Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Ean grafei etsi... exeis to stock-SPL! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 αρα πρεπει λογικα να περναει τα ελληνικα εφοσον το παλιο imie ειναι καταχωρημενο στην ace.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Κανονικά με φορτωμένη την official ROM πρέπει να μπαίνουν κανονικά τα ελληνικά. Φρόντισε όμως να βάλεις τα σωστά (ανάλογα με το ποια επίσημη ROM φοράς WM5 ή WM6). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 το πηρα με 5 αλλα ειχα βαλει 6....official απο το site ths ace.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 το πηρα με 5 αλλα ειχα βαλει 6....official απο το site ths ace.. Βάλε τα αντίστοιχα ελληνικά και είσαι έτοιμος! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 θα το δοkιμασω κ θα σας απαντησω.....αρε athanasso πανταχου παρων.....πεσ αν ξερεισ κιολας αν υπαρχει μετρητης για τισ κλησεις να συνδεεται με touchflo?????????εχω φαει τον κοσμο........... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 πεσ αν ξερεισ κιολας αν υπαρχει μετρητης για τισ κλησεις να συνδεεται με touchflo????????? Dystyxws den exw dei kati tetoio akoma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Λιγες φορες το χρονο το ξυπνητηρι χτυπαει 1 ωρα νωριτερα (δεν θυμαμαι αν τυχαινει να χτυπησει και αργοτερα) απο την ωρα που το εχω ρυθμισει να χτυπαει ολες τις καθημερινες. Το εχει προσεξει κανενας αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Egw xronia twra to exw katargisei to enswmatwmeno ksypnitiri twn WM. Tha synistousa na kaneis xrisi tou pTravelAlarm. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1me Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 hello παίδες. μια ερωτησούλα όποιος γνωρίζει θα με υποχρεώσει. έχω βάλει την rom ARTE_WM6.1_3.15.08.30_B20753_Manila2D. με καλύπτει πολύ ωραία αλλά ενώ έχει διορθώσει αρκετά από την προηγούμενη, μένουν πολλά ακόμα να φτιάξουν. γιαυτό ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς μήπως βγήκε καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Εδώ θα βρεις ότι ROM υπάρχει για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1me Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Εδώ θα βρεις ότι ROM υπάρχει για τη συσκευή σου. ευχαριστώ πολύ αθανασό. καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Καλημερα παιδια.Μηπως μπορει καποιος να μου πει ενα προγραμμα γιανα περναω μεσα ταινιες και να τις βλεπω? thanks...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Tha sou proteina na anatrekseis sto analogo section gia na breis tin apantisi sto erwtima sou... Pocket PC Software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Εδω και δυο μηνες η δονηση του κινητου σταματησε να λειτουργει.Προχθες το κρατουσα στα χερια μου και δοκιμαζα ηχους κλησης εχοντας την ταυτοχρονη λειτουργια της δονησης.Οπως το κρατουσα το αναποδογυριζα προς διαφορες κατευθυνσεις και παρατηρησα πως αλλες φορες λειτουργουσε η δονηση και αλλες οχι,επισης λειτουργουσε αλλες φορες ασθενεστερα και αλλες πιο δυνατα.Τι μπορει να φταει????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas_oximaton Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΟΨΗ.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ..ΔΕ ΜΠςΡΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΑΠΟ ΕΞΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 μπορεις να το πας στην ace για να σου την αλλαξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 87 euro στην ace .... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Εδω και δυο μηνες η δονηση του κινητου σταματησε να λειτουργει.Προχθες το κρατουσα στα χερια μου και δοκιμαζα ηχους κλησης εχοντας την ταυτοχρονη λειτουργια της δονησης.Οπως το κρατουσα το αναποδογυριζα προς διαφορες κατευθυνσεις και παρατηρησα πως αλλες φορες λειτουργουσε η δονηση και αλλες οχι,επισης λειτουργουσε αλλες φορες ασθενεστερα και αλλες πιο δυνατα.Τι μπορει να φταει????? Κανεις?????? Να προσθεσω πως το εκανα και hard reset αλλα το προβλημα δεν λυθηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 οποτε νομιζω οτι πρεπει να παει σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ωχ,μη μου λες τετοια.Που μπορω να το παω????Εχω την εκδοση της Τ-Mobile. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ωχ φοβαμε οτι θα σε απογοητευσω,η ace παιρνει συσκευες htc μονο,αλλα κανε μια ερωτηση για σιγουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Στην Touch 4.02 έχω radio version την 03.08.90, Υπάρχει κάποια καλύτερη απο αυτήν σε θέματα διαχείρησης μπαταρίας; Αν μπορέσει κάποιος να βάλει και το αντίστοιχο link ,γιατί έχω φαει τους xda με το κουτάλι και δεν βλέπω κάποιο παλιότερο tοpic που αναφέρονταν στις radio , θα ήμουν υπόχρεος. :O Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Αυτή που φοράω εγώ. HTC Artemis Radio Roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 καλησπερα μου εχει καει η οθονη αλλα η htc(htc p3300) λεει δεν αναλαμβανει την αντικατασταση της(ετσι μου ειπαν στο μαγαζι που το πηγα).. ξερετε τι μπορω να κανω,που να αντικαταστήσω την οθονη κ αν συμφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts