nervous Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 έστειλα τη γυναίκα μου και μου το πήρε. Ετσι ,ετσι :p plum/silver το χρώμα, 490 τα euros, finland η κατασκευάστρια χώρα, εγγύηση μόνο 1 έτος (ελπίζω να παράκουσε η δικιά μου. Θα το εξακριβώσω αύριο με τηλ.) Αυτά .... Αυτό που με καίει είναι η αναμονή της μπαταρίας. Θα δείξει τις προσεχείς μέρες. Καλοριζικο φιλε Porfyras ,ελπιζω να το χαρεις :) Απο 1/04/2005 ,ολες οι συσκευες νοκια,εχουν εγγυηση 2 χρονια . Δεν νομιζω το Ν73 να αποτελει εξαιρεση . Η αναμονη μπαταριας , ειναι ενα απο τα δυνατα σημεια του Ν73 . Εχει την ιδια μπαταρια με το 9300 communicator & με το 3250 . Ηταν και απο τους βασικους λογους που το πηρα .:D [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 παιδια επιτελους πηρα κ εγω το N73 εδω και 3 μερες με vodafone 100 και πληρωσα 370 ευρω, μια χαρα τιμη για τετοιο κινητο! απο μια πρωτη ματια εντυπωσιαστηκα απο τις φοβερες φωτογραφιες που βγαζει(αν εξαιρεσεις οτι το φλας δεν ειναι τοσο καλο οσο θα επρεπε) κ απο τα πολυ καλα ηχεια που εχει. Απο την αλλη απογοητευτηκα απο τα video που περιμενα να ηταν πολυ καλητερης ποιοτητας. Επισης παρατηρησα κ εγω οτι οταν παω να κανω zoom σε μια εικονα στην εκ8εση μου λεει οτι η μνημη ειναι πληρης. Φτιαχνεται αυτο με καμμια αναβαθμιση η τπτ τετοιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Απο 1/04/2005 ,ολες οι συσκευες νοκια,εχουν εγγυηση 2 χρονια . Δεν νομιζω το Ν73 να αποτελει εξαιρεση . Η αναμονη μπαταριας , ειναι ενα απο τα δυνατα σημεια του Ν73 . Εχει την ιδια μπαταρια με το 9300 communicator & με το 3250 . Ηταν και απο τους βασικους λογους που το πηρα .:D Αυτό δεν είναι θέμα nokia. Τα 2 χρόνια εγγύηση ισχύουν για όλα τα κινητά όλων των εταιρειών και είναι οδηγία της ΕΕ. Αν είναι έτσι πάντως τα πράγματα και απο πλευράς αυτονομίας, είναι όντως πολύ καλή επιλογή το κινητό. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Φίλοι μου είμαι και εγώ κάτοχος του Ν-73, οι πρώτες εντυπώσεις μου ... φανταστικό...!!!! Μία πρώτη παρατήρηση μου είναι ότι το joystick δουλεύει άψογα, όμως στο δικό μου κινητό έχει μία κλήση προς τα δεξιά, έχει διαπιστώσει κάποιος φίλος το ίδιο και στο δικό του κινητό ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 παιδια επιτελους πηρα κ εγω το N73 εδω και 3 μερες με vodafone 100 και πληρωσα 370 ευρω, μια χαρα τιμη για τετοιο κινητο! απο μια πρωτη ματια εντυπωσιαστηκα απο τις φοβερες φωτογραφιες που βγαζει(αν εξαιρεσεις οτι το φλας δεν ειναι τοσο καλο οσο θα επρεπε) κ απο τα πολυ καλα ηχεια που εχει. Απο την αλλη απογοητευτηκα απο τα video που περιμενα να ηταν πολυ καλητερης ποιοτητας. Επισης παρατηρησα κ εγω οτι οταν παω να κανω zoom σε μια εικονα στην εκ8εση μου λεει οτι η μνημη ειναι πληρης. Φτιαχνεται αυτο με καμμια αναβαθμιση η τπτ τετοιο? giati ti exei to video ? dn einai san tu n70?? Φίλοι μου είμαι και εγώ κάτοχος του Ν-73, οι πρώτες εντυπώσεις μου ... φανταστικό...!!!! Μία πρώτη παρατήρηση μου είναι ότι το joystick δουλεύει άψογα, όμως στο δικό μου κινητό έχει μία κλήση προς τα δεξιά, έχει διαπιστώσει κάποιος φίλος το ίδιο και στο δικό του κινητό ? emena etsi htan to 6600 mu ! mia axara padws duleve !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Αυτό δεν είναι θέμα nokia. Τα 2 χρόνια εγγύηση ισχύουν για όλα τα κινητά όλων των εταιρειών και είναι οδηγία της ΕΕ.. H nokia απο τοτε το εφαρμοζει ομως και τοτε το ανακοινωσε,προφανως λογω ΕΕ οπως λες . Δεν ξερω τι κανουν οι αλλες εταιριες. Επισης παρατηρησα κ εγω οτι οταν παω να κανω zoom σε μια εικονα στην εκ8εση μου λεει οτι η μνημη ειναι πληρης. Φτιαχνεται αυτο με καμμια αναβαθμιση η τπτ τετοιο? Ελπιζουμε να διορθωθει μελλοντικα . [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 H nokia απο τοτε το εφαρμοζει ομως και τοτε το ανακοινωσε. Δεν ξερω τι κανουν οι αλλες εταιριες. . ap'oti exw akusei einai paranomo na exei 1 xrono egyhsh ! kanw lathos ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Messaging->Options->Settings->Text Msg->Character encoding(Redused Support) Για δες μηπως φταιει αυτο! Φιλε d2000217 και φιλε Porfyras, οπως καταλαβατε,3 λεπτα μετα,εκανα τροποποιηση του μην,γιατι οντως,μετα απο λιγο ψαξιμο, ανακαλυψα οτι αυτο εφταιγε... Αν ομως δεν ενημερωνεται ο αλλος,που ειναι ασχετος απο κιν.,που θα το ηξερε να το αλλαξει? Η κοπελα μου.πχ εδω και 4 μηνες με το 6111,χρεωνοταν ουσιαστικα τριπλασια το καθε μην. που εστελνε. Χθες το τσεκαρα,της εκανα την αλλαγη και τρελλαθηκε... Ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις σας! Α ξεχασα! Ποσες ωρες το φορτισατε την πρωτη φορα ρε παιδια? Εμενα παντως με 5 ωρες πρωτη φωρτιση και μετα απο ενα 16ωρο συνεχους παιδεματος (24ωρο-8 ωρες υπνος,κλπ...) μου΄σβησε στις 24 ωρες... http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Φιλε d2000217 και φιλε Porfyras, οπως καταλαβατε,3 λεπτα μετα,εκανα τροποποιηση του μην,γιατι οντως,μετα απο λιγο ψαξιμο, ανακαλυψα οτι αυτο εφταιγε... Αν ομως δεν ενημερωνεται ο αλλος,που ειναι ασχετος απο κιν.,που θα το ηξερε να το αλλαξει? Η κοπελα μου.πχ εδω και 4 μηνες με το 6111,χρεωνοταν ουσιαστικα τριπλασια το καθε μην. που εστελνε. Χθες το τσεκαρα,της εκανα την αλλαγη και τρελλαθηκε... Ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις σας! s'afto exeis dikio !!! tha 'prepe na to eixan allaksei apo thn arxh Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quan207 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Η αναμονη μπαταριας , ειναι ενα απο τα δυνατα σημεια του Ν73 . Εχει την ιδια μπαταρια με το 9300 communicator & με το 3250 . Ηταν και απο τους βασικους λογους που το πηρα .:D Αφου εχει την ιδια μπαταρια με το 3250 τοτε οντως κραταει πολες μερες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 wifi mini sd karta paizei me to N73??xereis kaneis? ean nai poy to vriskoume ayto kai poso? doulevei san memory card epsis i einai sketo WIFI card? Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 wifi mini sd karta paizei me to N73??xereis kaneis? ean nai poy to vriskoume ayto kai poso? doulevei san memory card epsis i einai sketo WIFI card? ap'oti exei eipothei apo to prohgumeno thread dn dulevei giati molis kleineis to "portaki" ths kartas thn anagnorizei k dn einai siguro an dulevei me symbian !! mhpws ksereis tpt diaforetiko ?? MAKARI PADWS !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Φιλε d2000217 και φιλε Porfyras, οπως καταλαβατε,3 λεπτα μετα,εκανα τροποποιηση του μην,γιατι οντως,μετα απο λιγο ψαξιμο, ανακαλυψα οτι αυτο εφταιγε... Αν ομως δεν ενημερωνεται ο αλλος,που ειναι ασχετος απο κιν.,που θα το ηξερε να το αλλαξει? Η κοπελα μου.πχ εδω και 4 μηνες με το 6111,χρεωνοταν ουσιαστικα τριπλασια το καθε μην. που εστελνε. Χθες το τσεκαρα,της εκανα την αλλαγη και τρελλαθηκε... Ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις σας! Α ξεχασα! Ποσες ωρες το φορτισατε την πρωτη φορα ρε παιδια? Εμενα παντως με 5 ωρες πρωτη φωρτιση και μετα απο ενα 16ωρο συνεχους παιδεματος (24ωρο-8 ωρες υπνος,κλπ...) μου΄σβησε στις 24 ωρες... Για αυτο ειμαστε εδω... για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον!!!;) :happy: Οτι αλλο προκυψει ρωτα, ολο και καποιος θα ξερει την απαντηση στο προβλημα σου!!! Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Σημερα το πηρα και εγω για τον αδερφο μου πολυ ομορφο, φοβερες φωτογραφιες οταν ομως τις τραβηξεις, γιατι στην αναμονη η οθονη ειναι θολη συμβαινει αυτο και σε αλλους κατοχους η το δικο μου εχει προβλημα. Περιμενω απαντησης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Tha borouse na upostirixei mnisd wi-fi kartoula?? sto expansys uparxei aftn : http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=121110 http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Tha borouse na upostirixei mnisd wi-fi kartoula?? sto expansys uparxei aftn : http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=121110 Υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά από όσο γνωρίζω μόνο για συσκευές όπου ο τύπος του SLOT της μνήμης είναι ΙΟ (η κάπως έτσι). Το πιθανότερο είναι να μην το υποστηρίζει αυτό το N73 ή κάποιο άλλο SmartPhone. Κανένα ολοκληρωμένο "δικό μας" review με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ?? [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 παιδια επιτελους πηρα κ εγω το N73 εδω και 3 μερες με vodafone 100 και πληρωσα 370 ευρω, μια χαρα τιμη για τετοιο κινητο! απο μια πρωτη ματια εντυπωσιαστηκα απο τις φοβερες φωτογραφιες που βγαζει(αν εξαιρεσεις οτι το φλας δεν ειναι τοσο καλο οσο θα επρεπε) κ απο τα πολυ καλα ηχεια που εχει. Απο την αλλη απογοητευτηκα απο τα video που περιμενα να ηταν πολυ καλητερης ποιοτητας. Επισης παρατηρησα κ εγω οτι οταν παω να κανω zoom σε μια εικονα στην εκ8εση μου λεει οτι η μνημη ειναι πληρης. Φτιαχνεται αυτο με καμμια αναβαθμιση η τπτ τετοιο? Φίλε μου μεγιά σου!:) Από πού το αγόρασες; Αν από vodafone shop, από ποιό;:blink: http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά από όσο γνωρίζω μόνο για συσκευές όπου ο τύπος του SLOT της μνήμης είναι ΙΟ (η κάπως έτσι). Το πιθανότερο είναι να μην το υποστηρίζει αυτό το N73 ή κάποιο άλλο SmartPhone. Βλέπω δύσκολο το συνδυασμό "κεραία κάρτας wifi" και "κλειστό πορτάκι κινητού"... :ninja: Αν διαβάσετε στο λινκ της expansys που δώθηκε μερικά posts πιο πριν, γράφει: .....Το μυστικό της κάρτας είναι η μικρή κεραία της η οποία προεξέχει λίγα μόλις χιλιοστά (ενώ οι κεραίες που υπάρχουν στις περισσότερες SD WiFi/Wireless LAN κάρτες έχουν μέγεθος περίπου 2 εκατοστά). Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για όσους κουβαλούν τις κάρτες μνήμης/ επέκτασης στο πορτοφόλι τους ή σε θήκη Και σε κάποια φωτό που είχε δωθεί παλιότερα, το πορτάκι δεν έκλεινε με μιά τέτοια κάρτα. Και τα σχετικά slots στα PDA (για τα οποία προορίζεται η συγκεκριμένη κάρτα) δεν έχουν νομίζω πορτάκι.... :X MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Βλέπω δύσκολο το συνδυασμό "κεραία κάρτας wifi" και "κλειστό πορτάκι κινητού"... :ninja: Αν διαβάσετε στο λινκ της expansys που δώθηκε μερικά posts πιο πριν, γράφει: .....Το μυστικό της κάρτας είναι η μικρή κεραία της η οποία προεξέχει λίγα μόλις χιλιοστά (ενώ οι κεραίες που υπάρχουν στις περισσότερες SD WiFi/Wireless LAN κάρτες έχουν μέγεθος περίπου 2 εκατοστά). Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για όσους κουβαλούν τις κάρτες μνήμης/ επέκτασης στο πορτοφόλι τους ή σε θήκη Και σε κάποια φωτό που είχε δωθεί παλιότερα, το πορτάκι δεν έκλεινε με μιά τέτοια κάρτα. Και τα σχετικά slots στα PDA (για τα οποία προορίζεται η συγκεκριμένη κάρτα) δεν έχουν νομίζω πορτάκι.... :X Δεν λέω κάτι διαφορετικό [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Παιδιά μόλις το αγόρασα κι εγώ.. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κινητό.. Με λίγες ώρες σε επαφή και χωρίς αρκετή επεξεργασία, φορτίζει για να δεχτεί πειραματισμούς.. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως το εξής.. Έχω πάρει backup τις επαφές μου από το προηγούμενο κινητό (νοκια 7610). Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να ανοίξω το αρχείο για να δω κάποια τηλέφωνα που χρειάζομαι άμεσα? Τέλος, πώς μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές με το Ν 73? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Παιδιά μόλις το αγόρασα κι εγώ.. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κινητό.. Με λίγες ώρες σε επαφή και χωρίς αρκετή επεξεργασία, φορτίζει για να δεχτεί πειραματισμούς.. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως το εξής.. Έχω πάρει backup τις επαφές μου από το προηγούμενο κινητό (νοκια 7610). Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να ανοίξω το αρχείο για να δω κάποια τηλέφωνα που χρειάζομαι άμεσα? Τέλος, πώς μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές με το Ν 73? Άνοιξε το bluetooth του 7610, τρέξε μια εφαρμογή στο Ν73 με το όνομα "μεταφορά", θα γίνει αποστολή της εφαρμογής αυτής στο Ν73 - αποθήκευσέ την, δώσε τον ίδιο κωδικό και στις 2 συσκευές και θα συγχρονιστούν τα πάντα !!!:) Καλοριζικο φιλε Porfyras ,ελπιζω να το χαρεις Απο 1/04/2005 ,ολες οι συσκευες νοκια,εχουν εγγυηση 2 χρονια . Δεν νομιζω το Ν73 να αποτελει εξαιρεση . Σ' ευχαριστώ πολύ nervous. Για την εγγύηση κι εγώ έτσι γνώριζα. Μάλλον θα παράκουσε η δικιά μου. http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Το Video σε υψηλή ανάλυση CIF είναι (640x480) ???? [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Wirelessly posted (NokiaN70-1/5.0609.2.0.1 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) καλησπέρα παιδιά,μάθαμε αν το κινητό ήρθε στα καταστήματα γερμανός; The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Σημερα το πηρα και εγω για τον αδερφο μου πολυ ομορφο, φοβερες φωτογραφιες οταν ομως τις τραβηξεις, γιατι στην αναμονη η οθονη ειναι θολη συμβαινει αυτο και σε αλλους κατοχους η το δικο μου εχει προβλημα. Περιμενω απαντησης to ido me emena otan i camera einai anamoni..otan omos travixeis foto katharizei 100%!! Periergo pragmati,isos ftiaxtei se kanena anavathmisei,otan moy erthei minima kai einai kleidomeno to plikrtologio emfanizei to fakelo pano dexia,otan xeklieidono tote leei 1 neo minima...allos?? shetika me to allo provlima poy eho otan mpaino sto Web kanei connect GPRS mono toy?xerei kaneis giati? -------------------------------------------------------------------------- 114 euro mini sd wifi card http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=125665 leei Η πιο μικρή SDIO WiFi κάρτα που υπάρχει στην αγορά!! Η κάρτα αυτή έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατή με όλα τα PDA που διαθέτουν υποδοχή SDIO, καθώς και με SmartPhone που διαθέτουν υποδοχή mini SD.to allo itan to apla SD karta to mini sd den hreiazetai na einai to portaki anoihto...isos na doulevei alla 114 euro einai para polla Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 ρε παιδια ξερει κανεις τι γινεται με την ΤΙΜ?? ενω το εχουν κοστολογησει και εμφανιζεται και στο site και στα φυλλαδια τους ακομα δεν ξερουν ποτε ερχεται.. επισης αν παω απο το ΤΙΜ 120 στο flexy 40 με το ιδιο νουμερο, μενει η επιδοτηση μου? και παιρνω το κινητο με την τιμη του flexy 40 μειον την επιδότηση?? Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts