ManKal Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα αναζήτηση πριν αποφασίσω να γράψω, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Ενδεχομένως και να μην έψαξα σωστά. Το itech Bluetooth Virtual Keyboard το γνωρίζετε; Μάλλον ναι. Σύμφωνα με το επίσημο site, δεν υπάρχει driver για wm6 που έχω εγώ στο artemis και δεν μπορώ να το κάνω να παίξει. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Αν είναι σαν το iphone που όταν παρουσιαστηκε ήταν φοβερό αλλά όταν βγήκε ήταν ήδη... σχεδόν "ξεπερασμένο". Είναι κάποιοι τομείς όπως αυτός του interface που καλώς ή κακώς... το iPhone είναι χρόνια μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Φίλε phainomeno έχεις π.μ.:) Και εγω παρακαλω θα το ηθελα Thanks ;) Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Και εγω παρακαλω θα το ηθελα Thanks ;) Φίλε amnis ένα p.m. σε περιμένει;) να το διαβάσεις:) Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntenis80 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Γεια σας Κατεβασα κ εβαλα το IGO8 στο 3300 κ το μονο προβλημα ειναι οτι μου το δειχνει μονο οριζοντια,παω στις ρυθμισεις να το αλλαξω αλλα παλι δεν αλλαζει...ξερει κανεις πως μπορω να το αλλαξω?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Γεια σας. Υπάρχει η δυνατότητα, να ακούμε ραδιόφωνο από bluetooth ακουστικό ? Νομίζω έχει αναφερεί ξανά αυτό το θέμα αλλά με αναζήτηση δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Πιστεύεις πως θα σε βολέψει να ακούς ράδιο μόνο από το ένα αυτί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Δυστυχως μετα απο 10 μηνες το αρτεμακι το εδωσα...και λεω δυστυχως γιατι δεν μπορουσα να αλλαζω καρτες...ηδη μου εκαψε 2 θα ηταν το καλυτερο της κατηγοριας του αν δεν ειχε αυτο το προβλαμμα με τις micro sd...τωρα θα περιμενω για google... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Μπορείς να μου μπεις κάτι παραπάνω για αυτό ? Έστω με πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Δυστυχως μετα απο 10 μηνες το αρτεμακι το εδωσα...και λεω δυστυχως γιατι δεν μπορουσα να αλλαζω καρτες...ηδη μου εκαψε 2 θα ηταν το καλυτερο της κατηγοριας του αν δεν ειχε αυτο το προβλαμμα με τις micro sd...τωρα θα περιμενω για google... Αν είχες την τελευταία έκδοση λογισμικού (στην οποία διορθώθηκε το πρόβλημα με τις κάρτες) τότε το τηλέφωνο σου απλά ήταν χαλασμένο και έπρεπε να το πάς στο service. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Τι μπερδέματα είναι αυτά , το software να χαλάει το hardware . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Απο νεα εκδοση λογισμικου...τι να σου πω δεν ξερω...ξερω οτι με τα δυο αρχειακια που ειχε δωσει η ace ειχε γινει δουλεια...καπως γιατι στη τελικη παντα με ενα soft reset επανερχοταν...δε ξερω ημουν πολυ ευχαριστημενος απο το αρτεμις αλλα θα προτιμησω ενα pda οχι με micro sd γιατι...ειδικα στη τελευταια,εχασα πραγματα που δεν ειχα προλαβει να παρω back up...anyway Θα δουμε γιατι αν εχεις μαθει με ενα pda και μετα πας σε απλο κινητο ...εε ξενερωνεις λιγο... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitri_ts Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Μπορώ να έχω και εγώ pm για το full screen keybord Ευχαριστώ και γω παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Πιστεύεις πως θα σε βολέψει να ακούς ράδιο μόνο από το ένα αυτί ? Έχω bluetooth με δυνατότητα προσθήκης οποιονδήποτε ακουστικών με βύσμα 3.5mm. Με ενδιαφέρει για χρήση με κράνος μηχανής. Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 και γω παρακαλώ! Φίλε dimitri_ts έχεις π.μ.;) Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitri_ts Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Φίλε dimitri_ts έχεις π.μ.;)[/Q ευχαριστώ, ελπίζω να παίζει με την cooked rom μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ...anyway Θα δουμε γιατι αν εχεις μαθει με ενα pda και μετα πας σε απλο κινητο ...εε ξενερωνεις λιγο... Πιστεύεις πραγματικά πως θα μπορέσεις να ξαναγυρίσεις σε ένα απλό κινητό ? Αν το κάνεις πάντως να βρεις κάποιο με οθόνη αφής , μη τυχόν και σε βλέπουν να πατάς απεγνωσμένα πάνω στην οθόνη , για να πάρεις κάποιο τηλέφωνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Ρε παιδια γιατι στο destinator δεν κινηται κανονικα το βελακι αλλα στιγμιαια.Δηλαδη αλλαζει θεση καθε 1 δευτερολεπτο και οχι συνεχομενα.Το σημα ειναι καλο 10-11 δορυφοροι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Πιστεύεις πραγματικά πως θα μπορέσεις να ξαναγυρίσεις σε ένα απλό κινητό ? Αν το κάνεις πάντως να βρεις κάποιο με οθόνη αφής , μη τυχόν και σε βλέπουν να πατάς απεγνωσμένα πάνω στην οθόνη , για να πάρεις κάποιο τηλέφωνο . xaxa καλο....και βεβαια μου ειναι πολυ δυσκολο...πηρα το v8 moto εεεε τι να κανουμε...θα περασει και αυτο...εχω ζαχαρωσει το kaiser HTC tytn II μαλλον απο Αμερικη unlocked ειναι φοβερα κατω στη τιμη σε σχεση με Ευρωπη. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 καλησπέρα σε όλους.έχει βγει καμία καινούρια rom? έχω την black&blue 4.3 WWE:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 καλησπέρα σε όλους.έχει βγει καμία καινούρια rom? έχω την black&blue 4.3 WWE:) Έχουν βγει αρκετές... ρίξε μια ματιά στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros82 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Υπάρχει κάποιο touchflo που να υποστηρίζει Ελληνικά για το artemis? Ευχαριστώ Παράθεση www.eurotech.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros82 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Έχει βγεί κανένα patchaκι για το destinator ώστε να αποφεύγω κάθε φορά να πατάω off-on tfc για να βρεί το inbuild gps? Ευχαριστώ Παράθεση www.eurotech.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Φίλοι paparoun και anypotaktos έχετε pm.:) Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyomatrix Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Paides SOS...Exw ena P3300 edw k kairo...allaza Rom k ola wraia k kala....Twra teleutaia evala tin B&B v5!K mou douleue poly wraia...ela omws pou apo xthes exei faei flashia!K kleinei mono tou mayres othones mou vgazei,kolaei stin eikona ekkinisis me ta vias allaksa Rom k evala tin vanilla v4...Pali mou ta kanei alla oxi se toso entono rythmo.To battery status apo tin arxi pou to pira to exw sta 286 dixws provlima paizei na egine tpt apo ayto???Mipws arxise na ta ftinei o epeksergastis apo tous pollous koftes???Help opoios gnorizei k ti proteinei na kanw!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts