Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι νέος στο forum και νέος κάτοχος του P3300.

Δεν ξέρω αν το navimate είναι τόσο απαράδεκτο όσο ακούγεται, πάντως σε εμένα δεν τρέχει καν! Η εφαρμογή ανοίγει και παγώνει...

Έχει κανείς κάποια ιδέα?

Δοκίμασε να περάσεις την νέα version από το site τους (απλά κάνεις copy-replace μερικά αρχεία με την νέα version). Πρέπει να κάνεις register πρώτα και να δώσεις το s/n που φαίνεται πάνω δεξιά όταν ξεκινάει η εφαρμογή.

Πάντως το tomtom παίζει μια χαρά. Κατέβασα και τον έναν δωρεάν χάρτη που παρέχει (Αθήνα) και φαίνεται καλό, αν εξαιρέσει κανείς του λατινικούς χαρακτήρες στις περιοχές και στους δρόμους.

Και που να δεις το destinator με τους χάρτες της NGI... ελληνικότατο, και το user interfase του IGO2006 επίσης ελληνικό. Αν είχε το IGO τους χάρτες του Destinator θα ήταν κορυφή.

H NGI... με λαμβάνει... όβερ...

Κωνσταντίνος

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια τι καρτες μνημης παιρνει;αλλοι μου λενε mini sd και αλλοι micro sd:blink:προσωπικα το πηρα πριν λιγο 619 απο πλαισιο,ειχα και 170Ε επιδοτηση οποτε μια χαρα!!!!

Kαλορίζικο Γιάννη. :)

Στην παραπάνω τιμή δεν περιείχε την 512ΜΒ micro SD με το Navimate να φανταστώ, ε;

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Guest lagoudakis
σε ευχαριστω πολυ!!!και το δικο σου καλοριζικο!!:happy: σε χασαμε απο τοτε που εδωσες το 2020ι,ναι σκετο ειναι,ετσι το εψαχνα γιατι εχω destinator,πες μου την γνωμη σου,ειναι ερπετο σε σχεση με το 2020i;θα με απογοητευση η ταχυτητα του;το εχω και φορτιζει τωρα,αυριο θα το ξεσκισωωωωωω:)

Guest lagoudakis
:D :D micro sd καρτες παιρνει, αντε εμεις μαλλον εχουμε ιδια γουστα μετα απο s100 και 2020i τωρα p3300.
:p ακολουθουμε τα ιδια βηματα:p ευχαριστω για την απαντηση σου:happy:

Καλησπέρα σε όλες/όλους!

Τελικά τι γίνεται με αυτό το τηλέφωνο και την επιδότηση της Vodafone?

Έχω επιδότηση 130-180 ευρώ και θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει σε τι τιμή θα το πάρω χωρίς όμως την ενργοποίηση του Vodafone mail.

Στο cc που ρώτησα (με επιδότηση 105-145 ευρώ) μου είχαν πει 400 ευρώ.

Σε τρία καταστήματα Vodafone όμως μου είπαν πως αυτή η super τιμή ισχύει μόνο αν ενεργοποιηθεί το Vodafone mail.

Γνωρίζει κάποιος να μας πει σίγουρα;

Ευχαριστώ πολύ!

πες μου την γνωμη σου,ειναι ερπετο σε σχεση με το 2020i;θα με απογοητευση η ταχυτητα του;το εχω και φορτιζει τωρα,αυριο θα το ξεσκισωωωωωω:)

Δε θα σου πω τίποτα Γιάννη, περιμένω να μας πεις εσύ μετά τη χρήση που θα του κάνεις αν σε ικανοποιεί η ταχύτητά του ή όχι, ας μη δίνω τροφή στους αμφισβητίες.

Άλλωστε το έχω ξαναπεί, δε θα έβγαζε η HTC σκάρτο προϊόν στην αγορά.

Currently using:

Νίκος

Guest lagoudakis
Δε θα σου πω τίποτα Γιάννη, περιμένω να μας πεις εσύ μετά τη χρήση που θα του κάνεις αν σε ικανοποιεί η ταχύτητά του ή όχι, ας μη δίνω τροφή στους αμφισβητίες.

Άλλωστε το έχω ξαναπεί, δε θα έβγαζε η HTC σκάρτο προϊόν στην αγορά.

οκ αυριο θα σου πω:) γιατι δεν σου κρυβω οτι με ανησυχησα με κατι ποστ που διαβασα:( και κατι ακομα εχω ενεργο το bt αλλα δεν βλεπω κανενα εικονιδιο στην οθονη!!!!στραβος ειμαι ρε γαμωτο;στα 2003 το βλεπω εδω που ειναι το σηματακι;;;;;;:confused:

Καλησπέρα σε όλες/όλους!

Τελικά τι γίνεται με αυτό το τηλέφωνο και την επιδότηση της Vodafone?

Έχω επιδότηση 130-180 ευρώ και θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει σε τι τιμή θα το πάρω χωρίς όμως την ενργοποίηση του Vodafone mail.

Στο cc που ρώτησα (με επιδότηση 105-145 ευρώ) μου είχαν πει 400 ευρώ.

Σε τρία καταστήματα Vodafone όμως μου είπαν πως αυτή η super τιμή ισχύει μόνο αν ενεργοποιηθεί το Vodafone mail.

Γνωρίζει κάποιος να μας πει σίγουρα;

Ευχαριστώ πολύ!

φανταζομαι οτι διαβασες τα προηγουμενα μυνηματα στο thread. στην ιδια κατασταση ημουν και γω. τελικα μπροστα το ταμειο εμαθα οτι πρεπει να ενεργοποιησω το mobile email, αλλιως η τιμη του ειναι συμφωνα με την κανονικη σου επιδοτηση. δεν το αφησα ετσι. εστειλα ενα περιποιημενο mail στη vodafone αλλα δε φενεται να χαμπαριαζουν.

@lagoudakis

το πηρες και αυτο ρε θηριο?? αντε με γεια και καλως ηρθες στον κοσμο του omap:lol:

εγω μετα τα σκηνικα με την voda δεν ξερω ακομα αν θα σε ακολουθησω. :)

Προς MAKISPYROPOULOS:

Σύνδεσε το Artemis μέσω του καλωδίου με το PC σου και πάτα Έναρξη-Προγράμματα-Tomtom Navigator και ακολούθησε τις οδηγίες για να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το χάρτη της Αθήνας μέσω του PPC.

Το έκανα πριν από 5'.

Currently using:

Νίκος

οκ αυριο θα σου πω:) γιατι δεν σου κρυβω οτι με ανησυχησα με κατι ποστ που διαβασα:( και κατι ακομα εχω ενεργο το bt αλλα δεν βλεπω κανενα εικονιδιο στην οθονη!!!!στραβος ειμαι ρε γαμωτο;στα 2003 το βλεπω εδω που ειναι το σηματακι;;;;;;:confused:

Δεν υπάρχει εικονίδιο, μόνο το μπλε φωτάκι που αναβοσβήνει. :)

Currently using:

Νίκος

Guest lagoudakis
φανταζομαι οτι διαβασες τα προηγουμενα μυνηματα στο thread. στην ιδια κατασταση ημουν και γω. τελικα μπροστα το ταμειο εμαθα οτι πρεπει να ενεργοποιησω το mobile email, αλλιως η τιμη του ειναι συμφωνα με την κανονικη σου επιδοτηση. δεν το αφησα ετσι. εστειλα ενα περιποιημενο mail στη vodafone αλλα δε φενεται να χαμπαριαζουν.

@lagoudakis

το πηρες και αυτο ρε θηριο?? αντε με γεια και καλως ηρθες στον κοσμο του omap:lol:

εγω μετα τα σκηνικα με την voda δεν ξερω ακομα αν θα σε ακολουθησω. :)

ωχ ωχ ωχ με κανεις να ανυσυχω για τον omap:cry: thankssss:)

ωχ ωχ ωχ με κανεις να ανυσυχω για τον omap:cry: thankssss:)

πλακα κανω ρε συ. και γω ειμαι σχεδον ενα χρονο με το 9100. αν ειχα προβλημα δεν θα το εστελνα λες??? ισα ισα, απο το λιγο που το εχω δει και απ οτι ακουω το artemis τα παει καλυτερα απο το s200 και 9100 λογω και του aku 3. οπως και να χει, εσυ θα κρινεις αν σου κανει. περιμενουμε και τις δικες σου εντυπωσεις

Guest lagoudakis
απλα εχω ακουσει διαφορα και απο εδω,εμπειρια δεν εχω απο οmap,αλλα δεν ειμαι κανενας power user,ουτε ανοιγω 10 πραγματα μαζι,απλα το destinator να παιζει

απλα εχω ακουσει διαφορα και απο εδω,εμπειρια δεν εχω απο οmap,αλλα δεν ειμαι κανενας power user,ουτε ανοιγω 10 πραγματα μαζι,απλα το destinator να παιζει

Παίζει, παίζει! :)

Currently using:

Νίκος

Guest lagoudakis
:happy: διαβασα τον τροπο που εβαλες το tomtom,να ρωτησω κατι;ο χαρτης της αθηνας οταν κατεβαινει σε ρωταει μετα που να τον κανεις εγκατασταση;δηλαδη να το κανω αυριο που θα παρω καρτα καλυτερα ε;:O

lagoudakis, σαν τον πρόγονό του το s100 μην περιμένεις να είναι. Το χα και γω και το δωσα κ μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα αλλά με τους ρυθμούς που αλλάζω ppc δεν μπορώ να τα κρατάω όλα. Εκτός από τον omap, είναι και τα wm5 πιο αργά οπότε θα πρέπει λίγο να συμβιβαστείς με το θέμα ταχύτητα. Στα υπόλοιπα τα wm5 είναι καλύτερα. Προσπάθησε μόνο να μην το φορτώσεις με ένα κάρο μετρητές στην today screen.

Guest lagoudakis
lagoudakis, σαν τον πρόγονό του το s100 μην περιμένεις να είναι. Το χα και γω και το δωσα κ μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα αλλά με τους ρυθμούς που αλλάζω ppc δεν μπορώ να τα κρατάω όλα. Εκτός από τον omap, είναι και τα wm5 πιο αργά οπότε θα πρέπει λίγο να συμβιβαστείς με το θέμα ταχύτητα. Στα υπόλοιπα τα wm5 είναι καλύτερα. Προσπάθησε μόνο να μην το φορτώσεις με ένα κάρο μετρητές στην today screen.
οκ θα ακολουθησω την συμβουλη σου,θα το δω απο αυριο που θα εχει φορτισει:happy: το s100 και το 2020i ειναι απο τα αγαπημενα μου και λεω να τα κρατησω,βασικα εχω 2 s100, το 1 θα μεινει σιγουρα στην κατοχη μου;) για την τιμη των οπλων:pστο φιναλε αμα δω τα ζορια του σκαω και ενα overclocking και παιρνει τα ισα του

:happy: διαβασα τον τροπο που εβαλες το tomtom,να ρωτησω κατι;ο χαρτης της αθηνας οταν κατεβαινει σε ρωταει μετα που να τον κανεις εγκατασταση;δηλαδη να το κανω αυριο που θα παρω καρτα καλυτερα ε;:O

Ο χάρτης είναι της μορφής .cab και μπορείς να τον κατεβάσεις είτε στην κύρια μνήμη είτε στη memory card.

Στη συνέχεια πατάς πάνω στο αρχείο και σε ρωτάει που θες να το εγκαταστήσεις.

Θα επιλέξεις βέβαια memory card για να μη σου φάει πολύτιμη μνήμη, άρα περίμενε πρώτα να πάρεις καρτούλα κι έπειτα το εγκαθιστάς. :)

Currently using:

Νίκος

οκ θα ακολουθησω την συμβουλη σου,θα το δω απο αυριο που θα εχει φορτισει:happy: το s100 και το 2020i ειναι απο τα αγαπημενα μου και λεω να τα κρατησω,βασικα εχω 2 s100, το 1 θα μεινει σιγουρα στην κατοχη μου;) για την τιμη των οπλων:pστο φιναλε αμα δω τα ζορια του σκαω και ενα overclocking και παιρνει τα ισα του

Αχ αυτό το s100 τι μας έκανε. Δρόμος χωρίς επιστροφή τα ppcphones. Να σκεφτείς ότι πριν από αυτό πέρναγα την ώρα μου κάνοντας restart στο sx1!!! Συνώνυμο της σταθερότητας ήταν κ δαύτο :wacko:

Guest lagoudakis
Ο χάρτης είναι της μορφής .cab και μπορείς να τον κατεβάσεις είτε στην κύρια μνήμη είτε στη memory card.

Στη συνέχεια πατάς πάνω στο αρχείο και σε ρωτάει που θες να το εγκαταστήσεις.

Θα επιλέξεις βέβαια memory card για να μη σου φάει πολύτιμη μνήμη, άρα περίμενε πρώτα να πάρεις καρτούλα κι έπειτα το εγκαθιστάς. :)

οκ ετσι θα το κανω,thanks;)