Minotavrs Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 :cry: Μου έληξε το today plugin.....του resco δεν το έχουμε στο ftp ολοκληρο εεεεεε;;;:w00t: Gnwsto bug.. Den sou elixe aplos to exeis sthmeno sthn storage kai oxi sth main kai sou bgazei afto to minima otan to epanafereis apo to sleep gia 1 sec meta epanerxete kanonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Εγκατέστησα την trial version στην κλαρτα και παίζει κανονικά αλλά φοβάμαι οτι θα λήξει...δεν παίζει με τίποτα το σπασμένο (το σκασμένο!!) diavazoume kai kanoume akribws oti lene oi odhgies (ma akrivws ,,,) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Gnwsto bug.. Den sou elixe aplos to exeis sthmeno sthn storage kai oxi sth main kai sou bgazei afto to minima otan to epanafereis apo to sleep gia 1 sec meta epanerxete kanonika Δεν το'χω στην κάρτα........και δεν επανέρχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 diavazoume kai kanoume akribws oti lene oi odhgies (ma akrivws ,,,) :cool: το προσπαθώ,εδω τα κατάφερα με την πρώτη και τώρα δεν μπορώ;;; Πάντως πι'ο πολυ με ανησυχεί το θέμα με τον κατάλογο της sim,δεν δέχεται ελληνικά με περισσότερα από 6 γράμματα ενώ δείχνει τα ονόματα με διάφορα κουτάκια ανάμεσα ,γραμμενα από ένα Νοκια τηλ στο οποίο φαίνονται κανονικά.Μήπως θέλει καμμιά γραμματοσειρά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 το προσπαθώ,εδω τα κατάφερα με την πρώτη και τώρα δεν μπορώ;;; Πάντως πι'ο πολυ με ανησυχεί το θέμα με τον κατάλογο της sim,δεν δέχεται ελληνικά με περισσότερα από 6 γράμματα ενώ δείχνει τα ονόματα με διάφορα κουτάκια ανάμεσα ,γραμμενα από ένα Νοκια τηλ στο οποίο φαίνονται κανονικά.Μήπως θέλει καμμιά γραμματοσειρά;; wx wx .. Se blepw na epexergazese oles tis epafes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Δεν το'χω στην κάρτα........και δεν επανέρχεται U have pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 """"" Γιά το 2 ένα bag των windows 2005 είναι ότι με το έτσι θέλω σηκώνουν το ActiveSync κάθε 10 λεπτά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αν έχεις το ΡΡC σε κατάσταση αναμονής να ανοίγει με αποτέλεσμα να καταναλώνει την μπαταρία του. Λύση : Από το μενού του ActivSync με το πρόγραμμα κλειστό δημιουργούμε ένα νέο server (όπου ζητάει ονόματα η κωδικούς γράφουμε "fake". Αφου τελειώσουμε ω του θαύματος στο μενού είναι πιά ενεργοποιημένο το Shelude, όπου και το ρυθμίζουμε να συχρονίζει χειροκίνητα. Κατόπιν διαγράφουμε τον server που πριν δημιουργήσαμε. Αυτο είναι, αν το ActiveSync και όλα τα προγράμματα είναι κλειστα, μπορείται να έχετe την μπαταρία σας γεμάτη γιά μέρες σε Standbay mod. """""""" μηπως μπορει καποιος να δωσει επιπλεον λεπτομεριες ???? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 """"" Γιά το 2 ένα bag των windows 2005 είναι ότι με το έτσι θέλω σηκώνουν το ActiveSync κάθε 10 λεπτά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αν έχεις το ΡΡC σε κατάσταση αναμονής να ανοίγει με αποτέλεσμα να καταναλώνει την μπαταρία του. Λύση : Από το μενού του ActivSync με το πρόγραμμα κλειστό δημιουργούμε ένα νέο server (όπου ζητάει ονόματα η κωδικούς γράφουμε "fake". Αφου τελειώσουμε ω του θαύματος στο μενού είναι πιά ενεργοποιημένο το Shelude, όπου και το ρυθμίζουμε να συχρονίζει χειροκίνητα. Κατόπιν διαγράφουμε τον server που πριν δημιουργήσαμε. Αυτο είναι, αν το ActiveSync και όλα τα προγράμματα είναι κλειστα, μπορείται να έχετe την μπαταρία σας γεμάτη γιά μέρες σε Standbay mod. """""""" μηπως μπορει καποιος να δωσει επιπλεον λεπτομεριες ???? Πόσο πιό λεπτομερές να το κάνω ? Πές μου που κολάς.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Πόσο πιό λεπτομερές να το κάνω ? Πές μου που κολάς.:confused: Εμένα ήταν ρυθμισμένο να συγχρονίζει με νέα αντικείμενα μόνο,πως σβήνουμε τον server????:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Εμένα ήταν ρυθμισμένο να συγχρονίζει με νέα αντικείμενα μόνο,πως σβήνουμε τον server????:blink: Να το βάλεις στο χειροκίνητο, γιά να σβήσεις το server: Μενού / Επιλογές, τον επιλέγεις και delete.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 ena polu xrishmo program gia wifi (Sniffi v1.45 ) me xrhsh gps. mporeis na scannareis mia perioxh polu eukola xwris na koubalas laptops etc ps. telika to htc einai kataplhktikh suskeuh mexri twra den uparxei kati pou na me stenaxwrese twmn power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Παιδια απο προγραμμα καιρου τι παιζει;΄Ποιο ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη σας.Οποιος εχει κατι ας το στειλει με pm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 ena polu xrishmo program gia wifi (Sniffi v1.45 ) me xrhsh gps. mporeis na scannareis mia perioxh polu eukola xwris na koubalas laptops etc ps. telika to htc einai kataplhktikh suskeuh mexri twra den uparxei kati pou na me stenaxwrese twmn power WiFiFoFum2 to idio prama, alla kanei kai export ta arxeia se NetStumbler morfi, (mias kai to ministumbler de fanike na doulevei sth artemida) gia na ta vlepeis kai sto pcaki. An sou doulepse me to GPS, pes ligo ti ry8miseis evales. to wififofum apaitei to Microsoft .NET CF 2.0 an katalava kala :) egw pandws το εγκατέστησα και δουλεύει μια χαρά. Σορρυ φορ δε γρεεκλιση μπατ ι φοργοτ το σςιτσ δε λανγυαγε Ρυθμισεις GPS Default στο HTC P3300 για το GPSviewer Com Port: COM4 Baud rate: 4800 Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 sniffi gps settings port com4 transfer 115200 exw chek kai to connect to gps at startup (kanei export se log file kai sou dinei kai thn topo8esia otan exeis energo to gps) WiFiFoFum2 eixa prob sto ***** tou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 to tcpmp einai polu kalos player gia dvix alla uparxei kati pou na mporei na kolaei kai subs ? (px vobsub) gia e3wterikous upotitlous :| Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 11 μέρες(9 εργάσιμες) και ακόμα να το πάρω εγω.. για να δουμε θα κάνουμε φέτος Χριστούγεννα με την Άρτεμις ..:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Mino μας πήρανε χαμπάρι :¨-( Αλλάξανε το pass στον ftp κλαψ κλαψ... Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valavanis Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Ένα προβληματάκι που έχω είναι ότι πάντα μετά από κάποια χρήση κολλάει το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εμφανίσω το πληκτρολόγιο με τίποτα!!! Συμβαίνει όταν κάνω ένα τηλέφωνο και πατήσω το κόκκινο πλήκτρο του τηλέφωνου για να κλείσω ή όταν πατήσω το ΟΚ κουμπί για να βγω. Κάποιες φορές η εφαρμογή του τηλεφώνου κολλάει από μονή της εντελώς και μετά δεν κλίνει έκτος και αν πατήσω ΟΚ κουμπί. Δεν έχω περάσει τίποτα που να έχει σχέση με την χρήση του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 παιδια το γνωστο λινκ κλειδωσε κ δεν μπορω να παρω κανενα προγραμμα!! μηπως κανω κατι λαθος? ας ανεβασει ρε παιδια καποιος απο τους παλιους τα must have progrs για το αρτεμις.(που να δουλευουν). να φωτιστουμε κ οι ασχετοι.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Ένα προβληματάκι που έχω είναι ότι πάντα μετά από κάποια χρήση κολλάει το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εμφανίσω το πληκτρολόγιο με τίποτα!!! Συμβαίνει όταν κάνω ένα τηλέφωνο και πατήσω το κόκκινο πλήκτρο του τηλέφωνου για να κλείσω ή όταν πατήσω το ΟΚ κουμπί για να βγω. Κάποιες φορές η εφαρμογή του τηλεφώνου κολλάει από μονή της εντελώς και μετά δεν κλίνει έκτος και αν πατήσω ΟΚ κουμπί. Δεν έχω περάσει τίποτα που να έχει σχέση με την χρήση του τηλεφώνου. εχεις εγκαταστησει x-button? ισως εκει να να ειναι το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szion Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει κάπου τα περιέχομενα της Extended_ROM.... την έσβησα καταλάθος :cry: και χρειάζεται να κάνω hard reset Παράθεση RapidShare Search Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Δεν την έσβησες εσύ, μόνη της έσβησε επειδή 'επαιζες', προσπαθώντας να βγάλεις το ΤΟΜΤΟΜ... Σωστά? (το έπαθα και εγώ). Ρώτησα στην HTC (Europe) και μου είπαν ότι ούτε αυτοί δε μπορούν να μου στείλουν τα αρχεία, και να πάρω την ACE (σερβις) για να το δουν. Τα τηλ. της ACE δε δουλεύουν όμως... Καλά Χριστούγεννα... Σου κάνει τίποτα περίεργο? Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szion Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 ακριβώς όπως τα περιέγραψες. Δεν έχω παρατηρήσει τπτ περιέργο απλά χρειάζεται ένα hard reset για να στρώσει από τα πολλά βάλε βγάλε των programs. To καλό πάντως είναι ότι έχω free 26 mb. Παράθεση RapidShare Search Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valavanis Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Tha ta anevaso ego sintoma!!! Molis vro ligo xrono. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valavanis Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Kana allo programa pou na kanei tin douleia tou X-button??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts