο smartmovie(3.25)?Στο Ν70 που ειχα αν εβαζα bitrate 380kbps το παραγομενο video ηταν "κρυσταλλο".Στο Ν73me μετατροπη με bitrate 380kbps και οχι μονο δεν φαινετε καλα αλλα κολλαει και ηεικονα κιολας.Μηπως ξερει κανεις τι γινεται?

Pedia epeidi den eimai katholou efxaristimenos apo tin aftonomia tou kinitou mou krataei me to zori mia mera , pite mou ti prepei na kano gia na diarkei pio poli. Exo xamilosei ton fotismo kai evala to kinito na min doulevei se 3g. Mporo na kano kai tipota alo gia na afksithi i diarkeia ti mpatarias?

αν δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία σου και δεν ακούς 24 ώρες το 24ωρο μουσική και ραδιο!!!! τσέκαρε ποιά εφαρμογη ειναι σε λειτουργία στο background, επίσης αν το δίκτυο είναι σε 3 g τότε θα έχεις περιορισμένη αυτονομία

Φιλε dkampi καταλαβα πρεπει να κανω παλι UpDate αλλα με πιο product code

ωστε να ειναι απλο Ν73

Φιλε dkampi καταλαβα πρεπει να κανω παλι UpDate αλλα με πιο product code

ωστε να ειναι απλο Ν73

Σηκοσε την μπαταρια του κινητου σου θα το βρεις απο κατο εκει που λεει CODE! :D

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

αν δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία σου και δεν ακούς 24 ώρες το 24ωρο μουσική και ραδιο!!!! τσέκαρε ποιά εφαρμογη ειναι σε λειτουργία στο background, επίσης αν το δίκτυο είναι σε 3 g τότε θα έχεις περιορισμένη αυτονομία

Γιατί πιο είναι το πρόβλημα με το ραδιο;Εγω που ακούω 8ωρα ακατέβατα και Mp3 και παίζω και παιχνιδάκια ταυτόχρονα και εφαρμογές κτλ κτλ η μπαταρία το πιο πολύ που μου έχει πέσει στο τέλος μια μέρας είναι 2 γραμμές...

Βέβαια εγώ το φορτίζω και κάθε βράδυ,δεν περιμένω να τελειώσει η μπαταρία για να το πάω στην πρίζα..

Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye

Είσαι το πρώτο άτομο από όσους έχουν αγοράσει το κινητό που έχει παράπονο από την μπαταρία.Λίγο παράξενο μου φαίνεται.

Πιθανοί λόγοι που τελειώνει τόσο γρήγορα είναι τα παιχνίδια κυρίως,μετά κάποια εφαρμογή ανοιχτή και μετά τα mp3.Το ράδιο καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία.

Τα έβαλα με την σειρά που πιστεύω εγώ πως καταναλώνουν την μπαταρία.

Είσαι το πρώτο άτομο από όσους έχουν αγοράσει το κινητό που έχει παράπονο από την μπαταρία.Λίγο παράξενο μου φαίνεται.

Πιθανοί λόγοι που τελειώνει τόσο γρήγορα είναι τα παιχνίδια κυρίως,μετά κάποια εφαρμογή ανοιχτή και μετά τα mp3.Το ράδιο καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία.

Τα έβαλα με την σειρά που πιστεύω εγώ πως καταναλώνουν την μπαταρία.

Συμφωνω απολυτα η μπαταρια του ειναι απο τα γερα χαρτια του τηλεφωνου:)

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Γεια χαρά σε όλους.

Υπάρχει ένα νέο Ν73 στην οικογένεια με το εξής πρόβλημα: όταν βάλεις ως ringtone κάποιο mp3, αποθηκευμένο είτε στην κάρτα μνήμης είτε στη μνήμη του τηλεφώνου, όταν δέχεται κλήση, παίζει το mp3 για περίπου 25δευτερόλεπτα και μετά σταματά εμφανίζοντας μήνυμα για αναπάντητη κλήση, ενώ ο καλών αρχικά ακούει το τηλέφωνο να καλεί και μετά ότι η κλήση του προωθείται (δίκτυο Cosmote). Μοιάζει σαν να απορρίπτει την κλήση μέσα σε 25sec.

Μπορεί λέτε να διορθωθεί ώστε να συνεχίζει το mp3 να παίζει μέχρι να απαντηθεί η κλήση και μετά τα 25 δευτερόλεπτα;

(Το mp3 έχει μέγεθος γύρω στα 5MB, BITRATE 320kbps)

Έψαξα στο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...