Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα και απο εμενα , προσφατα εγινα και εγω κατοχος ενος 3300 , ψαχνω απεγνωσμενα ενα προγραμμα για μου δειχνει τα διαθεσιμα wi-fi δυκτια (hotspot finder ??) ισως θα μπορουσατε να με βοηθησετε σε αυτο που ψαχνω ? επισσης εχω δει σε καινουργιο htc πως μπροστα στο today screen εχει την ωρα με μεγαλους χαρακτηρες και τον καιρο με μεγαλο εικονιδιο , θα μπορουσα να βρω και αυτο ?μεχρι στιγμη εχω το sbp αλλα δεν βολευει... ευχαριστω εκ τον προτερον..

ψαξε εδω μέσα εχει αυτο που θες.

και εδώ θα βρεις σχεδόν τα πάντα

Samsung Note II

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καμιά βοήθεια για εδώ παίζει??

Απαράδεκτος ο Τομ.. πάντως η καινούργια του ρομ.. εμφανισιακά μπορέι να λέει πολλά αλλά.. δε ξέρω.. αρχίζει κ με ξενερώνει. Νομίζω ότι θα ξαναγυρίσω στην προηγούμενη PDAVIET που είχα, τουλάχιστον δούλευε μια χαρά. Αυτή στην μια μέρα μου πέφτει στα 16 κ δε λέει με τίποτα να σηκωθεί.. Επίσης το ξενέρωμα με το GPS.

Να ρωτήσω λίγο, η Vanilla είναι εντελώς άδεια rom? Δλδ μόνο τα WM6 είναι στην ελαφρότερη μορφή τους κ περνάμε ότι θέλουμε εμείς? Το CUBE υπάρχει μόνο του να το περάσουμε? Από memory leak?

Vanilla memory leak δεν υπάρχει ξεκινάω με 28mb περίπου ελεύθερα

Samsung Note II

καλημερα και απο εμενα , προσφατα εγινα και εγω κατοχος ενος 3300 , ψαχνω απεγνωσμενα ενα προγραμμα για μου δειχνει τα διαθεσιμα wi-fi δυκτια (hotspot finder ??) ισως θα μπορουσατε να με βοηθησετε σε αυτο που ψαχνω ? επισσης εχω δει σε καινουργιο htc πως μπροστα στο today screen εχει την ωρα με μεγαλους χαρακτηρες και τον καιρο με μεγαλο εικονιδιο , θα μπορουσα να βρω και αυτο ?μεχρι στιγμη εχω το sbp αλλα δεν βολευει... ευχαριστω εκ τον προτερον..

Καλημέρα,

όσον αφορά το πρόγραμμα για τα wi-fi δυκτια κοίτα αυτό εδώ. Όσον αφορά στο μεγάλο ρολόι που λες είναι μέρος των cooked Rom που φοράνε πολλά Άρτεμις, εκτός και αν μιλάς για HTC Touch που εκεί μαμίσιο. Για τις cooked ROMs, μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες μέσα στις τελευταίες σελίδες και για το πως θα το κάνεις στην υπογραφή του Minotavrs.:cool:

Βλέπω ότι με πρόλαβαν κάμποσοι φίλοι, δεν πειράζει.

mastelo ευχαριστω! θα την δοκιμάσω μόλςι βρω λίγο χρόνο σήμερα. Παρεπιπτώντος το δεύτερο λινκ που δίνεις στο 8450 ποστ σου ειναι ολα τα ευρω!!! δε το είχα δει καμιά φορά στους ντιβελοπερς!

Παιδιά καλησπέρα,

Μια ερωτησούλα έχω για εσάς. Μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκονται τα .exe ή τα .lnk για: Today screen και Screen Rotate? Προσπαθώ να φτιάξω δύο συντομεύσεις μέσα από μια εφαρμογή αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά. Ευχαριστώ.

Καλημέρα παιδιά,

Υπάρχει κανένας ειδικός να μου απαντήσει? Μίνο μήπως έχεις εσύ κάποια ιδέα? Περιπιμπτόντως, αν κάνετε κάποια κίνηση για ελληνική ROM, είμαι μέσα και εγώ (βοήθεια χρηματική και μη). Ευχαριστώ.:cool:

Παρατήρησα επίσης ότι στις ρυθμίσεις για τα πλήκτρα, μπορείς να αναθέσεις σε όποιο πλήκτρο θες τη λειτουργία <Περιστροφή Οθόνης>, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο μενού 2: "Αναθέστε ένα πρόγραμμα:"

Αυτό το πρόγραμμα λοιπόν "<Περιστροφή Οθόνης>", που βρίσκεται?:!:

Παιδιά μάλλον θα φάω το ΣΚ στο να φτιάξω την πρώτη Ελληνική cooked rom!

Και άμα πετύχει να μου γράψετε... lol

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

βρε παιδια, καμμια βοηθεια σε μενα?

εκεινες τις ρυθμισεις για συνδση στο ιντερνετ μεσω GPRS της κοσμοτε τις εχει κανενας?

εκανα φορματ κ εχει γινει μπουρουχα το μηχανημα.

δεν ξεχνώ...

τα νευρα μου...

το συνδεω με το καλωδιο στο πισι κ μαυριζει η οθονη.

να το σπασω τωρα ή σε λιγο?:mad:

την καρτα μνημης την ειχα βγαλει πριν ο φορματ... πατατα εκανα?

στο κουμπι που επρεπε να ηταν το navimate τωρα εχει τα μηνυματα..

τρελα σκετη λεμε.

δεν ξεχνώ...

τα νευρα μου...

το συνδεω με το καλωδιο στο πισι κ μαυριζει η οθονη.

να το σπασω τωρα ή σε λιγο?:mad:

την καρτα μνημης την ειχα βγαλει πριν ο φορματ... πατατα εκανα?

στο κουμπι που επρεπε να ηταν το navimate τωρα εχει τα μηνυματα..

τρελα σκετη λεε.

[ATTACH]10665[/ATTACH]

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα βοηθησει κανενας φιλος?:(

εκεινο το spb pocet plus εχει κατι υπομενου,main, connect κτλ.. πως μπορουμε να κρυβουμε τις συντομευσεις που περιεχουν αυτα τα υπομενου?

γεμισε η οθονη.:blink:

δεν ξεχνώ...

[ATTACH]10665[/ATTACH]

σε ευχαριστω αδελφε..

κατι ομς δεν κανω καλα.. δεν μπορω να συνδεθω αυτονομα, κ μεσω καλωδιου δεν μπορω γιατι μαυριζει η οθονη μολις βαλω καλωδιο.:(

δεν ξεχνώ...

σε ευχαριστω αδελφε..

κατι ομς δεν κανω καλα.. δεν μπορω να συνδεθω αυτονομα, κ μεσω καλωδιου δεν μπορω γιατι μαυριζει η οθονη μολις βαλω καλωδιο.:(

poso ftanei to overclock poy exiw kanei?

Samsung Note II

247 το εχω τωρα.

τιποτα δε δουλευει σωστα.

ουτε τα υπομενου δεν μπορω να διαχειριστω απο το sbp , ενω πρωτα ολα δουλευαν ρολοι.

δεν ξεχνώ...

Καλημέρα,

όσον αφορά το πρόγραμμα για τα wi-fi δυκτια κοίτα αυτό εδώ. Όσον αφορά στο μεγάλο ρολόι που λες είναι μέρος των cooked Rom που φοράνε πολλά Άρτεμις, εκτός και αν μιλάς για HTC Touch που εκεί μαμίσιο. Για τις cooked ROMs, μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες μέσα στις τελευταίες σελίδες και για το πως θα το κάνεις στην υπογραφή του Minotavrs.:cool:

Βλέπω ότι με πρόλαβαν κάμποσοι φίλοι, δεν πειράζει.

sas eyxaristw poly gia tis apantiseis , o,ti allh priroforia dekth...

ποντάραμε λεφτα σε κουτσό άλογο:D

λοιπον εμενα οι ρομ του τομ δεν με βολεψαν και για αυτο δεν εχω κανει donation μονο σε αυτόν ενω εκανα σε ολους τους άλλους

παρόλα αυτά αν φτιάξετε μια ομάδα και συνεννοηθεί ο Μπαμπης να μας την φτιάξει αν συγκεντρωθούν κάποια λεφτά υπολογίστε με μέσα.

κρίμα τον κόπο του μινο και των άλλων παιδιών για την μετάφραση:mad:

Pragmatika to ligotero pou mporw na pw einai oti eimai apogohtevmenos milagame sto msn toulaxiston mish wra toy ftiaxame ta greek mui tou esteila pm kontra pm tou tou ekana donation prin 3 hmeres kai twra me klanei kanonika kai den xerw ton logo !!

247 το εχω τωρα.

τιποτα δε δουλευει σωστα.

ουτε τα υπομενου δεν μπορω να διαχειριστω απο το sbp , ενω πρωτα ολα δουλευαν ρολοι.

δοκίμασε αφού κάνεις ενα backup, hard reset

αν δεν φτιάξει που δεν νομίζω πας service....

Samsung Note II

Pragmatika to ligotero pou mporw na pw einai oti eimai apogohtevmenos milagame sto msn toulaxiston mish wra toy ftiaxame ta greek mui tou esteila pm kontra pm tou tou ekana donation prin 3 hmeres kai twra me klanei kanonika kai den xerw ton logo !!

Έχεις σκεφτεί το γεγονός να μπήκε καποιος στη μέση με... διαφόρους τρόπους με συμφέροντα στο να μην δημιουργηθεί Ελληνική cooked rom; :!:

Vanilla memory leak δεν υπάρχει ξεκινάω με 28mb περίπου ελεύθερα

kai gw file mastelo 3ekinousa me 28 kai afou thn fortwna me diafora progs epefte sta 22-24:(... exeis parathrhsei esy kati tetoio???

όντως κάτι ΄μυρίζει΄... Και εγώ σήμερα έβαλα τη ROM του ΤΟΜ και ήμουν έτοιμος και για donation, αλλά με αυτά που ακούω.. τι να πω... :mad:
Assumption is the mother of all f@ck-ups...

Ρα παιδια απο χτες όποτε πάω να τρέξω το destinator6 τρέχει και μόλις πάει να μπει στο μενού κλεινει και μένει η πάνω μπάρα οπως στην εικόνα και κάνω soft reset!

Το ίδιο μου κάνει και μετά απο hard reset!

Tι μπορεί να φτέει?

To εχει πάθει κανείς άλλος αυτό; Το πιο λογικό ειναι να φταίει κάτι που εγκατέστησα!αλλα ειναι τόσα πολλά που δε μπορώ να βρώ τι!

http://img180.imageshack.us/img180/9321/pccapture1wl8.png

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

τι να σου πω δεν ξέρω,για μένα είναι η καλύτερη γιατί θέλω να βάζω εγώ τα πάντα από την αρχη

ασε που το touchflo/cube το θεωρώ ψιλοαχρηστο και όλες του τομ το έχουν επάνω.

ίσως έτυχε και οι ρομ του τομ δεν με εντυπωσίασαν

Kαι σε μενα αρεσει να περναω αυτα που θελω εγω και να μην εχει κανενα παραπανισιο μεσα η rom.....

... αλλα το touchflo/cube ειναι ιδανικο για να κανουμε λιγη φιγουρα καμια φορα. :X :D

Ας κανω παλι μερικες ερωτησουλες για να μη λετε οτι σας ξεχασα.:rolleyes: :ninja:

1) Σημαντικοτερο απο ολα ειναι οτι δεν εχω καταφερει με τιποτα και σε καμια ROM να κανω να ανοιξει σωστα μια σελιδα με Java οπως AYTH.

Εγκατεστησα το TNT Esmertec Jbed 20070802.cab που μου ειπε ο minotavrs και παλι δε βλεπω το παραθυρο java(οπως ανοιγει στο pc) παρα μονο τα γραμματα.

Βασικα για να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει καθολου τη φιλοσοφια αυτου του προγραμματος και φοβαμαι μηπως κανω κατι λαθος.

ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ P3300? :!:

Αν ναι και δε βαριεστε πειτε μου λιγο αναλυτικα τι να κανω. :cry:

2) Τα χρησιμα προγραμματακια SMS Blocker και Μagic call (ή αν υπαρχει κανενα ακομα που δεν το γνωριζω) μπορουν να ρυθμιστουν ωστε να δειχνουν οτι εχεις κλειστη τη συσκευη, ή μονο οτι μιλας και το αλλο κολπακι που παιφτει η γραμμη?

Γιατι ειναι πολυ καρφωμα να σε παιρνει καποιος και να μιλας συνεχεια. :p

3) Η Β&Β 4,3 εχει μια επιλογη Display Switch.

Tι ακριβως κανει?

4) Ακουσα για μερικα PPC οτι μπορουν να συνδεθουν με TV.

Να παιζουν ενα video και να το δειχνει η TV.

To P3300 εχει δυνατοτητα TV-OUT? :worry: