orin2 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 κατεβασα κι εγω τους χαρτες,εκανα εγκατασταση αλλά δε βλέπω φψς στο τουνελ.καποια βοηθεια?το μονο που βλέπω ειναι το κιτρινο φοντο.χωρις gps δε μπορώ να δω τους χαρτες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpng Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Εβαλα χτες την εκδοση: v 4.0736.3.2.1 4-9-2007 και πλεον δεν αναγνωριζει ο υπολογιστης το κιν. Βγάζει ενα bubble και λεει not regognized usb device?(το δοκιμασα και σε xp και σε vista). Δεν βγενουν ουτε οι επιλογες του τυπου συνδεσης. τι να κανω τωρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Εβαλα χτες την εκδοση: v 4.0736.3.2.1 4-9-2007 και πλεον δεν αναγνωριζει ο υπολογιστης το κιν. Βγάζει ενα bubble και λεει not regognized usb device?(το δοκιμασα και σε xp και σε vista). Δεν βγενουν ουτε οι επιλογες του τυπου συνδεσης. τι να κανω τωρα? Μπορεί να είναι κάτι τυχαίο. 1. Κάνε reboot τον υπολογιστή και ξαναδοκίμασε. Αν το ξανακάνει: 2. Σύνδεσε το καλώδιο σε μια άλλη θύρα USB και ξαναδοκίμασε. Αν το ξανακάνει: 3. Απεγκατέστησε ΟΛΑ όσα έχουν σχέση με Nokia και ξαναεγκατέστησε το PC Suite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpng Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 τελικα ολα εφτιαξαν με ενα ρεσταρτ του κινητου....ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 τελικα ολα εφτιαξαν με ενα ρεσταρτ του κινητου....ευχαριστω! Όλα καλά λοιπόν :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Εχει καμια τρελη διαφορα η αναβαθμηση να την κανουμε και εμεις??? Διορθωσαν τιποτα??? Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Εχει καμια τρελη διαφορα η αναβαθμηση να την κανουμε και εμεις??? Διορθωσαν τιποτα??? Έχει προεγκατεστημένο το Nokia Maps και διορθώνει το πρόβλημα με τη σύνδεση των bluetooth gps receivers. Από το site της Nokia: Nokia N73 Software version 4.0735.3.0.2 / 4.0736.3.2.1 released - 9 October 2007 This software version includes Nokia Maps 1.0 (edition 1.2) for use with Bluetooth GPS devices. This release also includes updates to the Music Library and music downloads, and performance improvements to SMS and device application installers. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Όποιος έχει βάλει την καινούργια έκδοση λογισμικού, μπορεί να μας πει αν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής των θεμάτων που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης, αλλά είναι πάνω από 10; Υπενθυμίζω λίγο την ερώτηση μου. Αν μπορεί κάποιος με το νέο firmware ας απαντήσει.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Υπενθυμίζω λίγο την ερώτηση μου. Αν μπορεί κάποιος με το νέο firmware ας απαντήσει.:) Εγω εχω περασει 12 θεματα στην διαχειριση εφαρμογων φαινονται τα 9 μονο και τα οποια μπορω να τα σβησω .. Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ας υποθέσουμε ότι θέλω να μετατρέψω ένα N73 Music Edition σε απλό Ν73: 1. Η διαδικασία είναι η γνωστή, απλά αλλάζω το product code σε 0529782; 2. Σε κάθε νέα αναβάθμιση του απλού Ν73 τι διαδικασία ακολουθώ; Κάνω όπως συνήθως την αναβάθμιση σαν να είχα εξ αρχής το απλό Ν73; 3. Η μετατροπή του Ν73ΜΕ σε απλό είναι κάτι που δεν "σβήνει" παρά μόνον με το Nemesis; 4. Αν ζητήσω από Nokia Shop να μου κάνουν την αρχική αλλαγή από Ν73ΜΕ σε απλό Ν73 θα δεχτούν να το κάνουν; (ζητάνε χρήματα; ) Ευχαριστώ πολύ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ας υποθέσουμε ότι θέλω να μετατρέψω ένα N73 Music Edition σε απλό Ν73: 1. Η διαδικασία είναι η γνωστή, απλά αλλάζω το product code σε 0529782; 2. Σε κάθε νέα αναβάθμιση του απλού Ν73 τι διαδικασία ακολουθώ; Κάνω όπως συνήθως την αναβάθμιση σαν να είχα εξ αρχής το απλό Ν73; 3. Η μετατροπή του Ν73ΜΕ σε απλό είναι κάτι που δεν "σβήνει" παρά μόνον με το Nemesis; 4. Αν ζητήσω από Nokia Shop να μου κάνουν την αρχική αλλαγή από Ν73ΜΕ σε απλό Ν73 θα δεχτούν να το κάνουν; (ζητάνε χρήματα; ) Ευχαριστώ πολύ :) 1. Ναι ,δες τον οδηγο της 1η σελιδας. 2. Κανονικη διαδικασια αναβαθμιση ,σαν να εχεις το απλο 3.Μονο με nemesis ,(λογικα και με phoenix) 4.Υποθετω οτι καποιοι θα ζητησουν χρηματα . Εαν εχεις κανενα γνωστο,οχι. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Βρήκα το Ν73 ΜΕ στα 366 ευρώ στο Play247.gr Γνωρίζει κανείς αν αυτό το κατάστημα κάνει παραεισαγωγή ή αν προμηθεύεται από Alpha Copy :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 επεσε χθες βραδυ το Ν73 μου και το joystic χρειαζεται λιγη περισσοτερη δυναμη για να πατηθει απ΄οτι πριν... διορθωνεται??? με ποσα χρηματα??? και που??? ειναι το joystic στην εγγυηση??? thanx in advance... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 επεσε χθες βραδυ το Ν73 μου και το joystic χρειαζεται λιγη περισσοτερη δυναμη για να πατηθει απ΄οτι πριν... διορθωνεται??? με ποσα χρηματα??? και που??? ειναι το joystic στην εγγυηση??? thanx in advance... 45€ κοστίζει και δεν το καλύπτει η εγγύηση ούτε σε αυτούς που τους χάλασε χωρίς λόγο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Έχει προεγκατεστημένο το Nokia Maps και διορθώνει το πρόβλημα με τη σύνδεση των bluetooth gps receivers. το δικο μου gps (Royaltek BT GPS x-mini (RBT-2100)ακομα δεν το βλεπει.. :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Μου θυμίζει κάποιος πως κάνουμε φωνητική κλήση; London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Μου θυμίζει κάποιος πως κάνουμε φωνητική κλήση; Πατάς συνεχόμενα το κουμπί που βρίσκεται πάνω από τον τερματισμό κλίσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Πατάς συνεχόμενα το κουμπί που βρίσκεται πάνω από τον τερματισμό κλίσης Ευχαριστώ London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Εγω εχω περασει 12 θεματα στην διαχειριση εφαρμογων φαινονται τα 9 μονο και τα οποια μπορω να τα σβησω .. Άρα δεν άλλαξε τίποτε με αυτό. Κρίμα.:( Ευχαριστώ για την απάντηση.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 45 κοστίζει και δεν το καλύπτει η εγγύηση ούτε σε αυτούς που τους χάλασε χωρίς λόγο. Ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί ξαφνικά κι αναίτια, αλλά αυτό να οφείλεται στην κατασκευάστρια εταιρεία. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές από πτώσεις, κακή χρήση, επαφή με υγρά κ.ο.κ. Συνεπώς, η βλάβη στο joystick του φίλου δεν πρόκειται να επιδιορθωθεί δωρεάν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relfection Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Βρήκα το Ν73 ΜΕ στα 366 ευρώ στο Play247.gr Γνωρίζει κανείς αν αυτό το κατάστημα κάνει παραεισαγωγή ή αν προμηθεύεται από Alpha Copy :worry: Όταν πήρα το δικό μου από megamarket τους ρώτησα ευθέως. Και μου είπαν δύο φορές (προφορικά) ότι καλύπτεται από Alpha Copy. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τους ζητήσεις όταν παραλάβεις το τηλ. να σου δώσουν μαζί γραπτώς ότι την εγγύηση την καλύπτει η Alpha Copy. Να σου πω όμως την αμαρτία μου, από όσα έχω δει και μάθει, μόνο για software update κάνει η Alpha Copy. Για την υπόλοιπη εγγύηση ίσως να συμφέρει η εγγύηση των εταιριών. Αυτές κάνουν περίπου 15 μέρες να σε εξυπηρετήσουν, ενώ η ΑC περίπου 40. :lol::X κατεβασα κι εγω τους χαρτες,εκανα εγκατασταση αλλά δε βλέπω φψς στο τουνελ.καποια βοηθεια?το μονο που βλέπω ειναι το κιτρινο φοντο.χωρις gps δε μπορώ να δω τους χαρτες? Εγώ που πέρασα από μια κάποια διαδικασία χαζοεγκατάστασης (μικροπροβλήματα, που λύθηκαν μόνα τους μετά από 2-3 μέρες !!! :worry:) μπορώ και τους βλέπω κανονικά, χωρίς gps, και είναι και συμπαθέστατοι (αστερίσκος * για ζουμ). “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Βρήκα το Ν73 ΜΕ στα 366 ευρώ στο Play247.gr Γνωρίζει κανείς αν αυτό το κατάστημα κάνει παραεισαγωγή ή αν προμηθεύεται από Alpha Copy :worry:Όταν πήρα το δικό μου από megamarket τους ρώτησα ευθέως. Και μου είπαν δύο φορές (προφορικά) ότι καλύπτεται από Alpha Copy. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τους ζητήσεις όταν παραλάβεις το τηλ. να σου δώσουν μαζί γραπτώς ότι την εγγύηση την καλύπτει η Alpha Copy. Ή πολύ απλά δες το τηλέφωνο για να διαπιστωσεις αν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, άσχετα αν αυτό το θέλεις ή όχι...Φαίνεται επίσης πολύ καλά από το προσπεκτ (συνήθως είναι κακιά φωτοτυπία του πρωτότυπου), ως και από την συσκευασία (έντονα συγκεχυμένα χρώματα) ;);) http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Πως μπορώ να βάλω αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου αλλά χωρίς να ζητάει τον σπαστικό κωδικό για να ξεκλειδωθεί; Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Πως μπορώ να βάλω αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου αλλά χωρίς να ζητάει τον σπαστικό κωδικό για να ξεκλειδωθεί; Μόνο με εφαρμογή γίνεται αυτό. Κατέβασε αυτό για να κάνεις τη δουλεία σου. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limier Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο Post χρησιμοποιώ το total video converter για να κάνω Mp4 τα video έτσι ώστε να παίζουν στο realplayer. Δυστυχώς τα μεγαλύτερα video με τη μετατροπή πιάνουν αρκετό χώρο και στο realplayer δεν μπορώ να πάω το video μπροστά ή πίσω (εκτός κι αν υπάρχει τρόπος και δεν το ξέρω). Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη διαδικασία μετατροπής στο smartmovie converter έτσι ώστε να παίζουν τα video στο smartmovie του κινητού μου. Κάποιες προσπάθειες που έκανα πιο παλιά όπως έγραψα και παλιότερα ήταν άσκοπες. Ίσως χρησιμοποιούσα λάθος format τι να πώ. Ευχαριστώ και περιμένω βοήθεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts