Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω ρε παιδιά να το πάρω άμεσα με προκαταβολή +12 άτοκες και κατά προτίμηση χωρίς το navimate.Έχει κανείς να μου προτείνει κανένα μαγαζί;

Πλαισιο

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημερα σε ολους... το παραγγειλα απο βοντα απο παρασκευη και ακομα περιμενω...(ποσο να περιμενω ακομα..)?? εκανα βλακεια??? επρεπε να παω απο πλαισιο γ@μ.....τελειωσ αχρηστοι τελικα..

na ste kala paidia τωρα το Αρτεμις μου δειχνει ετσι !!!!!:)

τα εικονιδια του weather ειναι animated !!! τρομερα !!!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

na ste kala paidia τωρα το Αρτεμις μου δειχνει ετσι !!!!!:)

τα εικονιδια του weather ειναι animated !!! τρομερα !!!!!

πως καταφερες το εορτλογιο να βγαινει στο today?

Πλαισιο

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι δεν υπάρχει χωρίς το navimate μήπως πέτυχα άσχετή;;;

Πές τε μου ρε παιδιά τελικά η συσκευασία περιλαμβάνει φορτιστή αυτοκινήτου;γιατί θα με τρελάνουν όλα τα μαγαζιά,λένε όχι.....

Γεια χαρά παίδες,

προσπαθώ να κατεβάσω κάποιον από τους χάρτες του Tom tom μέσω του Active Sync όμως και όχι μέσω GPRS αλά το Artemis μου θέλει να κατεβάσει μέσω GPRS και να με χρεώνει. (άσε που δεν κατεβάζει τίποτε τελικά). Πώς μπορώ να κατεβάσω μέσω Active Sync? (και τελικά να κατεβάσω!)

Χαιρετώ

Κώστας

Ξερεις τιμη,ιστιοσελιδα,τηλεφωνο της dynax?

Στη θεσσαλονικη , Πυλαια , 17 Νοεμβριου 79, στην mls που βγαζει και το destinator το δινουν με το destinator , καρτα 256, και βαση στηριξης για το αυτοκινητο 750 ευρω

Προφανώς με το γνωστό αρχείο excel στο Outlook και συγχρονισμό.

Δεν δίνετε οδηγίες σε εμάς τους άσχετους να το κάνουμε ;

Ευχαριστώ :)

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Γεια σας και από μένα (νέος στο φορουμ). Πήρα το 3300 χτες και θέλω να ξεφορτωθώ το ΤΟΜΤΟΜ navigator. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό? Ευχαριστώ.
Assumption is the mother of all f@ck-ups...

Δεν δίνετε οδηγίες σε εμάς τους άσχετους να το κάνουμε ;

Ευχαριστώ :)

Πάρτο από εδώ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει νεότερη έκδοση...

Minotavrs εγω έτσι νομιζα (είναι απο την ace νομιζω γιατι το πηρα απο πλαισιο) αλλά δεν δουλέυουν τιποτα απο τα παραπάνω... τι να κανω δεν ξερω. θα πάω στο πλάισιο μήπως ξερουν εκει... Ευχαριστώ πάντως.

Tote kane to exis phgaine syndeseis ->gia proxwrhmenous-> epexergasia ---> epilexte diktya kai allaxe to analoga gia thn Voda opws sto snapshot ..

http://img218.imageshack.us/img218/4887/pccapture1in4.jpg

Guest lagoudakis
Γεια σας και από μένα (νέος στο φορουμ). Πήρα το 3300 χτες και θέλω να ξεφορτωθώ το ΤΟΜΤΟΜ navigator. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό? Ευχαριστώ.
καντο απεγκατασταση απο την αφαιρεση προγραμματων

οντως:p ολα τα ''πουρα'' 3300 εχουν:D :p

Na erthw kai egw alla fovame mhn me mazepsei kanenas :lol: :lol: :lol:

Tha eimai katw apo ths 24 ews thn 1-1 ..

μπααα, το έκανα, αλλά μένει το εικονίδιο στα Programs. Πήρα τηλ. και στο pda4u (από εκεί το πήρα), μου είπαν ότι στα φόρουμ συζητάνε για update στα windows ώστε να μην εγκαθίσταται αμέσως (είναι μέσα στη ROM...)

Guest lagoudakis
μπααα, το έκανα, αλλά μένει το εικονίδιο στα Programs. Πήρα τηλ. και στο pda4u (από εκεί το πήρα), μου είπαν ότι στα φόρουμ συζητάνε για update στα windows ώστε να μην εγκαθίσταται αμέσως (είναι μέσα στη ROM...)
δηλαδη σου εχει μεινει μονο το εικονιδιο;αν το διαγραψεις απο τα windows;καπου ειχα διαβασει πως ακριβως,ας μας πει καποιος τον τροπο ακριβως γιατι δεν μπορω να το βρω που το ειδα:(

Phgaine apenergopoihse apo to today plugin to tom tom kai meta kane apegatastash opws poli swsta eipe o lagoudakis..

Meta phgaine me ton file explorer kai petaxeto xeirokinhta kanontas to delete..

Psaxe ligo pios pisw (5 selides kai tha to vreis)

βρήκα και ένα φάκελο navigator και τον έστειλα κι αυτόν.. Μόνο το εικονίδιο μάλλον, + όλα τα αρχεία που το εγκαθιστούν κάθε φορά που κάνεις hard reset...

οντως:p ολα τα ''πουρα'' 3300 εχουν:D :p

μονο με ταυτοτητα θα μπαινεται μεσα:lol:

24/12 πρωι στο συνταγμα ειναι καλα?

Samsung Note II

Παιδια καλημερα σε ολους... το παραγγειλα απο βοντα απο παρασκευη και ακομα περιμενω...(ποσο να περιμενω ακομα..)?? εκανα βλακεια??? επρεπε να παω απο πλαισιο γ@μ.....τελειωσ αχρηστοι τελικα..

ego apo vodafone apo tin pempti. exo frikarei..

kai to kako einai oti to pira meso tis aderfis mou eteriko kai den tis eipan kan pote upologizoun na to feroun.. gam*** ta

αν και κανείς δεν μου μιλάει εμένα....:cry: με την άδεια του Minotavroy να ανεβάσω στο ftp ένα αρχειάκι με χρήσιμα sites που έχει προτείνει αυτός ο υπεράνθρωπος των ιστοσελίδων καθώς κι άλλα παιδιά με πράγματα που αφορούν το Artemis ...Mino περιμένω το ΟΚ:!:

Phgaine apenergopoihse apo to today plugin to tom tom kai meta kane apegatastash opws poli swsta eipe o lagoudakis..

Meta phgaine me ton file explorer kai petaxeto xeirokinhta kanontas to delete..

Psaxe ligo pios pisw (5 selides kai tha to vreis)

Δεν έχει τίποτα στο today που να έχει σχέση με το ΤΟΜΤΟΜ, μόνο τα items που θέλω να φαίνονται στο start screen.