ongas Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Παιδια κατανταω κουραστικος το ξερω..Απλα θελω καποιος να μοθ επιβεβαιωσει αν οντως το SAR του κινητου ειναι 1.1.....Με βλεπω να πηγαινω σε κανα μαγαζι και να ζητησω το βιβλιαρακι για να το δω.....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Παιδια κατανταω κουραστικος το ξερω..Απλα θελω καποιος να μοθ επιβεβαιωσει αν οντως το SAR του κινητου ειναι 1.1.....Με βλεπω να πηγαινω σε κανα μαγαζι και να ζητησω το βιβλιαρακι για να το δω.....:O πωπω κολλημα με αυτο το SAR..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_prod Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Μέσα και εγώ για καφέ !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Exeis doimasei na kaneis syndeshi ad hoc kai den sou doulepse ?[/QU TI EINAI AYTO DEN TO KATALABENW? Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 να ξερεις ομως και κατι αλλο οτι τα περισσοτερα ποστ που γινονται εδω τα ιδια γινονται και στο φορουμ της ace οπου δινονται αρκετες απαντησεις Φρέσκος χρήστης ενός 3300 κι εγώ πλέον και το Eten G500 μου πάει στο συρτάρι... Έχει γραφτεί κανείς στο forum της ACE δίνοντας κατά την εγγραφή το ΙΜΕΙ του 3300; Εγώ προσπάθησα πολλές φορές αλλά μου εμφανίσει σφάλμα "Το πεδίο IMEI Συσκευής έχει μια λάθος παράμετρο." Η συσκευή μου φυσικά είναι από την Ace. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Φρέσκος χρήστης ενός 3300 κι εγώ πλέον και το Eten G500 μου πάει στο συρτάρι... Έχει γραφτεί κανείς στο forum της ACE δίνοντας κατά την εγγραφή το ΙΜΕΙ του 3300; Εγώ προσπάθησα πολλές φορές αλλά μου εμφανίσει σφάλμα "Το πεδίο IMEI Συσκευής έχει μια λάθος παράμετρο." Η συσκευή μου φυσικά είναι από την Ace. δυστυχως το αντιμετωπισα και εγω ο υπευθυνος περναει τα νεα ΙΜΕΙ καθε Δευτερα οποτε κανε υπομονη 2 ημερες....... να τους παρεις ομως καλυτερα και το πρωι της Δευτερας τηλεφωνο καλοριζικο ps **αρχισαν τα προβληματα με το χ500........... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 δυστυχως το αντιμετωπισα και εγω ο υπευθυνος περναει τα νεα ΙΜΕΙ καθε Δευτερα οποτε κανε υπομονη 2 ημερες....... να τους παρεις ομως καλυτερα και το πρωι της Δευτερας τηλεφωνο καλοριζικο ps **αρχισαν τα προβληματα με το χ500........... Thanks. Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν; Ακούω ETEN και τρέμω λόγω του προηγούμενου pda μου! *** Άσε τα διάβασα και μόνος μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Το επόμενο σχετικό με το topic υστερόγραφο, δείγμα προφανούς ωριμότητας, κριτικής σκέψης και παντελούς έλλειψης φανατισμού πρέπει να είναι κάπως έτσι: "ps****: Δυο γκολάκια φάγανε οι κωλόγαυροι. Χα χα χα!" Ήμαρτον. Είδατε κανέναν από την "άλλη" πλευρά να κάνει τέτοιου είδους σχόλια; Η μήπως δεν μπορεί κανείς να βρει αφορμή; Ήμαρτον ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Έβαλα το EZDial 2.01 και κολλάει. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να έχουμε Ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Έβαλα το EZDial 2.01 και κολλάει. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να έχουμε Ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα του τηλεφώνου; Phone Plus III. Λειτουργεί άψογα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=52244 Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Καλημερα σε ολους. Αυτη τη στγμη διαβαζω την σελιδα με το wifi της συσκευης μας ειναι καταπληκτικη,μπορω να πω πως στο wifi ειναι ποιο γρηγορη η συνδεσηαπο το 2020i που ειχα. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Καλημερα σε ολους. Αυτη τη στγμη διαβαζω την σελιδα με το wifi της συσκευης μας ειναι καταπληκτικη,μπορω να πω πως στο wifi ειναι ποιο γρηγορη η συνδεσηαπο το 2020i που ειχα.[/QUOT pesmas kai emas pws tha to ritmisoume to wifi Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 μη ξεχασω, το skype παει σφαιρα, και το ραδιο εχει καλη ενταση και δυνατο δεκτη. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Το επόμενο σχετικό με το topic υστερόγραφο, δείγμα προφανούς ωριμότητας, κριτικής σκέψης και παντελούς έλλειψης φανατισμού πρέπει να είναι κάπως έτσι: "ps****: Δυο γκολάκια φάγανε οι κωλόγαυροι. Χα χα χα!" Ήμαρτον. Είδατε κανέναν από την "άλλη" πλευρά να κάνει τέτοιου είδους σχόλια; Η μήπως δεν μπορεί κανείς να βρει αφορμή; Ήμαρτον ξανά... αυτο ειναι μηνυμα απο το τοπικ του χ500 σε τι ειπα ψεματα με το σχολιο μου? apo markosdia """"Παιδια, εχω χρησιμοποιησει πολλα διαφορετικα pocketpc μεχρι τωρα αλλα το Χ500 ειναι ολο προβληματα, κολλαει συνεχως σε διαφορα application οπως το backup utility, το ewallt που εκανα install κλπ. Το ιδιο και με τα sms εχω προβλημα, με τα settings του phone που δεν ανοιγει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ HTC"""" εισαι πολυ ειρωνικος και βλεπω οτι συνεχιζεις να εχεις προβλημα μαζι μου και με αυτα που γραφω,αν εχεις μετανιωσει που πηρες το χ500 πουλατο και παρε αρτεμις αν απλως θες να το παιξεις μαγκας :cry: πες το μου με pm για να σου λυσω το προβλημα απο εδω και περα οτι θες μαζι μου μονο με pm κουραστηκα να ασχολουμαι μαζι σου εκτος τοπικ συνεχως:!: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 καθενας με τον πονο του και εγω με τον δικο μου... καταφερε κανεις να βαλει χαρτες τομτομ? και αν ναι πως? (κανεις δεν σκοπευει να κανει ταξιδακι ευρωπη?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 αυτο ειναι μηνυμα απο το τοπικ του χ500 σε τι ειπα ψεματα με το σχολιο μου? apo markosdia """"Παιδια, εχω χρησιμοποιησει πολλα διαφορετικα pocketpc μεχρι τωρα αλλα το Χ500 ειναι ολο προβληματα, κολλαει συνεχως σε διαφορα application οπως το backup utility, το ewallt που εκανα install κλπ. Το ιδιο και με τα sms εχω προβλημα, με τα settings του phone που δεν ανοιγει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ HTC"""" Δηλαδή με το Artemis κανείς ποτέ δεν είχε πρόβλημα;Και στο κάτω κάτω καινούργιο είναι,λογικό είναι να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα.Και αν δε κάνω λάθος,δεν έχουν όλοι οι χρήστες τέτοιου είδους προβλήματα,οπότε ας μη κοιτάμε τα πράγματα όπως τα θέλουμε εμείς.Φιλικά πάντα Sorry για το off-topic:O Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Δηλαδή με το Artemis κανείς ποτέ δεν είχε πρόβλημα;Και στο κάτω κάτω καινούργιο είναι,λογικό είναι να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα.Και αν δε κάνω λάθος,δεν έχουν όλοι οι χρήστες τέτοιου είδους προβλήματα,οπότε ας μη κοιτάμε τα πράγματα όπως τα θέλουμε εμείς.Φιλικά πάντα Sorry για το off-topic:O καλο θα ειναι να διαβασεις πριν γραψεις κατι ολο το μηνυμα που εγραψα απαντω σε καποιο χρηστη που απο ετεν πηρε p3300 οτι αρχισαν προβληματα στο χ500 ,δεν ειπα οτι το αρτεμις ειναι καλυτερο ουτε οτι δεν εχει προβληματα δεν εχει καμια δουλεια κανεις να ειρωνευτει την απαντηση που δινω σε καποιον αλλο ................ Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaster Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 apo expansys to pire kaneis? kai poso eftase telika? Παράθεση kulise o tentzeris kai vrike to kapaki:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 αυτο ειναι μηνυμα απο το τοπικ του χ500 σε τι ειπα ψεματα με το σχολιο μου? apo markosdia """"Παιδια, εχω χρησιμοποιησει πολλα διαφορετικα pocketpc μεχρι τωρα αλλα το Χ500 ειναι ολο προβληματα, κολλαει συνεχως σε διαφορα application οπως το backup utility, το ewallt που εκανα install κλπ. Το ιδιο και με τα sms εχω προβλημα, με τα settings του phone που δεν ανοιγει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ HTC"""" εισαι πολυ ειρωνικος και βλεπω οτι συνεχιζεις να εχεις προβλημα μαζι μου και με αυτα που γραφω,αν εχεις μετανιωσει που πηρες το χ500 πουλατο και παρε αρτεμις αν απλως θες να το παιξεις μαγκας :cry: πες το μου με pm για να σου λυσω το προβλημα απο εδω και περα οτι θες μαζι μου μονο με pm κουραστηκα να ασχολουμαι μαζι σου εκτος τοπικ συνεχως:!: για να κανω και εγω μια επισημανση του στυλ (το δικο μου matchbox αυτοκινητακι ειναι καλυτερο απο το δικο σου),εγω ppc με ομαπα δεν θα αγοραζα ποτε:X πλακα κανω οκ? off topic and go...... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Το Artemis είναι ΑΨΟΓΟ PDA. Kαλύτερα να μην το αγοράσουν πολλοί, για να είναι σε όλα μοναδικό!:) Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 υπαρχει τροπος να βλεπω μονο τις επαφες του τηλ. κ οχι μαζι με τις επαφες τις sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 καθενας με τον πονο του και εγω με τον δικο μου... καταφερε κανεις να βαλει χαρτες τομτομ? και αν ναι πως? (κανεις δεν σκοπευει να κανει ταξιδακι ευρωπη?) exw skopo mesa ston epomeno mhna na parw to p3300 opote meta poly pithano na kanw k ena taksidaki sth germania opote k tha to dokimaso k tha sas po gia to tomtom..hihi :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ρε παιδια ας με βοηθηση καποιος να ρυθμυσω το wifi να μπορω να συνδεθω με τον Η/Υ . εχω ενα usb bekkin wifi . τι πρεπει να κανω για να με συνδεσει με το PC. Ευχαριστώ. Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Κάποιο πρόγραμμα με έχει αναγκάσει να κάνω πολλά hard reset λόγω κολλημάτων και αυτό έχω την εντύπωση είναι το Phone Dashboard 1.9.2. Δοκιμάζω τώρα χωρίς αυτό πάντως για να είμαι σίγουρος. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να αναφέρουμε ο καθένας ποια προγράμματα δημιουργούν πρόβλημα στο Artemis και ποια όχι σύμφωνα με την μέχρι τώρα εμπειρία μας έτσι ώστε να μην παιδευόμαστε άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 υπαρχει τροπος να βλεπω μονο τις επαφες του τηλ. κ οχι μαζι με τις επαφες τις sim. HKCU\ControlPanel\Phone create DWORD: ShowSim Value: 0 = hide 1 = show ολα αυτο το γραφεις με ενα registry editor Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts