anypotaktos Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 paidia eixa to igo kai mou prokipse problima otan ekana allagi tis rom, pleon den mporo na to kano egkatastasi bgazei error oti lipi to unistal.exe. mporo na kano kati???? den exo problima me to destinator alla protimo to igo Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 καλησπερα παιδια...το αρτεμακι δεν ανοιγει...μαλλον εχει σπασει η πλακετα...αυριο το στελνω στο service στη ACE.απο οτι πληροφορηθηκα δεν καλυπτεται απο την εγγυηση γιατι εχει εκδορες..γνωριζετε απο που αλλου μπορω να προμηθευτω την πλακετα γιατι στην εταιρια εχει γυρω στα 280...κ πιστευω δεν αξιζει τον κοπο....:( Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Πως έσπασε η πλακέτα και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 διαβασα στο forum tis htc τα "συμπτωματα" κ επειδη μου ειχε πεσει πιο παλια κατω υποθετω...λεσ να ειναι κατι αλλο??το εκανε ξαφνικα σημερα...μαι ανοιγε μια οχι.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Κράτησε πατημένα ταυτόχρονα το πάνω δεξιά και το πάνω αριστερά πλήκτρο και ταυτόχρονα με τη γραφίδα κάνε soft reset. Μην αφήσεις όμως τα δύο πλήκτρα μέχρι να δεις κάτι στην οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 τιποτα δυστυχως......... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Δοκίμασε αρκετές φορές. Δεν μπαίνει με τίποτα σε bootloader; Όταν το βάζεις στον φορτιστή ή στο USB... δείχνει να φορτίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Δοκίμασε αρκετές φορές. Δεν μπαίνει με τίποτα σε bootloader; Όταν το βάζεις στον φορτιστή ή στο USB... δείχνει να φορτίζει; πλεον δεν κανει τιποτα ουτε φορτιζει ουτε τιποτα....ωωωωωωωωχχχχ Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Η μπαταρια δεν παιζει να χαλασε????Το λεω γιατι και στον ξαδερφο μου το ειχε κανει αυτο(οχι με το συγκεκριμενο,απλο κινητο ηταν,Μotorola αν θυμαμαι καλα) και τελικα εφταιγε η μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Δεν ξέρω αν ρωτάω στο κατάλληλο θέμα, αλλά το overlocking στο p3350 μέχρι πόσο μπορεί να πάει χωρίς να υπάρχουν προβλήματα; Πρόσεξα ότι το batterystatus μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Υ.Γ. Αν υπάρχει καταλληλότερο θέμα για το p3350, πείτε μου... Είδα κάνα δυο αλλά δεν υπερβαίνουν τις 2 σελίδες! Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 δεν θυμαμε ακριβως γιατι εχει περασει καιρος που εδωσα το 3300 αλλα ξεκινησε το απο τα 276(αν θυμαμε καλα)και ανεβασε το και στην επομενη ρυθμιση και δες αν σου δουλευει οκ,μην τσεκαρεις στην αρχη τουλαχιστον την επιλογη μετα απο reset να ξεκιναει στην τιμη που εδωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 paidia sto battary status ektos apo tin epilogi gia na setaroume tin cpu exei kai mia alli pou legete cpu scaler ti einai Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 paidia sto battary status ektos apo tin epilogi gia na setaroume tin cpu exei kai mia alli pou legete cpu scaler ti einai Μεταβλητο overclocking αναλογα με τη λειτουργια του επεξεργαστη την εκαστοτε στιγμη. Αν δεν κανω λαθος μπορεις να ορισεις και το overclocking ανα εφαρμογη ξεχωριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 δεν θυμαμε ακριβως γιατι εχει περασει καιρος που εδωσα το 3300 αλλα ξεκινησε το απο τα 276(αν θυμαμε καλα)και ανεβασε το και στην επομενη ρυθμιση και δες αν σου δουλευει οκ,μην τσεκαρεις στην αρχη τουλαχιστον την επιλογη μετα απο reset να ξεκιναει στην τιμη που εδωσες Ευχαριστώ για την απάντηση σου :) Δεν θα προβώ άμεσα σε overlocking γιατί προς το παρόν η συσκευή δουλεύει πολύ ικανοποιητικά, αλλά αν την παραφορτώσω θα μου χρειαστεί και ήθελα να γνωρίζω σε γενικές γραμμές μέχρι πόσο μπορεί να πάει :) Μεταβλητο overclocking αναλογα με τη λειτουργια του επεξεργαστη την εκαστοτε στιγμη. Αν δεν κανω λαθος μπορεις να ορισεις και το overclocking ανα εφαρμογη ξεχωριστα. Ναι ισχύει και αυτό, μπορεί να ρυθμιστεί να κάνει overlocking σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Η μπαταρια δεν παιζει να χαλασε????Το λεω γιατι και στον ξαδερφο μου το ειχε κανει αυτο(οχι με το συγκεκριμενο,απλο κινητο ηταν,Μotorola αν θυμαμαι καλα) και τελικα εφταιγε η μπαταρια. μπα οχι γιατι αναβε και εσβηνε κ κολλουσε...οποτε μαλλον δεν ειναι μπαταρια..το εστιλα στο service απο εβδομαδα θα ξερω....... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sveel Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Kalispera paidia!Exo to htc to O2 to xda orbit kai exo ena provlima me to GPRS.Kati ekana kai evgala kati (mallon kati rithimiseis) kai apo tote eno epeze to GPRS me wind plus non stop (exo kanei oles tis rythiseis) tora mia den syndeete mia otan sydeete den mporei na katevasei tipota kai genika otan poia mporei kai syndethei einai polu poio argo apo prin!Mipos yparxoun rythmiseis gia ellada epidei einai apo UK to kinito?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 alli mia quetion paidia. uparxei kapio programma san ton kado anakukloseis ton windows gia ppc????? Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 χαιρετώ τους συμφοφουρήτες μου. αν μπορείτε βοηθήστε με λίγο παιδιά εδώ. θέλω να μάθω ποια είναι η καλύτερη radio, για το 3300. γιατί αυτή που έχω εδώ, είναι για σφαλιάρες wm 6.1.... ευχαριστώ Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Έχω μια απορία: Στο p3350, όταν μου στέλνουν μήνυμα, στην οθόνη αναμονής εμφανίζεται ένα πλαίσιο με το όνομα του αποστολέα, και το κείμενο του μηνύματος του. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μη φαίνεται το κείμενο του μηνύματος στην οθόνη αναμονής όταν έρχεται μήνυμα, και να φαίνεται μόνο αν επιλέξω εγώ να το ανοίξω; Κι αν ναι, πως γίνεται αυτό; :what: Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 alli mia quetion paidia. uparxei kapio programma san ton kado anakukloseis ton windows gia ppc????? Κάδο ανακύκλωσης έχει το Resco Explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 το overlocking στο p3350 μέχρι πόσο μπορεί να πάει χωρίς να υπάρχουν προβλήματα; Πρόσεξα ότι το batterystatus μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Σε ένα Ρ3300 το είχα μόνιμα στο 280MHz με overboost στα 299MHz και δεν είχα ποτέ προβλήματα. Σε άλλους φίλους δεν έφτασε ποτέ σε αυτά τα νούμερα. Έχει να κάνει με την κάθε συσκευή πως θα κάτσει. Κάνε δοκιμές να δεις με ποιο δουλεύει καλύτερα η συσκευή σου αλλά έχε υπόψιν σου το tip που σου είπε πιο πάνω ο φίλος lagoudakis... είναι πολύ σημαντικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 χαιρετώ τους συμφοφουρήτες μου. αν μπορείτε βοηθήστε με λίγο παιδιά εδώ. θέλω να μάθω ποια είναι η καλύτερη radio, για το 3300. γιατί αυτή που έχω εδώ, είναι για σφαλιάρες wm 6.1.... ευχαριστώ Έχει πέσει το site των xda-developers και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175548 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Σε ένα Ρ3300 το είχα μόνιμα στο 280MHz με overboost στα 299MHz και δεν είχα ποτέ προβλήματα. Σε άλλους φίλους δεν έφτασε ποτέ σε αυτά τα νούμερα. Έχει να κάνει με την κάθε συσκευή πως θα κάτσει. Κάνε δοκιμές να δεις με ποιο δουλεύει καλύτερα η συσκευή σου αλλά έχε υπόψιν σου το tip που σου είπε πιο πάνω ο φίλος lagoudakis... είναι πολύ σημαντικό! Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, εξαρτάται δηλαδή και από την κάθε συσκευή. Θα το έχω υπόψη μου όταν αρχίσω τους πειραματισμούς :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Σε ένα Ρ3300 το είχα μόνιμα στο 280MHz με overboost στα 299MHz και δεν είχα ποτέ προβλήματα. Σε άλλους φίλους δεν έφτασε ποτέ σε αυτά τα νούμερα. Έχει να κάνει με την κάθε συσκευή πως θα κάτσει. Κάνε δοκιμές να δεις με ποιο δουλεύει καλύτερα η συσκευή σου αλλά έχε υπόψιν σου το tip που σου είπε πιο πάνω ο φίλος lagoudakis... είναι πολύ σημαντικό! Πολυ καλα πας. :D Εμενα δε σηκωνει πανω απο 260 και εχω ακουσει πολλα ατομα εδω μεσα να φωναζουν "οχι πανω απο 247" :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 To gnwrizw afto. To parakseno bebaia einai to poso diaforetika apodidei se panomoiotypes syskeves. To exw paratirisei akoma kai se syskeves me egkatestimena akribws ta idia pragmata! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts