Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Den katalaba ti zitas... :confused:

Εννοει,αν γινεται να λειτουργησει σαν γραφιδα υπολογιστη.Δηλαδη ας πουμε μπαινει στο Notes και γραφει οτι θελει με τη γραφιδα,αυτο γινεται να μεταφερεται και στον υπολογιστη???

Tην εβαλα μαζι με τα ελληνικα αλλα παλι υπαρχει το προβλημα των επαφων,δεν τις εμφανιζει,οταν παταω SMS μου βγαζει τις επαφες που μου εχουν στειλει μυνημα αλλα οταν παταω να τις δω ολες δεν βγαζει τιποτα,οπως ακριβως και με το pocketCM που ειχε μεσα η rom.Ρυθμισεις δεν θυμαμαι να εχω αλλαξει απο πουθενα αλλα εχω αφαιρεσει τη SIM και την εχω ξαναβαλει.Μηπως αυτο παιζει ρολο????Και αν ναι τι πρεπει να κανω???

Δωσε μου και μενα μια αποντηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοει,αν γινεται να λειτουργησει σαν γραφιδα υπολογιστη.Δηλαδη ας πουμε μπαινει στο Notes και γραφει οτι θελει με τη γραφιδα,αυτο γινεται να μεταφερεται και στον υπολογιστη???

με cooked rom την [9/4/08] ARTEMIS TOUCH 4.02 WM6.1 WWE ROM, 5.2.19199 SDHC του meschle η οποία περιλαμβάνει το microsoft office mobile μπορείς ότι γράφεις στο one note mobile να αντιγράφετε αυτόματα στον υπολογιστή σου

αυτό προ΄υ΄ποθέτει να έχεις εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου το office 2007 για να ισχύει και να έχεις επιλέξει -τσεκάρει στο active sync την επιλογή να συχρονίζεται το one note mobile;)

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Μία ερώτηση... Αγόρασα το κινητό μεταχειρισμένο και δεν είχε στην συσκευασία USB καλώδιο. Για να το κάνω update χρειάζομαι το συγκεκριμένο ή ένα απλό miniUSB μπορεί να δουλέψει?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Kalwdio miniUSB se USB. To miniUSB mpainei sti syskevi sou kai to USB sto PC sou.

Εντάξει... ξέρω που μπαίνει το καθένα, απλώς ρώτησα αν μπορώ να βάλω ένα κοινό miniUSB ;)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

http://www.youtube.com/watch?v=S-r0UUxcsGw

Ξερει καποιος μηπως τι γινεται με αυτα στο youtube που εχουν βαλει vista?

Nokia 8800 Scirocco

http://www.youtube.com/watch?v=S-r0UUxcsGw

Ξερει καποιος μηπως τι γινεται με αυτα στο youtube που εχουν βαλει vista?

Δεν είναι vista. Είναι skin του Wisbar Advance & Wisbar Advance Desktop. Ψάξε στο γνωστό μαγαζί (ipmart). Υπάρχουν όλα όσα χρειάζεσαι.

Εγώ το έχω δοκιμάσει στο p3300 αλλά είναι λίγο βαρύ. Παίζει ικανοποιητικά πάντως.

Με αυτά (Wisbar Advance & Wisbar Advance Desktop) φτιάχνεις π@π@δες :lol:

Κωνσταντίνος

πολυ μπερδεμα το συγκεκριμενο.

το εβαλα εχθες και δεν εβγαλα ακρη και το πεταξα.

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
Δεν αξίζει να βαραίνεις με τέτοια εργαλεία τη συσκευή όταν δεν προσφέρουν τίποτα το ιδιαίτερο παρά μόνο εμφάνιση.

Modpic.gif

ναι ομως δεν με βοηθας.

ξερω οτι την βαρενω αλλα θελω να τα βαλω

Κατέβασε και εγκατεστησέ τα. Μετά κατέβασε το skin. Μέσα έχει διάφορους φακέλους me skins για πολλά προγράμματα (wisbar adv, resko keyboard klp) ώστε να πετύχεις όσο πιο πολύ γίνεται την εξομοίωση. Συνήθως έχει και οδηγίες για το που θα αντιγράψεις τον κάθε φάκελο. Κάνεις απλά copy στον αντίστοιχο φάκελο skin του κάθε προγράμματος και μετά σε κάθε πρόγραμμα επιλέγεις αυτό το skin.

Αν δεν έχει μέσα δίνουν οδηγίες εκεί που θα το κατεβάσεις.

Ρίξει μια ματιά εδώ.

Κωνσταντίνος

Eκανα πριν μερικές ημέρες format στο pc και στα πλαίσια ανανέωσης εγκατέστησα τα Office 2007. Υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας με το ActiveSync; Δεν μπορώ να κάνω synchronize επαφές και ημερολόγιο και μου βγάζει πάντα error.
Nexus 4 > Stock for a little moment

Eκανα πριν μερικές ημέρες format στο pc και στα πλαίσια ανανέωσης εγκατέστησα τα Office 2007. Υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας με το ActiveSync; Δεν μπορώ να κάνω synchronize επαφές και ημερολόγιο και μου βγάζει πάντα error.

Μια χαρα παιζει με το Office 2007 ;)

Aνοιξε το Active Sync και πατα Αρχειο/Διαγραφη κινητης συσκευης και λογικα θα το ξαναβρει και θα εισαι ΟΚ.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ROMs ΓΙΑ ΤΟ ARTEMIS XΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ

Η Artemis Touch 4.02 WM6.1 WWE 5.2.19199 (Build 19199.1.0.0) .ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ Oop Black Beta Public version

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ ΤΟ ΑRTEMAKI KAI ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΗ ROM ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η

ΣΥΝΔΕΣΗ!!HELP

ΦΙΛΕ athanaso77 ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ !ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ!!!

• Administrators
Δοκίμασε να της flashάρεις άλλη Radio να δεις εάν γίνεται μήπως και ξεκολλήσει. Τρέξε και το cid-unlock πάλι. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Modpic.gif

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ;;

Aυτός που έφτιαξε τη ρόμ τι λέει για όλα αυτά;

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

• Administrators

Dyskolo afto mias kai apokleietai na exei kseperasei ta flasharismata toswn cookers pou flasharoun ti syskevi panw apo 10 fores tin imera meso oro xwris problimata.

Tha proteina ston filo na dokimasei (ean exei ti dynatotita) kai se allo PC.

Modpic.gif

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ROMs ΓΙΑ ΤΟ ARTEMIS XΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ

Η Artemis Touch 4.02 WM6.1 WWE 5.2.19199 (Build 19199.1.0.0) .ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ Oop Black Beta Public version

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ ΤΟ ΑRTEMAKI KAI ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΗ ROM ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η

ΣΥΝΔΕΣΗ!!HELP

Δοκίμασε να βγάλεις την SD και να κάνεις την διαδικασία. Αναφέρεται σε πολλές rom αυτό σαν πρόβλημα.

Κάνε μια δοκιμή και πες μας.

Κωνσταντίνος

Swsto comment... pws mou diefyge? :rolleyes:

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι :lol:

Κάτι ξέρουμε κι εμείς από ιατρική :lol::lol::lol:

Κωνσταντίνος