christou Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 καθενας με τον πονο του και εγω με τον δικο μου... καταφερε κανεις να βαλει χαρτες τομτομ? και αν ναι πως? (κανεις δεν σκοπευει να κανει ταξιδακι ευρωπη?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 αυτο ειναι μηνυμα απο το τοπικ του χ500 σε τι ειπα ψεματα με το σχολιο μου? apo markosdia """"Παιδια, εχω χρησιμοποιησει πολλα διαφορετικα pocketpc μεχρι τωρα αλλα το Χ500 ειναι ολο προβληματα, κολλαει συνεχως σε διαφορα application οπως το backup utility, το ewallt που εκανα install κλπ. Το ιδιο και με τα sms εχω προβλημα, με τα settings του phone που δεν ανοιγει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ HTC"""" Δηλαδή με το Artemis κανείς ποτέ δεν είχε πρόβλημα;Και στο κάτω κάτω καινούργιο είναι,λογικό είναι να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα.Και αν δε κάνω λάθος,δεν έχουν όλοι οι χρήστες τέτοιου είδους προβλήματα,οπότε ας μη κοιτάμε τα πράγματα όπως τα θέλουμε εμείς.Φιλικά πάντα Sorry για το off-topic:O Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Δηλαδή με το Artemis κανείς ποτέ δεν είχε πρόβλημα;Και στο κάτω κάτω καινούργιο είναι,λογικό είναι να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα.Και αν δε κάνω λάθος,δεν έχουν όλοι οι χρήστες τέτοιου είδους προβλήματα,οπότε ας μη κοιτάμε τα πράγματα όπως τα θέλουμε εμείς.Φιλικά πάντα Sorry για το off-topic:O καλο θα ειναι να διαβασεις πριν γραψεις κατι ολο το μηνυμα που εγραψα απαντω σε καποιο χρηστη που απο ετεν πηρε p3300 οτι αρχισαν προβληματα στο χ500 ,δεν ειπα οτι το αρτεμις ειναι καλυτερο ουτε οτι δεν εχει προβληματα δεν εχει καμια δουλεια κανεις να ειρωνευτει την απαντηση που δινω σε καποιον αλλο ................ Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaster Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 apo expansys to pire kaneis? kai poso eftase telika? Παράθεση kulise o tentzeris kai vrike to kapaki:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 αυτο ειναι μηνυμα απο το τοπικ του χ500 σε τι ειπα ψεματα με το σχολιο μου? apo markosdia """"Παιδια, εχω χρησιμοποιησει πολλα διαφορετικα pocketpc μεχρι τωρα αλλα το Χ500 ειναι ολο προβληματα, κολλαει συνεχως σε διαφορα application οπως το backup utility, το ewallt που εκανα install κλπ. Το ιδιο και με τα sms εχω προβλημα, με τα settings του phone που δεν ανοιγει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ HTC"""" εισαι πολυ ειρωνικος και βλεπω οτι συνεχιζεις να εχεις προβλημα μαζι μου και με αυτα που γραφω,αν εχεις μετανιωσει που πηρες το χ500 πουλατο και παρε αρτεμις αν απλως θες να το παιξεις μαγκας :cry: πες το μου με pm για να σου λυσω το προβλημα απο εδω και περα οτι θες μαζι μου μονο με pm κουραστηκα να ασχολουμαι μαζι σου εκτος τοπικ συνεχως:!: για να κανω και εγω μια επισημανση του στυλ (το δικο μου matchbox αυτοκινητακι ειναι καλυτερο απο το δικο σου),εγω ppc με ομαπα δεν θα αγοραζα ποτε:X πλακα κανω οκ? off topic and go...... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Το Artemis είναι ΑΨΟΓΟ PDA. Kαλύτερα να μην το αγοράσουν πολλοί, για να είναι σε όλα μοναδικό!:) Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 υπαρχει τροπος να βλεπω μονο τις επαφες του τηλ. κ οχι μαζι με τις επαφες τις sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 καθενας με τον πονο του και εγω με τον δικο μου... καταφερε κανεις να βαλει χαρτες τομτομ? και αν ναι πως? (κανεις δεν σκοπευει να κανει ταξιδακι ευρωπη?) exw skopo mesa ston epomeno mhna na parw to p3300 opote meta poly pithano na kanw k ena taksidaki sth germania opote k tha to dokimaso k tha sas po gia to tomtom..hihi :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ρε παιδια ας με βοηθηση καποιος να ρυθμυσω το wifi να μπορω να συνδεθω με τον Η/Υ . εχω ενα usb bekkin wifi . τι πρεπει να κανω για να με συνδεσει με το PC. Ευχαριστώ. Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Κάποιο πρόγραμμα με έχει αναγκάσει να κάνω πολλά hard reset λόγω κολλημάτων και αυτό έχω την εντύπωση είναι το Phone Dashboard 1.9.2. Δοκιμάζω τώρα χωρίς αυτό πάντως για να είμαι σίγουρος. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να αναφέρουμε ο καθένας ποια προγράμματα δημιουργούν πρόβλημα στο Artemis και ποια όχι σύμφωνα με την μέχρι τώρα εμπειρία μας έτσι ώστε να μην παιδευόμαστε άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 υπαρχει τροπος να βλεπω μονο τις επαφες του τηλ. κ οχι μαζι με τις επαφες τις sim. HKCU\ControlPanel\Phone create DWORD: ShowSim Value: 0 = hide 1 = show ολα αυτο το γραφεις με ενα registry editor Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Φίλε mastelos, δεν έχω κανένα πρόβλημα με σένα αλλά με ορισμένες απόψεις σου. Όποτε λες και κάτι και συμφωνώ δεν διστάζω να το πω. Από την άλλη, το συγκεκριμένο μήνυμα που σχολίασα χθες είναι απαράδεκτο. Δείχνει φανατισμό με ασήμαντα πράγματα, κάτι αδιανόητο, κατά τη γνώμη μου, για έναν σαραντάρη και βάλε. Από σένα θα περίμενε κανείς να μιλάς και να τα λόγια σου να "στάζουν" σοφία, εμπειρία, μετριοφροσύνη, σύνεση. Αντί αυτού βλέπουμε στην υπογραφή σου το τριφύλλι λες και είσαι το πιο τσ0γλ@νι και άμυαλο 16χρονο (που δεν πιστεύω ότι είσαι φυσικά) και δυστυχώς πολλές απόψεις σου διακατέχονται από παρόμοια φιλοσοφία. Και μόνο το γεγονός ότι στα λέει αυτά κάποιος που του ρίχνεις 10 χρόνια είναι ντροπή. Εγώ, ίσως, θα έπρεπε να εκπέμπω καφρίλα κ συ να μου τη λες. Λυπάμαι αν δεν πιάνεις... the big picture! Σχετικά με τα κινητά, δεν έχω λόγο να πουλήσω το x500 γιατί, όπως θα διάβασες αλλά ΑΜΕΛΗΣΕΣ να μεταφέρεις στους αγαπητούς φίλους-σονφορουμίτες που γράφουν σε αυτό το θέμα, έχω το ελληνικό και τα ελληνικά x500 δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Και αφού, λοιπόν, δεν έχει πρόβλημα, θα ήταν χαζομάρα να το δώσω για μια πιο αργή συσκευή και με χειρότερη οθόνη (ελπίζω να είμαι ΟΝΤΟPIC εδώ). Τα σέβη μου και ... ποτέ δεν είναι αργά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 προγραμματα που εχω εγκαταστησει και δεν εχω κανενα προβλημα το κινητο παει πολυ γρηγορα χωρις ουτε ενα κολλημα¨ ilauncher εσωτ μνημη pocketbreeze εσωτ μνημη weather panel καρτα μνημης memmaid καρτα resco explorer καρτα resco registry καρτα resco today plugin εσωτ μνημη resco ftp καρτα sprite backup καρτα pocket mechanic καρτα destinator 6 καρτα navimate 2.0.6 καρτα wisbar advance εσωτ μνημη ptravel alarm εσωτ μνημη spb arcaball καρτα αυτα ειναι και στο τρεχον configuration που εχω κανει λειτουργουν χωρις το παραμικρο προβλημα εχω βαλει και εχω βγαλει και αλλα πολλα χωρις προβληματα οπως pocket max phonealarm pocket weather tweaks2k deathdrive hires (προσοχη μη το βαλετε σε 400mhz επεξεργαστη δεν παιζει) skype handy menu οπως και arketa tools του VJ apo to xda forum gia shortcuts κτλ.. ολα δουλευαν αψογα αλλα μπορει να εκαναν την ιδια δουλεια με καποια αλλα και τα εβγαλα εχω επισης πολλα θεματα και skins του wa2 και mp3 omapclοck δεν εχω βαλει ακομα να δοκιμασω γιατι με την χρηση που του κανω η ταχυτητα με ικανοποιει υπαρχουν σιγουρα και αλλα που εχω ξεχασει αυτα ελπιζω να βοηθησα... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Φίλε mastelos Αντί αυτού βλέπουμε στην υπογραφή σου το τριφύλλι λες και είσαι το πιο τσ0γλ@νι και άμυαλο 16χρονο :cry: :cry: :cry: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 μια απορια ρε παιδια,εσεις οι 2 εχετε κατι προσωπικο;μαλλον ναι ετσι;γιατι δεν πιστευω οτι την λετε ο ενας στον αλλον για τα ppc σας,γιατι αν συμβαινει αυτο ειναι τραγικο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanis kalos Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Φίλε mastelos, δεν έχω κανένα πρόβλημα με σένα αλλά με ορισμένες απόψεις σου. Όποτε λες και κάτι και συμφωνώ δεν διστάζω να το πω. Από την άλλη, το συγκεκριμένο μήνυμα που σχολίασα χθες είναι απαράδεκτο. Δείχνει φανατισμό με ασήμαντα πράγματα, κάτι αδιανόητο, κατά τη γνώμη μου, για έναν σαραντάρη και βάλε. Από σένα θα περίμενε κανείς να μιλάς και να τα λόγια σου να "στάζουν" σοφία, εμπειρία, μετριοφροσύνη, σύνεση. Αντί αυτού βλέπουμε στην υπογραφή σου το τριφύλλι λες και είσαι το πιο τσ0γλ@νι και άμυαλο 16χρονο (που δεν πιστεύω ότι είσαι φυσικά) και δυστυχώς πολλές απόψεις σου διακατέχονται από παρόμοια φιλοσοφία. Και μόνο το γεγονός ότι στα λέει αυτά κάποιος που του ρίχνεις 10 χρόνια είναι ντροπή. Εγώ, ίσως, θα έπρεπε να εκπέμπω καφρίλα κ συ να μου τη λες. Λυπάμαι αν δεν πιάνεις... the big picture! Σχετικά με τα κινητά, δεν έχω λόγο να πουλήσω το x500 γιατί, όπως θα διάβασες αλλά ΑΜΕΛΗΣΕΣ να μεταφέρεις στους αγαπητούς φίλους-σονφορουμίτες που γράφουν σε αυτό το θέμα, έχω το ελληνικό και τα ελληνικά x500 δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Και αφού, λοιπόν, δεν έχει πρόβλημα, θα ήταν χαζομάρα να το δώσω για μια πιο αργή συσκευή και με χειρότερη οθόνη (ελπίζω να είμαι ΟΝΤΟPIC εδώ). Τα σέβη μου και ... ποτέ δεν είναι αργά! Λιγο σεβασμος πιστευω δεν βλαπτει.Α και μην ξεχνατε οτι ενω εμεις βρισκομαστε σε αντιπαραθεση για ποια συσκευη εχεικαλυτερα χαρακτηριστικα και λιγοτερα προβληματα,μερικοι βγαζουν χρηματα απο εμας γελωντας μαζι μας.Δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα αλλο περαν της γνωμης μας. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Μπορούμε να αγοράσουμε το κινητό χωρίς το προγραμμα πλοήγησης που περιέχει και να βάλουμε το Destinator χωρις να υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας?? Αν ναι απο ποιο κατάστημα εντός Ελλάδας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Μπορούμε να αγοράσουμε το κινητό χωρίς το προγραμμα πλοήγησης που περιέχει και να βάλουμε το Destinator χωρις να υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας?? Αν ναι απο ποιο κατάστημα εντός Ελλάδας??απο οτι ξερω η ace το δινει απο τα γραφεια της και σκετο,πιστευω οτι και το expansys θα το δινει χωρις να το εχω ψαξει το λεω αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Προς όσους έχουν πρόβλημα να συνδεθούν στο internet μέσω του καλωδίου ή bluetooth: Απεγκαταστήστε το Activesync 4.2 και εγκαταστήστε το Activesync 4.1 Aυτό θα σας λύσει όλα σας τα προβλήματα! (credits go to jimbrav @ qtek forum) :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Προς όσους έχουν πρόβλημα να συνδεθούν στο internet μέσω του καλωδίου ή bluetooth: Απεγκαταστήστε το Activesync 4.2 και εγκαταστήστε το Activesync 4.1 Aυτό θα σας λύσει όλα σας τα προβλήματα! (credits go to jimbrav @ qtek forum) :) nikoleon σε ευχαριστω...:) ειχα και εγω το ιδιο προβλημα.και δεν ηξερα τι φταει:( αλλα τελικα βρεθηκε η λυση :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 προγραμματα που εχω εγκαταστησει και δεν εχω κανενα προβλημα το κινητο παει πολυ γρηγορα χωρις ουτε ενα κολλημα¨ ilauncher εσωτ μνημη pocketbreeze εσωτ μνημη weather panel καρτα μνημης memmaid καρτα resco explorer καρτα resco registry καρτα resco today plugin εσωτ μνημη resco ftp καρτα sprite backup καρτα pocket mechanic καρτα destinator 6 καρτα navimate 2.0.6 καρτα wisbar advance εσωτ μνημη ptravel alarm εσωτ μνημη spb arcaball καρτα αυτα ειναι και στο τρεχον configuration που εχω κανει λειτουργουν χωρις το παραμικρο προβλημα εχω βαλει και εχω βγαλει και αλλα πολλα χωρις προβληματα οπως pocket max phonealarm pocket weather tweaks2k deathdrive hires (προσοχη μη το βαλετε σε 400mhz επεξεργαστη δεν παιζει) skype handy menu οπως και arketa tools του VJ apo to xda forum gia shortcuts κτλ.. ολα δουλευαν αψογα αλλα μπορει να εκαναν την ιδια δουλεια με καποια αλλα και τα εβγαλα εχω επισης πολλα θεματα και skins του wa2 και mp3 omapclοck δεν εχω βαλει ακομα να δοκιμασω γιατι με την χρηση που του κανω η ταχυτητα με ικανοποιει υπαρχουν σιγουρα και αλλα που εχω ξεχασει αυτα ελπιζω να βοηθησα... :confused: :confused: Αυτό που το βρήκες;:confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 :confused: :confused: Αυτό που το βρήκες;:confused: :confused: Παντού!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Παντού!:D Κάπου πιό συγκεκριμένα;:mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 καλα θελεις να σου δωσει φορα παρτιδα το site με τα κρακαρισμενα;:blink: με pm δεν ειναι καλυτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 καλα θελεις να σου δωσει φορα παρτιδα το site με τα κρακαρισμενα;:blink: με pm δεν ειναι καλυτερα; Δεν είπα κάτι τέτοιο... pm ήθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts