Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα...μπορεί κάποιος που εχει περασει την ελληνικη version του meschle με το cube να μου πει τι ρυθμισει κανω ωστε να το ανοιγω???γιατι τωρα οποτε θελει το ανοιγει οταν παταω απο κατω προς τα επανω και οποτε θελει οχι...δοκιμασα απο ολες τις πλευρες αλλα ποτε δεν ανοιγει με την μια...εχει μεσα στις ρυθμισεις-συστημα το touch settings και το touchflo,οσο και αν προσπαθησα με αυτα δεν γινεται τπτ..υπαρχει καποια αλλη ρυθμισει μηπως???

Αν θυμάμαι καλά στο TFsettings επιλέγεις έναν από τους 4 τρόπους για να το ενεργοποιεις. Ο ευκολότερος κατ εμέ ήταν πατώντας στην μέση της κάτω μπάρας. Νομίζω ήταν η τελευταία επιλογή. Τώρα έχω άλλη rom και δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.

Κωνσταντίνος

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν θυμάμαι καλά στο TFsettings επιλέγεις έναν από τους 4 τρόπους για να το ενεργοποιεις. Ο ευκολότερος κατ εμέ ήταν πατώντας στην μέση της κάτω μπάρας. Νομίζω ήταν η τελευταία επιλογή. Τώρα έχω άλλη rom και δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.

οντος εχει 4 τροπους..(top to bottom,center to bottom,center bottom only και tf default v4.1)οποιον και αν εβαλα ποτε δεν επαιξε με την πρωτη φορα..τωρα το εχω center bottom only και οταν παταω κατω δεξια ,τερμα γωνια για καποια δευτερολεπτα ανοιγη,αλλα χρειαζεται την γραφιδα οποτε δεν λεει..γιαυτο ειπα μπας και υπαρχει καποια αλλη ρυθμισει,μηπως ευαισθησιας η κατι αλλο...

οντος εχει 4 τροπους..(top to bottom,center to bottom,center bottom only και tf default v4.1)οποιον και αν εβαλα ποτε δεν επαιξε με την πρωτη φορα..τωρα το εχω center bottom only και οταν παταω κατω δεξια ,τερμα γωνια για καποια δευτερολεπτα ανοιγη,αλλα χρειαζεται την γραφιδα οποτε δεν λεει..γιαυτο ειπα μπας και υπαρχει καποια αλλη ρυθμισει,μηπως ευαισθησιας η κατι αλλο...

ego exo tin idia rom kai xrisimopoio (to top to bottom)

gia na to xreisimopoiiseis patas me to daxtilo kapou stin pano mpara kai to serneis mexri to telos kai to afineis tpt rithmiseis ebestiseias

ta alla einei patas mono sti mesi (htc home) diplo klik m to daxtilo (center bottom only)

allos na seireis apo ti mesi mexri ekei pou bgainei to icon pliktrologeio auto einai to center bottom (center to bottom) to default einai oti kai to proigoumeno alla ksekeianei apo pio kato

auta thimamai kai ego prospathontas ta breika alla o mashle kapou deinei me belakia se eikones apo ekei pou tin katebases sto forum.xda

:spider: thanks

Καλησπέρα παιδια και καλώς σας βρηκα!

Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενος HTC P3300

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να εγκαταστησω προγράμμα στην memory card αν ειναι μεγαλύτερο απο την μνημη του κινητου απλα δεν το εγκαθιστα και κανει fail. Δεν με ρωταει να το εγκαταστησω στην memory card :blink:

ενας φιλος μου εχει και αυτος pda και παντα πριν κανει εγκατασταση το οποιοδηποτε πρόγραμμα τον ρωταει που να το κανει εγκατάσταση στην μνημη του κινητου ή της SD

περιττο να σας πω οτι την κάρτα την αναγνωρίζει κανονικά και μπορω να βαζω μέσα οτι θέλω

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να εγκαταστησω προγράμμα στην memory card αν ειναι μεγαλύτερο απο την μνημη του κινητου απλα δεν το εγκαθιστα και κανει fail. Δεν με ρωταει να το εγκαταστησω στην memory card :blink:

Για να γίνει εγκατάσταση, πρώτα το κάνει copy (το cab) στην main memory και μετά το εγκαθιστά. Αν είναι μεγαλύτερο από την ελεύθερη μνήμη του κινητού απλά δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Μάλλον έχεις λίγη ελεύθερη. Μετέφερε τίποτα στην storage πρώτα.

Κωνσταντίνος

ενας φιλος μου εχει και αυτος pda και παντα πριν κανει εγκατασταση το οποιοδηποτε πρόγραμμα τον ρωταει που να το κανει εγκατάσταση στην μνημη του κινητου ή της SD

περιττο να σας πω οτι την κάρτα την αναγνωρίζει κανονικά και μπορω να βαζω μέσα οτι θέλω

Πες μας ποιο προγραμμα προσπαθησες να εγκαταστησεις ?

Κανε το cab αντιγραφη στην καρτα μνημης και εκτελεσε το να δεις αν σου κανει την εγκατασταση.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Tha soy synistousa ayto pou doulevei apsoga me ta ellinika... einai kai free! ;)

Ευχαριστώ πολύ.:)

Ελπίζω να μην υπ΄παρχει πρόβλημα που το δικό μου είναι αγορασμένο από Αμερική και δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο.

• Administrators
Ελπίζω να μην υπ΄παρχει πρόβλημα που το δικό μου είναι αγορασμένο από Αμερική και δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο.

Aftos einai kai o kyrioteros logos pou to bazeis... oti diladi i syskevi sou den exei elliniko pliktrologio.

Δεν μπορώ να το εγκαταστήσω το ρημάδι.

To site pou sou esteila exei analytikes odigies gia to pws na to egkatastiseis. Pou akribws antimetwpizeis problima?

Modpic.gif

μια ερώτηση να κάνω μήπως ξέρει κανείς να μου απαντήσει.Έσπασε η οθόνη στο artemis μου και θελω να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος άν έχει την ίδια οθόνη με το QTEK S100,ώστε να δοκιμάσω να την αλλάξω

斯塔夫罗斯 :O

Γεια σε ολους,

θα ηθελα να ρωτησω,αν υπαρχει τροπος να πληκτρολογησω το ΡΙΝ στο τηλεφωνο μου εκτος της γραφιδας μιας και εχω ραγισμενη οθονη και καθολου αφη.

Σας ευχαριστω

• Administrators
Γεια σε ολους,

θα ηθελα να ρωτησω,αν υπαρχει τροπος να πληκτρολογησω το ΡΙΝ στο τηλεφωνο μου εκτος της γραφιδας μιας και εχω ραγισμενη οθονη και καθολου αφη.

Σας ευχαριστω

Προσπάθησε με τα hard keys και τη ροδέλα (Start --> Settings -->...) να ενεργοποιήσεις το mouse που έχει το P3300. Έτσι φαντάζομαι θα μπορέσεις.

Modpic.gif

μηπως ξερει καποιος λεπτομερειες για το που μπορουμε να βρουμε το touch flo για το htc p3300 και αν τυχον θα δημιουργησει η εγκατασταση του καποια προβληματα?? εχουμε τα windows mobile 6 στη συσκευη! σας ευχαριστω θερμα!

Καλησπέρα παιδιά,

Έχοντας περάσει την Τouch 4.01 rom, και το Pocket CM Keyboard με το κολπάκι με τα Ελληνικά, τα πάντα δουλεύουν άψογα.

Το μόνο που μένει είναι να μας πει κάποιος πως κάνουμε τις επαφές να βγάζουν στο πλάι και τους ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να μπορούμε να επιλέγουμε εύκολα και γρήγορα. Αν καταλαβαίνω καλά, αυτή η rom χρησιμοποιεί το PocketCM και για τις επαφές. Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό γιατί είναι σπαστικό να έχεις quick navigation μόνο με αγγλικά και να πρέπει να σκρολάρεις σε ένα ελληνικό όνομα που αρχίζει από Χ ασ πούμε...

μηπως ξερει καποιος λεπτομερειες για το που μπορουμε να βρουμε το touch flo για το htc p3300 και αν τυχον θα δημιουργησει η εγκατασταση του καποια προβληματα?? εχουμε τα windows mobile 6 στη συσκευη! σας ευχαριστω θερμα!

To touch flo δεν έρχεται σαν εγκαταστήσιμο cab. Πρέπει να περάσεις rom που να το περιλαμβάνει.

Τουλάχιστον δεν έχω δει πουθενά να δίνεται μεμονωμένα.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχοντας περάσει την Τouch 4.01 rom, και το Pocket CM Keyboard με το κολπάκι με τα Ελληνικά, τα πάντα δουλεύουν άψογα.

Το μόνο που μένει είναι να μας πει κάποιος πως κάνουμε τις επαφές να βγάζουν στο πλάι και τους ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να μπορούμε να επιλέγουμε εύκολα και γρήγορα. Αν καταλαβαίνω καλά, αυτή η rom χρησιμοποιεί το PocketCM και για τις επαφές. Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό γιατί είναι σπαστικό να έχεις quick navigation μόνο με αγγλικά και να πρέπει να σκρολάρεις σε ένα ελληνικό όνομα που αρχίζει από Χ ασ πούμε...

Πρέπει να κατεβάσεις από το forum του pocket cm το greek019.lang.ini (για την αντίστοιχη

έκδοση του pocket cm που έχεις), για τα ελληνικά, να το μετονομάσεις σε lang.ini και να το ρίξεις στον φάκελο \windows της συσκευής. Reboot και είσαι κομπλέ.

Αν θέλεις μόνο ελληνικό index για τα ονόματα, άνοιξε το lang.ini που υπάρχει στον φάκελο windows στην συσκευή σου και αντικατέστησε την γραμμή

searchindex.*.indexletter=#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

με αυτή

searchindex.*.indexletter=#ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩ

;)

Reboot και είσαι ΟΚ.

Κωνσταντίνος

μια ερώτηση να κάνω μήπως ξέρει κανείς να μου απαντήσει.Έσπασε η οθόνη στο artemis μου και θελω να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος άν έχει την ίδια οθόνη με το QTEK S100,ώστε να δοκιμάσω να την αλλάξω

Θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι ίδιες οι επαφές και κατά συνέπεια δεν ταιριάζει.

Τότε μάλλον ήρθε η ώρα να πουλήσω το artemis με την σπασμένη οθόνη και να πάω για αγορά του LG K20.Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm

斯塔夫罗斯 :O

καλησπερα.εχω vista κ θα ηθελα να βαλω το activesync 4.2 κ να συγχρονισω τισ επαφες.ομωσ δεν μπορω να το κανω διοτι δεν ειναι συμβατο.ξερετε πωσ γινεται???
Samsung Galaxy S8 plus.....

καλησπερα.εχω vista κ θα ηθελα να βαλω το activesync 4.2 κ να συγχρονισω τισ επαφες.ομωσ δεν μπορω να το κανω διοτι δεν ειναι συμβατο.ξερετε πωσ γινεται???

Χρειάζεσαι το Windows Mobile Device Center 6.1 for Windows Vista και όχι το 4.2

Ρίξε μια ματιά εδώ