Jump to content

valavanis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by valavanis

  1. Den svinete ta arxeia ginontai hidden gia kapoio logo!!!
  2. Den xero akoma an ta arxeia stin Extended_rom einai kleidomena, tha to do!!! Exo backup kai tha to anevaso aurio!!!
  3. Den mporo na tin anevaso diapistosa oti gia kapoio logo einai diegrameni kai mena. Tha psaxo na vro ta arxeia kai tha ta anevaso to sintomotero dinato!!!
  4. Kana allo programa pou na kanei tin douleia tou X-button???
  5. Tha ta anevaso ego sintoma!!! Molis vro ligo xrono.
  6. Ένα προβληματάκι που έχω είναι ότι πάντα μετά από κάποια χρήση κολλάει το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εμφανίσω το πληκτρολόγιο με τίποτα!!! Συμβαίνει όταν κάνω ένα τηλέφωνο και πατήσω το κόκκινο πλήκτρο του τηλέφωνου για να κλείσω ή όταν πατήσω το ΟΚ κουμπί για να βγω. Κάποιες φορές η εφαρμογή του τηλεφώνου κολλάει από μονή της εντελώς και μετά δεν κλίνει έκτος και αν πατήσω ΟΚ κουμπί. Δεν έχω περάσει τίποτα που να έχει σχέση με την χρήση του τηλεφώνου.
  7. Πρόσεχε να το γράψεις όπως ακριβώς το βλέπεις!!! Αν δεν είσαι σίγουρος για το τι κάνεις καλύτερα μην πειράξεις το Extended ROM
  8. Κάνεις πρώτα uninstall το πρόγραμμα. Αν το εικονίδιο δεν φύγει πας στην συσκευή windows/Start_menu προγράμματα και το σβήνεις.
  9. Είναι δυνατή η αφαίρεση του ΤΟΜΤΟΜ από το PDA οριστηκά. Κατέβασε το Total commander, εγκατέστησε το και μετά δώσε URL «/Extended_ROM/» όπως ακριβώς το βλέπεις με το χέρι. Διαγράφεις το ttn.cab και κάνεις edit to config διαγράφοντας την γραμμή που αναφέρετε στο ttn. Πριν τελειώσεις να είσαι σίγουρος ότι όλα τα αρχεία είναι Read only.
×
×
  • Create New...