gveloce Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Μια ερωτηση, πως μπορούμε να αναβαθμίσουμε το SPRITE BACKUP (που δίνεται με το Αρτεμις) sτην νέωτερη έκδοση (5.1?). Προσπάθησα (http://www.spritesoftware.com/up51) αλλα για το download ζηταει activatioin code... ??? Ευχαριστώ προκαταβαλικά. gianni Παράθεση GV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 φιλε μου προσωπικα θα σου προτεινα να δεις και το spd backup το θεωρω πολυ αξιολογο και βολικο,http://www.spbsoftwarehouse.com/products/backup/?en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Μια ερωτηση, πως μπορούμε να αναβαθμίσουμε το SPRITE BACKUP (που δίνεται με το Αρτεμις) sτην νέωτερη έκδοση (5.1?). Προσπάθησα (http://www.spritesoftware.com/up51) αλλα για το download ζηταει activatioin code... ??? Ευχαριστώ προκαταβαλικά. gianni Γιατί να το αναβαθμίσουμε; Εχει κάτι παραπάνω η νέα έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gveloce Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Γιατί να το αναβαθμίσουμε; Εχει κάτι παραπάνω η νέα έκδοση; Νομιζω κάτι πήρε το μάτι του στο xdadevelopers και (ίσως και συμπτωματικά) μετά από ένα backup της SD με το Sprite Backup την "εχασα"....? Αλλά anyway αν το δικαιούμαστε γιατί να μην το βαλω να το δοκιμάσω?? Γνωρίζει κανείς κάτι? Ευχ. Παράθεση GV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Μια ερωτηση, πως μπορούμε να αναβαθμίσουμε το SPRITE BACKUP (που δίνεται με το Αρτεμις) sτην νέωτερη έκδοση (5.1?). Προσπάθησα (http://www.spritesoftware.com/up51) αλλα για το download ζηταει activatioin code... ??? Ευχαριστώ προκαταβαλικά. gianni Αυτό που έχεις μπορείς να το πετάξεις από τη συσκευή ? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Νομιζω κάτι πήρε το μάτι του στο xdadevelopers και (ίσως και συμπτωματικά) μετά από ένα backup της SD με το Sprite Backup την "εχασα"....? Αλλά anyway αν το δικαιούμαστε γιατί να μην το βαλω να το δοκιμάσω?? Γνωρίζει κανείς κάτι? Ευχ. φαινεται να κανει back up ακομα και αν αλλαξεις rom στα επαναφερει. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 πρεπει να τελειωνουν πιστευω τα βασανα μας με την καρτα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1144467&postcount=283 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 πρεπει να τελειωνουν πιστευω τα βασανα μας με την καρτα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1144467&postcount=283 δεν ξέρω αν θα το ρισκάρω,τώρα τελευταία δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάνω αραιά και πού ένα defragmentation στην κάρτα με το pocket mechanic και όλα κάλα,δουλεύουν όλα τέλεια.Ίσως να περιμένω να δοκιμαστεί καλά η νέα rom που θα προκύψει από την htc.Από τότε που το πήρα (Δεκέμβρη) και μέχρι την τωρινή του κατάσταση δεν έχω κάνει hard reset και το'χω πειράξει αρκετά.Αφού πάει καλά γιατί να το ρισκάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 σιγουρα,και εγω φυσικα θα περιμενω την νεα επισημη ρομ,δεν βαζω τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typas Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 εχω παραγγειλει και γω το αρτεμις εδω κα 1,5 μηνα σχεδον αλλα...................... ακομα τιποτα!! αυτη τη στιγμη εχω το rtw-1000...... κατι κανει και αυτο το καημενο παντως το destinator το τρεχει πολυ καλα και δε χρειαζεται να κανεις συνεχεια τη ρυθμιση για το gps! παρολα αυτα επειδη περιμενω περιμενω περιμενω περιμενω περιμενω και αρτεμις δε βλεπω μπορει να μου πει καποιος αν αξιζει τοση αναμονη ή θα επρεπε να παρω καποιο αλλο ppc και αν ναι πιο μπας και τελικα μου βγει σε καλο το περιμενε και προλαβω να παρω καποιο αλλο!!!1 :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση JUST DO IT [sIGPIC][/sIGPIC] Female Body Inspector www poroia.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Gia hara se olous! Ehi kanis idea pou mporo na vro ta eksis: "Pocket mechanic", "NoviiRemote Deluxe 4" kai "OmegaOne 1-Calc" ? :ninja: :cool: :shifty: Kathe pm efprosdekto :X :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Gia hara se olous! Ehi kanis idea pou mporo na vro ta eksis: "Pocket mechanic", "NoviiRemote Deluxe 4" kai "OmegaOne 1-Calc" ? :ninja: :cool: :shifty: Kathe pm efprosdekto :X :X :X Εδω κανεις register και εχει τα παντα:) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 ο μονος τροπος που γνωριζω ειναι εδω:) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε mastelo! Παρεπιπτόντως το έχεις δοκιμάσει? Δουλεύει καλά, χωρίς προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Παιδιά καλημέρα σας.. Επειδή τελικά δεν μου είναι τόσο χρήσιμο όσο πίστευα..πουλάω htc 3300 15 ημερών..αγορασμένο απο πλαίσιο 750 ευρώ με γνήσιο το destinator pn και τους τελευταίους χαρτες..εγγύηση 2 χρόνια.. Επίσης συμπεριλαμβάνεται καρτα μνήμης 1 gb,φορτιστής αυτοκινήτου και βάση αυτοκινήτου.. Επίσης δίνεται και cd με τα περισσότερα προγράμματα που θα χρειαστείται καθώς και tools για destinator gia κάμερες κτλ.. Οποιος είναι απο Αθήνα και ενδιαφέρεται ας μου στείλει ενα pm.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gveloce Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Αυτό που έχεις μπορείς να το πετάξεις από τη συσκευή ? :cool: Σορρυ δεν καταλαβα το σχολιο σου...Τι εννοείς? Παράθεση GV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Σορρυ δεν καταλαβα το σχολιο σου...Τι εννοείς? Ρωτάω αν μπορείς να το απεγκαταστήσεις ώστε να δοκιμάσεις την τελευταία έκδοση. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos_rx8 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Paidia kalimera.Exthes mou proekipse ena provlima den moy doulevei to koumpi deksia epanv poy apenergopoiei to thl???ti na kano???????????thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSN Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Mπορείτε να μου πείτε παρακαλώ πως μπορώ να γράφω περισσότερους από 160 χαρακτήρες σε κάθε sms? Eίναι πολύ λίγοι βρε παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Λοιπον παιδια δε ξερω αν εχει ασχοληθει καποιος με το παρακατω : προβλημα δε μπορω να το πω, απλα εμενα μου τη σπαει , αλλα τι να κανουμε ετσι δουλευουν ολα τα τηλεφωνα Λοιπον μετα τον προλογο ... :lol: εψαξα αν γινεται με καποιο τροπο να δουλευει το ραδιο χωρις ακουστικα ή αν κανω κατι ή αν βαλω κατι και τελικα βρηκα αυτο .... Επεμβαινωντας στην registry... You must change a value in the Registry under: HKLM/System/State/Hardware/ and now you must chance the Headset value to 1. When you plug the headset in the device is change the Value automatic to one. When is not plugged than is 0. But without antenna i can´t find radioprogramms :-( Δηλαδη απλα to κανεις true οταν δεν ειναι συνδεδεμενα τα ακουστικα Βεβαια πηγα να το κανω και μολις παω να το σωσω μου λεει :εισαι σιγουρος και τα σχετικα και οτι μπορει να προκληθει βλαβη στο συστημα γιατι πειραζεις την registry Τωρα δε ξερω. Απο κει που το πηρα προφανως το εκανε και δεν ειχε προβλημα. Μηπως το εχει κανει καποιος απο εδω ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 xrhstos_rx8: δλδ ακόμα και μετά από σοφτ ρισέτ το κουμπί δεν δουλεύει? Μήπως τρέχεις κάποιο πρόγραμα που κάνει map κουμπιών και έχεις απενεργοποιήσει κατα λάθος την λειτουργία του κουμπιού? MHTSN: Το πρωτόκολλο του GSM υποστηρίζει για τα 7-bit SMS μέχρι 160 χαρακτήρες σε κάθε SMS. Παρόλα αυτά μπορείς γράφωντας παραπάνω χαρακτήρες να συνεχίσεις σε δεύτερο μνμ, τρίτο μνμ κοκ. όπως κάνουν τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα :) Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSN Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 xrhstos_rx8: δλδ ακόμα και μετά από σοφτ ρισέτ το κουμπί δεν δουλεύει? Μήπως τρέχεις κάποιο πρόγραμα που κάνει map κουμπιών και έχεις απενεργοποιήσει κατα λάθος την λειτουργία του κουμπιού? MHTSN: Το πρωτόκολλο του GSM υποστηρίζει για τα 7-bit SMS μέχρι 160 χαρακτήρες σε κάθε SMS. Παρόλα αυτά μπορείς γράφωντας παραπάνω χαρακτήρες να συνεχίσεις σε δεύτερο μνμ, τρίτο μνμ κοκ. όπως κάνουν τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα :) Eυχαριστώ φίλε απλά τα δεύτερα κλπ μηνύματα δεν μου τα στέλνει. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιος τρόπος, πρόγραμμα ή ρύθμιση για να γράφω περισσότερους χαρακτήρες ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Παράξενο φίλε που δεν μπορείς να στείλεις μεγαλύτερα απο 160 χαρακτήρες μνματα :( Δεν γνωρίζω σε αυτήν την περίπτωση τι θα μπορούσες να κάνεις. :( Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos_rx8 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 ΕΚΑΝΑ SOFT RESET ΑΛΛΑ ΤΠΤ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩ ΛΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ?ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 στην ace αιγαιου πελεγους 6 αγ.παρασκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerel Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Καλησπέρα. Μπορώ να ρυθμίσω το τηλέφωνο έτσι ώστε όταν επιλέγω έναρξη - προγράμματα, τα προγράμματα να εμφανίζονται με μορφή τίτλων και όχι ως εικονίδια? Κάτι αντίστοιχο με την επιλογή "προβολή" του windows explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts