tiraklakis Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Άρα κανένα πρόβλημα;Δεν γίνεται να μην αναβει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Άρα κανένα πρόβλημα;Δεν γίνεται να μην αναβει; Aν απενεργοποιήσεις απο τις ρυθμίσεις τη λειτουργία νάρκης-αλλά δεν το συνιστώ, θα επηρεάσει δραματικά την αυτονομία της μπαταρίας. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Aν απενεργοποιήσεις απο τις ρυθμίσεις τη λειτουργία νάρκης-αλλά δεν το συνιστώ, θα επηρεάσει δραματικά την αυτονομία της μπαταρίας. Πως ειναι δυνατόν να κραταει λιγότερο η μπαταρια αφου ουσαστκα απενεργοποιείς μια λειτουργία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Geia sas pira simera to n73 k ithela na to kanw update alla mou leei oti exei tin teleutaia ekdosi pano einai i: V 3.0638.0.0.2 30-10-2006 RM-133 Nokia N73 (72.02) Einai to mauro...einai to music edition?? mporw na kanw k monos update? me "ton finika" an nai: pou mporo na brw to firmware??!? euxaristw!! My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Πως ειναι δυνατόν να κραταει λιγότερο η μπαταρια αφου ουσαστκα απενεργοποιείς μια λειτουργία; Είναι δυνατόν όταν αυτή η λειτουργία λέγεται "νάρκη". Σαν τη χειμερία νάρκη ένα πράμα..:cool: Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Geia sas pira simera to n73 k ithela na to kanw update alla mou leei oti exei tin teleutaia ekdosi pano einai i: V 3.0638.0.0.2 30-10-2006 RM-133 Nokia N73 (72.02) Einai to mauro...einai to music edition?? mporw na kanw k monos update? me "ton finika" an nai: pou mporo na brw to firmware??!? euxaristw!! Είναι το music edition. Δυστυχώς, η vodafone πειράζει το λογισμικό και ενώ τα υπόλοιπα κινητά προχωρούν, τα vodafone δεν έχουν βγάλει αναβάθμιση ακόμα. Φυσικά μπορείς να αλλάξεις το product code της συσκευής και να το κάνεις αναβάθμιση, αλλά το ζήτημα της εγγύησης είναι αμφιλεγόμενο. Είναι δυνατόν όταν αυτή η λειτουργία λέγεται "νάρκη". Σαν τη χειμερία νάρκη ένα πράμα..:cool: :lol::lol::lol::lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Είναι το music edition. Δυστυχώς, η vodafone πειράζει το λογισμικό και ενώ τα υπόλοιπα κινητά προχωρούν, τα vodafone δεν έχουν βγάλει αναβάθμιση ακόμα. Φυσικά μπορείς να αλλάξεις το product code της συσκευής και να το κάνεις αναβάθμιση, αλλά το ζήτημα της εγγύησης είναι αμφιλεγόμενο. An xalasei allazo pali to Product Code k tous to dino pisw.. epidi eimai Status: Silber mou to allazoun amesos xoris na to koitaksoun... =)) K ti Product Code prepei na balw?? 0537289?? My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 An xalasei allazo pali to Product Code k tous to dino pisw.. epidi eimai Status: Silber mou to allazoun amesos xoris na to koitaksoun... =)) K ti Product Code prepei na balw?? 0537289?? Θα πας στο 1ο ποστ του παρών θρεντ, θα κατεβάσεις τον οδηγό μετατροπής απο ν73 σε ν73 me, με το νέμεσις αλλάζεις το product code, με το ελληνικό για ν73 me(δεν θυμάμαι πιο είναι, αλλά έχει ολόκληρη λίστα μέσα θα το δεις) και κάνεις update [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 An xalasei allazo pali to Product Code k tous to dino pisw.. epidi eimai Status: Silber mou to allazoun amesos xoris na to koitaksoun... =)) K ti Product Code prepei na balw?? 0537289?? φίλε μου ο κωδικός είναι: 0539293 καλή επιτυχία frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 menw germania k exw germaniko kinito...den thelw na balw to elliniko...!! auto pou exw den einai music edition??? My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relfection Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Για όλα τα product codes δες εδώ μήπως βγάλεις άκρη: http://www.allaboutsymbian.com/forum...ad.php?t=53992 “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 καλησπερα. ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να κατεβαζω στο κινητο αρχειο με μεγεθος 3-4 ΜΒ? και με οπερα που δοκιμασα και με τον ενσωματωμενο μου λεει μεγαλο μεγεθος αρχειου. εχω wind plus non stop και με το 3g κατεβαζει αρκετα γρηγορα. ευχαριστω για καθε απαντηση.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 na rotisw kati? diabasa se ena Forum oti an allakso to Product Code den mporo na kanw update apo to NSU...einai alitheia?? My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 na rotisw kati? diabasa se ena Forum oti an allakso to Product Code den mporo na kanw update apo to NSU...einai alitheia?? Αν αλλαξεις pd και υπαρχει αναβαθμιση φυσικα και μπορεις .. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 egw exw vodafone branding V3.0638.0.0.2 30-10-2006 RM-133 Nokia N73 (72.02) to pira taxa gia musicedition alla den kserw an einai.... to product code pou exw einai 0552011 My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Οταν πάω να στείλω ενα αρχείο sis με bluetooth μου λέει είναι κλειδωμένο και δε μπορώ..Ενας φίλος μου είπε να βάλω το profiexplorer και θα μπορω να στείλω..Πήγα να το βάλω αλλα μου λέει δεν μπορεί ναα γίνει εγκατάσταση..έχει κανείς έκδοση του προγραμματος συμβατή ή κάποιο άλλο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 egw exw vodafone branding V3.0638.0.0.2 30-10-2006 RM-133 Nokia N73 (72.02) to pira taxa gia musicedition alla den kserw an einai.... to product code pou exw einai 0552011 Τα ίδια θα λέμε ? music edition είναι της vodafone Οταν πάω να στείλω ενα αρχείο sis με bluetooth μου λέει είναι κλειδωμένο και δε μπορώ..Ενας φίλος μου είπε να βάλω το profiexplorer και θα μπορω να στείλω..Πήγα να το βάλω αλλα μου λέει δεν μπορεί ναα γίνει εγκατάσταση..έχει κανείς έκδοση του προγραμματος συμβατή ή κάποιο άλλο; Στα γνωστά μαγαζάκια βρες το fexplorer:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 καλημέρα, Μπορεί κάποιος να μου πεί τι γίνετε με τις χρεώσεις συνδεσιμότητας του Ν73? Πρώτα από όλα πόσα είδη συνδέσεων έχουμε? wap? gprs? internet? αλλο?. Εγώ ενεργοποίησα το wap του Cosmote έκανα προφιλ cosmote gprs και οταν το χρησιμοποιησα σε περιήγηση αλλά και σε κάποια downloadings μου χρέωσε 1 λεπτο το kb. που σημαίνει 70 ευρώ τα 7 mb. (ήμουν και περίεργος βλέπεις). Από μερικούς διαβάζω ότι είναι πολύ φθηνό αφού λέει ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές που ζητούν data από το δίκτυο (π.χ πρόγραμμα πλοήγησης χωρίς συσκευή gps αφού συμφέρει να κατεβάζουν το στίγμα από το δίκτυο). 1ον κατάλαβε κανείς τι ρωτάω? 2ον Ξέρει κανένας να μου απαντήσει? ΜΦΧ ΒΑΧΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 kali epitixia !!! Το εφτιαξα το κινητο τελικα..(δεν ειχα internet για να μπω να γραψω post) η εγγυηση δεν καλυψε τελικα το keypad..το εφτιαξαν αυθημερον περιπου 40 λεπτα περιμενα στο noklia shop και δυστηχως πληρωσα 47 ευρω..ομως περα απο τα χρηματα δουλευει μια χαρα το κινητο μου!!τελος η ταλαιπωρια δλδ... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 καλημέρα, Μπορεί κάποιος να μου πεί τι γίνετε με τις χρεώσεις συνδεσιμότητας του Ν73? Πρώτα από όλα πόσα είδη συνδέσεων έχουμε? wap? gprs? internet? αλλο?. Εγώ ενεργοποίησα το wap του Cosmote έκανα προφιλ cosmote gprs και οταν το χρησιμοποιησα σε περιήγηση αλλά και σε κάποια downloadings μου χρέωσε 1 λεπτο το kb. που σημαίνει 70 ευρώ τα 7 mb. (ήμουν και περίεργος βλέπεις). Από μερικούς διαβάζω ότι είναι πολύ φθηνό αφού λέει ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές που ζητούν data από το δίκτυο (π.χ πρόγραμμα πλοήγησης χωρίς συσκευή gps αφού συμφέρει να κατεβάζουν το στίγμα από το δίκτυο). 1ον κατάλαβε κανείς τι ρωτάω? 2ον Ξέρει κανένας να μου απαντήσει? ΜΦΧ ΒΑΧΥ η cosmote θα σου πει τις χρεωσεις, δεν εχει σχεση με το κινητο. και ναι απ'οτι θυμαμαι στις περισσοτερες εταιριες, το kb στοιχιζει 1 λεπτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Τα ίδια θα λέμε ? music edition είναι της vodafone nai re file rotao gt eida oti musicedition bgike 12-2006 3.0649.0.0.3 07-12-2006 Music Edition My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmos64 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Χαιρετω! Εχω καποιες ερωτησεις... Εχω κανει μια γρατσουνια στην οθονη του ν73...(οχι την προσοψη...την LCD) και σκεφτομουν αν ειναι να την αλλαξω... Και ρωταω.. Να το παω σε Nokia καταστημα ή να παρω μια και να την αλλαξω εγω? Γενικα δε τους εχω καθολου εμπιστοσυνη τους τεχνικους τους απο παλιες εμπιριες χωρια οτι δε θελω να αλλαζω συσκευες κτλ για καιρο... Και επισης..πουλανε εξαρτηματα? Δλδ θα μου δωσουν μια σκετη LCD ? :S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Χαιρετω! Εχω καποιες ερωτησεις... Εχω κανει μια γρατσουνια στην οθονη του ν73...(οχι την προσοψη...την LCD) και σκεφτομουν αν ειναι να την αλλαξω... Και ρωταω.. Να το παω σε Nokia καταστημα ή να παρω μια και να την αλλαξω εγω? Γενικα δε τους εχω καθολου εμπιστοσυνη τους τεχνικους τους απο παλιες εμπιριες χωρια οτι δε θελω να αλλαζω συσκευες κτλ για καιρο... Και επισης..πουλανε εξαρτηματα? Δλδ θα μου δωσουν μια σκετη LCD ? :S δε νομιζω να εχεις προβλημα να στην αλλαξουν σε nokia shop σιγα..τι ζημεια να σου κανουν..παντος ξερω οτι η οθονη κανει 80 ευρω..(ειχα ρωτησει απλα μια μερα σε nokia shop) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmos64 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Μια φορα πολυ παλια ειχα παει ενα 7210 (αν θυμαμαι καλα το ονομα..) που δεν φορτιζε... Τεσπα οταν το πηρα δουλευε μια χαρα βεβαια αλλα φενοταν πειραγμενο κ με σημαδια που πριν δεν υπηρχαν... http://pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=59&p=4630 Να μην κοιταξω καν απο αλλου ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Μια φορα πολυ παλια ειχα παει ενα 7210 (αν θυμαμαι καλα το ονομα..) που δεν φορτιζε... Τεσπα οταν το πηρα δουλευε μια χαρα βεβαια αλλα φενοταν πειραγμενο κ με σημαδια που πριν δεν υπηρχαν... http://pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=59&p=4630 Να μην κοιταξω καν απο αλλου ? ειναι 25 ευρω λιγοτερα..κοιτα αμα ξερεις να την αλλαξεις μονος σου καντο...(να εισαι συγουρος οχι να εχεις μετα αλλα προβληματα κλπ)υπαρχει σαφως διαφορα οικονομικη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts