djuan1988 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 κανε επανεκκινηση στο pc και στο κινητο , μετα ξαναδοκιμασε Τα έκανα και τα 2 αλλά τίποτα! مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Τα έκανα και τα 2 αλλά τίποτα! Κλασσικό κόλλημα του pc suite είναι, δοκίμασε να αλλάξεις τη θύρα usb που το συνδέεις και κάνε και πάλι επανεκκίνηση και στα δύο… Αν και πάλι κάνει το ίδιο βγάλε τελείως το pc suite και ξανά εγκατέστησε το από την αρχή. Αν δεν έχεις και τη τελευταία έκδοση καλό θα ήταν να τη βάλεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ξαναπέρασα και το pc suite αλλά τίποτα πάλι τα ίδια μου βγάζει και βγάζει επίσης τον οδηγό νέου υλικού... Το pc suite λέει τώρα πρόβλημα με την usb σύνδεση... Το βλέπω το hard format να έρχεται! Α και στο κινητό δεν εμφανίζεται το σημα για την usb σύνδεση... مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis33 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Οφείλω να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον OculatusAbis, ο οποίος με βοήθησε τα μέγιστα στην επίλυση του προβλήματος που είχα με το USB Bluetooth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Μετά από 100000 προσπάθειες το πρόβλημα λύθηκε!!!! مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Παιδια μωλις εκανα την νεα αναβαθμηση λογισμικου για το κινητο μας (ΕΙΝΑΙ FIRMWARE ΓΙΑ NOKIA N73 MUSIC EDITION) v 4.0736.3.2.1 04-09-2007 RM-133 C Nokia N73 (07) http://img225.imageshack.us/img225/4179/22105109um5.th.jpg ..............ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Κ ΕΝΑ SCREEN................ Δεν ξερω διαφορες κλπ ακομη ...(αυριο θα στειλω αν δω τπτ) ομως περαστε κ εσεις το νεο firmware ..και πειτε εδω αν δειτε τπτ καινουργιο! @@@ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Bayern7 ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ SCREEN ΟΠΩΣ ΕΓΩ (ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ POST ΕΤΣΙ ΟΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ)ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΝ ΤΟ POST ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ MUSIC EDITIOΝ (ΗΤΑΝ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ POST) ΤΗΑΝΚΣ @@@ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Δεν είναι και τόσο νέα. Το έχουμε αναφέρει και την έχουμε περάσει εδώ και μερικές μέρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Μετά από 100000 προσπάθειες το πρόβλημα λύθηκε!!!! Είσαι πολύ τυχερός ... Εγώ έχω κάνει 2 φορές φορμάτ στο σκληρό του υπολογιστή αφου δεν γινόταν πλήρης απεγκατάσταση του PCsuite. Μεγάλη ταλαιπωρία!!!! Περιμένω το νέο PCsuite να είναι απαλλαγμένο από τέτοια.................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Είσαι πολύ τυχερός ... Εγώ έχω κάνει 2 φορές φορμάτ στο σκληρό του υπολογιστή αφου δεν γινόταν πλήρης απεγκατάσταση του PCsuite. Μεγάλη ταλαιπωρία!!!! Περιμένω το νέο PCsuite να είναι απαλλαγμένο από τέτοια.................. Και τώρα μόνο από μια συγκεκριμένη θύρα το δέχεται από καμία άλλη!!! Τι να πω!?! مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Και τώρα μόνο από μια συγκεκριμένη θύρα το δέχεται από καμία άλλη!!! Τι να πω!?! Οτι εισαι τυχερος που μπορεις να συνδεθεις μετα απο το προβλημα που ειχες.. Και σε αλλους ειναι ετσι, απο την στιγμη που μπορεις και κανεις την δουλεια σου μην το πειραζεις :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Και τώρα μόνο από μια συγκεκριμένη θύρα το δέχεται από καμία άλλη!!! Τι να πω!?! Απαράδεκτο από τη Νοκια ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_One Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ρε παιδιά,θέλω μια βοήθεια...Το εξάρτημα για τη μουσική που έχει μέσα,με τα πλήκτρα,μάλλον δεν μου λειτουργεί καλά...Όταν βάζω στην υποδοχή 1 ζευγάρι ακουστικά,η μουσική,αλλα και το radio,ακούγονται απτό ένα!Μέχρι στιγμής,το έχω δοκιμάσει με 5 καινουργια ζεύγη,συμπεριλαμβανομένου του εργοστασιακού...Τι να κάνω?Στείλτε μου προσωπικό μνμ,οποιος θέλει να με βοηθήσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Kαθαρισε της επαφες της υποδοχης με μια μπατονετα και οινοπνευμα μπορει να εχουν πιασει σκονη.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Οφείλω να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον OculatusAbis, ο οποίος με βοήθησε τα μέγιστα στην επίλυση του προβλήματος που είχα με το USB Bluetooth Xαίρομαι που όλα πήγαν καλά :shifty: Είσαι πολύ τυχερός ... Εγώ έχω κάνει 2 φορές φορμάτ στο σκληρό του υπολογιστή αφου δεν γινόταν πλήρης απεγκατάσταση του PCsuite. Μεγάλη ταλαιπωρία!!!! Περιμένω το νέο PCsuite να είναι απαλλαγμένο από τέτοια.................. Για να απεγκατασταθεί εντελώς τόσο το PC Suite, όσο και σοι συνοδευτικές εφαρμογές και οι drivers του καλωδίου, πρέπει να χρησιμοποιήσεις μετά τις σχετικές απεγκαταστάσεις, την πρόσθετη εφαρμογή "Nokia PC Suite Cleaner". Μετά πρέπει υποχρεωτικά να κάνεις reboot στον Η/Υ σου. Για να εξαλείψεις κάθε πιθανότητα "ίχνους" της Nokia στο PC σου, πήγαινε να διαγράψεις τον φάκελο όπου είχε εγκατασταθεί προηγουμένως το PC Suite γιατί μέσα έχει κρατημένους τους drivers του καλωδίου. Παράλληλα, τρέξε κάποια εφαρμογή καθαρισμού του Registry (εγώ χρησιμοποιώ το Registry Clean Expert) και μετά τρέξε κάποια εφαρμογή manual απεγκατάστασης προγραμμάτων (όπως το Total Uninstall"). Με αυτόν τον τρόπο, πραγματικά δεν θα μείνει τίποτα σχετικό με Nokia :ninja: Και τώρα μόνο από μια συγκεκριμένη θύρα το δέχεται από καμία άλλη!!! Τι να πω!?! Πολλές φορές το πρόβλημα δημιουργείται όταν συνδέουμε το καλώδιο σε USB hub κι όχι σε θύρα USB που είναι άμεσα συνδεδεμένη στη μητρική. Πάντως, επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο, καλό είναι να δοκιμάσετε τη σύνδεση σε κάθε θύρα USB που έχετε... Ρε παιδιά,θέλω μια βοήθεια...Το εξάρτημα για τη μουσική που έχει μέσα,με τα πλήκτρα,μάλλον δεν μου λειτουργεί καλά...Όταν βάζω στην υποδοχή 1 ζευγάρι ακουστικά,η μουσική,αλλα και το radio,ακούγονται απτό ένα!Μέχρι στιγμής,το έχω δοκιμάσει με 5 καινουργια ζεύγη,συμπεριλαμβανομένου του εργοστασιακού...Τι να κάνω?Στείλτε μου προσωπικό μνμ,οποιος θέλει να με βοηθήσει... Σε ποιό εξάρτημα αναφέρεσαι; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Πολύ παράξενο με το τηλέφωνο μου.Μετά την memory card που ανακάλυψα μέσα στο τηλέφωνο και όχι σε θήκη όπως το Ν70 και Ν80 τώρα παρατηρώ ότι η μπαταρία από την πρώτη φόρτιση την έχω μιάμιση εβδομάδα και έχει ακόμα 2 γραμμές.:mad:Μπορεί κάποιος να μου αν είναι έτσι ή nokia έφτιαξε έξυπνες μπαταρίες;:lol: London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Πήρα το Ν73 ΜΕ και είναι πολύ καλό τηλέφωνο. Πέρασα κάποια θέματα από Mobile 9 και κατά την εγκατάσταση σε όλα μου λέει το πιστοποιητικό έχει λήξη. Ξέρει κανείς τι γίνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jetskii Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Γεια σας εκανα αναβαθμιση το Ν73 music edition που ειχα αλλα δεν αλλαξα το product code γιατι ειναι το music edition και οπως διαβασα στις οδηγιεσ αναβαθμισης ηταν για αλλαγη μονο για τα Ν73. τελικα δεν μου εβαλε τα ελληνικα. Πρεπει να αλλαξω το product code σε αυτο που γραφει στισ οδηγιες και για το music edition για να βαλει και τα ελληνικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Πήρα το Ν73 ΜΕ και είναι πολύ καλό τηλέφωνο. Πέρασα κάποια θέματα από Mobile 9 και κατά την εγκατάσταση σε όλα μου λέει το πιστοποιητικό έχει λήξη. Ξέρει κανείς τι γίνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Γυρνα την ημερομηνεια του κινητου σου προς τα πισω ανα 5 μηνες μεχρη να κανει εγκατασταση και μετα παλη κανονικα.. Γεια σας εκανα αναβαθμιση το Ν73 music edition που ειχα αλλα δεν αλλαξα το product code γιατι ειναι το music edition και οπως διαβασα στις οδηγιεσ αναβαθμισης ηταν για αλλαγη μονο για τα Ν73. τελικα δεν μου εβαλε τα ελληνικα. Πρεπει να αλλαξω το product code σε αυτο που γραφει στισ οδηγιες και για το music edition για να βαλει και τα ελληνικα? Στο 1 ποστ του παροντος εχει ενα οδηγο σε rapidshare που λεει: ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ Ν73 ΣΕ Ν73ΜΕ κανε οτι λεει εκει και βαλε το product code του Ν73 ΜΕ http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Καλησπερα σε ολους :) Οσο περισσότερες σελιδες διαβαζω απο το συγκεκριμενο θεμα, τοσο περισσοτερο "πορωνομαι" για να το αγορασω :p Μερικα πραγματα που θελω να ρωτησω απο τους ηδη κατοχους του συγκεκριμενου κινητου ειναι: -Αξιζει η αγορα του αυτη την περιοδο; -Σε τι τιμες "παιζει" το κινητο; (καινουριο φυσικα) -Θα κανω καλα αν αγορασω το Ν73.Μ.Ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 ego aurio to paragelno apo vodafone oxi to ME giati den mou aresei.240 me sindesi nomizo poli kali timi.tora exei kaneis 2gb na mas pei pos paei?dld an kolaei? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 ego aurio to paragelno apo vodafone oxi to ME giati den mou aresei.240 me sindesi nomizo poli kali timi.tora exei kaneis 2gb na mas pei pos paei?dld an kolaei?Εχω εγω μια χαρα παει αλλα μην παρεις φτηνη ισως σου δημιουργησει προβληματα Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Πολυ καλη τιμη τα 240, οντως ! Χωρις συνδεση ομως, ποσο εχει; Γιατι προκειται να το αγορασω μονο συσκευη χωρις συνδεση... (Η καλυτερη τιμη που εχετε βρει ποια ειναι και απο που, αν σας ειναι ευκολο :happy: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 o Skroutz δείχνει αυτό http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=123404 όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 eyxaristo gia tis apantiseis sas. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Σχετικά με κάποιες ερωτήσεις εάν αξίζει να αγοράσεις το κινητό...προσωπικά θα το αγόραζα και ας έχει περάσει 1,5 χρόνος από την ημέρα που βγήκε στην κυκλοφορία. Τώρα...κάποιες μικρές ερωτησούλες.... Πρώτον, είχα μία κάρτα 1GB και αγόρασα μία 2GB. Πως μεταφέρω ότι έχω από τη μία στην άλλη? Υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα??? Δεύτερον, που μπορώ να βρώ το Route 66 μαζί με οδηγίες εγκατάστασης? το έχει κάνει κανείς?? Βοηθάτε γιατί αγόρασα το Nokia Bluetooth GPS LD-4W και θέλω να δω τις δυνατότητες του και με την ευκαιρία να σας πω και τη γνώμη μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts