Haris1977 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Μην ακούω μπούρδες..Αποκλείεται ενας να μην έχει whats up και ιντερνετ..;) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1me Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 παιδιά το hard reset θα επαναφέρει την μανίσια rom? γιατί του έβαλα την vanillia και επειδή το σκέφτομαι για service ήθελα να μάθω. βέβαια είμαι ήδη εκτός εγγύησης. α και κάτι άλλο. έχετε ιδέα πόσο περίπου πάει η αλλαγή πλακέτας στο p3300; τα προβλήματα συνεχίζουν ότι και να κάνω και επειδή μετά το ppc δεν μπορώ να βλέπω καν τα <απλά κινητά> λέω να το στείλω. αλλά πόσο περίπου πάει το μαλλί; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 οχι δεν σου επανεφερει την "μαμα"απλα θα εχεις αυτη που φορας τωρα"καθαρη" αν θελεις την original πρεπει να την περασεις εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Den dokimazeis mia pio kainourgia ekdosi? Bale an thes tin 10.6.34.0800 pou einai i teleftaia! :offtopic:Οριακά πρόλαβα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φίλε athanaso77. Να ζήσεις να τα χιλιάσεις. Και να αλλάξει άμεσα η ηλικία του εορτάζοντα διαφορετικά θα δηλώσω 19 ετών. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ: στο προφίλ του δεν αναγράφει ημερομηνία γέννησης, αλλά του το βάλανε το τουρτάκι του παππούλη επειδή τον αγαπούν, χα, χα, χα:offtopic: Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 παιδιά το hard reset θα επαναφέρει την μανίσια rom? γιατί του έβαλα την vanillia και επειδή το σκέφτομαι για service ήθελα να μάθω. βέβαια είμαι ήδη εκτός εγγύησης. α και κάτι άλλο. έχετε ιδέα πόσο περίπου πάει η αλλαγή πλακέτας στο p3300; τα προβλήματα συνεχίζουν ότι και να κάνω και επειδή μετά το ppc δεν μπορώ να βλέπω καν τα <απλά κινητά> λέω να το στείλω. αλλά πόσο περίπου πάει το μαλλί; ευχαριστώ. καλησπερα..η τιμη της πλακετας ειναι στα 286 Ε....ακριβη..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Εχει δουλέψει κανείς στο κινητό μας το cosmote my view? Ποιες ειναι οι ρυθμίσεις; Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 έχετε ιδέα πόσο περίπου πάει η αλλαγή πλακέτας στο p3300; τα προβλήματα συνεχίζουν ότι και να κάνω και επειδή μετά το ppc δεν μπορώ να βλέπω καν τα <απλά κινητά> λέω να το στείλω. Τι προβλήματα έχεις που πιστεύεις ότι θέλεις αλλαγή πλακέτας; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 καλησπερα..η τιμη της πλακετας ειναι στα 286 Ε....ακριβη..... Δεν τίθεται θέμα! Δεν αξίζει κάτι τέτοιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Δεν τίθεται θέμα! Δεν αξίζει κάτι τέτοιο! καλα ναι συμφωνω..κ εμενα αν δεν ηταν στην εγγυηση δε θα το εφτιαχνα...ειναι πολλα τα λεφτα.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 To thema bebaia prwta einai... pws katelikse o filos oti xreiazetai allagi plaketas? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Στα καλα καθουμενα μολις παω να παρω τηλεφωνο κατω απο το εικονιδιο με την ισχυ του σηματος μου βγαζει ενα παραθυρακι και μου λεει πως δεν ειναι δυνατον να πραγματοποιηθει κληση γιατι η δεν ειναι σωστος ο αριθμος η δεν υπαρχει σημα.Και ο αριθμος ειναι σωστος και σημα υπαρχει(3-4 γραμμες) αλλα αυτο τιποτα.Μετα απο soft-reset λειτουργει κανονικα αλλα και παλι μετα απ 6-7 ωρες μπορει να το ξανακανει.Τι μπορει να φταει????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Τι μπορει να φταει????? Polla mporei na einai i aitia. Egkatestises teleftaia kapoio programma pou endexomenws na kanei kapoio conflict? Nomizw oti xreiazesai ena hard reset! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Ωχ,μη μου λες τετοια. Τωρα τελευταια απ οτι θυμαμαι εγκατεστησα το pocketCM,softkey changer και spb mobile shell(αλλα το απεγκατεστησα).Λες κατι απο αυτα να μου εκανε ζημια????Αλλα τι σχεση εχουν αυτα με την λειτουργια του σαν τηλεφωνικη συσκευη??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 To pocketCM kai to softkey changer den ta fobamai. Den mporw na pw to idio omws gia to SPB xwris na simainei bebaia oti ypoxrewtika mporei na ftaiei afto. Kalo einai prin kanoume dokimes me programmata gia ta opoia den eimaste sigouroi, na pairnoume ena backup apo ti syskevi mas. Egw sti thesi sou tha epairna ena backup (me to PIM Backup) mono epafes, minimata, ktl kai tha ekana ena hard reset me skopo na ta epanaferw meta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Το spb mobile shell το έχω 2-3 βδομάδες με το skin του diamond. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Τα pocketCM και softkey συμφωνώ με τον athanaso77 δεν τα φοβάμαι. Κάτι άλλο φταίει. Μήπως έχεις κανένα SKTools, Pocket Mechanic κλπ και έκανες κανένα auto clean? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Oχι δεν εχω τιποτα απο αυτα.Παντως μετα το μεσημερι που το εκανα s-reset μεχρι τωρα που εκανα 4-5 τηλεφωνα δεν μου το εβγαλε.Θα το δω πως θα παει και αν ειναι θα το κανω ενα hard-reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyias Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Κάπου πήρε το μάτι μου ένα touchpad που γράφεις γρήγορα sms υπάρχει κάτι τέτοια για 3300 μήπως; Παράθεση THATS ALL I HAVE TO SAY ABOUT THAT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 καλησπερα.. Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει ποιο αρχειο ειναι το σωστο ( απο το γνωστο μαγαζι) για να κατεβασω? Αναφερομαι στο destinator 7 Διαβασα 80 σελιδες και ακρη δεν εβγαλα. Ενα που δοκιμασα λεει εγκατσταση απετυχε συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Destinator v7.0.0.588.11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Destinator v7.0.0.588.11 Aυτος ο φακελος φιλε μου περιεχει ενα main και ενα destcore.dll. Eιτε παω να κανω εγκατασταση στη βασικη μνημη , ειτε στην storage card μου λεει η εγκατασταση απετυχε...:mad::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 haris_od εχεις pm. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 paidia mia eroti uparxei tropos na sundeso to 3300 me linux??? Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyomatrix Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Geia sas meta epo kairo k egw....:rolleyes: Exw merikes aporioules...Mporw na allaksw tis prosopseis apo to kinito mou?giati meta apo arketa skliri xrisi exei ginei san tis maimous ton K@@o!An nai pou k poso kostizei?Apo Rom exoume kamia kali k grigori?Skeftomai na allaksw....Twra exw tin touch 4.02 aggliki...Alla sto pliktrologio pou exei gia ta mnmta mou trwei kati flashies...Afinei mono tou kena de mou pianei polles fores merika grammata k thelei 2 i k treis prospatheies gia na to vgalei stin othoni!AAAA k kati teleutaio!:O Mporoume na kanoume tpt wste otan erxetai mnm to mp3 pou exw san ixo mnmtos na stamataei molis anoigw to mnm?Giati synexizei k paizei mexri na teleiwsei!!!!!!!:blink::blink: Eyxaristw gia ton xrono sas!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Geia sas meta epo kairo k egw....:rolleyes: Exw merikes aporioules...Mporw na allaksw tis prosopseis apo to kinito mou?giati meta apo arketa skliri xrisi exei ginei san tis maimous ton K@@o! An nai pou k poso kostizei? Yparxei i lysi tis ACE Hellas me to analogo kostos. Gia leptomeries epikoinwnise mazi tous. Enalaktika poreis na agoraseis apo to ebay prosopsi kai na ta pas se kapoio allo katastima (px 9volto) na kanoun ti douleia. H prwti lysi einai i swstoteri kai i akriboteri omws! Apo Rom exoume kamia kali k grigori? Rikse mia matia sto XDA-devs na deis ti paizei kai ti tairiazei me sena. Skeftomai na allaksw....Twra exw tin touch 4.02 aggliki...Alla sto pliktrologio pou exei gia ta mnmta mou trwei kati flashies...Afinei mono tou kena de mou pianei polles fores merika grammata k thelei 2 i k treis prospatheies gia na to vgalei stin othoni! AAAA k kati teleutaio!:O Mporoume na kanoume tpt wste otan erxetai mnm to mp3 pou exw san ixo mnmtos na stamataei molis anoigw to mnm?Giati synexizei k paizei mexri na teleiwsei!!!!!!!:blink::blink: Eyxaristw gia ton xrono sas!!!! Allakse ROM (h' kane hard reset) kai de tha exeis afta ta problimata. Gia ton ixo tou minimatos... bale enan mikrotero se diarkeia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Για τις προσόψεις μπορείς να τις τοποθετήσεις και μόνος σου. Έψαξα στο γούγλη, τρόπο αποσυναρμολόγησης και έβαλα καινούρια οθόνη, μιας και η παλιά είχε σπάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts